Χαιρετισμός Δημάρχου Παλλήνης Αθανασίου Ζούτσου (DimosPallinis, 2013)
: Κύριοι αντιδημαρχοί, κύριοι συνάδελφοι, εκλεκτήτρες και κλιμένοι και αγαπητοί φίλοι της ενημονίας, καλησπέρα σας. Ο δήμος μας, έχοντας κατανοήσει πλήρως τη σημασία της πρόληψης σε θέματα υγείας σε σχέση με την καταστολή, κάτι που αποκτά και ιδιαίτερη σημασία σήμερα που η οικονομική κρίση μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε και την καταστολή κοστίζει και στην οικονομία εκτός από το θέμα της υγείας που είναι ο πρώτος τόπος βέβαια. Έχουμε και θέματα οικονομίας που και αυτά πρέπει να τα συνδυάζουμε και να σκεφτόμαστε σήμερα. Δίνει ιδιαίτερη σημασία λοιπόν στην πρόληψη και γι' αυτό οργανώνει σε συνεργασία με τον υπεύθυνο των δημοτικών ιατρίων, τον πιστημαϊκό υπεύθυνο τον κ. Γκόνι και με την αρμόδια αντιδύπακο για θέματα δημόσιας υγείας η Μερίδας για διάφορα θέματα υγείας. Ένα από αυτά που έχουμε σήμερα λοιπόν είναι ο Ελληνας τα εμβόλια και τα εμβολικά που θα πραγματευθεί η κ. Γιαμαρέμου. Μίλησε η κ. Ζινέλη να μην πω εγώ κάτι περισσότερο. Να την ευχαριστήσω ιδιαίτερα και θυμά που διέχει την έναι σήμερα μαζί μας. Μαθαίνω ότι είναι και κάτοικος και με χαροποί ιδιαίτερα που έχουν δημότητας ανθρώπους και επιστήμενας σαν την κ. Γιαμαρέμου όπως επίσης και την κ. Κατερίνη Οικονόμου, νεαρμολόγο-εντατικολόγο, η οποία θα μας προστάζει και αυτή πρακτικές οδηγίες για την διακοπή του καπνίσματος. Ένα πράγμα το οποίο επίσης έχει πολύ μεγάλη και σημαντική σημασία για θέματα δημόσιας υγείας και να την ευχαριστήσω και αυτή που μαθαίνω ότι και αυτή είναι η δημότητα μας. Να σας ευχαριστήσω και τις δύο θερμά για την παρουσία σας απόψε. Είναι βέβαιο ότι θα ακούσουμε πολλά και χρήσιμα πράγματα και πρακτικές οδηγίες που καθημερινό όλοι μας πρέπει να εφαρμόζουμε ώστε να δοκιμάσουμε καλή την υγεία μας για τον εαυτό μας και για τον κοινωνικό σύνολο και για τους ανθρώπους τους δικούς μας, εννοείται. Διατρέ, να ευχαριστήσω και εσάς και τη συμβουλή σας για την απόψη για την οργάνωση και την κυρία αντιδίμαχτη, την κυρία στιγμή και να ευχαριστήσω και όλους εσάς που μέσα στις αυτές τις συνθήκες, το κρύο φαντάζομαι ότι δυσκολεύει λίγο την έξοδο από το σπίτι, που βρίσκεστε απόψε εδώ για να παρακολουθήσετε τις εργασίες αυτής της βραδιάς. Ευχαριστώ πολύ όλους, καλή επιτυχία στην επόμενη μας στιγμή.