ΕΝΟΤΗΤΑ 4 - Διαγράμματα N, Q, M - Πλαίσια: Άσκηση 1 - Μοναχική Δύναμη στο Μέσο της Δοκού / Διάλεξη 21 / ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Πλαίσια: Άσκηση 1 - Μοναχική Δύναμη στο Μέσο της Δοκού - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Πλαίσια: Άσκηση 1 - Μοναχική Δύναμη στο Μέσο της Δοκού: Πολλά ακόμη καμία σχέση με πλαίσιο στην οποία θα βάλουμε ότι ο ήχος του χρόνου μια κεντρική στο κέντρο του τόπου στο πλαίσιο χρόνου μια κατακόρυφο της και τίποτα παραπάνω αυτό είναι το σχέδιο και μια απλή περίπτωση και επειδή αρκετές δομές πρέπει να πω αν δουλέψουμε συνέδρια απλουστεύουν υπάρχουν τα πρώτα αγαλμάτων μια στρώση μια λύση σκληρότητα γίνεται έργο 700 και τον μεγάλη δύναμη λίγο μετά το άνοιγμα ακόμα 8 με τα το ύψος Στέλιος νομικό πλαίσιο μ.μ. money φόρτισης μέσω της δοκού παράθεση του υπόσταση γίνεται και με τις από τη συμμετρία λόγω πτώσης τιμών συμμετρικό θα μπορούσε με κατεύθυνση βεβαιώνουμε ότι α τα ψήσουμε τα ψήσουν δράκος εγώ το καλό και με ειδικά για σας που δεν έχει την το μακρύ χέρι της σχέσης τα συμπτώματα αυτών στατικής του όμως δεν έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις όπως αίσχος σας κάνω θέλω πολλά παραδείγματα αναλυτικά στο σε βίντεο έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολλές περιπτώσεις νομίζω ότι επαναλαμβάνεται που βρίσκουν λοιπόν αυτό πλαίσιο καλούμαστε να λύσουμε γάμο δ ε κατατάσσουν στα θα σχεδιάσουμε καταρχάς θα παροτρύνουν το διάγραμμα δείχνει εδώ χρονοδιάγραμμα του μ ποσοστό αν και λίγο τους Εύχομαι καλή φορέα οι γερμανοί λοιπόν αυτές περιοχές παρά δύσκολες επιλογές κλείνει το περιοχές να παίξω αυτό το διάγραμμα των μη ΕΔΟΘ καλούν δε πιο σπλήνα το αυτό πιο τέλος το διάγραμμα των μη σήμερα πες πες μου τι θα πει κι ας έχεις λοιπόν σχεδιάσουμε τρεις φορές του και απαιτείται για να κατασκευαστούν 1200 μ μ εγωπάθεια σχεδιασμένους χωροθετούνται τις διάφορες δραστηριότητες που θα έχουμε τόσο στον πίνακα διότι υπάρχει έλλειψη χώρου όπως βλέπετε και ομολογουμένως χαρά χορό τελειώνει εύκολα και μπορούν λείψουν εντάσεις εγώ θα κατασκευάσω του διάρκεια του VRM ελεύθερου σώματος στην στην προκειμένη περίπτωση θα πετάξουν τις αυτούς τους να στηθεί στις καθώς στο παλιό πλοίων ελάχιστα hedge funds και και στη σχέση της κοινής χρήσης σημειωτέον παρόμοια αντίδραση ναι και κύλησε μόνο ένα αντίδραση μεταξύ αυτό κατασκευάστηκε το λέγαμε ευθέως με τους κατασκευαστική βάση πάνω στην οποία θα χτιστούν γράμματα Nikki me περνάμε τον προϋπολογισμό τον φυλάσσουν ακούμε μέσω της πρώτης παιδικής χορωδίας λοιπόν συμμετοχής δεν προκύπτει ότι τηλεόραση μνήμης μέσω της δεύτερης σε ισορροπίας δε θα βγάζουν τίποτα απολύτως άκης υποδείξουμε ακριβώς τιμή εισόδου σταμάτησε στη πάμε στην τελικη συνθηκη ισορροπίας σύνοδο ως προσπάθεια δεν ποτέ συνεπάγεται ότι 800 τέτοια ενώ αυτός μου προς στις δυνάμεις του άξονα που κινείται αυτή δυνάμωνε τόσο και πως σε αυτό τον άξονα από το α είναι με οκτακόσια παίρνει θετική τροπή που δεν δίνουν στο α το στηρίξεως μείον δίδαξε επί δύο που όμως προς λέει πως σε διέταξε λοιπόν στον άλλο προκύψει τελικά φύτεψε εισόδου 800 Δευτέρα 1900 και τέλος μέσω της δεύτερης ισορροπίας θα προκύψει ότι σύνορο δυνάμεως μας άποψη είναι μηδέν η αλλιώς απόψεις η ψυχή σου όπως μείον 700 σου δεν γενναίος όπου διαπιστώνονται τρέχουσα ώρα και τελικά θα βγει και θα ψήσουν Κι' αυτοί Πετράκος και κοινωνοί των αλλά ενώ τον αν έχετε βέβαια την ικανότητα αναγνωρίζεται και στάθηκε και για τα μαθήματα των αυτό που τώρα αλλά κοιτάτε με λεπτομέρεια την εκφώνηση της άσκησης προβλήματός σας δίνεται εδώ υπάρχει προφανής με τρεις έτσι δύο στήριξη δίνουν άλλες αντιδράσεις αλλά επειδή αυτοί εδώ παρέα αντί ασθενή δεν υπάρχει απόλυτη συμμετρία αυτή είναι μια ασκεί δύναμη ευθύνης μέσω της ε γ αυτές για δράση θα παραλάβουν τιμήσει αυτή δίνουν κάθε μια ήδη δηλαδή θα ακουστούν σωστά είπε και στους προγόνους στους τόκους λίγο μετά τα μεσάνυχτα Διαβάστε με τη φωνή σου στα καλά και ξανά και ξανά γιατί μέσω της καλής ανάγνωσης εκφωνήσεις αποφεύγετε πληθώρα σχημάτων κλπ λειψάνων Ελλήνων του τίποτα αντικαταστήστε τα ποσά που παίρνουν αφήσουν και τη δύναμη α χ πόλεμοι δεν Τετρακόσιες έρχεται πίσω ολοταχώς για χρόνια αυτό λοιπόν που στάδιο έξι υπολογίζουν τον γράψουν πλήρωσε και το πάμε στο τελευταίο στάδιο που δεν είναι τίποτα άλλο από το την κατασκευή του Διάγραμμα Διάγραμμα Nikki me για την κατασκευή τους λοιπόν θα πληρωθούν αρκετές δομές ξυλοπόδαροι τομή πάνω από το α καλά θα κάνουμε άλλο χρώμα ένα μίνι μπερδεύουμε πολύ λοιπόν στο μικρό αυτό και το ΚΚΕ ακόμη δεξιά ψουν ακόμη αριστερά τομή δεξιά ακόμη αριστερά του γ τομή κάτω γ και των μεθόδων ήδη δηλαδή 8 τομές βλέπετε ότι η αύξηση είναι πάρα πολύ απλή απαιτεί πάρα πολλές τούμπες εάν κάποιος έχει την εμπειρία το χάος που έδειξαν από μπορεί χωρίς καμία τομή και έχοντας κλείσει αρκετές ασκήσεις με το χαίρε μόνοι σας μπορείτε να φαντάζεστε χθες τομές αν φανταστούμε ως με τομή πάνω από το α φανταστούμε περιστέρι κάνει στιγμή πατάμε σου καταλαβαίνουν στην τόλμη πάνω από τ το τέλος κατάλαβαν ότι το ν α π στο μείον 300 τέτοιους τον τον και τον μισθό του τον δεν γιατί χρειάζεται μια στοιχειώδη εμπειρία επειδή όπως εξηγούν το χρώμα ένα να λύνω αναλυτικά τις ασκήσεις παρόλα αυτά δεν έχουν πρόβλημα μάλλον θα ήθελα είστε πολύ πιο έντονα στην επίλυση στις χρόνος είναι χρήμα σε εξετάσεις στα θέματα που σας δίνω έχετε συνεχώς επί μιάμιση ώρα για να λύσετε τρεις θέματα και μάλιστα στις τελευταίες εξεταστικές καθώς τέσσερις θέματα τοπία επιλέγει τρεις το πολύ καλό ίσως γιατί μπορείτε να γλιτώσετε το πρωί γνωρίστε παρόλα αυτά τρεις ασκήσεις για να λύσετε μέσα σε μιάμιση ώρα στη μηχανική την τόσο εύκολο και επιταχύνει υπολογιστή και θα έχετε την ευκαιρία αυτό λόγο λοιπόν καλά να γλιτώσετε ακόμη τέτοια άσκηση 8 τομές και με το μακρινό δεν θα μπουν στην τάξη επιπλέον πλαίσιο πιθανολογώ θα δυσκολέψει τις θέσεις ποτέ την αποφυγή Βενιζέλο φέρθηκαν καλά είναι πάντως τις τομές τις φανταζόμαστε την σχεδιάζουν λοιπόν είμαστε 26 ξεκινά στο μες τον υπάρχουν α αυτό το σχέδιο και την έπεσε μια βρίσκεται τους ΟΠΑΠ α και δεν τους λέω άμεσα και έγκαιρα αυτό που σας έλεγα ότι αν πάρουμε το σημείο αρχίζουν τα προκύπτει ότι παιδιού πάνω από το έξι είναι 0 πάροδος στιγμές ψυχή ήσουν μοιραία προκύπτει ότι μ πάνω από το α στο τετρακόσιους δεν τόλμη πάνω α συνεχίσουμε μείον τα 100 χρόνια του και τέλος έτρεψε σε φυγή προς ποιες είναι 0 πίσω στους τομείς μαζί τους ενώ τον πόνο άρα τελικά επειδή τίποτα εγώ λέω όχι τιμή πάνω α συνέχιση των Ξεπερνώντας αυτά λοιπόν το ΚΚΕ και το μήνυμα ήταν προβαίνει μνημείων καθώς δεύτερη τον κάνουν είναι το τομή κάτω από το ύψος στην οποία ακόμη θα προκύψει ακριβώς όπως προηγουμένως μια διαφορά ότι εμφανιστεί στην ΔΟΥ όπως δεν αυτήν εδώ τη δύναμη δεν έχει δεν υπάρχει δεν έχει πάλι οπότε ουσιαστικά δεν θα αλλάξει τίποτε και το αποτέλεσμα όπως θα Δείτε θα έχουν ακριβώς τα ίδια στον Α Ε κ σημείο εδώ πέρα είναι κρατούν το πιο κάτω από το ε και το που μπήκαν από την πίσω ας πάρουμε τις συνθήκες ισορροπίας μέσω ουσιαστικής συμμετοχής δεν προκύψει ότι το πιο κάτω που ε ισούται με 0 δηλαδή του ίδιου θα πάρουν τη δευτέρα σε ειδική ισορροπίας προκύψει ότι τόνοι κάτω από έξι σε 400 έλεος τόνοι ΚΚΕ μείον 100 New και δηλαδή ακριβώς το ίδιο με προηγουμένως και να πάρουμε την τρίτη σε θίξω pics το σύνολο των δομών τούρκων κάτω από το ετήσιο εισόδημά τους δεν συνεπάγεται επειδή ακριβώς στη δύναμη δε δίνουν στους δύο τελικά συνεπάγεται οι οποίοι κάτω από το ε ισούται τον και καταληκτικά διαγραμμάτων όπως την περιοχή στο στύλο Α.Ε. πάντως δεν το διάγραμμα τον πίου στην περιοχή τους λιγοστέψουν πάντως ήταν και διαγραμμάτων μη στο σκέλος ε παντού μειώνεται τρόπος και γρήγορα ξεμπερδέψαμε απήντησε όχι Α.Ε. κάνοντας τις πρώτες δύο απ'τις 8 παρακαλώ τομές που απαιτούνται έχω μια ιδιαίτερη πιστεύω εσείς που είστε πάλι πρόσφατα το μάγμα δώσει αρκετές φορές θα καταλάβετε ότι έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στα πλαίσια διότι είναι πολύ απλό αυτό ο λόγος πολύ απλός ένα πλαίσιο περιλαμβάνει και στη λούκα ρόκο στη λίστα του απείλησε το παιδί αυτό που πιο ιδιαίτερες γνώσεις σχέση έτσι με με με τους προβόλους τις απλές τόπους κλπ παρόλα αυτά καταλαβαίνω ότι για σας είναι χρονοβόρο και δύσκολο γι αυτό το λόγο να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που έχουμε ασκήσει πλαίσιο εξέτασης προφανώς κύμα υπολογιστή είναι πιο ωμό διαφορετική αυτό απ'την πιθανότερο δώρο έκπληξη αυτός να αποχωρεί μια στόχο μας ας συνεχίζουμε τρίτον θα κάνουμε δεξιά ε χρέος σε αυτήν το θα εμφανιστεί λοιπόν εμφανιστούν τα εξής καλούμε λοιπόν εδώ στη η υπάρχουσα δύναμη την απόσταση δεν στην εταιρεία απόσταση είναι 18 με after summer α και αυτό είναι το σημείο ε δεξιά και την προπόνηση εδώ δεν έχουμε ίσως μερικές δήμαρχος Πάτρας μ ε ξέρω κλέψει 12 μ ε ξ και ψ και παίρνοντας χρησιμοποιώντας γνωστές ψυχικής ισορροπίας ς αρχίσουμε δεν φωνάξω όχι έχουμε μόνο Epson Epson δεξιά και τίποτα χαρά μ ε εξ ίσου με το 0 ς ψηφίζουμε δεν δεύτερης εκεί άρα συνεπάγεται ότι μιλούν πια πίσω δεξιά συν 400 εξόδου του 0 ας πάει για την πιο δεξιά από ε εισοδήματα 100 και ενίοτε και τέλος τόσην τρόπον ως προς τους πειράξουν δεξιά πρέπει να μισούμε αλλά πάει για πρώτη και βλέπετε ότι πάλι τίποτα δεν προκαλεί πρόβλημα να σκε αυτή δύναμη έχει ακόμη δεν έχει σχέση με τους δύο δεξιά ε άρα τελικά ροπή δεξιά ε μεις οπότε ήταν γενικά καλά κρατούν στο διάγραμμα τρόπον τόνοι γίνεται 0 από μητέρα πώς πετάνε και το πιο υγιεινό είτε κατά 100 600 από μηδέν που ήταν τώρα στη μεταφορά από το σκέλος των κο ανοίγει έναν νέο κύκλο της κατεβαίνει κάτω από αυτό το σημείο και δεξιά από αυτό το σημείο παραμένουν τα ίδια εποχή παραμένουν 0 αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε αν θέλετε να λύσετε γρήγορα την άσκηση π.χ. γύρω ανοίγει αριστερά του γ και κάτω το καμίνι και πάλι σαν λοιπόν και πολιτών οικοδόμημα σημείο τομή αριστερό τούνελ πάλι φωτεινό και στο πάνω αριστερό μέρος του show και έτσι θα προκύψει το παρακάτω σχέδιο πλέον στην πορεία πως είναι ένα μέτρο τώρα πλέον του σημείο αριστερά του δ το σημείο ε ασθενή του σημείου α και δεν έχουμε απολύτως τίποτα εκτός από αυτό την απόσταση είναι 0,8 με τα και βλέπετε ότι πλέον αυτή δύναμη δίνει ροπή στους ΟΤΑ Δ2 της κόσμο κάναμε εγώ υπάρχουν τόνοι τάχιστα το πιο δ στα και το μη και εφαρμόσουμε παλιές ισορροπίας των δε θα αλλάξει τίποτα τη ς αρχής ήταν αλλά τελικά 0 fax πράξουμε δεν δεύτερης υφή ισορροπίας Σ εφ ψήσουμε 0 αλλά τελικά μυούν και η αριστερά σε τετρακόσιους δεν έγινε αυτό αραβικά πιο δ έξτρα ίση με το 300 κιλών και του και όπως βλέπετε δεν μεταβάλλεται στην περιοχή του της του ΚΚΕ Δ δεν μεταβάλλουν τη Χίο στις έως το με τους Τούρκου και το σύνολο των πόρων προς τους τομείς μας αριστερά του ανθρώπου πρέπει να είναι ίσο με το 0 και έχουμε παίξει στον οι οποίοι ΝΔ αριστερά είναι θετική και σύνθετο υπόσχεται ένα ισούται με το ένα τίποτε άλλο παρά Άγιο των παιδιών παρά να δικαστεί παγετό ότι μ δ σταράτες ούτε μνημείων 100 κοινωνικών και αν αντικαταστήσουμε αυτά τα νούμερα στα γράμματα τόλμη γεν ήταν συνεχίζει να βγαίνει μετά από το πιο βγαίνετε 100 αρρωστημένες περίπου παραμένει στην πρώτη 100 αυτή περιοχή Σίμου τότε το μη γένοιτο υπάρξει οπότε αυτό είναι το νέο 100 η μεταβολή του μ είναι γραμμική έχουμε όμως κι εσείς από τις χορευτικές της ακόμη μεταβάλλεται δραστικά και τίποτα άλλο οι επόμενοι τόμοι θα κάνουμε φέρνει τομή δεξιά του δ στην οδό και το μόνο που άλλαξε σχεδόν σχέση και τους είχε διάρκεια τότε θα εμφανιστεί αυτή εδώ έγινε πάραυτα αυτό θα γινόταν αν παίρναμε το αριστερό μέρος πλαίσιο εμείς σε σύντομη θα κάνουμε τώρα στο 0 δεξιά πάνω στο δεξί μέρος του πλαισίου το οποίο πλέον γίνεται μικρότερο προστατευμένους από δω και πέρα ασχολούμαστε μόνο με κάτι με το δεξί μέρος πρόκειται για αυτούς που μας παρά το μη 60 παρένθεση έξι μέρος πλαίσιο αυτό ισχύει για τα ποτά ένταξή τους γράψουν σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα εμφανιστεί το εξής σχέδιο εδώ έχουμε μια τρέχουσα δίνουν για τον εαυτόν τους μειώθηκαν εδώ είναι το σημείο γ στη ΔΟΥ απόσταση περίπου 8 στην αποστασία εδώ έως εδώ είναι ένα μέτρο εδώ είναι το σημείο Art δεξιά που θα γίνει τον μας χώρες και ευχαριστούμε αυτές μετοχές εταιρικές δυνάμεις Κρωπίας 0 έξι κινούταν δεξιά κεντρική δεν έπαιξε αυτονοήτως το σχέδιό μας σκάλες αυτό σχήμα χωρίς ερχόμαστε σε αυτή την περίπτωση λοιπόν και μέσω της πρώτης συνθήκης ισορροπίας προκύπτει ότι 0 69 διότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα άλλο στον άνθρωπο όχι μέσου δεύτερες αισθητικής ισορροπίας και επιδιώκει και δ δεξιά συν τα 100 τιμή 0 και τελικά δεν υπήρξε ισούται με 200 κοινωνία σε αυτή την περίπτωση π.χ. και αν θέλετε να είστε γρήγοροι τον κώστα να πείτε τη σημειωτέον ότι υπάρχει μια κατακόρυφη γραμμή κακώς κείμενο αυτή κατακόρυφη γνώμη και τώρα αναφορικά α αναφορικά με τις δ αριστερά και τη δεξιά το μόνο που θα τις επηρεάσει το πιο άρα το ΝΔ αριστερά ισούται με το ΝΔ δεξιά το μ.μ. ροπές δρ ύστερα ίση με το 0 100 δεν το το πιο δ αριστερά που είναι Τετρακόσιες ανέφερες οκτακόσια γιατί όχι κι αυτή δύναμη στα κάτω θα συμπερασματικά το πιο δεξιά από το δελφίνι πως που σκοπό είχε με λίγα λόγια όλο αυτό αλλά δε χρειάστηκε μια απλή ας πούμε λογική αλληλουχία Epson ώστε να καταλήξει στην Κύμη δεξιά πολλά και τίποτα από το σύνολο με ετοιμάστε τα νούμερα το σύνολο των υπολοίπων δεξιά από τους άνδρες που του είχαν και αν δούμε το παράγει ροπή σίγουρα παράγει στην ώριμη η ορθοδοξία μείον 300 ποιανού ήσουν τελικά 06 ισούται με 400 ξηλώνει τον ΝΔ δεξιά τα 100 ml του ΔΝΤ βέβαια 101 εδώ κανένα λάθος στο μαξίμου μαζί της αλλά οφείλει να το πει έτσι το παλιό γήπεδο επέλεξε να μιλήσει τώρα υπόσχεται εδώ θα το κάνουμε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εγώ κατά κάποιο τρόπο αυτό πληρώνουν ούτε κι εσείς Αθανασίου 100 μισό λεπτό θα γίνει μειονότητα ακροδεξιά συμπεριφορά σου δεν και τελικά ανέλαβε τη θέση του συνεχώς εδώ και τώρα κεντροδεξιά πάλι κακός κινητών θα κινηθείς λογικό αυτό κι αυτό εντοπίστηκε εύκολα το σφάλμα μας διότι η ροπή αριστερά από τον κοίταξε από ψηλά την ίδια της νες και ανάμεσά τους δεν παρεμβάλλεται κάποιο ροπή που σημαίνει ποτέ και θα έπρεπε να βρωμίσει τρόπος παίρνω αυτά τα νούμερα στο γράμμα του πάνου σβήσουν αυτό είναι βέβαιο όμως καλά που όντως ήσουν πριν για να ελέγξουν τους προσκαλούμε τόνοι είναι 0 παραμένει ήρθαμε το 1200 που μετρά 100 γίνεται μια σκιά τοπικά λόγω της δύναμης αυτής της 8 ψαράς και το μη παραμένει πως θα το πρέπει λοιπόν αποβλήτων αριστερά από το δεξί μέρος πλαίσιο υπογράφουν αριστερά από το γ λοιπόν το αλλάξει είναι υπόσταση δεν στην ψυχή μας είναι σπάνιο Peter κατέχουμε την ακούστηκε μια και έτος συνεπώς της οποία δεν μας χρειάζεται τίποτα έως λίγο αυτό το σχήμα αυτές εσωτερικές δυνάμεις και κλοπές μύγα στο πιο glamorous τόλμη μα ύστερα λοιπόν μέσω του σκότωσε την ισορροπία σου ς αρχίσουμε δεν σου είπα οτι μύγα μάλιστα στην ευχαριστήθηκε ισορροπίες προβλέπει του γκστάαντ στην καταρράκωση της δεν πάνω πιο μάλιστα να ξεπερνούν τα 100 και τέλος ναι ψηλότερο πολύ ισχύουν μάλιστα είναι 0 συνεπάγεται καθώς δεν έχουμε τώρα μου Plus ο βραχίονες τίποτα δεν προκάλεσε επίσης το σημείο τελικά μύγα μάλιστα είναι παλεύει καθιστούν θα χουμε τον ευγενή ήταν καταλοίπων σε όλη της περιοχή κου ε γ ληστρικές φονικές δυνάμεις του ν είναι 0 τόκιο είναι παραμένει στο χρόνιο άγχος και στο δεξί μέρος στο δεξί μισό κιλό από στην περιοχή δε θα βγάλω και το μη ανεβαίνει πέφτει κάτω από τους 200 στο 0 κι αυτό είναι το θέατρο των δύο τομές είναι ακόμη εύκολα στον μέσι είναι απλά το δυστύχημα εδώ έχουμε να κάνουμε που είχαμε να κάνουμε πολλές ας εκτός συνόρων αυτό συμβαίνει γενικά όταν έχουν πολλές πολιτικές δυνάμεις και όπερες που πετούν μέσα στα 16 του τάξης εύκολα είναι προτελευταία του υποκρύπτεται είναι τομή κάτω από το Γ Σ αυτή την περίπτωση στο έργο 100 έχουμε την πρέπουσα αγαθό μια πρόσθεσε ακόμη 8 ετών after Sun 10 τους κάτω από το εδώ λοιπόν σε αυτό το σημείο εξαφανιστούν φωνή κάτω το πιο κάτω γ ακόμη και με τους χώρους λατρείας οι κ.κ. σ σ σχήμα ο δασάρχης δεν αλλά συνεπάγεται ότι αφού κάτω από το Γ.Ν. 00 δεύτερης συνθήκης ς ψή ους άρση φαγητό ότι ν κάτω από το γράμμα στην καταρράκωση της δεν συνεπάγεται ότι κάτω γ ισότιμη μείον 100 σημαίνει το τέλος ξένου προπονητή ως προς το γράμμα Κατούνη 0 αλλά απολύτως τίποτα δεν παράγεται πόρπες τελικά μ' αυτό κάνουμε έμεινε πάλι σαν να μη φτάνουν 50 τόνοι τόκιο 91 πιο τόνι μπλερ 900 και τομή για να και όπως φαντάζεστε αν παρακολουθήσουμε στο έτσι τους κατά την άσκηση το τον είχαν κριθεί με τετρακόσιους κάτω το πιο θα παραμείνει 0 έξοδο στενότητα κάνουμε και τον μύθο επίσης παρέμειναν στο αυτό θα φανούν μέσω της τελευταίας στιγμής θα κάνουμε μέσω της τομής όλου του σε αυτή τομή λοιπόν γνωρίζοντας πλέον αυτή απόσταση βέβαια ουδόλως επηρεάζεται πύλης αυτής αυτή θέση κώστας συγκεκριμένες σκηνές θα προκύψουν μετά τον β τους είναι πάνω από το θα προκύψει αυτό των μη ταπεινών πιο ούτε κάποια ορμή κάποιοι πρώτης ηθική ισορροπίας προκύπτει πιο 10px δεύτερη σχετική ισορροπία στην εμπιστοσύνη 01 μ.μ. η πίστα Κυριάκος αλλά τελικά 0 κάποιοι στο μείον Πετράκος και τον και τέλος το σύνολο των όπως και στους δύο τομείς δεν που τελικά σημαίνει ότι το Progress 0 χτυπάω το β έμεινε πάλι στους γράμματα βλέπεις κάτω τόνοι διαγραμμάτων ν πάμε στα χανιά 100 σχολές περιοχή χώρες στο διάγραμμα των τον πιο είναι με μηδενικό που σημαίνει στυλό είναι πάντως δεν το διάγραμμα τόλμη είναι μηδενικό αυξημένες αυτή ενώ τα μη επανδρωμένα έτσι φαίνεται συμμετρία Διαγραμματικά έτσι γίνεται η επίλυση ένα πλαίσιο κάτω από τη φόρτιση ένα μιας μοναχικής δυνάμεις στο μέσο του στόχου πλαίσιο αυτοκινήτων σας στο