Reaxys (Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΑΠ, 2018)
: Παρακαλώ να ξεκινήσω να μιλήσω λίγο. Ονομάζομαι Κάρλος. Είμαι... Το επαγγελματικό μου όνομα είναι κοινωνικός συνεργασμός, αλλά πραγματικά η δουλειά μου είναι να ασφαλίσω ότι όλα τα εργασία έχουν μια καλή ιστορία της ικανότητας τους. Εντάξει. Παρακαλώ να ξεκινήσω να μιλήσω λίγο. Ονομάζομαι Κάρλος. Είμαι... Το επαγγελματικό μου όνομα είναι κοινωνικός συνεργασμός, αλλά πραγματικά η δουλειά μου είναι να ασφαλίσω ότι όλα τα εργασία έχουν μια καλή ιστορία της ικανότητας τους. Εντάξει. Παρακαλώ να ξεκινήσω να μιλήσω λίγο. Ονομάζομαι Κάρλος. Εντάξει. Παρακαλώ να ξεκινήσω να μιλήσω λίγο. Ονομάζομαι Κάρλος. Εντάξει. Ονομάζομαι Κάρλος. Είμαι ένας ομάδας που έχω ερωτήσεις. Εντάξει, ερωτήσεις. Θα στήθω ένα Webex, και θα έχουμε 30 λεπτά για να λάβουμε αυτές τις ερωτήσεις. Εντάξει. Αυτό είναι μία λίγη λίγη, εάν έχετε κάτι μοναδικό, πώς θα το χρησιμοποιηθείτε. Όπως είπα, ο χημιστής είναι μεταγραφένος, ο οποίος διαιτήθηκε στην Βασιλονά. Εντάξει, μία λίγη λίγη. Επίσης, ειχόμουν χρησιμοποιήσει τα ερωτήσεις, για να γίνει πιο ευκαιρία. Είναι ένας ερωτήτης. Και σήμερα θα σας δείξω τις βασίλες των ερωτήσεων. Εντάξει, πιστεύω ότι θα σας δώσω πολλά ειδικά, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ. Αλλά, πριν να κάνετε αυτό, θα πρέπει να σας ρωτήσω τι τρόπο χημιστήθετε να σας δώσετε. Είναι βασικά οργανικά, μη οργανικά, οργανικά μεταλλικά, τίποτα. Μια λίγη λίγη πράγματα. Μη οργανικά πράγματα. Μη οργανικά πράγματα, δεν υπάρχουν οργανικά πράγματα εδώ. Δεν υπάρχουν πολλά. Δεν υπάρχουν πολλά, εντάξει. Εντάξει, το πράγμα είναι, έχετε ακούσει τα ερωτήσεις, έχετε χρησιμοποιήσει, χρησιμοποιείτε τώρα, ή δεν χρησιμοποιείτε τώρα, δεν χρησιμοποιείτε τώρα, δεν χρησιμοποιείτε τώρα, δεν χρησιμοποιείτε τώρα, δεν χρησιμοποιείτε τώρα, δεν έχετε χρησιμοποιήσει τώρα, δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τώρα, εντάξει, λοιπόν, μπορείτε να ξεκίνησετε αυτό το πράγμα. Αν πιστεύετε ότι χρησιμοποιείτε ερωτήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το πράγμα εδώ. Αυτή ήταν η παλιά ερωτή, που χρησιμοποιήσατε. Είναι ακόμα υπέροχο, αλλά, εάν δεν το έχετε δει, ξεχάσετε. Αν βλέπετε αυτή την ερωτή, παίξτε μία νέα ερωτή, γιατί θα χρησιμοποιηθεί σε 7 μέρες. Οπότε, δεν χρησιμοποιήστε αυτή την ερωτή. Οπότε, δεν χρησιμοποιήστε αυτή την ερωτή. Οπότε, δεν χρησιμοποιήστε αυτή την ερωτή. Οπότε, δεν χρησιμοποιήστε αυτή την ερωτή. Οπότε, δεν χρησιμοποιήστε αυτή την ερωτή. Οπότε, δεν χρησιμοποιήστε αυτή την ερωτή. Υπότιτλο είχα το να κατάλυ που μπορώ να παρατηρήσω, το οποίο βλέπω, είναι ότι το πιο πραγματικό είναι να δημιουργήσουμε τα δεύτερα. Οπότε, τι σημαίνει ότι θα δημιουργήσουμε τα δεύτερα, είναι ότι θα βρει ένας υπόσχεσμας. Και το υπόσχεσμα, αν ο υπόσχεσμας είναι μεγαλύτερος και δεν είναι ένας πτώχος, το πιο πραγματικό είναι να διαβάζουμε το δίκτυο και να... νομίζω ότι το μάχα είναι πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι το δίκτυο που κάνουμε είναι να διαβάζουμε το δίκτυο και να διαβάζουμε το δίκτυο και να διαβάζουμε το δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, αν τελειώσετε το δίκτυο διαβάζοντας του καλσιού καρβανέντ, για παράδειγμα, θα δώσετε μια λίστα εφαρμογήτων, και θα πήγετε στο εφαρμογήτων και θα πρέπει να το διαβάζετε. Εδώ, θα φτάσετε στον υπόσχεσμα. Έτσι, όταν το διεθέσετε, θα πει στον καλσιού καρβανέντ, έτσι, αυτό είναι η διάρκεια. Παίρνετε στον εφαρμογήτων και πάνω στον δίκτυο, θα πρέπει να το διαβάζετε. Παίρνετε στον εφαρμογήτων και πάνω στον δίκτυο. Αυτή είναι η κοινωνική διαφορετικότητα. Μετά, υπάρχει ένα πρόβλημα, αν θέλετε να το διαβάζετε. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά σας δώσουμε όλη αυτή την εφαρμογήτων. Στην ίδια συγκεκριμένη, μπορείτε να βρείτε το NMR. Αυτό είναι για την οργανική καμπάνια. Μπορείτε να βρείτε το NMR. Μπορείτε να βρείτε το NMR για παράδειγμα. Σε αυτή τη στιγμή, το που κάνουμε είναι... Παρακαλώ δεν θα μπορούσετε να βρείτε το εφαρμογήτων, αλλά θα σας πείτε ότι... Αν λέει εφαρμογήτων, δεν μπορούμε να διαβάζουμε την εφαρμογήτων ακόμα. Παρακαλώ για την εφαρμογήτων θα βρείτε το NMR. Μερικές φορές θα μπορούσαμε να... Ας δώσουμε... να βρειτε... Θα μπορείτε να βρείτε αυτό. Θα βρείτε, φυσικά, εφαρμογήτων και εφαρμογήτων, αλλά θα βρείτε εφαρμογήτων και εφαρμογήτων. Θα έχετε την εφαρμογήτων, θα έχετε την εφαρμογήτων και εφαρμογήτων. Έχουμε να μιλήσουμε ότι όλα αυτά είναι εφαρμογήτων, οπότε δεν θα βρείτε καμία εφαρμογήτων. Όλα αυτά θα είναι εφαρμογήτων. Αυτό είναι σίγουρο, αλλά πρέπει να είστε ασχολημένοι με τα εφαρμογήτια, γιατί θα έχω ένα παράδειγμα, όπου θα βρείτε κάποια πράγματα που δεν είναι αρκετά σωστά. Πρέπει να είστε ασχολημένοι με τα εξελίξεις. Αυτό είναι πως μπορείτε να το δουλεύετε. Μπορείτε να είστε σχετικά με κάθε εφαρμογήτια, μπορείτε να είστε στον HSTC, όπου θέλετε να είστε σχετικά με κάθε εφαρμογήτια, ή μπορείτε να είστε στον HVLC, ή μπορείτε να ξεκινήσετε. Πριν πιστεύετε, η εφαρμογήτια είναι ανοιχτή σε όλες τις ιδέες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έτσι, όλοι μπορούν να έχουν εξελίξει από τις ιδέες. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά σωστά να τα εξελίξετε, αλλά είναι πολύ συμπεριφορά. Ο πρώτος πράγμας είναι ότι, αν δεν κάνω κανέναν εξελίξιο, σε 10 λεπτά, η εφαρμογήτια θα τελειώσει. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα εξελίξια θα χάσουν. Αν εξελίξω, θα έχω 6 ώρες χρονών χωρίς να τα εξελίξω. Έτσι, κάντε ένα εξελίξιο το πρωί, κάντε το εξελίξιο στο λαό, πάντε πίσω, τέλει, ό,τι θέλετε, και στο τέλος, μετά από 6 ώρες, θα έχετε το εξελίξιο. Για να εξελίξετε, πιστεύετε στο εγγραφή και στο εξελίξιο. Και το εμφανιστείτε. Αν έχετε εξελίξιο σε άλλα εξελίξια, αν δεν έχετε σκόπους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εξελίξιο στο σκόπους. Ας εγγραφείτε και χρησιμοποιήσετε το ίδιο εξελίξιο στο σκόπους. Ας χρησιμοποιήσουμε το εξελίξιο στο σκόπους. Θα χρησιμοποιήσω το... Ποια είναι η χρήση? Λοιπόν, ένας πράγμας που θα σας δώσει να εξελίξετε είναι να σκόπισετε τα εξελίξια σας. Θα μπορείτε να σκόπισετε τα εξελίξια σας. Και ένας άλλος ενδιαφέρον πράγμας είναι ότι μπορείτε, για παράδειγμα, να κάνετε μια εξελίξια και θα χρειάζετε την εξελίξια που θα σας δώσει τώρα. Θα προσπαθήσω να βρω τέτοια εξελίξια. Λοιπόν, ελπίζω ότι θα έχω 0 αποτέλεσμα. Θα χρησιμοποιήσω ένα αποτέλεσμα και θα έχω 0 εξελίξια. Αν έχετε 0 αποτέλεσμα και δεν έχετε εξελίξια, θα μπορείτε να δημιουργήσετε την εξελίξια. Θα δημιουργήσετε την εξελίξια και αν είναι πραγματική θα χρησιμοποιήσετε την εξελίξια. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε την εξελίξια σε εξελίξεις που κάνετε περιοδικά. Λοιπόν, σε εξελίξεις κάθε εβδομάδα. Θα το κάνετε μόνο μία φορά, θα δημιουργήσετε την εξελίξια και κάθε εβδομάδα θα χρησιμοποιείτε την εξελίξια. Αν έχετε 10 αποτέλεσμα και πολλές εβδομάδες, θα δημιουργήσετε τις εξελίξεις και θα τα δημιουργήσετε στην εξελίξια. Αυτή είναι μια άλλη πραγματικότητα. Έχουμε ένα πράγμα που μπορούμε να βάλουμε εδώ. Ας πάμε στο δημιουργικό δημιουργικό πρώτο. Ας πάμε στο δημιουργικό πρώτο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε από αυτήν την εξελίξια και από αυτήν το δημιουργικό δημιουργικό πρώτο, αν μπορείτε να κάνετε 80-90% της εξελίξια σας, μπορείτε να το κάνετε από εδώ. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι θέλω να κάνω αυτήν την εξελίξια. Αυτό που θα συμβαίνει είναι ότι θα δημιουργήσει την εξελίξια. Λοιπόν, θα σας ρωτήσει, θα σας ρωτήσει, τι θέλεις από την εξελίξια. Έχουμε 3.000 εργασμούς που έχουν εξελίξει την εξελίξια. Οπότε θα ψηφίσετε 4 εργασμούς που έχουν εξελίξει την εξελίξια. Θα θέλετε εξελίξια που έχουν εξελίξει την εξελίξια, ή θα θέλετε εξελίξια που έχουν εξελίξει την εξελίξια. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο. Αυτό είναι το εξελίξιο.