Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΡΤ1» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώκαι Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΡΤ1»και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Κοτταρίδη και Νίνα Κασιμάτη Η Κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας Οτιδήποτε δυσκολεύει την καθημερινότητα των πολιτών, επιδεινώνει τον οικονομικό τους βίο, προφανώς και προβληματίζει την Κυβέρνηση. Στην κοινωνία ζούμε, βλέπουμε, καταλαβαίνουμε ότι η χώρα έρχεται μέσα […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώκαι Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΡΤ1»και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Κοτταρίδη και Νίνα Κασιμάτη Η Κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας Οτιδήποτε δυσκολεύει την καθημερινότητα των πολιτών, επιδεινώνει τον οικονομικό τους βίο, προφανώς και προβληματίζει την Κυβέρνηση. Στην κοινωνία ζούμε, βλέπουμε, καταλαβαίνουμε ότι η χώρα έρχεται μέσα […]