Ενότητα 14: Ολοκλήρωση πολυπολικής ανάπτυξης και διηλεκτρικά / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Βέβαια και καλή εβδομάδα συνεχής αποτυπωμένο γη είχαμε κάνει την πολυπόθητη ανάπτυξη χρησιμοποιώντας το ανάπτυγμα του ενώ διατροφή φυτό μας σε παρθένες ενταγμένες και τι σημαίνει πολύ πολύ για ανάπτυξη έχω μια κατανομή φορτίου λόγω χιτώνες και μακριά απ' αυτήν την κατανομή φορτίου σε μια θέση 1000 το μέτρο π.χ. είναι πολύ μεγαλύτερο από το μετρό 1000 γενικά όλη την περιοχή που καλύπτουν πέρα στον χιτώνα της και ψάχνω να βρω το ποσό είναι λοιπόν φύτευση και είχαμε βρει ότι φωτό Φίδι όχι πρόεδρο έγραψε όπως κοινού μοίρα έχει μικρό σε επιχειρεί διαμέτρου 1000 στην 3η σειρά ένα δεύτερο άθροισμα ΑΕΙ μαζί πιο wild στοιχεία VGA και θεωρώ διά μετά το 1000 στη βενετία πληρώνουμε χρυσάφι μες στην ίδια συσκευή Smart με το μέτρο αυτό που είναι το άλλο από το να έχουμε το εδώ τρίτης και δώρα πέντε στην πραγματικότητα όμως δεν είναι πια εδώ επειδή υπάρχει μέσα το αντικείμενο είναι ένα διαταραγμένο επίπεδο είναι κάτι σαν έχει τετράγωνο κρυμμένο είναι να διαχυθεί στο τότε έχουμε να πει ένα γεια αλλά ένα διαταραγμένο έναντι άλλων τρίτης και ούτω καθεξής αυτός εδώ όρους ΟΠΕ επιχειρεί μπορεί να γράφτηκε ως ανθρώπινο οστό PSI I πτυχίο ΑΕΙ επίσης μπορούμε και να ξεχνάμε όποτε θέλουμε να αναφερθεί κέρασμα με τόσο κόσμο Lifestyle δηλαδή από το άγχος αυτό περνάει αρχεία I δίχτυ το επαναλαμβάνετε σημαίνει διαχειρίζεται εδώ δύο δείκτες που επαναλαμβάνονται άρα λοιπόν μπορεί να ξεχάσει αυτό το πλάσμα και υπογράφοντας αυτή τη μορφή να συνδέει με διάθεση οτιδήποτε την πολική ροπή είναι ή επι ρ π.χ. των έδινε κοιτώντας και μπορούμε να έχουμε και η καθεμιά συνιστώσα ανάλογα άλλο πια ή εντάξει διανθισμένη πολική ροπή ενώ το q a τζέι που είναι υπερβολική ροπή είναι μετανάστης δεύτερης τάξης και ουσιαστικά δε ότι υπό ή στήθη των μυών αναρτώντας στο τετράγωνο όπου αναλόγως αυτό τότε λυπάμαι αλλά και αυτό το μέτρο μπορεί να έχουμε θα τονώσεις παιδί δ αν τζέι ήπειρο χιτώνες επιταχύνοντας αυτό μας χάριζε την τον βρίσκει σταθερά από τις οποίες έτσι που έχει ουσιαστικά για σύσταση είπαμε παραλλήλως και πρέπει να δούμε γιατί αυτά τα μεγέθη συνήθως εξαρτώνται επίσης αναφοράς Κύπρου κεντρική για να προσέχουμε και μεγέθη μεθόδους επαναφοράς όταν υπάρχει ιστορικό φορτίο εδώ στην κατανομή ανιστόρητη κατανομή έχει στην ανάπτυξη των νησιών το φορτίο δηλαδή αν ολόκληρο Μαδούρο κοιτώντας δε χιτώνας είναι ίσα με ποιου μεταξύ που είναι μηδενικό με ανεβασμένο πέρα 10 μόρια και άτομα οπότε και το συνολικό φορτίο να είναι μηδέν αν αυτό κάνει τη διαφορά του 0 ο πιο σημαντικός όρος σινά αυτός εδώ και αυτός Επομένως μετά τη μεθεπόμενη αλλά πρέπει να ξέρουν ότι τότε αφού υπάρχει κι αυτό το είπε εξαρτάται από το σύστημα που το μελετά και έντιμη εντάξει και ανάλογα και το New age αν αυτό είναι 0 ιστορικό φορτίο είναι 0 τις εφημερίδες ο σημαντικός ρόλος στην αυτός εδώ πέρα τόποι δεν εξαρτάται από το σύστημα αναφοράς θα εξαρτάται επομένως επομένως υπόμνηση παρά δηλαδή όταν στη δεύτερη τάξη του άντζελες όπου γενικά στη δεύτερη στάση στο άλαιο μπορούμε δούμε είχαμε δανειστεί θεωρίας σαν μια γενίκευση γεμίσματος μπορεί να δούμε όμως και δεύτερης τάξης και σαν ένα γραμμικό μετασχηματισμό που παίρνει διάλειμμα μου πάει σε μεγάλο διάλειμμα από μια μορφή αυτού που έχει δεν είναι καινούργια μορφή δάνεισε λοιπόν μπορούμε να επικεντρωθούμε στην έκθεση και με παλμό τον δεύτερο όροφο της δηλαδή ότι έχουμε φορτίο 0 από ένα σύστημα και να δούμε πόσο είναι το ηλεκτρικό πεδίο οφείλεται σε ένα δίπολο έτσι καλύτερα λοιπόν να κάνω αυτό έστω ας πούμε ότι τελικά το σύστημα δεν έχετε τροπολογία ντροπή ούτε φορτίο και όχι μόνο λοιπόν και εβδομάδες αυτή την έκφραση θέλω να βρω πως τρέφει το πεδίο παρακρατικών πιο φθηνό πιο κατέβασμα της παίξε δεν υπάρχει τύπωσε και βρισκόμαστε το ε βιβλίο πήραν του φ κρυφή εντάξει και λέω στην περίπτωση που έχουμε μόνο αυτόν εδώ τον όρο εντάξει έχω συνολικά ένα λοιπόν όλες οι μεγαλύτερες οπές μηδενίζεται δρα πολύ πιο πολύ και είπα και το συνολικό φορτίο είναι 0 τώρα πάντα αποτέλεσμα κάνουμε απολογισμό διαλέγω να κάνει τον υπολογισμό όσο πιο απλά γίνεται και για να γίνει απλά υπολογισμός τι θα κάνω θα φτιάξει ένα σύστημα συντεταγμένων έφτιαξα σύστημα συντεταγμένων εντάξει έχει ένα θητειών ποιήτρια από αυτό πραγμάτωση ψήστε και στο οποίο εσείς με δεμένα για ευκολία θα βάλω το δίπολο πέντε υπάρχει μάλιστα το ζητά μεταξύ οπότε εύκολη γεύση πολύ υπολογισμός γιατί τώρα αυτό το εσωτερικό γινόμενο ρητό θι θα είναι είτε επίσης gr Τρίτη που είναι όμως αυτό επιστήμονας νέο εκποίηση διατηρηθεί που είναι ουσιαστικά είπε εθίζει και ευχάριστη όψη τετράγωνο τετράγωνο στην τρεις δεύτερα οπότε μετά γυναικολόγοι εδάφη είναι λογικό να δουλέψω σε κάποιους αναίσθητα κομμένες άδικο ε να παρόλες μοναδιαίο μερίδιο Λέσχη μπορώ το έχουμε γράψει και με συντομία η αϊτή είναι συνηθισμένος από κόντρες στα ΑΕΙ οι λαοί μερική αποχή που προσκυνάει δείχνει να λαμβάνετε σημαίνει ότι εδώ έχουμε αφαιρέσει Storyline είναι το αντίστοιχο με αντίκρισμα στη διεύθυνση είχε ένα TOY ενα λοιπόν είναι στοιχεία ένα για τον χειμώνα δύο το ίδιο είναι στίχοι δύο κοψίματα δύο το τρεις είναι στίχοι τρεις το μοναδιαίο δεν είναι καθόλου εύκολες πράξεις της κατοχής επιθετικά της αγαστής αντίπαλους στρατιώτες αναπαραγωγής μαθητών ανήκω σε κάθε μεθοδευμένες και μπορεί πολύ εύκολα μπορούμε να βρούμε κάνει την του ε θα σας γράψω εσείς το κάνετε πράξεις που είναι δύο γραμμές πράξη με προσοχή είναι τρεις επίτηδες μειώνεται διά να μέτρα όχι στην εεσστυ έτρεξε τι είναι αυτό που σας έγραψα πόσο είναι το δυναμικό στην τύχη έφεση ουσίες από την αρχή τον άξονα πόσοι νόμοι είναι το ηλεκτρικό πεδίο το ε είχε οπότε θα ε χει την είχε δει το πρωτότυπο είναι τώρα μοναδιαίο το αίμα άδειο είναι διεύθυνση ματιά πάνω στο στόχοι άρα λοιπόν είναι μοναδιαίο εξ ορισμού είναι το 1000 διάμετρο και μεταξύ έγινε το κάλεσμα που εδώ έχουμε βαλθεί να ζητά και όχι από κάθε απλό στο μέτρο σαφείς αποστάσεις τώρα εάν κάνετε με αυτή την ευκολία την απλοποίηση των υπολογισμών το εθνικό πεδίο μετά δεν είναι δύσκολο να γενικεύσει διαφόρων τύπων για ένα τέτοιο σύστημα συντεταγμένων πώς το κάνουμε αυτό πάνε εμείς εδώ και θεωρούμε τώρα ότι φτιάχνω ένα καινούργιο σύστημα συντεταγμένων ζωγραφίσουμε καπέλο ένα καινούργιο σύστημα συντεταγμένων ως προς το ποιος είμαι εμένα αυτό εδώ είναι το σημείο δεν έτσι και αυτοί τώρα μια απόσταση συχνά οπότε καμπές αυτή την απλή μετατόπιση των αξόνων του συστήματος ενταγμένου πρακτικά αυτή αυτό το διαμέρισμα χ που αυτό μας καθορίζει τελικά το ε γιατί απ' αυτό φαίνεται ότι εξαρτάται το ε απλώς διαφοροποιείται και διαγραφή όχι θα γράφω και όχι μείωση 0 τάξη οπότε γενίκευση είναι πάρα πολύ απλή και μπορώ να γράψω τότε λοιπόν να πω ότι το ηλεκτρικό πεδίο από ένα δίπολο που βρίσκεται στην τύχη θέση 0 σε ένα ατυχή θέση 1006 δίνεται πάλι από την ίδια έκταση ένα βίαιο μοναδιαίο επήλθε μειώνεται και έβδομος από κάτω θα γράψω ποτέ αυτό ενισχύει μείωση 0 στην τρίτη και το αίμα να δύο τώρα σε αυτή την περίπτωση θα είναι σημείωσε 0 διαχείριση μιας μοίρας έτσι γιατί αυτό είναι το διάστημα που καθορίζει το υ αποτυπώνει το δίπολο κάθε είχε αφεθεί ποτέ τον κύριο και πως θα δούμε αλλά προσέχει συνέχεια τώρα ΕΔΟΕ μοναδιαίο έτσι και ποιά είναι η έκφραση εδώ πέρα εδώ συμμετέχει 1000 τραβάμε έχουμε κάποια πορεία σάλο προκάλεσαν τέχνασμα αυτό να πάμε να πάρουμε το λοιπόν χρειάζεται όχι για να διευκολύνει τα εξής να διαπράξει τα κατώτερα και βρείτε ε απ'αυτό εντύπων πού θα πάνε εδώ είναι πάρα πολύ απλές είναι πρώτου έτους μαθηματικά καταλάβαμε μπορεί σίγουρα οπότε αυτό είναι μια αρκετά κακή φάση μας δείχνει το λευκό πεδίο που δημιουργεί ένα δίπολο σε σε περίπτωση που έχω μόνο διπολική πεινάνε σημαντική εργαλείων να μηδενίζονται αυτή είναι και η δράση που ελέγχει περί εντάξει λοιπόν για να προχωρήσουμε τώρα να δούμε ένα παρόμοιο σπουδές να κάνουμε κάτι σαν πολύ βολική ανάπτυξη αλλά τώρα για τη δυναμική ενέργεια άρα γράφουν πολλοί υπουργοί ανάπτυξη αλλά δυναμική ενέργεια και θα δούμε γιατί πράγματι ιππότες στο πάνελ έχουν να καταβληθούν δύο ρόδου 1000 ας μην μέγαρο δείχνοντας έχουν έναν φορτισμένο όχι και θέλω να τη βάλω μέσα σε ένα εξωτερικό παιδί και το ερώτημά μου είναι φως είναι δυναμική ενέργεια που θα έχει το σύστημα μου ανάμεσα σε ένα εξωτερικό δύο σε ένα πεδίο που έχει δημιουργηθεί από άλλα φορτία που είναι κάπου αλλού στο σύμπαν έχω άλλα φορτία με ανακατανομή πόρων βρισκόμενοι ρωτώντας π.χ. έχει πιάσει κάποιο εξωτερικό πεδίο αυτό το εξωτερικό πεδίο στο οποίο περιγράφεται από έναν οίκο θη κέφι είναι γνωστό αυτό να ειπωθεί π.χ. εντάξει και αφιέρωμα στον Νίκο Φίλη είχε που περιγράφει ένα αστρικό πεδίο θέλω να βάλω μέσα σ'αυτό το δυναμικό μια κατανομή φορτίου ρωτήσει να σκε σοβεί από οποιοδήποτε υπολογιστή δυναμική ενέργεια και γιατί ποιος είναι τύπος που υπολογίζει τη δυναμική ενέργεια που δεν μπορεί να βρει αύριο νομική ενέργεια που θα έχει το σύστημα αυτό κάναμε φορτίου αναβάτη τοποθέτησε μέσα σε ένα δυναμικό όχι έχουμε ξενοδόχου οδηγεί έγινε ροζ τουρσί έχει επιφοίτηση πρακτικά το πήρατε δώρο όχι έχει είναι το δίκαιο απ'αυτή την κατανομή φορτίου ότι πρέπει κάθε φορά να πάρουν νίκη ένα κομμάτι του μέσα σ'αυτό το φ π χ μέσα σε αυτό το πεδίο που έχω και αναφέρω το άπειρο που ήτανε αντίθετη κατανομή οπότε το ερώτημα δεν έχει ολοκληρωθεί όπου και από τη Γενική να έχει ενέργεια ουσιαστικά αποτελούν μορφή η δυναμική ενέργεια η έκθεση αστέγων τόσα έχει αν όλο το σύμπαν ολοκλήρωσε προ του 1000 έχει απευθυνθεί π.χ. αντίστοιχα πάμε να κάνουμε θα προσπαθήσει να κάνουμε κάτι σαν ανάπτυγμα οπότε για να κάνετε την ανάπτυξη θα πρέπει να βάλουμε κάποιο σύστημα συντεταγμένο ένα ζήτημα αφορά και να εμφανιστεί εκείνη τραχύ οπότε και πρότεινε να φτιάξουμε το σύστημα αναφοράς μας και θα το βάλουμε νέο SUV στην κατανομή φορτίο που έχουμε οπότε όχι να παίρνει τιμές εκεί γύρω από την αρχή των αξόνων και όμως είναι η έκταση αυτό τώρα έχει οπότε αυτό εδώ είναι αυτή των αξόνων μπορώ να πω θα προλογίσει και θα προχωρήσει σε υπολογισμούς μου θεωρώντας ότι αυτή είναι κάπως περιορισμένη σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του χώρου η κατανομή φορτίου ρωτήθηκε και για το φυτό είτε μεταβάλλονται πάρα πολύ απότομα σε αυτή την περιοχή και θα προσπαθήσω να κάνω ανάπτυγμα αυτό τροχοί Γι' αυτό μιλάνε για λίγο τον φταίχτη έτσι το ζήτημα ας δούμε τα έβαλα μέσα στην κατανομή να είναι όλα τα στοιχεία αυτά που έχουν σχέση με την κατανομή φορτίου που φέρνω κομάντο που θα τις θυμάστε τις περικοπές δύο έτσι και να είναι καταρχήν πολιτικά οπότε εγώ τι θα κάνω θα πάρω αυτό το φ ουσία και θα προσεγγίσω θα κάνατε μετέωρη γύρω στο μηδέν και ο διόλου γράφω και πείτε μου ρόδου όχι πως θα είναι το ευτυχές πώς θα είναι όπως συμβαίνει πρώτη φορά ανάπτυγμα τέιλορ δεν πωλούνται καπνιστών με τέτοιους όρους θα έχει newsbeast όχι όχι όχι βήμα τέλος είναι συνάρτηση ευτυχή μαθηματικός τύπος στο μηδεν πολυ σωστά συν γκραν στο 0 επιχειρεί περνά έτσι συν ένα δεύτερο άθροισμα Monday δεύτερη παράβαση του φ κόστους στοιχεία I ως προς τη ΔΕΗ το 0 επιτυχία επιχειρείται έναρξη άμα θέλω να είναι και πιο αυστηρός εδώ αυτό brand Γράψας άθροισμα ως προς τους φιάλες των 0 επιτυχία εντάξει αλλά ξέρω ότι από το αποτέλεσμα μηχανικοί αυτό το σεισμογραφικό δεν είναι έκαναν μαθαίνω για τη συνάντηση αυτή άρα λοιπόν από εδώ και πέρα θα δούμε λίγο αν μπορούμε κανείς αυτός όρος να τους γράψουμε διαφορετικά και έπεισε τον θέλω δε γράφω το άθροισμα για να συνηθίζετε γράφω φιάλη του μηδενός ατυχία και επιτείνεται αναλαμβάνεται η διάθεση ετών δύο βίδες που επαναλαμβάνονται διάθεση όχι εννοώ έτσι το σωστό πράγμα νίκη που φυλάει τους προσκυνάει λες και δεν υπήρχε εδώ δεν υπάρχει ένα ρητό αυτό ήρθαμε εδώ γράφεται ανάλογο ένα να σύμφωνα το γράψιμο αυτό το συμβολισμό σημαίνει προτού παραδοθεί αλλά ως πρόσχημα πάει τους στο Facebook από έφτασα στο μεταξύ τόνισε σήμερα λοιπόν όποτε αφιερώνει εκτενές τώρα αυτό το έγραψα απλώς για να ξέρουμε συνηθισμένη αυτές εκφράζουν τα χρήματα μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος αυτούς όρους αν μπορώ να κάνω κάτι το ζητούμενο πάντα είναι το κοινωνικό πολιτιστικό κέντρο κοντά εδώ δηλαδή έχουμε μπίλι κράτος φ β είναι το πεδίο στο μηδέν μείον γιατί το παιδί είναι μείον άρα λοιπόν ότι αντί γι' αυτό μπορούμε να γράψω μειώνουν το βάρος καθώς μειώνουν στο 0 π.χ. στο λονδίνο για αυτοδιάλυση και εδώ μέσα τώρα βλέπω ότι αναγνωρίζω κάποιες ωστόσο του παιδιού βλέπετε τον κ αυτό έχει δεύτερη παραγωγή του φ ως προς το PSI λέει ο χίτλερ αυτό γράφεται πρώτη παραγωγός ως πρόσφυγα I της παραγωγού του φιλμ που συνδέει μα αυτό είναι το μείζον ε συνιστώσα ε δεν το πεδίο άρα αυτό δεν κάνουν μείον μερικοί του ε χρέη συγνώμη ε ΑΕΙ όχι JD προς 10 πρώτες the Today όπως ισχύει που στο μηδέν αυτά προγράμματα με την παραγωγή στη μετάβαση των 0 μεταξύ οπότε κι εδώ μπορώ να βάλω ένα μείον μεγάλων ταμείων ταμείο και εδώ να μη γράψω διευθυντή παραγωγής έχει έγραψε πρώτη παραγωγή σίτου ε Ζέη και να φύγει σχεδόν παραγωγής έναρξη οπότε τροφή όχι κάνοντας ανάπτυγμα τέιλορ γύρω απ' το μηδέν που εκτινάσσονται κάπου μέσα στην πανέμορφη μπορεί να γραφτεί έτσι τώρα τι θα κάνουμε θα πάρουν αυτή την έκθεση και πάνω στο πρόβλημα εντάξει το βλέπουμε πάμε περνά δεν βασίζονται στο τέρμα και θα βγει WJC ο πρώτος όρος που θα βγει θα είναι ολοκληρωμένα το βλέπουμε σαν αυτό το θείο του χ το παίρνει και το βάζει μέσα στο πλήρωμα 100 λίρες και θα είναι φίλοι του μηδενός επιρροών ισχυρή επίθεση μειώνει εδώ θα είναι ε 08 50 χρόνια έβλεπε έξω επί ολόκληρο μα τι έχουμε εδώ πέρα στη πληρο του 1000 επίθεση μείον μείον ένα δεύτερο πράξη και εδώ διπλή άνθηση να το γράφουμε χωρίς σαφή θέση για να μη γεμίζουν με συμβολισμούς κλπ οπότε έχουμε εμείς εδώ μερικοί του ε τζέι στο 0 προσφυγή ΑΕΙ αυτό βγάζω έξω τον πληρώνετε βλέπετε είναι μια παραγωγή του παιδιού αλλά σταθερός στο 0 που ποτέ δεν επηρεάζει τον τζίρο μας επί ολόκληρο μα τώρα Χ.Α. VGA φίλο 1000 επίκεινται και μεταξύ βλέπει κανείς στη συνέχεια πόσο κάνει αυτό αυτό κι αυτό είναι από έξι δεδομένα όπως το γάλα και το γάλα αν το γάλα δεν είναι και μέσα σημαίνει ρόδος αντέχει πως μας κάνει πρώτη κίνηση εντός το φορτίο εδώ θα είναι αύριο το συνολικό φορτίο επιθυμεί μηδενός μειώνει έχουμε έξι 0 καθότι κάθε δράση έχει υπέροχη εποχή πράγμα μήνες μας εμπορικής ερωτηθείς εντάξει μείον λοιπόν ΤΕΕ το γράψε πρώτα αυτό Π.Ε. 0 εντάξει το βλέπουμε βλέπουμε το γραπτό είναι ορισμός συστατικών της τροφής αφού είχαμε φορτίου που κάναμε ήταν πρώτος όρος πέταγμα διπολική ροπή που στο υπουργείο ανάπτυξης δεύτερος όρος τι πρέπει να κάνω με τον ρητό όρο αυτό μας θυμίζει μας θυμίζει λίγο το την μητρόπολη κηροπήγια είχαμε γράψει θα διαγράψει το και του ICT λύσεων τρεις ηχεία high Range εννοιών άρα τετράγωνο δ άλλοι θεοί κληρωτούς μη θέση ένταξη εκτακτα μάθαμε τον άστον άστον αυτόν αυτό όμως χωρίς τον Τέρι πράγμα ολόκληρη η ποτέ ευχαριστώ τους οπότε αν εγώ θέλω να μου να μου εμφανιστεί τότε έχετε απόλυτη σιωπή άμεσα στηκαν διαιρούμενο τρεις του πολλαπλασιασμού των τρεις Λαμίας περισσότερα αυτό δεν μπορεί να μπει αλλά πάντα κάτι μου λείπει μου λείπει κάτι γιατί εκεί πέραν των μυών νερό επί Δ gel μεταξύ οπότε κατά κάποιο τρόπο μου λείπει Κιμούλη η βέρα μείον για να είχαν άρα λοιπόν αν το είχαμε αυτό θα είχαμε πράγματι κόντρα μείον ολοκληρωμένο ρωτώντας τετράγωνο δ αη τζέι και δε βάζω υπήρξαν άλλοτε την διάθεση από το ΙΤΕ για τη δήθεν προγράμματα της τον πατέρα Στάνισλαβ πατρίς καταλάβατε σημαίνει την διάθεση αφαιρώ λοιπόν αυτό που μου λείπει είναι αυτό εκεί που είναι σαν να προσθέσω τον Τοροσίδη ένα έκτο αυτό εδώ πληρο 1000 ευθύνονται όχι γνώμη και τους τι άλλο θα έχω παίξει άρα λοιπόν ξαναλέω πρόσθετο μαζί άντρα φαίνεται αυτό εδώ το μόνο ζητάει εντάξει για να εμφανιστεί το ξαναλέω η απόλυτη ντροπή ο Jay πρέπει σ αυτό εδώ το ολοκληρωμένο να προσθέσω το ένα έκτο αυτό εδώ πέρα επιδόσεων γιατί αυτό επιβάλει να φανταστώ μείον στο εσωτερικό μέσω των οποίων θα γίνει μείον άρα το όχι των τετράγωνο Π.Δ. RGA και τότε πράγματι θα έχει ντρέπονται κάποιοι εντάξει οπότε βουλή αυτός όρος μεταξύ εγώ λέω ότι είναι εύκολο να το προσθέσω αυτό τον όρο για τη γιατί αυτός δόλος κανείς δεν βλέπει και ζει αυτός όρος όταν 0 αυτός δώρο νέο πάντων προσθέσω ουσιαστικά αντί για ένα απλό τρεις αρχεία I π.χ. ΔΕΗ επιρροές πείτε όχι εμφανίζεται και το μείον ρόδες Δραγώνα δ αη τζέι που χρειάζομαι για να έχω την απόλυτη σιωπή εγώ ναι αυτό το δώρο που του χρειάζεται για κάθε πολίτη οι οποίοι και το πέρα το μόναχο μείον ένα έκτο αυτό εδώ επίτροπο κοινοποιεί χρειάζεται αυτό το δώρο εγώ λέω ναι μπορώ να αντεπεξέλθω τώρα και δεν τρέχει τίποτα για την ώρα γνωστές να το ψάξουμε λίγο πόσο κάνει αυτό σε βάρος και χειρότερα αη τζέι επίθετα τζέι Κιμούλη αυτών πέρα αυτά δεν τα λέει είναι μηδενικό είναι μονάδα ποτέ μόνο όταν το ίδιο με τον τζέι και έχουμε πει εδώ μια Χρυσή τομή τάχθηκε πάντως όλα τα και παριστάνοντας οπότε αυτό εδώ στην πραγματικότητα μας κάνει ένα έκτο μερική λειτουργία ΑΕΙ ως πρόσχημα στον επί ολόκληρο το τετράγωνο επίκεινται συγνώμη διατηρώ κρίση επίθεση τώρα αυτό το αναγνωρίζει κανείς είναι μερικοί του Ιάλυσος για τις πλέον λόγω της Δ εδώ του χρόνου και μόνο όταν το iOS με τον τζέι έχω μηδενική τιμή αλλά ποιο είναι αυτό το πράγμα υπέγραψε με το κράτος δίνει διέξοδο ε στο μηδέν εντάξει μερικοί του οι άλλες πρωσία είναι το deal του έθνους το 0 μα πώς θα το επιτρέψει το 0 τέσσερις π ρ αλλά εμείς λέμε ότι αυτό το ε είναι από εξωτερικό πεδίο έγινε τώρα που έχουμε τα μέσα και στο πεδίο αυτό μακριά είναι κάπου αλλού άρα δεν υπάρχει φορτίο είναι άλλο αυτό το πρότυπο δημιουργία αυτό μας κάνει να εντάξει το κατάλαβα αυτό το σημείο αυτό μας κάνει δεν γιατί αυτό το ε το εξωτερικό ξαναλέω αυτοφυή είναι το εξωτερικό που έχει επιβληθεί από άλλα φορτία εντάξει κ και βάζω αυτό το φορτίο μέσα σε ένα πεδίο που δημιουργεί παραθέτει από μακριά από τη συνεχή μέσα οπότε αυτό που έμεινε γιατί αυτό που κατάλαβα από μακριά φορέα όχι βέβαια αυτό έχουμε πει από το νόμο του gauss ότι εμπίπτουν ε λύσεων δεν ξέρατε ο στάνταρ όπου τα χρόνια τώρα όπου προκαλεί φυτέψετε άλλα αεροπλάνα έφτιαξαν αυτός να προσεύχεται για το λόγο αυτό εδώ είναι κάτι άλλο ή την απαιτούμενη δύναμη σας είπα γιατί είπαμε θάνατο ΤΙΤΑΝ και ενέργεια έχει αυτό το δώρο που θα τον οδηγήσει σε θετικό πεδίο ανέφερε το πεδίο αυτό τώρα βρισκόμενοι κινείται σε εκείνη την περιοχή Βρανά με οπότε εδώ πολύ άνετα σκέφτεται όμως σαν προλάβετε και πολύ άνετα αυτό ολοκληρώνεται δικά μου κάνει το PYD και έχουμε λοιπόν ποιου Highway και μαθαίνω αυτό να το γράψω κατευθύνουν μείον λοιπόν ένα έκτο μερικοί του ποιοι είναι μάλλον τζέι στοιχεία ΑΕΙ στον είτε επικήδειους τζέι και μαθαίνουμε απολήξεις σημαντικά έναρξη τη δυναμική ενέργεια ουσιαστικά μας λέει τελικά νίκησαν βερνίκι είναι δεν πειράζει μας λέει οι όροι αλληλεπίδραση ανάμεσα στη μαμά και μου λέει τα εξής εδώ όταν εγώ έχω 60 τόνοι φορτίου συνολικό φορτίο τότε τον Νίκο Φωτίου καταλαβαίνει το δυναμικό και πόση δύναμη και δεν είναι το φορτίο του το δυναμικό που υπάρχει και γι εντάξει αν όμως δεν έχω συνολικό φορτίο ο σημαντικός όρος μπόλικη ροπή η πόλη κοινοποιείται καταλαβαίνει τον νίκο να ανέβουν δυναμικό απλώς που λέμε δεν θα καταλάβει τίποτε να μην κοινοποιεί ειδική είναι πολύ νωπή η βαγγελιώ αυτών κατάλαβε έγινε το ε για να έχω λοιπόν αλληλεπίδραση μεταξύ πολικής τρόποι και εξωτερικού παιδιών έχω τέτοιον μειώνεται και το καύσιμο είναι αντίστοιχος όρος αλληλεπίδρασης δίπολου εξωτερικό πεδίο γιατί δυναμική ενέργεια που προκύπτει όταν έχω λοιπόν και στο πεδίο αυτό των νέων πρέπει εντάξει άρα λοιπόν για να ζήσει για να καταλάβει κάτι πονηρό αποδεκτών των παιδιών πρέπει αυτών έχει μηδενικό ε με σταθεροποιητή δεν καταλαβαίνει τίποτα άλλος όρος ανέχονται εργόχειρο βία αν ένα σύστημα ένα μόριο εκατομμύρια φορτίου έχει υπερβολική ροπή τίποτα δε θα καταλάβει αν υπάρχει σταθερό ελεύθερο πεδίο χρειάζεται βαθμούς κι ηλεκτρικού πεδίου για να καταλάβει κανείς δεν μπορεί να πετάξει με τη βαθμίδα του ηλεκτρικού πεδίου θα περάσει αν δεν έχω ακούσε ηλεκτρικού πεδίου δεν θα καταλάβει τίποτα και να έχει το συνάνθρωπο και όποιοι δεν πρόκειται να καταλάβει πως δεν θα ληφθούν ασθενή επίδραση του συστήματος εντάξει το καταλάβαμε τόσο απλά λοιπόν μέθοδο να χρηματίζονται καταλαβαίνουμε ποιοι είναι οι όροι είναι επιδράσεις όταν έφτασαν εκεί το δίπολο με το πεδίο το τετράγωνο με βαθμούς του παιδιού με χρόνια εξάρτηση του παιδιού ένα σκέτο φορτίου με και ταυτόχρονα εικόνα από κάπου αυτό συνεισφέρει όλο της δυναμικής μέχρι απόρροια τραβάμε ωραία απλή εφαρμογή αυτών των δύο είναι να πάρω αυτό αντι υπό την επίδραση εξωτερικού παιδιού με δίποντο ένα πρωτόγνωρο αλληλεπίδρασης δίπολο λοιπόν ποιος θα μπει πιο σύνορα ανέφερε ποια είναι η συνεισφορά είπε πως είναι δυναμική ενέργεια η αλληλεπίδραση λοιπόν μπορεί εφαρμόζοντας το πρωτότυπο αυτό και άλλο τίποτα εφάρμοσε αυτόν και αυτόν εδώ που δεν θα σβήσει γιατί αυτός τότε μου λέει όσο είναι το ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται από ένα δίπολο περί οπότε αν εγώ θέλω να κοιτάξω ποια είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ δίπολου ενώ και πολλούς δύο εντάξει τι θα μπορώ να πω ότι αυτό εδώ το έντυπο θα πάρω όπου το 1ΠΕ θα είναι αυτό θα το βάλω μέσα σε ένα εσωτερικό πεδίο το εξαιρετικό πεδίο θα είναι αυτό που δημιουργεί το ένα και το πεδίο θα ναι αυτό που νιώθει απλουστεύει τα παιδιά εντάξει οπότε για να βρω την οποιασδήποτε πολύ Θερμός αυτόν τον τύπο το 1ΠΕ δύο το ένα δίπολο αυτό που καταλαβαίνει το εξωτερικό πεδίο και το άλλο είναι αυτό που παράγει δεύτερη περιοχή εντάξει οπότε μπορώ να πω ότι ποιος παράγει ηλεκτρικό πεδίο το ΤΕΕ άρα θα βάλω ε ένα ενταξει καιρο θα βάλουμε λοιπόν ούτε έναν γιατί εδώ πέρα τώρα μας λέει το σημείο δεν αποδεχόμαστε αυτό το προηγούμενο ανά μετοχή 0 είναι ύφεση σε σχέση πάντα και αξόνων που έχει το παιδί να εντάξετε χμ Renault εγώ θα το πω και την θέση τους και να κάτι κινείται κάτω από Χ1 θα στοιχεία μεταξύ και μετά μου λέει αυτός τύπος ότι παίρνεις όπως είναι αυτό των παιδιών βάζεις μέσα το άλλο δίπολο και γίνεται στο σινεμά ο το άλλο δίπολο επιδαπέδιο που έχει φτιάξει το παιδί άρα σ'αυτό εδώ το ε που έχουν θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε μείον είναι δύο απάτη και εδώ αυτή την έκφραση θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε μείον δύο τ0 ψηφία αφαίρεση εγώ θέλω να πάω ΝΑΤΟ 109 να περάσει εκεί εδώ πέρα που είναι το παιδί άρα αυτό το ονομάσω επειδή το πεδίο βιβλίο θα πρέπει και το ανάλογο στόχοι να τόπο όχι δύο σχέδιο οπότε αυτό το εν θα είναι το ένα δύο αποστέλλεται μαζικότερη δυνατή και ώρας αλληλεπιδράσεων Λαυρίου είναι πάρα πολύ απλό υπολοίπων καν αυτό τον πολλαπλασιασμό βλέπετε αυτό το μήνυμα από το μείον στο νησί αυτό δεν μειώνει και τελικά το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ απλό τις αλληλεπιδράσεις είναι έναν σύμβουλο η επίπεδο δύο μείον τρεις μυηθεί έκρυβε ένα επείγει γιατί το ένα επίπεδο υπάρχει το ΝΑΤΟ θα προκύψει αυτό δεν κι έπρεπε δύο βία Χ1 SUV έχει δύο μήνες ενώ το ίδιο πιστεύει Αθήναι 1000 ακριβώς λοιπόν εντάξει δεν έχω δει τίποτα και θάνατο και δυναμική ενέργεια το σύστημα σαν επιρροές για να δημιουργήσει απόδοσης με δυο δίπολα συμπονώ αφαίρεσε ένα διότι είναι που δημιουργείται θετικό πεδίο το άλλο που το βάζεις μέσα από τη δυναμική ενέργεια έχει παρουσία του άλλου παιδιού εφαρμόζει αυτό το πρότυπο και βρίσκονται όλες οι δράσεις δυναμική ενέργεια υπολοίπων είναι αυτό μεταξύ γειτονιά αποδεχόμαστε και Αντώνη ναι είχα εγώ ένα δίπολο και πινακίδα σε μια θέση να δούμε ποιά είναι το πεδίο τώρα έχεις κοιτάξει και θα πάρω ένα παθογόνων οπότε αυτό πέρα είναι η διάθεση που μας πήγαινε από το ένα στο άλλο κοινό από το γράψαμε το βραχύ βίο είχε ένα έχει γίνει με την έκανα ότι από πριν προς τα συγκεκριμένα το 1000 900001 και να έχει δεν έχει τόσα πρόκειται να μάθω τον ωριμάζει ένα τύπο που είναι πάρα πολύ διάσημες στην υπηρεσία των λοιπών έχουμε εμπορία σίγουρα έχει σίγουρα αποτέλεσμα ευρείας προχωρήσουμε να επεκτείνουμε τη θεωρία με τις υπουργικές τροφές λοιπόν συνέχεια μαθήματος θα είναι πάντα στα ηλεκτρικά μπορεί να επικαλεστεί ότι ξέρετε εσείς το προπτυχιακό ηλεκτρομαγνητισμό ήταν ηλεκτρικά να πάμε να τα δείξουμε τώρα μια θεωρία για τα δηλητήρια μεταλλαγές της πάμε λίγο αργά καλύτερα αλλά και να βραβεύονται γρήγορα και θέλω για πείτε μου ότι ποιος μπορεί να μου πει ήξερε δυνατή ηλεκτρικό περίπου έτσι όπως το περιγράφετε ως ώρας έχει ασχοληθεί με ηλεκτρικά μετείχε στην αποστολή τέσσερις έχουμε ρυθμίσει σήμερα έχουνε κατανομές υπουργείου τονίζεται πως έχουν αγαθές κατάμεστο βίου γενικά θα έλεγα καιρό ψυχρότητα ή αλλά ούτε που ξέρουμε λεπτομερώς πως έχει διαφοροποιηθεί τύπος έχει διαφόρων ειδών ρόδα χιτώνας εντάξει και έχουμε ασχοληθεί και με μέταλλα στο οποίο μέταλλα συνήθως κάποιο φορτίο πάει πάνω στην επιφάνεια και μπορούμε και έχουμε βρήκε τρόπους να υπολογίζουμε πως έγινε αυτή η επιφανειακή και τα φορτία και τη φωτιά με διάσπαρτα μέτρα στεφάνια είναι στρώνει η απουσία ηλεκτρονίων κάποιον αποφεύγοντας υγιεινή εγώ αποφεύγουν και έχουν περισσέψει θετικά φορτία από τα ιόντα αντάξιοι πλεόνασμα υπουργείο είναι αυτούς τρόπους έχουμε μισής ώρας καταλάβει για νάχουμε κατά μέσον όρο του χ υπάρχει όμως περίπτωση να έχουμε δύο ηλεκτρικά είναι αυτά τα ηλεκτρικά πως εσείς έχετε καταλάβει το προπτυχιακό τι έκανε περίπου τα τελευταία είναι μέταλλα έχουν ελεύθερα ηλεκτρόνια και μπορούμε κινούνται για να έχουμε οποιαδήποτε κατανομή αν ξέρω εγώ ότι θέλουμε να πετύχουμε αλλά συνήθως πάνε πάνω στην ευφάνταστη όχι τη διαφορά κρίνεται δυνητικά δεν είναι υλικά στα οποία μπορούμε εμείς να δημιουργήσουμε πάντως μια μάσκες με κάποιο τέτοιο κάποια βοήθεια οι οποίοι γενικά τα άτομα και τα μόρια δεν έχουν λειτουργήσει αυτές υπάρχουν και ορισμένα με τιμωρία που έχουν έμμεση βολή κοινοποιεί εντάξει μπορεί να σκεφτούμε ένα μόριο π.χ. γυναίκα κατανομή των φορτίων που ουσιαστικά στο τέλος έχουμε μια μπόλικη ροπή αλλά έτσι τεράστιες όπως βλέπουμε στον των ατόμων και των μορίων μέσα σε ένα ελληνικό γενικά ανήλθε στο χώρο χωρίς καμία παρουσία αλιευτικού παιδιού είναι στοιχεία προσαρμοσμένα Ferrari πολλά και συνολικά είναι σαν να υπάρχει κανένα μέσω δικών μεταξύ ακόμα λοιπόν και αν υπάρχει μοριακά ατομικά δίπολο στοιχεία όπως έκαναν εμένα δεν υπάρχει κάποιο λοιπόν ακόμα και να μην υπάρχει όμως δίπολο ανοίγω παρότι άσκησε κάποιο εθνικό πεδίο αλλάζει κατανομή το φορτίο μέσα στο πάτωμα και στο μόριο και τότε δημιουργείται μια πολύ κοινοποιεί και αυτό έχουμε πει από το πολύ πολύ να κάναμε η πιο σημαντική γιατί αφού είναι ουδέτερα ακόμη και τα βόρεια από άποψη γύρω από τους φορτίου απαντά με τον όρο επίσης το ότι δεν υπάρχει φορτίο άρα η πιο σημαντική συνεισφορά θα είναι απλά λοιπόν αυτά τα δυνητικά ουσιαστικά είναι τα υλικά στα οποία ασκώντας κάποιο ηθικό πεδίο εγώ τους υπάρχουν οι προσανατολίζουν την υπάρχουσα πολιτική υλοποιεί η παράγω εγώ δημιουργώ κάποια διπολική κάποιοι και αυτή θα είναι η πιο σημαντική συνεισφορά για να βρω το δυναμικό που δημιουργείται αυτό το υλικό έτσι και μετά τις εκλογές όλα τα άλλα είναι θετικά μεγέθη ανακατεύετε καλά τα υλικά στα οποία μπορώ εγώ να έχω με την παρουσία του εθνικού πεδίου ένα δίπολο να δημιουργήσει μια διπολική Ευρώπη 56 τώρα για να μελετήσουμε τα ηλεκτρικά αν έστω και αυτό το υλικό που είναι επιλεκτικό μπορούμε να πάμε επικεντρωθούμε σε μια περιοχή που έχει όμως δ δεν μεταξύ και μαλώνουμε α μετρώντας γιατί εδώ αυτή η περιοχή θα χαρακτηρίζονται από ένα διάλειμμα 1000 τόνος μπορούμε γενικά να πούμε τώρα ότι αυτό το γλυκό ποτό διδακτικό δεν έχει μόνο παγωμένο δίπολα ήδη πολλά μόνο που λόγω της ανέρχονται στο πεδίο θα προστατευθούν κλπ αλλά έχει και κάποια κάποια κατανομή φορτίου έτσι ότι μέσα έχω ιόντα η ΕΠΟ έχει καπηλεφτουν ένα νύφη κλπ οπότε θα υπάρχουν και συνεισφορές από επιπλέον φορτίο τότε ανοίγουν πάω όπου με τις ειδικό αν εγώ πάω στην ηχεία θέση εδώ έτσι και παράγουν ανθρώπους είναι συνεισφορά στροφή στην γνάθο δ.φ. για ποια είναι από τα στοιχειώδη ο δ με τόνισε ανοίγω λοιπόν αυτή την συνεισφορά δ.φ. π.χ. δηλαδή πόσο συνεισφέρει σε σημαντικό δυναμικό αυτό το κομμάτι τον ηλεκτρικό στο οικονομικό απ'ότι πρώτο κατανομή φορτίου που θα όπου θα είναι ευρώ χιτώνας εδώ το πρώτο κόμμα θα είναι προφανώς το όνομα του προέδρου ROM π.χ. τον επιτελεί τα δες τον οδηγό πότε είπαμε διασχίζει γείτονες γιατί εγώ πάω στην τύχη Εφές 1900 φορτ ίου είναι στόχοι των οπότε αυτό που έχει σημασία είναι η απόσταση από την είχε θέσει μέχρι εδώ που έχει μείωση των εντάξει τώρα έχει στόχο τη εδώ μέσα προσανατολίζονται και υπάρχουν διάφορα δίπολα με τότε εάν υπάρχουν διάφορα δίπολα μπορώ να μιλήσω για μια μέση διπολική ροπή αυτού του κομματιού από το ειδικό αυτή μεσίτη μπόλικη ροπή ουσιαστικά θα είναι με πέντε είπε χρήση έτσι η οποία θα είναι ουσιαστικά αναφέρει μας μιχαήλ επί μέσω αλλά τι είναι αυτό το iPhone και την τόνια και το καλεί λοιπόν έστω ότι μέσα σε αυτό το νόμο δεν υπάρχει μόνο ένα είδος εμπορίου αν υπάρχει διαφορά μορίου ο δείκτης που χαρακτηρίζει τα ιγμόρεια νέο ΑΕΙ έστω υπάρχει μόνο ένα μόριο δύο κορίτσια μπορεί να υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα αφού δίχτυ θα έχουμε μόνο μια γη που χαρακτηρίζει αυτά τα μόρια επιτροπεία την τοπία με το μέσο είναι η νησίδα μπόλικη ροπή που έχουμε εκεί μέσα αυτά τα δίπολα που την κάνει κάθε φορά μπορεί και διαφορετικά είναι από διαφορετικά μόρια Μουνάφο μέσα μπορεί μόνο ένα μόριο δίνεται μια μέση έχει μπόλικη ροπή έμμεση βολή και όχι πολλά δεμένη με τον αριθμό των μορίων που είναι αυτό το τώρα είναι συχνότατα όπου είναι αριθμός μορίων μεταξύ ΝΔ γενικά έχετε αποτύχει ως ατόμου οδηγεί τιμές ήδη πολύ καιρό υπάρχει και πέρα ανά μονάδα λόγω εντάξει οπότε ορισμός πόλωση αυτός θεσμός σχολιαστές κολοσσοί δεν είναι παρά μεσίτη πολική ροπή μέσα σε ένα στοιχείο λόγω δ ή διαιρεμένο αυτόνομο μεταξύ οπότε εάν κάποιος θέλει να πει και αυτόνομα και πολλούς λυπούμαστε και είναι συναφείς κάθε παραδοχή άμα θυμάμαι τα θυμάμαι τους ή για τη μετοχή των καθορισμένες τη θέση αυτή εντάξει υπουργούς θα είναι τώρα εσύ εισφορά αυτή της πόλωσης στο δυναμικό πώς θα ζήσεις ώρα άφιξης πολλές περνάμε το πιάσαμε το αναστροφή τάχα να γράψει πριν όταν κάναμε την πολυπόθητη ανάπτυξη είχαμε φύγει φύγει κλήσεων πιο μου VR C1 επισείει διάτρητη έναρξη κι αν εμείς τώρα μιλάγαμε για ένα συνεισφορά που δεν ήτανε από την αρχή των αξόνων θα βάζαμε το χημείο κοιτώντας τη θάλασσα χημείας ή όποτε γενικός τύπος όπου το πε μπόλικη ροπή είναι στη θέση έχει το ένα ένα κήπου κοιτάω να δω πως είναι το δυναμικό είναι στη θέση 1000 εντάξει θα ήταν πιο αυστηρός τύπος το γράφω εδώ ενοχλούμε θα κάνετε πρέπει να ισχύει μείον χιτώνας διάμετρο του 1000 ένα χιτώνας και στην τρίτη Τάτση ξαναλέω αν εγώ το είχα το Open γενικά στη θέση ή εγώ έψαχνα στη θέση 1000 ευρώ πώς θα είναι το φιλί εντάξει οπότε τύπος θα γραφόταν έτσι γιατί αυτό που έχεις από το δίπολο μέχρι τη θέση έχει σημασία για να βάλω το έντυπο για το αυτοκίνητο σας μέχρι να σας βρει οπότε και εδώ η συνεισφορά θα είχαν τη μορφή ήδη πολύ κοινοποιεί είναι δίπολο ανά μονάδα όγκου άρα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε το δ ή για να έχω λοιπόν άρα τορόντο δίπορτο έτσι το αυτό βέρα ΟΠΕ κεφάλαιο ουσία όντως επιτέλους πετώντας πολλαπλασιάζει μεν αυτόματη τώρα μέτοχοι μείον χιτώνες και διαιρεμένο μετοχή μια χιτώνας τίθεται γραμμένο σίγουρα εντάξει Θάνο λοιπόν μιλάει για ένα υλικό που μπορεί να έχει κατανομή φορτίου οπότε από αυτή την κατανομή φορτίου και άνω εδώ ένα στηριγμένο όμως δεν είδαμε τον για ένα υλικό που είναι διευθυντικό δηλαδή μπορεί να εμφανιστεί είτε να προσανατολιστεί υπάρχουν πολλοί τρόποι είτε να προσανατολιστεί το σύστημα με τα μόρια μου μέσα κλπ και να αποκτήσουν άμεση μπόλικη ροπή που αυτή είναι συμβολική η οποία ονομάζεται πόλος του συστήματος και περιγράφεται υπολογίζεται από αυτό των ΗΠΑ από τις αρχές οπότε αν κάποιος θέλει από αυτό εδώ το έντυπο να πάει να γράψει τόσο το δυναμικό θα είναι της μορφής αυτό είναι το δ ή αγώνα αυτό δεν άφηνε τον δεχθεί να κάνουν κοινές πάνω σε όλους σύστημα οπότε φωνάζει νομίζω και το αποτέλεσμα θα ολοκλήρωναν ρ τρεις ή επιτεθεί ή πιάσει μείον κοιτώντας σε κι εδώ τώρα τι θα έχουμε πάλι αυτό έπαιξε τον ρόλο του θα έχει πύθωνας επιχειρεί χιτώνας διαχείριση κοιτώντας την τρίτη εκτιτέα κοιτώντας οπότε τύπος απ' τον οποίο εγώ θα προσπαθήσω να υπολογίσω πόσο είναι το αυτό το δυναμικό που οφείλεται σε κάποιο τηλεοπτικό τοπίο έχει και 100 φορτίων π.χ. αλλά και πολύ κοινό τιμές πολύ καιρό έχει πολώσει είναι αυτός εδώ εντάξει τώρα εδώ υπάρχει ένα λεπτό σημείο την φώτο δεν τα δεδομένα και πως αυτό δεν ήταν δεδομένο γίνεται έχει όντως γίνεται διαφορικό εδώ υπάρχει ένα σημείο που είναι αυτό που λέμε ότι το κομμάτι από το υλικό που παίρνω τώρα πάω να κάνω μια μακροσκοπική περιγραφή γιατί τώρα θα κάνω μια μακροσκοπική περιγραφή πάνω δηλαδή να περιγράψει ένα σύστημα που έχει συγκεκριμένες προσωπικές διαστάσεις θέματα πάντως ο θέλω είναι ένα προσωπικό και αυτό λοιπόν που χρησιμοποιείται συνήθως λέμε το εξής αυτό δεν ήταν δεδομένο που παίρνουμε είναι που μπορούν να το κάνουν είναι κοιτώντας είναι πολύ μεγάλο για το ατομικό επίπεδο και πολύ μικρό για το μακροσκοπικό έλεγχο γι' αυτό μπορούν και αυτό δεν θα το κάνω μπλε ή το ένα ή εντάξει γιατί είναι πολυ μικρο και μάκρο επίπεδο απ'την αρχή για να μπορώ να μιλάω για ένα τέτοιο μέσο όρο που να λέει μια μέση διπολική ροπή από ένα αριθμό σημαντικό πόλο θα πρέπει να είναι αυτό που δεν κατέχει μεγάλο σε μικροσκοπικό επίπεδο γίνεται αυτό και δεν έγινε γιατί 90ο με το νερό που είναι ένα γραμμάριο αναβολές μέσα 10 στην 23η μοριακών το μακροσκοπικά άρα λοιπόν εγώ θέλω να είναι και μεγάλο για το πλαστό βίντεο και μικρό για το μικροσκοπικό έχω 10 23 12 στις 13 10 15 10 μηδενικά ειδικά άλλο για το φούσκο πρέπει να αναλάβει ευθύνη αλλά είναι πάρα πολύ λυπηρό γιατί του λείπουν 10 στη 13η είναι λιγότερο από το μακροσκοπικό άρα και να εκεί λοιπόν το καταλαβαίνουμε ότι πραγματικά απορούμε πως ισχυριζόμαστε ότι μπορούμε να έχουμε δεν πρέπει να είναι μεγάλο για το μικροσκοπικό επίπεδο και μέχρι το ένα αυτί αυτός μέσος όρος και μικρό για τον μακροσκοπικό επίπεδο και να γίνω ένα μια τέτοια ολοκλήρωση που καταλάβαινα γίνεται ναι του ή πρόγραμμα με λοιπόν ευτυχισμένοι βρήκαμε την έκφραση για το πως είναι το δυναμικό όταν οίκο που είναι επιλεκτικός και στο εσωτερικό του μπορεί να παιχτεί και μέση λοιπόν κοινοποιεί την οποία αυτοί μέσα από καιρό ανάλογου δίνουμε και ένα καινούργιο όνομα και την πόλωση και μπορεί να βρίσκω ανάθεση εντάξει είχε όντως το ξαναλέω αυτό μπορεί να είναι μακροσκοπικά μικρό πολύ μικρό την σημειώστε ότι δώσαμε μικροσκοπικά είναι μεγάλο έχει ένα τεράστιο αριθμό ατόμων μορίων και έτσι μπορώ να κάνω αυτή τη μεθοδολογία ότι φτάσαμε εδώ ναι και θέλω να προχωρήσω να μάθουμε κάποια πράγματα αλλά αυτή η έκφραση όχι όχι τον διαφυγή χημικών στην και θα κάνουμε λοιπόν θα πάρουμε τη γνωστή μορφή που έχουμε φωτιές τη συναισθηματική σχέση που έχουμε εντάξει αυτό το πέραν αυτής ποσοτήτων ως προς το noise μας κάνει το σημείων ή διεθνή μειώσεων των αυτή την τρίτη εντάξει τον κόσμο βρίσκεται μάθημα με δεδομένο είτε χωρίς τον μαινόμενο ένα στα πάρα πολλές φορές οπότε αντί να έχουμε αυτή εδώ την έκφραση μπορούμε εμείς να γράψουμε αντί γι' αυτό έγραψε είμαι βέβαιη το εισόδημα που θα είναι κρατώντας λένε διαχείριση ένα χιτώνας είναι τώρα το επόμενο βήμα που φαίνεται ότι μπορούμε με χαμηλότερα έχουμε κάποιες αρνηθεί παρά ορατή στην αρχή της και με δουλειά κάνει στηρίζουμε τα αιτήματα κατά παράγοντες μεταξύ Χίλαρι ασυγκρίτως νομός αυτό το κομμάτι και καταγράψτε εισόδου παίρνει λοιπόν αυτό το κομμάτι και το συνεχίζω από κάθε κάνοντας κατά παράγοντες και θα έχουμε θα έχουμε και ισχύει ή θέτει ένα διασχίζει μείωση ή που στα όρια του ολοκληρωμένος μα τα όρια αυτών των πειραμάτων είναι τονίζει πάντως έναρξη οπότε πάνω στον όγκο πηγαίνει στον αίτηση πάντως αν λοιπόν αυτό εδώ λόγω του χώρου αυτού εδώ πέρα αλλά και τον ρωτούν του γεγονότος ότι η πόλωση πάρα πολύ μακριά στο άδηλο δε θα έχανε 0 δεν υπάρχει κεντρικό για τους βιολόγους αυτό κάνετε και τι θα περισσέψει μιλίων τώρα θα πάει αυτό και πάλι εδώ και γι αυτό όπως είναι που θα μείωνε ένα παράγοντες ολόκληρος μόλις τρεις διαστάσεις μόνη διαφορά επί εάν όντως οι οποίοι κοιτώντας έτσι δε σχεδόν βλέπουμε τώρα το και εδώ έχουμε απέναντι στην γείτονα σκευάσματα ενώ στη συνέχεια τον μόνο από εκεί εμφανίστηκε να μειώνει ξαναγυρίζουν ΕΔΟΚ λαμβάνοντας υπόψη αυτή την καινούργια έκφραση και γράφω τονίζω πως όταν είσαι δε θα είναι φέρω χιτώνας μυρίων αν τον δεις είπε ζητώντας ευφυή κατέβηκε χέρι θεωρώντας vs fit μειώνει σχεδόν τι βλέπουμε εμείς εδώ πέρα μπορεί κάποιος να μου στοιχίσει τα νομικά επιχειρήματα αυτό βγάλαμε τελικά βρήκαμε το δυναμικό κατά όταν έχω δει λεκτικό δε θυμίζει αυτό πάλι την εκφράζει τη γενική που έχουμε ότι όταν έχω ένα νεανικό βατό γράψω ξέρω χιτώνας καρφωμένη επί στη κοιτώντας ενέχει τον καλύτερο εδώ είναι σαν να έχω έναν καινούργιο όρο τώρα περιμένει μια καινούργια κατανομή φορτίου όχι της ρόδου όχι που είχα γεωργικών εφοδίων αλλαγμένη κατά Grant κατά αντί του δεύτερου διαλύσουμε το ευάλωτο της εντάξει σαν να έχω λοιπόν μια καινούργια κατανομή φορτίου που τη βρίσκω διάχυσης παρά τους είναι σα να έχει δημιουργηθεί φορτίο που πώς να το πω όπως είναι έχει σχέση με τη διάγνωση της πόλωσης και απλά γίνονται προκύπτουν ότι πράγματι εάν έχουν βαθμούς της πόλωσης τότε ουσιαστικά είναι σαν εμφάνιση επιπλέον ένα φορτίου αναπάντητο ένα τοιχίο όγκο μέσα μπορεί να βάλλονται πουλάκια εντάξει όπως έχει καθώς το βιβλίο σας αν υπάρχει βαθύ γνώση που σημαίνει ότι δεν είναι ομοιόμορφη αυτή η πόλωση αλλά σε κάποια περιοχή περισσότερα οι πιο μέσα σ'αυτό τον τόπο σε άλλη περιοχή πιο λίγα είναι πιο πολλά άμεσα μπορούμε από εδώ μπορεί και το κράτος αλλά αυτό το σχήμα φτιάξε και εσύ στο δασικά και πολλά και θα είναι πιο πολύ μέσα από τη διαδικασία αυτό τον όγκο αν υπάρχει βαθμός τότε μπορούν να καταλάβουν ότι είναι θα φανεί βέβαια ένα επιπλέον φορτίο το λέει και τυπώστε ευθεία έτσι οι γιορτές πρέπει να κάνεις στον για να κανείς ποιο είναι το επιπλέον φορτίο που δημιουργείται λόγω της πόλωσης και επειδή αυτό το φ όπως θυμόμαστε είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ερμηνεύσει τον μπορούμε να πάμε τώρα πίσω στον τύπο και να πούμε το ε ελεύθερο πεδίο θα είναι μείον gr τροφή πέταξε γιατί αυτό το τείχος σιωπής με αυτός εδώ τύπος έχει προέλθει επειδή πάντα ισχύει ότι θεωρώ ότι νομίζει ότι τον ΟΤΕ ε είναι ίσο με το 0 οπότε πάντα το Έψα bio γράψω santana κάποιες ποσότητες τύπου είναι αυτή εδώ πέρα τώρα λοιπόν πάνε εφαρμόζουμε το νόμο του gauss για αυτό τότε ε νόμος λοιπόν Γκάουκ ούτε θα γράψω ότι diva ε ίσον τέσσερις ποινή αλλά το καινούριο όρο όχι το Block τώρα έχουμε τρελαθεί εντάξει ίσως γιατί το φ που οδηγεί το ε έχετε αλλαγμένο look έχει από τώρα βρίσκομαι μαζί βρίσκουμε και τον δεύτερο άρα θα είναι ρόδου μείον ΜΜΕ είναι μείον gr είπε και τον σεβασμό μας γιατί και αυτά δεν είναι με το όνομα αποτελεί έτσι διαφοροποιείται τώρα όμως του Γάλλου μπορούμε κάνουμε κυνήγι είσπραξης δαπανώνται τέσσερις την όπερα και το θερμό από τότε θα έχουμε πέραν του ε C τέσσερις I επιγραφή Ferguson τέσσερις πληρο και μπορούμε να πούμε τα εξής μόντι όχι έναντι του ε σελίδα τέσσερις Ποιοι επιπε τίμησαν με τέσσερις . ρ μια καινούργια μορφή δηλαδή του νόμου του λαός φυλλαδίων όμως το κάθε έχουμε συνηθίσει με το εξωτερικό με εξωτερικές πυκνά το φορτίο με δώρο εντάξει είναι δείγματα προτιμάμε δώρο και όχι με πολικές εισφορές κλπ οπότε μπορούν να γράψω 288 με αυτή τη μορφή ξαναπιάνει λογική επειδή το ΟΦΗ είναι αυτό που βγάζει το ε και παιδί ισχύων νόμος του μπράβους αλλά τώρα αυτό το φυτό και από αυτή την έκθεση μεταλλαγμένο rock πρέπει να βάλω μέγαρο παραλλαγμένο έρωτα κάθε μορφή αυτή την πώς ότι εδώ πέρα την ε C4 πέντε σε 4T Ποιοι κατονομάζονται και είναι ηλεκτρική μετατοπίσεις παρατηρήθηκαν το συμπέρασμα είναι ότι μπορώ εγώ να ορίσουν μια καινούργια ποσότητα που λέγεται ηλεκτρική μετατόπιση έτσι το deal το οποίο για το οποίο ισχύουν όμως βγάζουν λάδι το Drive το δύο είναι ίσο με το 4θυρο νάνσυ και έτσι να ξανακάνω την καταστατική που ξέρω αλλά όχι με τη βοήθεια του ε με τη βοήθεια του D ορισμός του τι είναι το ε ηλεκτρικό πεδίο όπως το ξέρουμε έτσι έχουμε πρόσθεσε τέσσερις φ επειδή πολλές αυτή έχει προφανώς ισχύς των CDS που κάνουμε απάντησε στους μύες Διαβάστε 30 σήμερα θα δείτε μέσα ε ρε εντάξει διαφορετική έκφραση αλλά είπαμε πρέπει να σκεφτείτε και με τους δύο τύπος γιατί εμφανίζονται αλλά εξίσου συχνά όποτε εμφανίζονται να μην έχετε πρόβλημα εντάξει να ξέρετε πως έχουν βγει για να μπορείτε να το έβγαλε οπότε ουσιαστικά ηλεκτροστατικής αλλάζει σταδιακά και παίρνει τη μορφή μάλλον κάποια πράγματα αλλάζουν ήπια κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ένα είναι ότι ορίζουν μια καινούργια ποσότητα που λέγεται πόλος και δεν ήταν πώς ορίζεται η έμμεση βολή κοινοποιεί πυρηνικού ανά μονάδα όγκου απ'τη στιγμή που όριζε την πόλωση μπορεί να ορίσει και να κέντρο διαμέρισμα στο D που είναι ιταμή δέχθηκε μετατόπιση και που είναι ουσιαστικά ε σε τέσσερις Π επιθυμώντας ο νόμος του λαός σε αυτή την περίπτωση διαφοροποιείται και παίρνει τη μορφή ότι το ότι τιμή είναι στα τέσσερις ρ όπου το ευρώ είναι το επεκτεινόταν φορτίου χωρίς να υπάρχει μεγαλύτερο φρένο για την πόλωση έχει πει σε αυτό εδώ επίσης χρονοβόρες γιατρό του ε δεν αλλάζει μένει ο ίδιος οπότε έχουμε ουσιαστικά αυτές τις εξίσωση αυτοί είναι ουσιαστικά οι διαφοροποιήσεις που βάζει τον ηλεκτρικό στη γενική θεωρία πράγμα κατάλαβες τώρα η θεωρία που βγάλαμε όπως είπε ότι γα αυτόν τον αστέρα το μόνο καινούργιο που κάνανε βάλαμε σε δουλειές λίγο την παρουσία του Άρη της μέσης εμπορικής Ευρώπη τώρα στη συνέχεια αν θέλουμε να προχωρήσουμε να βγάλουμε πιο μαζεμένες έκφρασης και θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα επιλέχτηκαν πρέπει να ορίσουμε και αυτό που λέμε καταστατική εξίσωση μεταξύ αυτών για το μεταξύ και μια πολύ γνωστή καταστατική εξίσωση μεταξύ αυτών δύο μεγεθών είναι η σχέση της πόλωσης με το ηλεκτρικό πεδίο στη συνέχεια δανείζει μελέτης θα πούμε ότι για πολλούς μεταλλευτικό πεδίο με μια απλή γραμμική σχέση αυτό τότε όσοι λέγεται ηλεκτρική διαπερατότητα επιλεκτική επιλεκτικότητα κέλυφος επιλεκτικών δηλαδή είναι το υλικό μου αυτοτελών επίθετα που όσο να ναι το ε δεν πειράζει αυτό όχημα δείχνει πόσο εντάξει πολύ λιγότερο αλλάζει ανάλογα είπα αυτό ισχύει αυτός ο τύπος πρώτον για την περίπτωση που έχουμε πολύ μικρά μικρά ε λαμβάνονται πάρα πολύ μεγάλα ε πάρα πολύ μεγάλες 15 ίαν θα εμφανιστούν και μη και ώριμη γραμμική εντάξει οπότε για να μάθει τη γραμμικότητα του πεινάνε μικρά οι λογικές τιμές για τα παιδιά στα πολύ μεγάλα όνειρα πως όρος και επίσης πρέπει το υλικό το υλικό που έχουμε να είναι πίσω τροχό αντί εισόδου υποθέτω όχι δεν είναι απλός αριθμός όπως αργότερα μια σταθερά ηλεκτρική επιλεκτικότητα που είναι σταθερά στο γραπτό αλλά ένα δανειστής δεύτερης τάξης και το αποτέλεσμα θα είναι η παρουσία ένα παιδιού να δημιουργεί μια πόλωση που θα είναι στη διάθεση των παιδιών εδώ πέρα όμως είναι στην ίδια ευθεία με το παιδί υπάρχουν και βασιλεύει γαλλικά που αυτά έχουν εμμονή με πολλούς μοναχούς και περιοχές που είναι προσανατολισμένη προς τα εκεί όπως η σίδηρο ειδικά εντάξει αυτά σας κρεμάστε καθόλου γιατί αυτά έχουν πολύ πιο πολύπλοκη καταστατική εξίσωση είμαστε μια εξίσου όμορφη έχουμε κάτσει βρόχο στέρησης όπως ξέρετε πολλά αναλγητικά ανάλογα με την ιστορία του ελληνικού θα έχει διαφορετική απόκριση τέσσερις περί εμείς είχαμε την πιο απλή περίπτωση που το ε είχε πολλές ανάλογα ποια είναι σχέση αναλογίας οι μα ηλεκτρική επιλεκτικότητα τώρα αποδίδει καταστήσω αυτή έκταση εδώ πέρα Βρίσκει και μια έκθεση για τον ντε δηλαδή πάνω σε αυτή τη σχέση και λέω ναι ήσαν ε και τέσσερις ποιοι είναι ποιοι άλλοι Π.Ε. το κατοχικό ελληνικό που τελικά έφερε και της είναι ένα C τέσσερις χτυπάει Π.Ε. αυτή την καινούργια σταθερά της δίνει ένα όνομα και λέω ε και είναι η τρίτη σταθερά σταθερά εντάξει δεν μιλάμε και δεν υφίσταται εννοώ στο CDS γιατί δεν υπάρχει πραγματικά εντάξει θα τα βρείτε όταν διαβάζετε την τρίτη έκθεση εμείς παρέχουμε υποτιμηθεί σταθερά και σχέση αναλογίας μεταξύ του ν και του ε είναι με τη βοήθεια της ηλεκτρική σταθερά οπότε και εδώ μπορεί αυτός τύπος να διαφοροποιηθεί στην περίπτωση που έχουμε αυτές τις περιπτώσεις την της την καταστατική εξίσωση δηλαδή που να υπάρχει δυναμική σχέση μεταξύ του ε και του είπε τότε ο νόμος εδώ του λαός καθώς το όνομά του καθώς μπορεί να πάρει τη μορφή στη θέση του δε θα βάλω το ε να πάρει τη μορφή έχει μπει ε σαν εδώ θα πάει ένα ε δηλαδή θα θεραπεύσουν θα πάει από κάτω δεν είναι τέσσερις Π νερό Π.Ε. αυτή τη μορφή θέλει όμως δουλειά αυτήν βασική θεωρία για τα ηλεκτρικά αυτές διαφοροποιήσεις βάζουμε ένα καινούργιο μέγεθος που λέγεται ηλεκτρική μετατόπιση η οποία στην απλή περίπτωση μέσα μελετήσουμε τι είναι θετική μετατόπιση μετέωρα λευκό πεδίο είναι απλώς ισχύει για παράδοση μια σταθερά ε ηλίθιοι σταθερά κουβαλάμε ποιος ο αυτό καταλάβαμε στα προβλήματα με την εταιρεία ποιες θα είναι συνέπειες της γιατί το θέμα είναι μπορούν αντίστοιχα προβλήματα με τα ηλεκτρικά να βρούμε ποιες είναι οι συνέπειες δικές σταθερό βήμα SMB έχω λοιπόν σύνορα δηλαδή περιοχές υπάρχει ένα δεσμευτικό και μια βρύση υπάρχει άλλο ηλεκτρικό ας σκεφτούν την πόλη πρώτος νομού είναι μια επίπεδη επιφάνεια είναι γιατί θα αποδεχόταν Ε1 δέχονται Ε2 και θέλω να το τι γίνεται στο σύνορο Ferrari είπαμε έχω το υλικό ε δύο εδώ αποτελεί το Ε1 και θελω να βρω συνεχές ηθικής για μια απλή επίπεδη επιφάνεια αυτοί που έφαγαν τα κάθετα στον πίνακα όσα απάνθρωπα πόλεων συζητάνε θετικά ζητά από κάτω αρνητικό ζει σε έναν τέτοιο ύπουλο σύνορο ποιος θα μου πείτε ποιες θα είναι οι συνέπειές της για την πώς βρίσκουμε συνέχισε τις έχουμε τράπεζες που συνεχίζει και σήμερα ποιος νόμος εφαρμόζεται δύο νόμους έχουμε εφαρμόσει ποιους νόμους έχουμε εφαρμόσει ευχόμαστε στα προβλήματα θέλετε στα δικά ποιοι ποιες ποιους νόμους έχουμε λοιπόν έχουμε θέλουμε κοντά μας και του νομού τους φόβους αυτόνομο του γαλλίας θυμόσαστε θέλοντας εδώ πέρα δύο ένα στην εβραϊκή με βίαιο καπάκια το πάνω και το κάτω μεταξύ νομοτέλεια λοιπόν και θεωρώντας ότι αυτά το ένα παντεσπάνι στο άλλο θέλοντας να υπάρχει ένα πεδίο έψιλον δύο μπορούμε να πούμε ενώ ε ένα μπορούμε να πούμε το αυτόνομο το λαός έχουμε βρει και το εξής ε δύο βίωνε ξύλων ενα πηγή δύο ένα όπου τον ίδιο ένα είναι εγκάθετος το καθένα δύο διαμερίσματα που πήγαινε από το ένα στα δύο έτσι θεωρείται Τζάκσον δύο ένα άδεια για ένα στα δύο αυτή είναι ίσα με τέσσερις Π ς όπως σημάδι είναι επιφανειακή πικράδα φορτίου που υπάρχει εδώ στην επιφάνεια συσσίτιο επιφάνεια όπως αυτή είναι ένα οδηγός πήγαινε Παλλήνη μηδενικού πάχους και τον κ καναπές το άλλο ε δύο πανό έξω από κάτω αυτό ισχύει αν δεν υπάρχει στην επιφάνεια επιφανειακή μούχλα Φωτίου απλοποιεί ακόμα περισσότερο και είναι ίσο με το 0 και αυτό μας λέει ότι κάθετη γιατί αυτό είναι κάθε της αποτέλεσε πεδίο κάθε θέση στο πλευρό του παιδιού είναι συνεχές εντάξει αυτόνομα το λαός βγάζουν αυτό ένα αυτόνομο τους στόχους που όμως το θύμα κάνει τώρα παίρνουν επιφανειακό ολοκληρωμένα συνομιλεί με την καμπυλότητα μα ένταξη σε μια τέτοια περιοχή όπως τώρα μιλάμε για τις οριζόντιες συνιστώσες του ε όμως τους τοξίνης μετά έμεινε για το ρ ε όσο να ναι τώρα πρέπει να μείνουμε στο απέναντι στον λοιπόν μπορούμε να βγάλουμε ποιοι οριζόντια συνιστώσα ε που αυτοί τώρα είναι εξωτερικό γινόμενο με το 1.1 ίσο με το 0 και πάντα με το μηδέν όχι τέσσερις το κατά του ISIS με εμφανή τη στὸ φορτίου έχει ορίζοντα λοιπόν συνιστώσα παραδίδει στην επιφάνεια είναι ίση με το μετά αυτές είναι ιστορικές συνθήκες για το ηλεκτρικό πεδίο τις οποίες έχουμε χρησιμοποιήσει και έχουμε βγάλει ημιαυτόνομο κράτος και τι να δει το όνομά του στο ποιος μπορεί να μου πει τώρα στα μυθικά αλλά ποιος νόμος θα μείνει πια εξίσωση θα μείνει ίδια έφυγε διαφοροποιηθεί και πέραν των κάθε μηνυτήρια και κεφάλας ποιος νόμος με εγγυητικές λοιπόν σε εκείνο το μάθημα σύστημα λόγω ίσως σας βάλτε μια πρώτο πριν τις διακοπές να δω αν μεταλλικό και όχι εντάξει θα σας βάλω μια αδίστακτη μια ώρα για να δω αν πραγματικά η αλήθεια είναι ότι δεν τάσσεται και συνεχίζουμε είναι μάθημα λόγω λοιπόν έφηβοι αυτό εδώ πέρα ισχύει και στη ένα περίπτωση και στην άλλη και αυτό πέρα έχεις και με το νόμο το λαός έχει σχέση με τη δεύτερη εξαίρεση δεύτερη έτσι σημαίνει της ενώ πρώτη εξίσωση έχει προέλθει από νόμο του λαός μόνο όμως το καλώς έχει διαφοροποιηθεί αυτός είναι νόμος για τα τηλεοπτικά τόνισε ονομαστικά θεωρητικά είναι αυτός εδώ και εδώ βλέπουμε ότι αντί για 200 αντί του ε υπάρχει δίδονται αν διαφοροποίηση θα είναι εδώ πέρα θα έχουν τότε τη λεκτική μετατόπιση οπότε αν δεν υπάρχει σ όπως εγώ αντέχω διάφραγμα διότι λεφτά κατεψυγμένα και Ε2 χωρίς την υπάρχει κάποιο φακελάκι πυκνότητα φορτίου και πέρα παίρνω ότι η κάθε συνιστώσα του b είναι συνεχές έτος διορίζονται συνιστώσα ε είναι συνεχές αποδομώντας cover ότι κατέθεσα Today της λευκής μετατοπίσεις έρευνες έχει εντάξει αυτή είναι η διαφοροποίηση που έχω στις συνοριακές συνθήκες αυτές εδώ είναι η συνέχεια σε μικρές γυναίκες εδώ και μια ηλεκτρικά να μεταβεί έχει μέσα τότε έχει ουσιαστικά το ε βρέθηκε σταθερά είναι και μια τελευταία παρατήρηση χρησιμοποιώντας προγράμματα ένταξη τελευταία παρατήρηση χρησιμοποιώντας αυτή τη σχέση είναι ότι όταν εγώ πρέπει να αναγράψει τον Φωτόπουλο Japan έγραψε το φ που είναι ουσιαστικά και το διά η μετάδοση μεταξύ επειδή τώρα βλέπουμε ότι αυτό το οφείλει έχει προέλθει παρά το γεγονός ότι λόγω του ότι ισχύει αυτό αυτή η σχέση πάντα το ε πρώτο γράφω μιλίων γρά φει με την ίδια λογική ακριβώς λοιπόν άρα αποφεύγει να πλάσει μια τροφή με μείον εις αυτόν πέρα τι διαφέρει σε σχέση με προηγούμενες περιπτώσεις το έργο έχει έρθει με υψηλό ετσι ετσι πέρα λοιπόν όταν θα έχω ένα απλό φορτίου εδώ απλώς θα εμφανιστεί ένα ε παρονομαστή όμως με νερό η εξαιρετική Παρανεστίου έτσι αυτό είναι ένα διπλό συμπέρασμα με σταθμισμένη μπορούμε να λύσουμε κάμποσα είναι στατικά προβλήματα με την ηθικά και αυτό είχαμε συνεχή δανεισμό μια άσκηση στην οποία θα εφαρμόσουμε τις συνοπτικές δίκες διατείνεται κα και θα εφαρμόσουμε και ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν γράφουμε το όνομα του γκρουπ όταν έχω δει λεκτικό γιατί εκεί πέρα πρέπει το φορτίο το ευρώ να διέλθει μέσα με τη λευκή σταθερά μεταξύ Πανταζής σύμφωνα με αυτές σήμερα το μάγμα δεκάδες το μάθημα 14 έχει κάποιος που πάει να ρυθμιστεί από 3.12 τέσσερις άστεγοι μοντέλα λοιπόν για να κάνουμε ένα πρόβλημα άσκηση υπάρχει είμαστε δούλοι έχασα την 14 ενώ λοιπόν έχουμε ένα διαφάνεια κάθε στον πίνακα κάτω από την επιφάνεια για διατήρηση βαρετό bun από την ΑΧΑ στον δείκτη εντάξει εδώ είναι ζήσαμε το 0 από κάτω έχουμε το βουλευτικό Ε2 επανέρχονται βρεφικό ε εντάχθηκε επιπλέον τοποθετώ ένα φορτίο και τοποθετώ ένα φορτίο ένταξης σε απόσταση ν από την επιφάνεια σε απόσταση δύο από κεφάλαια τοποθετώ ένα φορτίο και Νανσί και θελω να βρω όσο είναι εντάξει δυναμικό και στην περιοχή κάτοικοι και στη βροχή να ανέβει και τονίζει δηλαδή και μέσα στο νυφικό Ε1 και μέσα το ηλεκτρικό ε δύο εντάξει καζούρα χοντρή 17 διαπράττει κατ εντολή και να προχωρήσει σε όλο και ώρα Διαβάστε πήγα εγώ κυριαρχεί στην είναι γειωμένο πάνω στη γη με αυτή δεν είναι κακή ιδέα ήθελε να κατανεμηθεί σε αυτό που είχαμε κάνει με το με το μεγάλο εντάξει είναι καλύτερη γυναίκα αυτή γιατί υπάρχει επιφάνεια δημιουργείται κάτι διαφορετικό λόγο ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά υλικά και ήταν κάτι σαν διαφορετική επιφάνεια 900 μετάλλιο άρα λοιπόν θα λένε για να σκεφτούν πως είχαμε σκεφτεί τότε δηλαδή να βάλουμε σε μια συμμετρική θέση ένα άλλο Forum δύο κλειδώνουν εντάξει έτσι πόσο θα σκεφτώ όσο πιο απλά ξέρω πιο όσο πιο κοντά σε αυτά των δανειστών και αν δουλέψει επτά 8 αλλού αλλά δοκίμασε πρώτα αυτά μοιάζουν αυτά έχω προσπαθήσει έτσι λέω ότι για την περιοχή ζητά μεγαλύτερο μένος και τιμάμε περιοχή μάλλον μπορώ εγώ να γράψω ότι το δυναμικό και πέρα είναι θα προέρχεται από το πραγματικό φορτίο που παραθέτει την περιοχή σε κάποιο είδωλο κοιτώντας το ψαχνό που σε πρώτη φάση το βάρος συμμετρική θέση και αν δουλέψει αυτό θα το βάλω σε ασύμμετρη αλλά σε πρώτη φάση έγιναν έτσι και τον εκ οπότε γράφω διατροφή βγάζει τα μεγαλύτερο μηδενός που να το πούμε επειδή το NFC είναι δυναμικό για στροφή ένα λοιπόν μας από δω και πέρα για το Fiesta το βάζω να έχει τη μορφή και VR τώρα θα πάμε στη Χίο χθες ποιος είναι πιο πιο είναι το πιο έτσι λογικό σύστημα συντεταγμένων χρησιμοποιήσω για να γράψω στην τύχη αφαίρεση λοιπόν ας βάλουμε την έχει άξονα αναλογικό να βάλουμε κάτω τον νέιθαν άξονες δεν είναι ατόπημα να περνάει ο ξαναζεί από δω αν κάπου εδώ έρχεται να εξοντώνει και μεταβάλλει μέτοχοι και το ψ δηλαδή εάν κοιτάξουμε εμείς στο επίπεδο τώρα αυτό ας το κάνουμε έξι παίρνουμε αυτή την επιφάνεια και γυρίζονται μήνες οπότε από δω έχω το διδακτικό Ε1 και από μέσα έχω το αντεθνικό Ε2 αν λοιπόν από δω έχω διδακτικο ε ερα και από κει φοβήθηκα Ε2 αυτός εδώ Ιωαννίνων αξίας ζει που βγαίνει προς τα έξω ευρώ απέξω έχω το Ε1 από μέσα έχω το Ε2 οι άλλες δύο συνιστώσες σύννομη διάθεση όχι όψη θα είναι εδώ πάνω ποια είναι η πιο πιο βολικό σύστημα στραμμένο για να γράψω την είχε θέσει Θαπατέρο όμως μια τυχαία θέση εδώ θα έχω τόση να γράψω πόσο είναι το νεανικό μου αυτό το οφείλει ένα στην ουσία ένα και αντίστοιχα μια άνεση δύο στην περιοχή δύο έγραψε λοιπόν αυτό το πράγμα στη που ουσιαστικά πια απόσταση απάθεια θυσίασε θέσεις σ'αυτή εδώ καθυστερημένες βολευόταν με συ σημείωνε άρα θα έχει τετράγωνο και στραβά γιατί εδώ τοκετό παπαδήμος με έργα οπότε θα έλεγα θα είναι ήσυχη τετράγωνο σκέψη τετράγωνο και εδώ πέρα πυρετός η ύφεση έχει μετατοπίσει θα είναι σημείον δε στο τετράγωνο αλλά για πες ναι αυτό όμως είναι το πρώτο τραγούδι οπότε για να μεταφέρω διότι για νέφος έχει λείψει πολύ σωστά θα βάλουν βέτο βέρα λοιπόν ρ τετραγώνων και ζει δύο ΔΕ εις το τετράγωνο ποιον αυτό είναι ένα δεύτερο έτσι δεν είναι και αυτό είναι το πιο για ό τοκετών μάσησης μετρική θέσεις σημειώνεται παρά λοιπόν το μόνο που άλλαξε είναι ξύλινη πίου ή και θα έχουμε Ρόδεραμ και ζει και έδρες τίμιων ντε οπότε είναι μείον μειώνεται και κανείς δεν σε τετράγωνο αλλά αυτός να δεύτερο είμαστε καλυμμένοι έχουμε ένα μικρό προβληματάκι εντάξει επειδή τώρα με την περιοχή που έχει κηρυχθεί κο ε να σας εξηγήσω τι γίνεται με το νόμο του λαός πώς διαφοροποιείται και στο οποίο πρέπει να λάβουμε υπόψη στο οποίο έχουμε μέσα τον ηλεκτρικό όλα στη ΔΟΥ ποσότητα και μην μπερδευτείτε επειδή αυτό είναι το εδώ ότι γίνεται να μοιάζει οπότε παρόλο που αυτό ενώ πέρα άλλωστε ένα ε ΟΕ δύο και τα δύο νέα κανάλια εντάξει άρα λοιπόν συνολικά εδώ ένα 3Ε ενώ εντάξει κι αυτό εδώ είναι το φ ενώ με επιχειρήματα όπλα οδηγεί έχω βάλει ένα είδωλο έψαχνα το αν μπορώ να βρω μια λύση για το θηρίο τώρα ψάχνω να βρω εγώ θεωρώ και δυναμικό θα στοχεύει ποιος είχε την εμπνευση ωμή τι μορφή θα έχει τη δύναμη το πώς θα το αντιμετωπίσει αυτό υπάρχει φορτίο εδώ πέρα πραγματικό όχι άρα εδώ υποχρεωτικά αυτά μηδενικής γραμμές υπάρχει πεδίο μέτωπο στο μέταλλο που είναι μέσα στο Μετρό 0 το πεδίο και δε με νοιάζει γιατί υπήρχε πέρα χαρά τι θα κάνω η ντόρα δηλαδή ότι υπάρχει και κάτι άλλο που θα βάλω αυτό ζητούν εκλογή του πάμε εκεί που είναι το πραγματικό φορτίο και την ίδια τη διάθεση ένταξης ανεβάζει πολλές παράμετροι μέσα αν δούλευε αυτό παντως αν θες και παλέψετε ένταση αλλά έχεις πολλές φορές αποδεικνύεται πολύ Αυγή με το ίδιο σωστά συντελεστή υπουργό φαρδιά καταστρέφοντας να για ε δύο Κάνε πράγματα τώρα το κιργιστάν γιατί εγώ βάζω από πάνω και θα πας να σπάνε τις ανακρίβειες που το χρησιμοποιεί όλη την κάτω περιοχή όταν ασχολούμαι κατά περιοχή μπορώ να έχω ένα φανταστικό Ράπανο όχι και αυτό πραγματικότητα το εγχείρημα θα πετύχει μόνο την κατηγορία του βιασμού ενώ έξι και εδώ τώρα χθες αντί αυτών που θα πάει χειρότερα αγώνων αφού είναι εδώ αυτό τον όρο θα ζει εδώ δεν τα ζητάνε αρνητικά αλλά δεν με νοιάζει αυτό σαν έκφραση αυτή εδώ είναι ένα έκφραση εντάξει είμαστε καλυμμένοι πλήρως εντάξει πεθαίνεις θέλει και γιατί είμαι σε αυτή την περιοχή και το και το πιο διεστραμμένο πέρα κατά τρόπο ζημιώνουν τη πολιτών ζει τον αρνητικό αλλά αυτό δεν το θα φανεί μετά άμα είναι άφαντη κάτι μεταξύ τραβάμε τόσα χρόνια συλλογιστική μου βγάζει ότι έχουμε φυγή Ελλάδα είναι μαθηματικά και φιδιών με την άρρωστη και το Fiat είναι στην περιοχή έχω θετικά ζητά την έχω το τελευταιο ψημένα και το φίδι είναι στην περιοχή που έχω αρνητικά ζείτε εκεί που έχω το τελευταιο version δύο πιάσαμε τράπεζες συνεχίσουν να προσέχεις βρήκαμε την αφιχθέν ανήκω και και βάζουμε συνεχές ευτυχής που συνεργάζεται και διεφάνη πως εκεί διαφάνεια ζητά ίση με το μηδέν εντάξει οπότε έχω ένα συνολική συνθήκη για τότε τι θα πω ότι δεν υπάρχει πουθενα πάνω στην επιφάνεια επιφάνεια ιπποφορβείο παρά η κάθετη συνιστώσα του ντε είναι συνεχείς οι ορίζοντες αίθουσα επτά ώρες έχεις παιδιά θα ξεκινήσουν με την κάθε ξεκινάμε την καύση σώζονται αλλά με ένα κάθετος λύσεων day δύο καθενός μα πόσο είναι το ΤΕΕ να θυμόμαστε τότε είναι ε μελέτη σταθερά επί Ε1 που θα γράψουν συνεπάγεται είναι Ε1 γιατί Ε1 ειδικά φέτος και που πάμε στη διαφάνεια άραγε ζητά ίσο με το 0 iPod αυτό εδώ ήσαν με ε δύο όλα αυτά για να διεκδικήσουμε το 0 μαζί με τα μύρα ναι τώρα πόσο είναι το Ε1 και Ε2 είναι η παράδοση του Φ1 ως πρόστυχη σκούζει ένταξη ταμείων πραγματικότητα δημίων γράφει άρα μειώνει το iPod επόμενο βήμα είναι Ε1 μερικοί του Φ1 πώς προσεγγίζει παίζει Σάββατο 0 ίσαμε Ε2 εδώ μερικοί έφηβοι ο σπόρος έχει στον είναι ξαναλέω αυστηρά υπάρχει ένα νερό αλλά θα προβεί στον νικητή το βλέπετε μετά κάποιο θέμα τώρα όμως όφειλε να έχει Ε1 αφού δεν θα φύγει το ίδιο έχει Ε2 βλέψεων και θα φύγει τελικά πραγματικότητα έχω να παραγωγής σοκ αυτή δημόσια κάπου ανάμεσα κι αυτή πόσο κοστίζει μεταξύ φεύγουν λοιπόν τα ηλεκτρικά και παραγωγής το εσωτερικό πόσο κάνει πρώτη παραγωγικές όχι ας την κάνουμε έργα θέλω παραγωγής αυτό το τέρας που μαζί θα είναι Tue επιζήμιο ντε νομίζω γεννιούνται Amber tablet αλλά αυτός επιτίθεται εκατομμύρια δεύτερο αλλά με το τετράγωνο του δία ένα μείον ανοίγει και θα έχουμε νερό τετράγωνο και ζημιών τη στο τετράγωνο διευθύντρια Δευτέρα ισχυρίζονται δηλαδή ότι παραγωγής αυτό το τέρας προς Δήμου κάνει αυτό εδώ γιατί έχω αυτό εδώ στήνει ένα δεύτερο κατεβαίνει κάτω μην δεύτερο τι γίνεται στα τρεις δεύτερα επιδόματος περικοπή δύο ζημιών δίνει το ένα δεύτερο των διακοπή των μυών δε χάνεται νομίζω γι και έχουμε λοιπόν αυτό το λαθάκι που ζήσαμε το μοιραίο City έχει κι άλλο έβαλες ώρες θέλει μια προσοχή όχι αντιγράφηκαν από δω πάλι ένα μείον θα περισσέψει ό ζει και δη τρεις διαρροών τετράγωνο πιέζει και δη εξάγωνο ποιον αυτό στην ελευθέρα πουλιά αυτό εκδόσεις αποδομείται έταξε ανδρείκελα αυτά λέτε πίνακας λίγο μια φορά βλέπεις καλά πάμε τώρα στο δεύτερο που ανατίθεται στον ίδιο παραλογισμό θέλω πάλι με την ίδια λογική μειώνω ποιου δεύτερη παράγουν επιζεί μειώνει βία ένα μικρό τετράγωνο και ζημιών της το τετράγωνο αυτό έχει ελεύθερα για να ζήσω με το 0 να σβήσουν από το ταμείο και κάλεσε σε σε σημαίνει μεταξύ άλλων μας λέει βάλε ζύμη ίση με το μηδέν άμεσα αυτή την έκφραση βάζουμε τα μήλα φεύγει πώληση και σαφή νεκρός μαζί με το 0 τέτοιας επίδομα 10 λάθος και σαφή έκφραση ζήσαμε το μέγα Ευβοίας αρκετό καθώς ζήσαμε το μηδέν οπότε ήδη τετράγωνο δόσεις 77 γίνεται τετράγωνο και το ζήσαμε τον εγγυητή τετράγωνο υπάρχουν αυτές οι ίδιοι και ερευνητές μπορεί να προβληθούν τα Candy και έχω την εντύπωση ότι εξίσωση που βγάζουμε είναι τέτοιου μηνιαίων μικτών ταύτισαν με κι εγώ στον συμφωνούμε παρά από τη συνεχεία σκάφη της συνιστώσας της συλλεκτικής μετατόπισης η εξίσωση που έβγαλα είναι αυτή εδώ αν βλέπετε έκανα λάθος μου το λέτε για να πιστεύω ότι δεν υπάρχει αυτό πέταξε κάναμε κανά άτυπο ταμείο στην διαφορετικό όχι χρόνια Λάτση πού πάμε τώρα στο γνωρίζω ότι συνιστώσα στην παραλία στη στην παράλυσης τόσα ως προς την επιφάνεια του ε γιατί από τον νόμο τους το οξύ διένυε ότι παράλυσης τόσα έκλεψαν διατηρεί άρα το να βάλουμε το ε τώρα σαν δεύτερη ειδική συνθήκη και την παράλληλη συνιστώσα την κάθετη ε ένα παράλληλο με τη διαφάνεια Ε2 παράλληλο το οποίο τώρα αυτό τι σημαίνει κανονικά εδώ ευρώ που έβαζε ε ε δύο έπρεπε να βάλω και TV κάθε συνιστώσα και πήραμε μερικές προς ζητά ένταξη ανέργων Ε1 αλλά κάθετος ΕΠΣ Ευβοίας καθώς ενώ τώρα εγώ θέλω οι οριζόντιες Χρήστος τώρα θα παγώσουν εργάτες συνιστώσα πόσα γράψε την εξίσωση επέβαινε το ε έχει προέλθει πάτο δραχμή γκραν οφείλει θα οδεύσει χαρά περιορίζονται συνιστώσα και παραγωγής ειδών πρόεδρο εντάξει πολυτέλεια άρα λοιπόν έχω μερικοί του Φ1 ως πρόεδρο Yas έκλεισαν 77 ίσα μέρη και Trophy δύο ως πρόεδρο Γιαζίντι ίσο με το 0 αυτή είναι συνεργάτες και που έχουν βάζει και για να μη σας γεμίζει τον πίνακα ας κάνω μια προσπάθεια άρα λοιπόν αυτή τη σχέση δεν βάλουμε κάπου από εκεί γράψε εδώ εμείς κάναμε θυσίες μιας και συνεκτική ί βιώνει πιο πιο μειονοτήτων αυτοί ήσαν πιο δίσταζαν εντάξει και τώρα πάμε γράψουμε αυτή τη σχέση μερικοί του Φ1 ως πρόεδρο για να ζήσουμε το μηδέν αρκετό φυτείες πρόεδρο λοιπόν τι θα διαφοροποιηθεί τώρα εδώ πέρα εγώ κάνω παραγωγής ως πρόεδρο σ'αυτούς τον σόρος ένα που θα διαφοροποιηθεί σίγουρα είναι ότι το ένα τρεις Ε1 και το διαπιστώνει δε φεύγουν τώρα γιατί το θύμα απαγωγής άρα ότι και να αφότου μια παρέθεσε την κράτησαν και θα έχει μπροστά του έναν διαδεδομένο οτι και να φορτώνει μια παρένθεση θα την κρατήσω θα βάλουν στα ένα Ε2 και πάμε τώρα να κάνουμε προσφέρθηκαν παραγωγής ως δώρο ανά κάμερα ίσως πρόεδρο παρόμοια είναι πως προηγουμένως μόνο που εδώ θα εμφανιστεί ένα προ δεν είναι και με μειωμένη στα στο βάλτο μια και επίσης θα έχουμε μαζί το μοιράζουμε γιατί θα είναι δύο ονομάτων ένα δεύτερο εντάξει πείτε μου εσείς βλέπετε κάποιο λάθος συνετό θα πάρει θέση εναντίον ευρώ άρα μπορεί να το βάλουμε συσκευασμένο Ταμείον μείον καιρό και από κάτω θα μείνει το ίδιο και δομή ίδια επιχειρήματα ένα δύο νερό πέθανε πάνω στη γιατί είναι το ένα δεύτερο που θα γίνει μείον τρεις δεύτερα μετά παραγωγής ως προς αυτό εδώ θα εμφανιστεί το 2007 θα προβληθεί θα έχουμε λιγότερο έχω αρκετό ζητά μεταξύ οπότε και δεν θα είναι εύκολο δύσκολα πράγματα με το ζητήσουμε το μηδέν θα midi τετράγωνο εδώ ζητάμε τον δε χάνει η Ταραγόνα έτος δασών είναι χαμηλή τετράγωνο και τα αλλά τώρα όλα είναι ίδια και απλοποιούνται και τα πρόσημα είναι παντού ίδια δεν βλέπω κανένα θετικό πρόσημο εντάξει τότε μπορεί να προβληθούν και έχω την αίσθηση ότι δεν τις βλέπετε κάποιοι ότι η ιστορία της συνθήκης που θα έχουμε μας δίνει το εξής ενάργεια Ε1 πιο και εκδίδοντας ίσον με ένα Ε2 πιο κλειστό έτσι με τόσο απλές πράξεις απλώς χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί τοπογράφοι της είναι πιο σε εταιρείες μεταξύ αυτές δύο ίσως έχουμε συμφωνούμε να προχωρήσουμε χαζεύουμε βλέποντας Nova λοιπόν έχουμε κι ούτε εκεί ή λύσεων Ε1 Ε2 επιτύμβιες ΔΩΚ να και ένα άλλος τρόπος να γράψω αυτήν την εξίσωση έναρξη και οπότε αν αυτή είναι η ένα και αυτοί είναι οι δύο νομίζω ότι έγινε αμέσως φανερό ότι αν προσθέσουμε την ένα και δύο θα βρούμε μια έκταση 13 εγώ προσθέτω ότι είναι ένα και τις δύο και βγάζουμε βίαιο πιο δεν είναι δύο και γιατί αυτά προωθούνται ίσως με ένα και Ε1 και Ε2 επικίνδυνα στο συνεπάγεται και πιθανά πληθώρα πάει το έψαξε από εκεί δύο Ε2 Ε1 και Ε2 επικε παραθέτει δυσοίωνο ας το γράψω καπέλο το βγάλαμε και είναι της μορφής δύο ε δύο έτη Ε1 και Ε2 κ.ά. αυτό σχετική είναι το φορτίο που χρειάζεται να βάλω στη θέση εδώ πέρα για να βγάλω πόσο είναι το δυναμικό στην περιοχή δύο εντάξει τώρα που βρήκαμε και ότι το όλο το κέρδισαν τον μπορούμε να το αντικαταστήσουμε εδώ και ένα χρόνο το κοιτώντας τα κάνει προσιτά ΚΚΕ αυτό αποδίδει θα γίνει σύντομα θα έχουμε ό κλήσεων θα έρθει από το ίδιο της το έκανε πιο μείον πιο κρίσιμη ίσως με πιο μείον Βίγο Ε2 Ε1 και Ε2 επί πιο ίσα να δούμε Ε1 και Ε2 μείον δύο Ε2 Ε1 και Ε2 καλά αυτό επίκαιρου βάλουν αυτό τον βίο και είναι Ε1 μείωνε ε δύο δύο Ε1 και Ε2 επέτειο άρα εδώ πάντοτε κοιτώντας εντάξει κοιτώνες που χρειαζόμαστε για το δεύτερο στην ανώτερη 1000 δικαίου τόνωση τελικά ε έναν μειώνεται Σελλών δύο τρεις Ε1 και Ε2 επειδή αυτά με αυτά τα φορτία που μπορεί να βρίσκονται παντού πόσο είναι το δυναμικό από εκεί μπορεί να βρεις όπως έγινε και στο ύψος των επτά παιδιών και ούτω καθεξής μάλλον θα κάνω ένα μικρή ανάλυση στα επόμενα ματς μπορούμε τώρα να κάνουμε πάρα πολύ γρήγορο έλεγχο είναι κάποια μόνο από την ένα πάρα πολύ γρήγορο έλεγχο αν έχουν κάποιο νόημα αυτό αν είναι σωστά αυτά τα αποτελέσματα του οποίου έτσι που μηδενικού επιβεβαίωνε χθες πουλάγαμε όσο πιο απλό θέλετε να σκεφτώ και μια πολιτική περίπτωση την πέψη έκλεψαν δύο ίσα ίσα μεταξύ τους πάλεψαν ε δύο ιντσών ε ένα ηλεκτρικό τι θα γίνουν τώρα είδωλο γιατί μάνα περιέχει 0 έξι ενώ πιο λογικό γιατί τώρα και η Έψα η Έψα δεν οπότε είναι δε χρειάζομαι τον και βάλτε και λίγο παραπάνω εδώ γιατί τον θεατή ίδια θα απλοποιούνται το δύο με το οποίο απλοποιούνται και δημητρίου πράγματι η κάθε περιοχή όχι ότι υπάρχει εδώ πέρα έναν θείου που σε τελική ανάλυση αφόδευση και Ε2 είναι ίδια θα γίνει εδώ 1.1 ε 0 αυτό το Beauty στον δημήτριο γνωστό σαν έχω ένα ηλεκτρικό αποτέλεσμα άλλη περίπτωση που εντέλλεται να δούμε αν είναι σωστό το αποτέλεσμα και μεταξά να κάνετε πράξη τιμωρίας και ξεκινάμε το θέμα με τις κάρτες από μια διερεύνηση αυτά αποτελέσματα αλλιώς άλλη ένα περίπτωση μπορούμε να εντάξουμε και που έχουμε κάνει ήδη το μεγάλο μέτρα όπως τα πορίσματα που θα ψηφίσουν τι θα έπρεπε να ληφθούν για να έχουμε τα συνεχίζει κλέψω δύο τινά αν το Ε2 πάει στο άπειρο γιατί γιατί έχω φύγει 2.2 Ε2 & Ε2 πηγαίνει στο άπειρο πρέπει να γίνεται γιατί έχουμε να διατεθεί και αυτό είναι μεγάλο δυναμικό 0 αν ποτέ έρθουν δυο πάει στο άπειρο οπότε δεν διαθέτει στην περιοχή λέγεται ότι ήταν το κιδησο και τα άδικα και κοιτώντας μα το Ε2 πάει στα γύρω εδώ μπορώ να βγάλω την παράγοντα Ε2 και θα έχω Ε2 και την πάντρεψαν διετέλεσα θα έχω ενάμιση αιώνα έναν έχω Ε1 και Ε2 μειωμένα Ε1 Ε2 και ένα έτσι ένα χάρτινο παράγοντα Ε2 επίκαιρου αυτά εδώ απλοποιούνται επισκέψεων δύο πάει στο άπειρο επιτήδευση διαβάστε Λάμπρο αυτά πάμε στο μηδέν και δίνει μειώνονται ισόβιου πράγματι αυτό ήταν το είδωλο στο μέταλλο 12 ή που ήθελα ήταν μια νίκη φέραμε μεθοδολογία λοιπόν η διαφοροποίηση της μεθοδολογίας που έχει μεταβεί λεκτικά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας στηρίχτηκε σταθερά διαφορετικές συνεργάζεται και είδαμε λοιπόν με αυτή την απλή συλλογιστική χρησιμοποιώντας μεγάλα συνέδρια είπε το πρόβλημά μας μπορούν πραγματικά να περιγράψουν αυτό το πρόβλημα με τη βοήθεια δύο ειδών σπιτιού και τον γιο της τον και σημαντικές θέσεις αν δούλευε αυτό θα πηγαίναμε σε πιο πολύπλοκη γεωμετρία και πολύπλοκες μορφές για έχει θέσεις για ένταξη μέχρι να δουλέψει