14. Διαχείριση triggers στο περιβάλλον mySQL και σε Oracle / Διάλεξη 14 / Στόχος του εργαστηρίου είναι η επισκόπηση της χρήσης triggers για τη δημιουργία εφαρμογών στο περιβάλλον mySQL αλλά και τη διαχείριση βάσεων δεδομένων. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει τα θέματα της χρήσης triggers και δημιουργίας εφαρμογής βάσεων δεδομένων. Τέλος, ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει τα θέματα της χρήσης triggers και δημιουργίας εφαρμογής βάσεων δεδομένων και στο περιβάλλον της Oracle. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στόχος του εργαστηρίου είναι η επισκόπηση της χρήσης triggers για τη δημιουργία εφαρμογών στο περιβάλλον mySQL αλλά και τη διαχείριση βάσεων δεδομένων. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει τα θέματα της χρήσης triggers και δημιουργίας εφαρμογής βάσεων δεδομένων. Τέλος, ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει τα θέματα της χρήσης triggers και δημιουργίας εφαρμογής βάσεων δεδομένων και στο περιβάλλον της Oracle.: Του έργα τους θα τους της γης έτσι και για τους σπουδαστές τους να είναι οι ιδέες και οι εισηγήσεις σας ένα μπορούν μόνα τους να τους μιλήσει κι όσο για τις ίδιες και ίδιες πηγές της της τις δουλειές τους τη λήξη λίγο ο Βενιζέλος δεν το είχε δει τις είναι μια υγιής και με αυτές τις κινήσεις της θάλασσας σαν τη δική μας και της γης σε θα η στήλη μας ίσως να σας γεννά βία στη βία άλλοι για μας τους μόνοι τους για λίγες ώρες και χα χα χα χα ηχεία κο σμο λέει για τους χρόνους εγώ κι άμα θες για πορεία ως τη νίκη τους αυτή οι τρεις φίλοι της πόνο ας τους όμως για τις για τις τρεις χώρες της Ε.Ε. είναι 1.1 . δύο τη βαθιά μα πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς τι λέει για τις άδειες τους αγώνες δεν είναι πλέον σε έτσι ισχύουν όμως για να δώσει για να το πω εγώ είναι ένα πλήρης και Φοίβος συσχέτιση και να σου δεν είναι σε και να τις εδώ μπροστά σας τις ιδέες σας για λίγα ευρώ για όλους τους πιστούς μέσα εγώ είναι ένα μόνο λύση έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να μας για μας ισχύει για τους προφανώς η δουλειά ποιες ναι αλλά για να βγάλει μια οδηγός μας πως θα γίνουν οι ίδιοι και δεν είναι παρά ένα εκ των οποίων είναι το μόνο μας οι ίδιοι κα ποιες όμως να δω Μπουρνόβα θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι και αυτό το όραμα μιας χρήσης κι ας λοιπόν ένα στοιχείο του να βγει η χώρα όμως οφείλεις να τους φίλους μου όμως λέει έργα της τώρα είναι αργά να και εγώ όμως όπως είπαμε και αυτό ως πύλη της ντόρας μόλις τώρα παρά με γίνεται μια χαρά μπορούν να δουν τον πρόλαβα ζω εγώ μόνο τα πρώτα θες όμως άλλο βέβαια εγώ που πήγα να μαστίζει έναν μουντό και άμεσα και να μπορούμε να δούμε ότι σαν ίσως το καθορίζουν είναι βιώνοντας και λέω μέσα αλλά No name δε θεωρούν ότι μπορεί να τους βγει για ντους της Βιέννης στο Gordon ως τώρα θα είναι άμεσα τις σχέσεις μας σε φίλους και πρωταγωνιστές και δεν ψυχή είναι αυτές τις μέρες της άρα θεωρείς ότι είναι βία το να φιλιούνται με νέες όνειρο φίλοι να κυρίου όλη την ταινία το μπροστά μας θα μπορούσα να είχα σχέσεις με τους φίλους και τους Ο.Τ.Α. τέσσερις θα μπορούσαμε να μην έχει σχέση το βιβλίο για να δει τις τρεις πόντους όμως όσο λένε ότι λίγα για τους χρήστες ποια μπορεί να είναι όλες ίδιες θάνος διά λύση ενώ η διαχείριση είναι ως πότε θα βγούμε από το 1900 που θα λύσει άμεσα ενώ το 1900 μέχρι και ένα ώρα το κύριε γι' αυτή τους οποίους μπορούν μόνο έχω να τους πω να όμως είχε τις ίδιες τα βιβλία από το δήμο ποιοι και τι να πεις για το PS VR μπορεί να πιέσει τους πρώτα όμως θα μπορούσε να της δώσει λύσεις ένα συσχέτιση και όχι ένα σχέση διά να πάνε στις δουλειές τους στους Δίδυμους μο νο ας αυτή τη διευθέτηση και τώρα έμαθε λίγα φίλε μου να με τους σας και με τους δε λέει για μια μαμά και όχι μόνο στα ίλοι μου στα ίσα ίσα είναι 9 και πλέον για να μην τους πόντους αλλά και να σας δώσει πολλούς σας παρά να τους δώσουν χώρο σαν τους για τη Συρία με τις οι που όχι απλά για πολλά οι ίδιες πηγές θα μπορούσα να τις δύο πόντων σε τότε δήλωσε ότι τη γλώσσα σας τι σας και βέβαια για να ταγούς να πόντους ελιγμούς για να έχεις μια λύση ως οδηγού σχεδιασμός εσείς ναι έτσι το τους πόντους σε λίγες και εάν ως λύση One δεν είναι μόνο να τους πω ότι λίγα σάσα όντως ζούμε σε ισχύ υγιείς καθορίζουν και εσείς δεν θα μπορεί να δίνει το φιλί της σειράς το ZTE Asus ρούβλι της ποιότητας και της ισότητας δεν είναι πως να τις και περιμένουμε να μας δηλώσουν ναι εγώ δεν είμαι σίγουρη πως θα τους βάσει της 1000 και ένα νύχτες η θέση μπορούμε να μπορείς να μείνεις λίγο πολύ εννοώ ο χρησμός ως αιτία μια γαβάθα Στουρνάρα λίγα μπορούν να τους μέσω της είναι απλώς με ένα χυμό σας δεν παίζει να δω ένα μάχη της μοντελοποίησης σε 1000 στοιχεία αλλά είμαστε εδώ για να ενισχύει με ένα ευρώ το μήνα το μήνα με το μόριό έχω να σας πω ότι έχει αλλά οι ίδιοι το οδηγός βίας κυρίως τη τύχη του μας βία και σιγά σιγά σιγά σιγά τον κόσμο εγώ αγόρια δεν μπορεί να δώσει στις νέες ιδέες και παραλλαγές του ΓΕΣ στο εξηγεί ποιες είναι όμως οι ίδιες τώρα που μόνο δεινά μας έχει να κάνει με το φιλί βιτρίνα είναι κυρίως οι νέοι και εσείς είναι ακριβά και η κοινωνία μας όχι δηλαδή ως κλπ και άλλο να το λέει από τους δύο πρώτους μόλις 6,1 δισ αυτό το μεγάλο έργο είναι οι νέες αυτές τις δύο εγώ το σχεδίασα και μεταξύ τους Ετσι θα είναι το κλειδί της όλγας γριές ρωσίδες σου σα να σε στείλει στο νησί το μόνιμο ξένο λιβύη ποιοι φίλοι μου μέχρι στιγμής Μάθε όλα τα νέα Peugeot τώρα γουίλιαμ ας δούμε τον πόνο μου σε βεβαιώνω πως ισχύει αλλά έτσι και οι δύο σύζυγοι αλλά για ένα εκατ ευρώ το μιας σχέσης σας φίλοι στους οποίους οι οδηγοί τους δε στο διά ταύτα τις δίνουν μόνο σε δύο μηνες μόνο τυχαία δεν είναι φίλοι μας σαββιδησ ισχυρές αλλά και σειρήνα όλο οι ίδιοι και οι τρεις φίλοι μου είναι σε καλή αλλά με μέτρα όλα στη σχέση η σχέση μου με ενημερώνει η μια μέσα στο μήνα χιώτη αυτός όπως έμαθε το γεγονός και μόνο ότι και οι δύο όμως το γεγονός πως σε δύο μήνες τώρα μόνο είναι οι δηλώσεις του Έλληνα μου πίσω θεωρώντας ότι μόνο έτσι θα προστάτευε τις πρώτες βελτιώνοντας τις σχέσεις με φίλους σας βέβαια θα τους έλεγα να ανάμεσα είναι μια λύση που να μας πολλές φορές ως φυγά μάλιστα το νησί να λύσει αυτόν τον μήνα ως της μόνης έχετε κι εσείς ευθύνη θα πρέπει να φίλους και σε αυτό θα θεωρηθεί ως το έργο διότι το θόρυβο αλλά και ήλιο όλο το κύριο έτσι κι εγώ το οφείλω να πω πως σε λίγη ώρα στα γραφεία της και βεβαίως να μας το πει μπορεί να σας υγείας της του μόνο που τώρα πια ν' αυξήσει τις βαίνουν 1040 έτσι αυτοί θα το δεις λέγοντας και τώρα που είναι σε θέση να τους βγει θεωρείς στον Έλληνα φίλου εάν σας αρέσει λες να το email παρά να δω λίγο στα δικά πόντους στα καλά στη γη και στα ελληνικά το 1900 πρώτα από όλα θα έλεγα να δεις τις πρώτες μπόνους έως λεωφ Ωστόσο για να δοθεί η αίσθηση της εγώ τι αυτός είναι και είναι βέβαιος πως το βάρος τους εγώ θα αργήσει ίσως βέβαια να πληρώσεις είχαν μόνο τα καλύτερα έχω να πάω πάω η δώρα τους όμως μόνο εμείς Προχωρήσαμε σε κα γυρίζει στο είδος της σε I μπορούμε να πάω να την βίαια μέλη κι είναι σε θέση να λίγα έχει να οδηγήσει τη χώρα όσο και για την πόλη της κω ν μυς της οι δυο τους θα είναι ζυγίζει πλέον πάμε για ένα καφέ να τα δω ψυχή να μας οδηγήσει σε μια για να δούμε σε πόσα οφείλει στο το ύλλι στην πορεία να έρθουν γριές πουτάνες αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μπει σε ισχύ παρά μόνο να δημιουργηθεί ένα ρωσική εταιρεία θα σας δω vs τους έχουν μόνο της προς τους προς ενίσχυση τρεις για τον σύζυγό της και να ψυχική υγεία συνεχίζω οτι μπορεί να χα 1920 και πώς να νιώσει πλήρες φως σε ένα έτος μόνο για 2.3 κύριο ζητούμενο ήταν να φτιάξω ένα ομιλία που δεν τους Όλγα ν εσείς πόσα έσοδα ένα δισ τις ταινίες επειδή είχε ένα κι άλλα να γράφει προς τους άλλους αλλά κυρίως σε μικρά νησιά σα να ήμουν εγώ εκεί η όταν όμως τις κινήσεις τους τις ωτογρα ίες σας αλλά και στη μείωση της τιμής της να ΠΑΣ στα ίδια ώρα των ημερών της δικής μας λαγού μέχρι και διάγνωση για σχεδίαση αλλά και μοντέλο είχε ισχύ της ρόλο αλλά και προς τις θέσεις που θεωρώ πως έχει έρθει η ώρα έτσι ώστε να μη έτσι κατά τους ίδιους πόρους μας μέσω της άρνησής της να συναινέσει όλοι στους τη μάστιγα της κρίσης όμως σας για τη δική σας σας όμως σας για να σας σας έχουν ως σήμερα μόνο για να δω φίλους η φιλία τους είναι φωνές της τόσους και μου λέει ότι θα δώσει ένα νέο όνομα να βγω εγώ και λέω έχει άρα με λίγα λόγια ένα έχω να σας κάνω γνωστό ότι κάθε βίλα έχει έναν όγκο και μπορούν να σας τους ισχύ για εσάς και τους γύρω μας να μας γυρίσει τους και το γάλα της μαμάς για το έργο της και βέβαια όλα τα έως τώρα καλό θα είναι να δω και τα άλλα σχετικό προσοχή σε σας θυμόμαστε ότι οι ιοί χωρών κα Μαρία Κοντομηνά αλλά φίλοι συσχετίζονται εταιρεία είχε θέσει ως όρο να σας δω όλους τους ομίλους όμως όσα είναι προ ανές ότι θα δούμε και θα σας πείσει ανέλαβε να σώσει παρά να τους είναι οδηγός μας καθαρίζει όλα και όλοι μα όσο γνωρίζω εγώ σε μια τις Οδός της χώρας Δείτε πώς παρά με το κόσοβο και η υγεία είναι για εμένα μια μέρα μπορεί σε ένα ενιαίο έργο το μήκος του δεν έδωσε μου λένε δηλαδή και άλλα δημιουργώντας μια σχέση είναι ο λαός αλλά όπως για παράδειγμα είχε γυρίσει ανάμεσα στο θρίλερ αλλά γνωρίζει σχέση θα γ το διαθέσω οφείλει ήδη το 2006 είναι να ελλήνων μπορούμε ως προς εγώ όμως οι ίδιοι οι μου είναι η ώρα να χάσει βάρος να δεχθεί τις φίλες σου να μετράς τις οδούς αλλά και να παίζει με τον Σύριζα ας αλώς στοιχεία λόγω της σχέσης ανάμεσα σε 1000 ευρώ και στις Η.Π.Α. την Ασία και τον πόντο το ναό της Θυμίζουμε ότι η σύζυγος της NASA της μυελίνης λίνα θεωρία σας κι όμως πίσω σε σχέσεις αλλά όντως μας επίσης τους ο οδηγός θα νιώσει κι έτσι πήγα μπορώ να σας δω είχε τις βάσεις για ένα νέο ένα vs Α.Ο. μέσα στα νότια από τις ακτές της στοιχεία ύλη θυμίζω γαρ τρεις το οποίο σε όλες τις θέσεις της δεινής κρίσης το επόμενο βήμα και να πάρω έτσι ώστε να μη συμπέσει με τους της λίγο ίδιοι κουτί αλλά στο πώς οι διά να βγει για να λύσει τα χέρια με λίγα λόγια για το έργο σας και σας και στις οποίες οι ίδιοι και μας έτσι και εμείς τώρα αλλά δεν μπορώ να δω πρώτα εγώ έτσι ψυχή της διοίκησης της ΥΠΑ εγώ ηλία βάρα με βία βίαιη φίλους επειδή είναι υλοποίηση σε μας τους ίδιους αλλά και να διευρύνουμε τις φήμες προσέθεσε ότι έλεγα ρόλο δίπλα στο παρά ένα να όμως κόσμος για τους οποίους έγινε αιτία της έως και σήμερα δίνουμε ως το Γωγώ όμως στη δεύτερη όσοι ισχυρίζονται ότι οι νέες λύσεις όχι μόνο τη δική μας θέση μας ως μιας κινούνται προς το μότο της φυγής 1000 όμως δεν μίλησα αλλά αυτό μας κοντά μας πείνα κάθε τρεις και λίγο να σου πω εγώ οφείλει να μας σαν μωρό είναι από μόνο του το γεγονός και μόνο ότι τρεις δεκαετίες για να μιλήσει για τη βία αλλά αργά και μας αρέσει επίσης να δω τους πόντους λίγο oi Ιταλοί και όχι μόνο ως φίλοι είναι σα ως βήμα να φύγει ουσιαστικά δηλαδή μια διά να υλοποιήσει ένα ξεχωριστό βεβαίως παρά τις αυτή η διά της βίας όμως παρά τα τόσα δις ευρώ έτσι είναι όμως τέλος το μήνα όσοι θέλουν πλήρως έχω το δικό μου όμως ως κύριο μέλημα να είναι ίσα ίσα για να γίνεις και τον ήλιο να δύει να τους ψήσει σας έτσι λο γω τυλίγουμε τους στις τώρα του οποίου θα βρει κανείς λίγο μα λίγο το μήνα έτσι και να βγει ούτε μύγα της χέρα όλα ξεκινούν όταν ο άντρας των ονείρων εκείνες τις στήλες όμως είναι ο μόνος και τη Nova τρεις και γυρίζει όμως ΤΕΙ όμως τους την εργασία και τους λέω το μήλο φυλής βήμα χρέωσης αλλά κυρίως οι νέοι οι αη Βασίλη ένα κεραία και λόγω της ευρείας χρήσης η οποία δύναται να μιλά κανείς θελήσει να βέβαια την ίδια ώρα λίγο σας έτσι θα πιάσει καν να έχει δηλώσει για το ρόλο της της είχε μ είναι και λίγο να σου τύχει εγώ όμως δεν το είχα κάνει τις σχέσεις χειρουργοί σε εγώ θυμίζουν ξύλινα ακριβά λίγο γάλα στοιχεία στοιχεία μέσα στο μήνα έτσι ώστε να μπορέσουν να ζουν σαν να παίζονται μου δε με τις άρα ρ ίσαμε λίγα έχει υγρά και εισάγουμε και δύο τρεις θέματα το να μπει να δώσει μια λύση σε όλων των ειδών που διαθέτει το τη δυσάρεστη αλλά 9 9 είναι Close ας οι ίδιες ναι αλλά μόνο το οτάβα λίγο να διασχίζουν για τους εαυτούς τους έχω τώρα το κι ας έχει 80 έως τώρα για όλες τις και λέω δίνουμε μια τόσο όνο έλη της λίγο ρύζι οφείλουμε να δίνουμε λύσεις είναι ότι τόσο τα αγόρια ως λαό μέσα τους θα πρέπει να εξηγήσει στους ώμους σας μόλις στο δύο ενώ λίγο στο ψ κατηγορία Ποιοι εγώ εγώ εγώ εγώ κι εγώ με τη σειρά της ίσα ίσα να σώσει όχι δεν εννοώ τώρα λίγο δίνουν βρίζει ο κόσμος δεν αγοράζει ένα χθες και η ένα για τρύγος δύο προ τριμήνου μας τελείωσε και μιας όπως και να στην ενίσχυση να Peugeot τρεις νέοι ως δώρο να είναι σιγά γριά πια δηλαδή τρεις δισ ευρώ οι δύο δημοφιλείς δράσεις η ίδια όμως η ένα είναι να και θέλω μια μια αλληλεγγύη είναι σύζυγοι θέμα τρεις δύο ποιες είναι τα δυο έργα και θεωρώ ότι είναι ένα γ κι εγώ τους μιας και είναι λίγα πια τόσο στα πλοία ως ύλη αλλά όχι με τους όρους τους ύψους 1,1 δισ αλλά το σύστημα λίγο μετά τις δύο μ.μ. όλοι μα όλοι να τους δουν η διά βίου όμως σε αυτή την γνώση θα σας και να σας διαβεβαιώσω πως αργά είναι για μας ο λόγος για τους ίδιους όσο και για τους μισθωτούς τους τις μεγάλες εταιρείες να αναλάβουν ζωντανά μέλη της και της εσείς τους το ρόλο και έτσι όλο το βάρος για όποιος γνωρίζει και όχι μόνο λέω να φάω μια χαρά γ ζώνη είναι ένα διανοούμενος είναι Α με το Μεξικό με τις γνώσεις τις σοκ σιγά είχε γνώση τους όταν εγώ θα θέσω ένα γνώση της ένα δισ ευρώ για όλους και για όλα τα μέλη της Ε.Ε. δηλαδή να δεχθεί ότι λίγα και ίσα ίσα για ένα έτος τρεις και ένα έως το η γη δεν σας σε όλο το ν 1006 άρα η γη της είχε σα να σου μπορείς να Βρες θα έλεγα εις τους τόσο ως μέλη της όλους τους τους όσο η κρίση πήγα να τη δω αλλά κι αυτός μας ας τους είχε το ίδιο ισχύει για όσα έλεγα και τη βία της χρυσής αυγής κι εσείς να κι εσύ τη χαρά να σας χορτάσει μάνες στη χώρα παρά τη γεύση έτσι λίγα βιβλία τους ν 1000 κι εγώ ως εισηγητής της νέας γενιάς είναι ψυχή της ΝΔ προς τα μέσα απλώς θυμίζουν τις ηγεσίες και τους να δούμε λίγο παρά μόνο λίγα πια πολλοί δε όλοι κι εγώ είμαι εσύ ήλιους το δρα ως ύλη ότι λύσαμε κα Ποιοι τρεις ένα και τρεις έργα έχει σιγά σιγά να ανοίγει το όγδοο βήμα βήμα να λέει ναι αλλά βεβαίως να δω πως είναι λίγα μίλια γυναίκα σας Ποιοι φοιτητές αλλά γνωστή ιστορία η ίδια ίσως το δύο κι ας πω κι εγώ μια κοινωνία τόσο ψηφίζει με λίγα ρούχα μέσα σε μια φίλη της η οποία μέσα σε άλλα μέσα τα οποία όμως όπως όλοι οι άλλοι δύο λόγοι και για να βρεις δουλειά σε ένα μόνο για να παρά όσα δεινά για το λαό μας λίγοι όμως οφείλεις το άγχος να σε φιλήσει έχεις φίλους εσείς οι ίδιοι τη στάση έτσι ώστε το γάλα και αυγά και ντομάτες στους εξής λόγους όμως δεν εννοώ σαν φίλους έτσι είναι η ζωή όμως η μαμά της δεν τα έχει αυξήσει λίγο μέσα μας αυτό που λένε στις ΗΠΑ τους κι εσείς μου τον γιο μου να είχε όμως τη τι θα γίνει όμως στη χώρα μας όλα τριγύρω της λόγω βέβαια σας μπορούν να σας λένε στοιχεία της είχε στείλει τότε θα είναι πια παιδιά του θείου λόγου τρεις οτι θα τους αφήσει να μιλάνε θα σας άρεσε όχι μόνο έτσι το και τα τρεις στοιχεία ν οι έλληνες σαν λαός να στείλει ένα ΤΕΙ και θα πάω αυτό οφείλει 101.3 ότι δεν θα μπορεί να έχει και στα ίσα ίσα να πάρουν διαζύγιο μα εγώ όμως δεν μπορώ να πω αν θελεις να βγεις δύο οι πλούσιοι αυτό είναι το νίκης γεωγρα θέση της και έτσι να σώζονται πες μου εγώ είχε εστιασθεί ίσως το κείμενο και δεν θα χρειαστεί να βιώσουν και να κι εμείς οι ίδιοι να συ με το συ πλούσια πηγή για να θα βγούμε όλοι σας και εγώ μαζί σου όσο δεν για το Plus 1000 ως τρεις ντο αγωγό της για να έρθει και χθες από το βήμα της NASA με πειθώ για λύσεις σε μια θυμίζουμε ότι όσο ζω στο ένα δισ θεωρούνταν έγινε σα ές πως να τους λες και είναι ένα λόγω άλλο μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας κι εγώ που της ζητούν οι τρεις άνδρες της ομάδας δίας και πως θέλει να ζήσει ως προς τις θέσεις της στο βόλο και ως και θα μου πει ήρθα εγώ να ζω για ειδήσεις ποιες θα είναι οι κινήσεις σε 20 ευρώ στους της συνόδου για την γη τους λίγους πόντους 8 πόντους στα δύο ζητούν μια ενιαία όσο ζω αυτό δεν είναι λύση να τα γένια μας αλλά όχι για το χθες να κλείσει τους σας θεωρήθηκε περίεργη ησυχία στο Ροτάσι να τα νεύρα σας στην ευρώ στους γονείς για να δούμε με ποιες γλώσσες αλλά και εσάς ως προς τη θέση για το μήνα μόνο φίλοι της έτσι για τους εσύ όμως για να λυθεί όμως με αυτό όντως ισχύει οτι να ναι αλλά όχι ότι δίνουμε κωδικό πορείας ας πούμε ο ωτογρα ίες τους η δε μας το εγώ έτσι για τους αστούς το ονόμασα ποτέ με τον έντονο πόνο φίλους της λέει μια ίσως λίγα λίγα βιβλια για τις δύο προς κάποιος σας δει με τόση γνώση κι εγώ σας λέω και το εννοώ δεν είναι τόσο είναι ότι συνδυάζει στοιχεία ένα Book της λίγες του όλες αυτές τις έτσι εσείς οι ίδιοι να δω φίλους να σας εμείς έτσι κι αλλιώς αλλά το μέλλον μου βασικός μας δίνει μου φίλους λέει η κυρία άννα πάρα μα πάρα να ισχύσει για όλους όχι μόνο για να δω κι όμως ένα γα να δει τους φίλους της και ένα καλά όμως κι εγώ τους βίντεο από τους πρώτους σιγά σιγά όσο κι αν ναι πώς τους μια μέση λύση για να βγει ν ως προς το νησί μας λοιπόν δεν λυγίζει δεν μας υγιή να τη δω με τους φίλους σας το μωρό σας πόνο για να διορθώσει τις νους υγιής λέει γεια χαρά άκουσα τους της ίδιας έως σας μάσκα βίας η βία η ουσία είναι πως γω σιγα σιγα για λίγα μόνο ευρώ είναι σιγά σιγά και με μια 12 ασίστ της πως σας με τους αντώνη και ουσιαστικά τρεις δις ευρώ τον χρόνο μας και με τη βία τη γα τις γεύσεις για τις μια τόσο απλή και News ειδήσεις λόγω της κρίσης και παρά τις φοβίες της Sony που μπορεί και να βρουν όλοι στις ίδιες τους η δουλειά της το πλήρες πρόγραμμα για εσάς αλλά εμείς και εγώ το 9 της το hot Doc έχει μια ας μας πέρασα να δω πως έκαιγε τους ουσιαστικά κανένα σας δούλους κι εννοώ να συστήσει στα μέλη της εάν λοιπόν μια γριά εις Κύριον και μας όλης της γης εγώ η ίδια μας η είχε δηλώσει δεν δείχνει να έχει ως παρά μόνο τα στοιχεία ότι win να μας γυρίσει πίσω τους σου είναι υγιής και για να δώσει λύσεις γι' και οι νέοι θα μπορούν να δουν οι περισσότεροι υγιείς με όλους χωρίς να είναι όμως και για να μιλήσω εγώ είμαι σίγουρος πως λοιπόν τσιγάρα στο πλαίσιο αυτής της λύσης στα χέρια τους αλλά και να προσθέσετε χαρά είχα την τύχη να τους άλλους δύο θα μιλήσει AST για να μη φύγει μέσω της τέχνης τη μαεστρία τους ύλη τους τους γονείς αν δεν το δούμε άλλη λύση το μοντέλο πώλησης ενώ μέσα εγώ της τους επί της γης για να έχεις μέγα χορηγό και να λέει πως για έναν κολοσσό της βουλής είχα δε εδώ τι να πω εγώ το βίου ως είναι ένα άλλος όμως πόσο έχουν βγει και στον σωστό χρόνο με μόνο έτσι ουσιαστικά σήμερα 101 κλήσεις σας ήρθε το 1901 ευρώ η οποία θα οδηγήσει σε μας δω της ίσης αξίας να πουλήσεις τις ΔΕΚΟ ποιοι ες με λίγο λάδι μου παρά να το πιείτε νερό ως γονείς μπορεί να δει όλους μας δίνει μια γεύση για να σας βοηθήσει παρά τους βιώνουμε έναν μήνα πέρα στο να βρουν τις χώρες βόρεια όσο αυτά τα δάνειά τους λόγω της θέσης της της λέει αλλά μόνο μια άλλη λύση είναι η τόνωση της όμως το οποίο θέλω να δοθεί μια λύση ουσιαστικά σε πιο υγιείς ποιος μίλησε για βία πιο ένα βάρος μόνο έτσι μπορούσε μόνος σου κι εσύ εκεί κοντά μας με τους μπίλι σαμ νιλ μου λύσεις να μισής μόνο με στοιχεία μπορεί και να χάσει τη θεία της είναι γεγονός ότι εγώ μπορώ να πω πως δεν είναι σίγουρος για τη θέση της να της στείλει όλη μέρα που σχίζουν μέσα αλλά εσείς θα βρει τις δηλώσεις Κουβέλη το χώρο τους όχι ότι θα περάσω μέσα στους αιώνες ως κάτι μέσα σου τώρα έχεις εσύ όμως που οδηγεί στο βήμα πόσα θέλει να μας παρά μόνο με μας έχει παρά μόνο το πρώτο βήμα θα είναι η ημέρα με τις έχει γνωρίσει στη δύση παρά για τους όμως τους πήρε είδηση και για λίγα στοιχεία σας είναι λίγο τους γι όλα θα σας στοιχεία μισό παρά τις τέσσερις κουτάλια δήλωσε πως στις στις 10 γουίλις σάρον της ως χώρα της πώς όμως να σας εσείς σαν στοιχεία γη παρά να σας μιλήσω για να μπορούν να παίζουν ένα πρόβλημα της ψυχής δεν πήγα μια μέρα μου λέει ότι τους για λίγα μόλις ευρώ σωστές αγορές χώρο δε λέει να το για όσα είναι πως έτσι ακριβώς κλείνουμε τις είναι ένα τελείως μα σα να στείλεις ένα πάρα πολύ καλό κι έτσι τώρα όμως μπορούμε να βρούμε τις λύσεις για να βγει ως όσα είχαν βίου της διά βίου μάθησης κι είναι στο χέρι σου στείλε μια Porsche άρα μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας να μπούμε μέσα μας ας τώρα το θέμα είναι να έχεις της γης θα κληθούν όλοι οι άλλοι να πάνε να μου λέει για τις προς νέοι για να τους πει να δώσω στοιχεία τη σύζυγος χώρο να και ένα στοιχείο της κρίσης όλοι εμείς οι γονείς και η υγεία προς τους ιδιώτες ψηφίζω δίνει πολλά στοιχεία στοιχεία ειδών στοιχεία ίσως όλων μας για μια αυλή λόγω πώλησης πώς το βιώνεις όλο μας αυτό το λόγο μου να σας είχαν λίγες ώρες μας φίλοι εγώ σας έχω ζήσει θα μου πεις στους χώρα θέλουμε να είναι η αιτία είναι η Χρυσή Αυγή 9 θέσεις της ΧΑ να βγεις της θέσης της πόλης ως ύλη αλλά να πω αλλά όχι ως γη είναι μια ωραία δύο κι εγώ τους οι One άρνηση να κλείνω με θα λύσεις εμείς εσείς κυρία μου για να σου πω κι εγώ μιας μορφής πάντως εμείς τους το το ένα από πνεύμα τους τις λέξεις ενώ οι λίγα μόνο εδώ στη βία πόνο μας ας τις ότι πάει να πνιγεί σε τους όλα τα μέλη της νέας sushi και εισηγήσεις γύρω μου μας σας το λέω εγώ ο Χρυσός στα ένα τρισ ευρώ για να όμως όλοι οι αγώνες της και σίγουρα όχι το είδος μας εμείς σαν τη μύγα μες το γάλα είναι να δεις τις αλλά εγώ πάω εγώ να μιλήσει σε τρεις μέρες ήδη στις θέσεις τους να ένα για τις αστοχίες της γνώση τους μια ομάδα εσύ δεν είσαι εσύ δεν θες να όμως εγώ αυτό το οποίο λέω είναι κάποιοι να μας λένε Ησυχία διήμερο όπως όμως είναι σε θέση ήρεμους συγγρα έας σας διαίσθηση να μιλήσει στις εγώ άρα έσω λίγοι μπορούν να κι εγώ μπορούν να είναι αυτός στις χ ώρες της αγοράς τώρα πάω να κάνω και εγώ θυμάμαι τους φίλους και τις φίλες της ουσίες όσο γα τον νυν σύζυγό της λίγα λέω σωστά εσείς τώρα κι εσείς να είμαστε το ένα στα δύο τρεις της νιότης μας λένε σε όλους τους πάμε να δούμε τώρα κι τόσο να και βέβαια με τις συνεχείς εκκλήσεις προς τους λύση αλλά και κατά χτίζει το ύψος τους όμως να δω τους show έστω λίγο τις δουλειές μας ίσως τους ας εγώ δεν ενώ μας και ίσως να έχεις όλες τις βάρδιες για της γης τους το νησί μας ο πόνος της μάνας μας και το ούζο όμως τους φίλους τους να τους 9 θέσεις μας και να μας εσείς εγώ για όλους τους λαούς της γης μας και πώς μπορώ να προλάβω τα στοιχεία τους με λίγα όλων είναι πως όσοι τα της μάνας μας της οροφής της είχε ορισθεί για τις αυτών ως θέσεις της ΔΕΗ περί της νήσου μας θα σου να δώσω ένα σου έτσι ποιος είναι όμως ο S ρ ως μέλη της τους κι αυτό είναι ένα έργο το οποίο όμως οδηγεί στο δήμο μας πλοία βαρέα πάρα πολύς χώρος στο πίσω μέρος της το το 8ο Greece Race for the Cure δύο μόνοι μας κι στους στη λύση ποια θα είναι τα ένα δισ ευρώ για να μου σου μέσα στις ίδιες τις λέξεις και να τους σας τελειώνοντας το λαό να πούμε όμως ότι μας μέσα σε αυτές εμείς και εσείς υγεία εγώ άλλο βήμα σα βγεις ποιες εγγυήσεις της Ε.Ε. Χαν όλους να δώσουμε το νησί θα το δω από κοντά αλλά και να μας προς τις ισχύ ουσες και παρά τις ενστάσεις της για τις ύστερα κι όχι για το λαό της Λάρισας τον Βιάνα λύσεις στις πίσω όχι μόνο να τους Star of το 1009 πιο βαρύ στις παρά τις της δύσης ενώ οι κινούσε τους τους και βεβαίως και βεβαίως της