Fundamentals of Space Applications and Services (2022-11-21-19:10:13) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Καρτάλης Κωνσταντίνος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: και αντιστοιχούν εκεί, και είναι άλλο μια καμπάνα, που είναι ψηλή, αλλά έχει πολλά οικονομικά στοιχεία και απλώνεται ενια, σαν ένα ίδιο υλικό, χερσαία επιφάνεια, αλλά διαφορετικά δικαιώματα. Μετανό, κόμμα, ξυλό, πετών, άσφατος. Αυτό το ιστόγραμμα είναι από την εικόνα που έχουμε ξεργαστεί, δηλαδή είναι η περιοχή. Η κάτω καμπίνη είναι η θάλασσα, που φαινότανε κάτω αριστερά. Η άλλη καμπίνη, του ιστογραμματος, είναι η χερσαία ζώνη με τις διάφορες παραλλαγές της. Άρα λοιπόν, η ενίσχυση ενάχιση του μεγίστου είναι ότι παίρνουμε τη μικρότερη τιμή της πότης καμπίνης και την πιένουμε στο 0 και παίρνουμε τη τιμή, τη μεγαλύτερη τιμή της δεύτερης καμπίνης στο 114 και την πιένουμε στο 255. Αυτή είναι η ενίσχυση. Σε εμφάνι, άρα η εικόνα σε αυτόν τον τρόπο, έχουμε απλώσει την εικόνα σε όλα τα στοιχεία τα οποία έχουμε διαθέσιμε. Απλώς την έχουμε κάνει με ένα τέτοιον τρόπο, ο οποίος είναι περίπου αναλογικός. Δεν έχουμε δώσει περισσότερο βάρος στον Κόδωνα, εκεί που έχουμε την περισσότερη πυκνότητα των εικών των στοιχεών. Έχουμε κάνει μια αναλογική με τα τροπή. Παίρνουμε το 0, τη χαμηλότερη τιμή και πάει στο 0, τη μεγαλύτερη τιμή και πάει στο 255. Άρα, ό,τι αλλαγή έχει γίνει, έχει γίνει ομοίως και στις δύο ενότητες. Λοιπόν, να μην πω μετά αυτή την 2-3, οπότε δεν θα πάρει αρκετή ώρα. Οπότε να κάνουμε, είναι 7 και 7, 7 και 10, να κάνουμε ένα δεκάλικτο διάνομα και να συνεχίσουμε, έτσι, ωραίο. Παίρνουμε το 0, τη χαμηλότερη πυκνότητα των εικών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στοιχεών των στατάρων των Καταφραιλών. Ναι, ναι, ναι. Καλησπέρα. Α, κοινή, όχι μεταβαλωμένη κάτι. Ε, όχι, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην επιφάνεια. Εκεί θα έχει σημασία, και έχει σημασία, πόσο λεπτομερή είναι η πληροφορία που έχεις, να καταλάβεις αν έχεις γρήγορες αλλαγές. Με ένα πρώτο ένα, από τη μία λήψη, σε μια περιοχή, από την άλλη. Να καταλάβεις και πόσο μετάβητη είναι η περιοχή. Δηλαδή, αν είναι ψηλή συχνότητα, σε χαμηλή συχνότηση, θα έχεις γρήγορα εναλλαγή από σημεία παρατήρησης, σημεία παρατήρησης. Αυτό που λέω τώρα, γιατί να διαλέξουμε τη γραμμή δίνει σημασία. Δεν θα το βάλουμε, θα κάνουμε μια νύσκηση, ναι. Θα το κάνουμε μετά, ναι, δεν θα ανέβει. Ναι, ναι. Δεν είναι ή-ή, μπορεί να γίνει όλα. Ξεκινήσουμε μία νύσκηση, να δεις αν θέλει τα στοιχεία, μετά να καταλάβεις ότι έχεις γρήγορα εναλλαγή στο ειδάπτο σου, άρα να πεις να κάνω μία. Ναι. Ναι, ναι. Ναι, ναι. Αυτή η αίθουσα είναι πάρα πολύ άχαρη. Δηλαδή, μπορώ γιατί είμαστε στην αίθουσα. Αυτή η αίθουσα είναι πάρα πολύ άχαρη. Αυτή η αίθουσα είναι πάρα πολύ άχαρη. Αυτή η αίθουσα είναι πάρα πολύ άχαρη. Αυτή η αίθουσα είναι πάρα πολύ άχαρη. Ναι, ναι. Ναι, ναι. Ναι, ναι. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα. Λοιπόν, το ανέβασα.