Ειδική συνεδρίαση εκλογής μελών προεδρείου Δ.Σ., Ο.Ε., Ε.Π.Ζ. Δήμου Καβάλας 2022 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2022)
: Είναι η πρώτη και ειδική συνεδρία του Ελληνικού Συμβουλίου Καβάλλας, από τη Νομία Κατροϊκή του Προεδρίου του Ελληνικού Συμβουλίου Καβάλλας και ακολούθως στα μέρη της οικονομικής και της ευκαιρικής χρόνιας της ζωής. Επειδή είναι η ειδική συνεδρία, όπου δεν τείνεται άλλα κλαίματα, είναι αποπληστικά ειδική η διαδικασία και η αρμοδιότητα, οπότε σημαντική απαρτία, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Καταλήν θα πω ότι αναφέτω στα θέκοτα Φιλικού Γραμματέα του Ελληνικού Συμβουλίου Καβάλλας και ο Θεόδωρος με εξόχου του Αναρασίου και να σας εξηγήσω ειδικά τη διαδικασία για την εκλογή του Προεδρίου. Πριν πω στην ουσία δεν θα σας παρακαλέσω να τηρήσουμε αυστηρά τα μέτρα τα οικονομικά. Θα ήθελα να μην κατεβάζουν μάσκες, να μην πτυσιάζονται ένα στον άλλο χώρος για πατέχη, για νερό. Στα δεξιά όπως λέω και στα αριστερά όπως λέγετε εσείς, όπου μπορείτε σε κάποια διάρκεια να πάρετε καπέ και νερό. Και να πούμε δύο πράγματα από της ουσίας. Όσον αφορά την εκλογή του Προεδρίου του Ελληνικού Συμβουλίου και στην οποία έχω δώσει εθνική δυναμωδιότητα. Η παράταξη του Δημάτου υποδεικνύει υποψήφιο Πρόεδρο. Η δεύτερη σε δίνανε η εκλογική παράταξη της κυρία της Ανάκα Ιανάσα υποδεικνύει υποψήφιο αντι Πρόεδρο του Ελληνικού Συμβουλίου. Και η τρίτη σε η εκλογική δυναμωκή κατάταξη παράταξη του κ. Παπαδόκου, ο δόκος της ζωής μας, υποδεικνύει υποψήφιο γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι εκείπλους δικαίδες διεκρυνίζει μας ότι όσον υπάρχει μία μόνο υποψηφιότητα δεν χρειάζεται να γίνει μυστική ψυχοχωρία στην πρώτη φάση της ανάδειξης. Μπορούν κατευθείας υποψηφιότητες αυτές να προαφούν στη δεύτερη φάση. Στη δεύτερη φάση της διαδικασίας και πάλι τα ζητή από τον Δημοτικό Συμβουλό θέλει, αν θέλει, να προτείνει μία άλλη υποψηφιότητα για κάθε αξίωμα. Αν θέλει ή δύο ή τρεις, οι οποίες πρέπει να προέχονται βέβαια αποκλειστικά και μόνο από την παράταξη που εκλέγει αυτό το αξίωμα. Και στη συνέχεια ακολουθεί κατολική ψυχοχωρία όλων του σώματος, όλων των παρότων των Δημοτικών Συμβουλών, οι οποίοι εκλέγουν με τη σειρά σε τρεις διαφορετικές υποφορίες πρόεδρο, αντιπρόεδρο και ραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κάθε υποψήφιος, εφόσον υπάρχει μία υποψηφιότητα για κάθε αξίωμα, εκλέγεται ανεξάρτητο να λειτουργήσει το ψήφο που θα πάρει, ακόμη κι αν τα λευκά υπερτερώνουν σε αδειμό από τις θετικές ψήφους που τα λάβει ο υποψήφιος. Συνεχώς, ξεκινάμε, αν υπάρχει κάποια αγγίριση και κάποιος να ρωτήσει κάποιο διαδικαστικό, πατάζομαι δεν υπάρχει, είναι τελώς ξεκάθαρα τα πράγματα. Γι' αυτό θα σκηνοποιήσαμε και εκείνες εκεί και οι πλειοτσκέντες που δεν επιδέχεται ελληνίας για αποσβήτησης, να ξεκινήσουμε τη διαδικασία, πρώτα απ' όλα είμαστε σύγχωνοι και το διαδικαστικό, όπως το είπαμε. Ωραία. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, καλησπέρα, θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το καλύτερο 9, με ιδέα να τελειώσουμε από αυτήν τη μέρα. Δεν θα βάζουμε και εκεί πάντα. Δεν θα μας δάβει να την σηκώσουμε δύο πρόεδρα και θέλουμε εμείς εις το ιδρυθμό μας να είμαστε πιο ευλογικοί για την προεδρία που μας έδειξε. Λοιπόν, αυτό που προτείνουμε είναι το ψήφιο του Ψήνου Καθάνης. Κυρία Δήμαρκη, θα μας πείτε κι εσείς την παράταξή σας πιο προτείνει ως υποψήφια αντιπρόεδρο του Συμβουλίου. Ναι, μ' ακούω. Καλημέρα σας, χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά, κύριε. Μαρτυπέ, καλό βρίσκο. Κύριε Παπαδόκουλε, να πούμε και εσάν όταν. Λοιπόν, η παράταξή μας προτείνει για την προεδρία και για την ιδρυθμό μας εσείς. Κύριε Παπαδόκουλε, θα μας πει ποιο προτείνει παράταξη ως υποψήφιο γραμματέρα του Συμβουλίου. Ναι, μ' ακούω. Δεν χρειάζεται να είναι παράδειγμα χωρίς ιδρυθμό. Ωραία. Επομένως αρχίζει να πει, επειδή στο πρώτο στάδιο κουβάζεται μία μόνο υποψηφιότητα για κάθε αξίωμα, αυτές οι υποψηφιότητες προάγονται στο δεύτερο στάδιο της διαδικασίας. Συνεπώς, όλες οι παρατάξεις θεωρούμε ότι αποσύχθηκαν και ανέδειξαν τον υποψήφιο και από κάθε αξίωμα. Μετά από αυτή τη διαδικασία, ανακοινώνεται στο σώμα ότι υποψήφιος πρόεδρος του Συμβουλίου από την παράταξη του κ. Δημάκου είναι ο κ. Κωνσταντίνος Στεφάνης, υποψήφιο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Καβάλας από την παράταξη της κ. Σανάγη είναι η κ. Αναστασία Λευκήρου, και υποψήφιος γραμματέρα του Συμβουλίου Καβάλας από την παράταξη του κ. Καβαδόκου είναι ο κ. Σωτήριος Δε Λικάρης. Τώρα θα προχωρήσουμε στην δεύτερη φάση της διαδικασίας, όπου το Δημοτικό Συμβούλιο, με μυστική ψιποκορία, θα εκλέξει στα δίστρια αξιώματα στους υποψηφίους. Εδώ να κάνω μια απαραίτηση και να έχω την ενημέρωση αφού είναι δικαιολογημένα αγγόντες ο κ. Πετρόβουλος, ο κ. Δουνάκος και ο κ. Τουρκίδης, ο οποίος έγινε παγούς και ακουσιάδες στην Αθήνα, πιθανόν να έχουμε και άλλες ακουσίες δικαιολογημένες, αλλά αυτή την ενημέρωση είχα λάβει και άλλα αυτοί, όπως και εσείς, από τον κ. Ψαμπώτου, ο οποίος θεωρεί για πολιτικούς λόγους ότι δεν πρέπει να παρασταθεί. Τώρα εγώ, αν είναι έτοιμα τα αξιωποδέσια, μπορεί να ξεκινήσει η δεύτερη φάση της διαδικασίας, ξεκινούμε με την ανάπτυξη του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. Θα έχουμε με αυταπληκτική σειρά όλη την Δημοτική Συμβουλή. Λοιπόν, ξεκινάμε με την διαδικασία του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. Όταν αφοράσουμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να έρχεστε να παραμάγετε με εξοδέτη και να πετάτε στα παραμάγια για να σκύβετε το υπολοιπικό δικαίωμα. Λοιπόν, η δεύτερη φάση. Περιμείω ότι δίνουμε το όνομα του υποψηφίου για κάθε αξίωμα και ένα λευκό ψυχοδέτη. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Καρπαγίνης. Ο κ. Καρπαγίνης. Ο κ. Καρπαγίνης. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Καρπαγίνης. Ο κ. Καρπαγίνης. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Καρπαγίνης. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Καρπαγίνης. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Καρπαγίνης Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Καμπαγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος. Ο κ. Βαγγιτζής Κωνσταντίνος.