Οι παραλίες της Κορωνησίας προσελκύουν κι αυτό το καλοκαίρι πολίτες και επισκέπτες της Άρτας (ARTA WebTV, 2022)
: Πώς σας φαίνεται ο τρόπος Κολυμπάτη, προτιμάτε την κορνιστή για την μπάνια σας. Εμείς ατσιχαλιώστες είμαστε στην τόπια και την έχουμε η επιλογή έτσι, την έχουμε συνεθίσει, περνάμε ωραία, μια χαρά. Πάμε πιούμε και τα ροζάκια μας και τα τσιπουράκια μας. Φύγανε και καθαριότητα λέμε, αλλά ποιος θα την κάνει ο δήμος, αφού δεν την κάνουμε μόνοι μας την καθαριότητα. Φύγανε, αφήνουνε τώρα. Ναι, ναι, ναι, το προτιμάμε. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν θάλασσα και λόγω ηλικίας τώρα πλέον μας εξυπηρετεί εδώ. Ζεστοί. Τι πανεβάσεις πιστεύω ότι πρέπει να κάνει η περιφέρεια ή το δήμος? Καθαριότητα πάνω απ' όλα. Καθαριότητα πάνω απ' όλα, τα άλλα εμείς μπορούμε να κάνουμε. Καθαριότητα, αν μπορέσει ο δήμος πρώτα πάντως, ή η περιφέρεια για την καθαριότητα, τίποτα άλλο δεν είναι να δούμε. Προτιμάτε την Κορονησία για τα μπάνια σας. Κοιτάξτε, εμείς μένουμε Αθήνα, το χωριό μας είναι απέναντι, οπότε μας είναι κοντά. Πώς σας φαίνεται τα νερά, η παραλία. Χαρά είναι, όταν δεν έχει αέρα είναι πολύ καλά. Εξάλλου μεγαλώσαμε σε αυτή εδώ τη θάλασσα και μια χαρά είναι. Οπότε τα καλοκαίρια σας ψηφίζει να πάει κάθε καλοκαίρι κορονησία. Τι παρεμβάσεις πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει την περιφέρεται ο δήμος ώστε να αναβαθμιστεί λίγο περισσότερο η παραλία. Να καθαρίσει την παραλία, να βάλει κάδους σκουπιδιών που δεν υπάρχουν και ανακαζόμαστε τα σκουπίδια να τα πηγαίνουμε στους μεγάλους κάδους και σίγουρα να καθαρίζουμε λίγο πιο συχνά. Ωραία είναι, άρα είναι πολύ ριχά. Είναι καθαρά τα νερά, ωραία παραλία, αυτά. Θεωρείς ότι λείπει κάτι και ότι θα μπορούσε να προσθεθεί κάτι για να υπάρχει περισσότερος κόσμος. Πάρκινγκ, νεροτσουλήθρες, θα μπορούσαν να σκάψουν 2 μέτρα εδώ μέσα, να κολυμπάμε ωραία, αυτά. Μα όλης γυρίσει στα Γιάννα θα πει στους φίλους ότι πήγες για κολύμπι στην Κορνισέ να τους προτρέψει να έρθουν εκεί. Ε, βέβαια, μέσα στο Νευραγικό, στο κέντρο Νευραγικού, έχει ψαράκια εδώ πέρα, πιο κάτω Αφλαμμίνκο δεν τα είδαμε σήμερα δυστυχώς, κάτι νερόκοτες άκουσα, δεν τις είδαμε ούτε αυτές, φυσικά και θα τις ονειμερώσω όλους.