ΕΝΟΤΗΤΑ 3 - Δικτυώματα - Άσκηση 3 / Διάλεξη 8 / ΔΙΚΤΥΩΜΑΤΑ (ορισμοί, ασκήσεις) - Άσκηση 3 - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΔΙΚΤΥΩΜΑΤΑ (ορισμοί, ασκήσεις) - Άσκηση 3: Ακόμη μια άσκηση στο στο δίκτυο ομάδα κάτω των με τη ΜΕΘ μπορούν εδώ θα συζητήσουμε και λίγο ένα μεγάλο κόμμα αρκετές λάθος όχι πολλές δυνάμεις δεν έχει μεγάλη δυσκολία άσκηση έχει αρκετούς υπολογισμούς ελπίζω να μην κάνουμε λάθος αλλά και να κάνουμε καλούς κόσμος 16 άνθρωποι είμαστε λοιπόν σχεδιασμένο δίκτυο αυτό όμως αυτές ως προς τις οδύνη δύο με του τρεις ματς αυτό τρεις μέτρα τέσσερις βλέπετε είναι πρωτότυπης σκέψης αλλά φαίνεται ότι υπάρχει θολό έτσι αυξημένη σφάλμα βάλουμε στους α ο άρθρωση μια φέτα βάλουνε κύλησε ασχολήσου με τις νέο τρόπο συνήθως βόμβα κύριο δυνάμεις δηλώνεις 150 ούτως έφερε στην κατοχή του και γελάστε καιγόμαστε καμιά φορά μπορούν να ζητήσουν έλεγχος στατικότητας στο δηλαδή να αποδείξετε ότι είναι στατικό παραστατικότητα ελληνικών οικοσυστημάτων όμως βέβαιο για τόσο μεγάλο μερίδιο και απαιτεί αρκετά απλά πήρε αρκετό γραπτός λόγος και Θ Plus να κάνουν trend στο στη διάρκεια των εξετάσεων στο σπουδές θεωρητικές απαντήσεις κλπ σχεδιασμού και υπολογιστικό μάθημα προτιμούσαμε ασχοληθείτε περισσότερο με υπολογισμούς παραμένω και αυτό λόγω των μέτριων έχει αρκετά μεγάλο δίκτυο με διάσταση που βάζουν λίγο παντοπωλείου έτσι Φώτης σχετικά μικρές διαστάσεις βάζουν μεγάλες τέλος πάντων υπάρχουν όχι μόνο δεν είναι τίποτα ας βάλουμε και πάντως ντιβάλ κυκλικά δύο 3.5 έξι επτά 8 και 9 casual και γράμμα το TT Α Β Γ Δ Ε ποιότητα προσπαθώ όταν μπορώ μάρκου Φώσκολου κυκλική στην αρίθμηση και στον αυτό το δικαίωμα για να ξεκινήσουμε την επίλυσή του θα πρέπει να δούμε καταρχάς υπάρχει τίποτα περίεργο έτσι τίποτα κάνουμε γεωμετρικό προχθές θα λύσουν κλπ αυτό που σίγουρα διακρίνω είναι ότι δεν ξέρουμε ακριβώς τι αγωνία αυτήν εδώ τη γωνιά δηλαδή αυτήν που σίγουρα δεν ξέρουμε αυτή τη γωνία σίγουρα δεν ξέρουμε αυτή γωνιά ας υπολογίσουμε ζητήματα γεωμετρίας θα πάμε στο τρίγωνο θρέψουμε δ αυτό τρίγωνο έχει πλευρές 31 ποτέ αυτές οι γονείς βρίσκονται πεντάρας εκατ γνώμες είναι αρχής ασκεί έλεγχο άραγε φορτωμένη ψώνια πιέστε με τρεις τρεις ήσουν με έναν πούμε εφαπτομένη έχεις αυτό το σημείο ισούται με την απέναντι δηλαδή 0 ε δ όπως μας προς Α.Ε. Σκουτέλλα τρεις θέρμη Διαβατά μήκους είχε πει ο τότε μετά μήπως έχει Α.Ε. τρεις σούπερ Αράχωβας πάει για λίγο οι άθεοι στελεχών μέχρι 45 ημέρες και κατευθύνθηκαν στο 27 μέσα τα πάντα αν χρειαστεί να υπολογίσουμε αυτήν ότι γωνία εκεί σε αυτήν ξέρετε αγώνες που πρέπει να υπολογίσετε είναι πάντα αυτές που έχουν ήδη η Ελλάδα έχει στη σχέση των εξοχικών τους πάλι στις γωνίες παίρνει υπολόγισε παραλάβαμε γωνίες τώρα αυγών σε σχέση με το αμάξι έχει όμως αυτές που πρέπει να υπολογιστούν τώρα όσον αφορά αυτό δύο τρίγωνα αυτιστικό γονείς είναι ίδιες έτσι έχουμε το μη μιας ευθείας μελό με δύο παράλληλες ευθείες οπότε αυτές οι γονείς είναι οι δύο βασικοί μέτοχοι στην αν πάμε λίπος αυτό λιγοστέψουν ζ δ γράψτε λοιπόν τρίγωνο απλά έτσι τότε ισχύοντα εφαπτόμενες γωνίας ισούται με την απέναντι δηλαδή την ε.α. ως προσκείμενοι προς την ε ζ δηλαδή ισούται με τρεις τέταρτα δηλαδή 0,75 απόδοση συνεπάγεται γωνία όχι μέσω στο ψήφοι και της το πανεπιστήμιο έναν 8 σειρά όταν κάνεις θυμίζουν 1.75 νήσων είναι 36,87 νέες σε αυτή τη γωνιά θα βάλω κατευθειαν στο όπως και εδώ χώρα τέλος στην υπολογίσουμε και συνοδηγό μια οι οποίοι άλλα γονίδια είναι ακριβώς ίδια με το διότι αυτή η φωτό με γωνίες ισούται πάντοτε απέναντι ώσπου προσκείμενοι 375 αλλά πάλι στη γωνία είναι 36 οικολόγων έφτανε είχε και συνοδεύουν μιας βλέπετε όλα τα κρίσιμα στοιχεία απαιτούνται για την επίλυση ας υπολογίσουμε περιμετρικά τουλάχιστον αν υπήρχε και δύναμη υπό γωνία σπασμοί σύσκεψη υποχρεούστε έπιπλο στο επόμενο επίπεδο επίσης το οποίο είναι πόλεμος των αντιδράσεων η κατασκευή του διαγράμματος ελεύθερος όμως για να κατασκευάσουν το διαρρέουν ελεύθερου σώματος θα πετάξουμε σολ κάτι στήριξης και στη θέση του φθάνει στην έδρας στη θέση της άγχος α εμφανιστούν δύο αντιδράσεις Α Χ και Ψ δεν και στη θέση της κλήσης β της στήριξης των επτά νικητής εμφανιστεί ένα αντίδραση η οποία είναι η ψυχή για να υπολογίσουμε χθες αυτό που δεν αντελήφθη σώματος δικαιώματος ταυτότητα κλπ με πείσετε ανυπολόγιστο θέσεων εργασίας θα εφαρμόσουμε τις γιορτές τις γνωστές συνθήκες ισορροπίας ήδη να σου πω τι συνθήκες ισορροπίας ς αρχίσουμε δεν προκύπτει ότι στόχοι λοιπόν δεν υπάρχει οριζόντια εξωτερική πολιτική προτίθεται α όχι ίσο με 0 εκτίμηση ειδικής ροπή σε μέσω της ψυχικής ισορροπίας τρεις διά μέσου τη σύσφιξη τους πρωτοπόρων προσπαθειών δεν συνεπάγεται τι προκαλεί ντροπή σου πως πάω για καφέ και άποψη δεν προκαλούν αυτά που προκαλούν οι οποίοι ήδη ταψί δύο και θα ξεκινάμε από αριστερά προς δεξιά πρώτα συναντάμε την FM η οποία προκαλεί F1 στους ανθρώπους 100 επί τρεις και αυτό κάποιος θα μπορούσε να πει το κόμμα σας το οποίο προκαλεί την αμηχανία του συνόλου επίσης συναντάμε την δύο επιπλέον πιστούς να απ'όσο ψήνουν 150 επί επτά αυτό ονομάζεται Ευρώπη προκαλεί την Χίο το σύνολο τέλος αντίστοιχα αντιτάσσεται πάψει η οποία προκαλεί αρνητική ροπή στους ανθρώπους πέφτουν ειδικά μείον λοιπόν μοχλό βραχίονά μας τώρα είναι 4.11 11 επί η ψυχή καλοσύνης αυτή η ροπή που προκαλεί μεταξύ στο σύνολο συνεπάγεται λοιπόν ότι 300 σε 157 SKAI 1050 μειώνεται κατά έξι λύσουμε το άρα τελικά η ψηλή τιμή στις 1300 in 10 αλλά η επίτευξη NFC αστεριών της γνώσης να αλλάξουμε 1350 εκατ 122,73 χρόνια όλα αλλά αν χρησιμοποιήσουμε δεύτερη συνθήκη ισορροπίας αμέσως μετά εσείς πώς θα αλλάξουν λίγο προκύπτει ότι σ εξίσου δεν το σύνολο των δυνάμεων στον άξονα άποψη είναι 0 δηλαδή ποιες δυνάμεις έχουν κόψει σύνοψη συνέντευξη 200 μειώνεται περί μισούμε τον α ψιλικών συνέταξε 122,73 μείον εκατομμύρια εκατόν 50 αν ήσουν ας πάει είπε ότι βλέπουμε ότι υπάρχουν περίπου 1000 εμείς θα βγει τελικά αυτών 200 5100 22,3 μας έβγαλε τελικά ότι Α Ψ είναι ίσο με 120 2,27 κοινωνία για κάθε πράξη Κούτρας opening των 27,20 που ασχολείται το 27 κωμικούς αυτό είναι αντικαθιστά το βάζω όπου θα βρείτε ανασκάψει 1000 μεταξύ αντίστοιχα όχι δεν υπάρχει πρόδηλο όπως ψυχαγωγία 127,27 εκ των όπου η ψήφος των 122,73 έτσι περάσαμε και το επίπεδο υπολογισμού των δραστών και θα μπορούν πλέον στο τελευταίο επιτρέπει τις αυτής της μεγάλης άσκησης που είναι προϋπολογισμός των τάσεων των ράβδων εσένα έως και 8 αλλά αυτά ας βάλουμε την άσκηση στις εξετάσεις θα μπορούσε ίσως να συζητήσω με τον οπλισμό όλων των σπουδαστών θα μπορούσα να σας ζητήσω παραγόμενων υπολογιστών το 60 και το έστειλε στην περίπτωση λοιπόν εσείς αν πρόκειται να πέσει νεκρός τρεις θα κάνετε τομή στη στις λάθος του ενδιαφέροντος δηλαδή από τις προκειμένου καλώδιο διατομή έτσι μια τομή έτσι για να βρει τρεις έκανε δυνατό μετά έτσι για να ρυθμίσει τα τότε κατά περίπτωση και πάντως σε σχέση με αυτό που ζητάω θα κινείστε και όχι κουτουρού άμα σωστά αυτές τις δυο λαγούς θα χρειαστεί να κάνει τον έρωτα αν υπάρχει λόγος επίσης φαίνεται πόντος ενώ αυτά εμείς θα κάνουμε όλες τις δομές του κόμματος γιατί θα υπολογισμό λίστας φόρο είναι μονοτονία ξέρουμε τάξη λοιπόν καταρχάς θα υπολογίσουμε μέσω της τομής αυτής εδώ ας κάνουμε εδώ εδώ κάνουν μια τομή και μπαρ με τον νου α υπολογίσουμε παίξανε και σέξι όμως πιο εύκολη τον όπου υπάρχει δεύτερο επιτρέπει καμιά φορά που σκεφτόμαστε και της δείτε λίγο στον κόμβο Έκστρομ κάνουμε αυτήν την τομή θα προκύψει εμφανίστηκε σε ένα υγιές επτά PS δύο στον κόμβο του ψυχή υπάρχει μόνο σε αυτά που σημαίνει από τώρα ότι θα χάσουμε αν ήδη υπάρχει κανένας μας τα επίσης σαν άξονες δύο στο west έμφαση έδωσε δε ξέρουν μέσα δύο απάνω στον Alpha υπολογίσουμε ένα σέξι μετά θα πάμε στο ε θα υπολογίσουμε το στιγμές σαν έφτασε από το κίνημα δεν και κατόπιν θα φέρει το συνεχίσουμε του κόσμου β κλπ για να υπολογίσουμε τις ενστάσεις τους ας ξεκινήσουμε λοιπόν πάνω στο βουνό α άλλων στυλό κουνούσαν λοιπόν σαραντάρης έξι εσένα θεωρείται α εδώ έχουμε την αντίδραση Α Ψ 127,20 προκειμένου πληγώνει Ομως μισθωτών μέσω της να βλέπετε εδώ πέρα άμα πούμε συμμαχήσουν δεν συμμαχήσουμε θα προκύψει κάτι αρχέγονο σαν και σέξι δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την ακούμε όμως σ ευχαριστήσουν 0 σε αυτό τον τόπο τότε το μόνο όμως που θα έχουμε θα είναι πιο σέξι ξεκινάμε λοιπόν με τις ισορροπίες σχήμα αυξήσουν δεν και συνεπάγεται ποιας έξι έξι συν 127 , 27 εκκινήσουμε με άρα τελικά σέξι εξίσου ούτε με το μίτο των 45 ημερών δηλαδή 0,71 PS έξι σε 127,20 άρα παίξτε σου δεν μείωνε τον κατά 0,1 ήδη μείον 179,25 κοινωνία των και αυτή είναι η σέξι κι άμα κάνουμε ένα πίνακα επειδή αρχίσαμε να κάνουν υπολογισμούς καμμένο την κα εδώ πέρα από τις έως και σε 9 πομπές έξι γράψουμε 279 , 25 κυμαίνεται και να τους πει κάποιος όποιος νησιωτικά όλα τα αποτελέσματα έως το τέλος της τώρα ο εφαρμόσουμε της ηθικής σοφίας σ αρχίσουν δεν εμφανίστηκε και χτες ήταν σαν σε S είχε μισούμε αλλά σε σέξι τύχη είναι μείον 179,25 η σέξι χύσουν αίμα του σεισμού των 45 ημερών το οποίο είναι και αυτό 0 71 ήσουν τόνιζαν αλλά τελικά αυτό και γι αυτό έχουμε δώσει αυτό κράτη σαν μείον 127 ομαδικός τα μισά δεν σε ανέξοδες εντύπωση ακόμα και σε εκείνη των στη μιλήσατε για 16 μακάμ πράξη για ταξί ελίσσονται μέσα έξι 325 με σχολικά 201,25 είναι επίσημη καλό 45 ημερών το τρίτο πείσουμε τον στον πεν είναι ακόμα θυμούνται αυτός μου μέχρι όμως εδώ 227,27 κατοχυρώσουμε το πότε τελικά θα γίνει 127,27 κοινωνία σε αυτήν αυτό είναι η μεταξύ τελειώσουν το Πωγώνι προϋπολογισμού 406 τους μισούς εγώ και θα πάω κατευθείαν στον αγωγό ε άλλαξε λίγο χρώμα έχω μαύρο βαθύ κόκκινο 106 ίππων Convention έχουμε κοινές τα ε έχουμε την εσένα και την εστία αν πούμε ς ψεις του δεν είναι αυτό που σου έλεγα προηγουμένως συνεπάγεται κάποιες επτά Θυμίζουμε μου κι αυτό είναι καινούργιο τέλος όποιος υπογράψει κάποιο δεν αν πούμε ότι ς αρχίζουν δεν ακούω τελικά βγαίνει ότι μειώνει σε σύνδεση δύο ισότιμα αλλά τελικά γυρίζει πίσω τον ξανά ισούται με 127,20 εκείνη αυτών πάλι ένα καινούργιο θέλουμε και αυτό επειδή μόνο αρχίζουν να πόθου σου ιστίου ίσως 120 , 27 ιουνίου και σβήνετε τον φόβο τους έχουμε τους λίγο ασκήθηκαν στον υπολογίσουμε τες ένα έξι σε παγκόσμιο αυτή η εκλογική περιοχή έχει υπολογιστεί το να μπούμε μέσα Σ αυτό αυτό όμως είναι κάτι σαν αυτούς που αυτοκτονούν γιατί βλέπει τι γίνεται κι αυτός όμως αρκετά περίπλοκος θα προτιμούσα έτσι όπως ξεκίνησε τους μια αποβάθρα να μετακινήσουμε θα συνεχίσουμε και στο β δηλαδή υπολογίσουμε πέστε και τέσσερις με το να δούμε πού θα πάμε πάμε στους δείκτες του ΧΑ ανάλογους και το πώς θα έξι και θα αποφασίσουν είδαμε πως κομβικά κουβέντα θα μου πείτε λοιπόν έχουμε τα εξής έχουμε τέσσερις έχουμε ποινές τριών στην οδό γωνία είναι 36,87 μοίρες βέβαια έχουμε στρατό σου εδώ έχουμε την αντίδραση που είναι 122 , 73 χρόνια νοσοκόμους ρητά σε αυτό τον βοηθούν πάμε στου ς συ στο θα πάμε στον άξονα κόψει ειδικεύεται σε υπολογίσουμε την τέσσερις ακούω λοιπόν ότι θέλουμε να στήσουμε έναν τούτο διότι 122,73 στην X4 και συνιστώσα αλλιώς σκέφτεσαι στο ματς του ψ μειώσουμε το χρέος δηλαδή 122 , τρεις σε τέσσερις άξιοι έχει σχέση αυτοκινήτων στις γωνίες να μην τον 36,80 επτά ο κάποιοι χρήστες εξορθολογισμού του άρα 122,73 έτσι το αίμα των 36,87 είναι 3,6 στρες έξω άρα στα αριστερά σου ούτε αυτό θα πάει έγινε κο μείον 122,3 δεν έχουμε κρίση αλλά έσπευσαν εξού και είχε ακουσθεί τέσσερις , 53 πμ μια έναν καινούριο κάλεσμα πάλαι πλούτος υπογραμμίζουν στην X4 μιλούν για 104 γεμίζει σιγά που είναι καρπός έχουν υπολογίσει τις πέντε από τις 9 σταύρος υπολείπονται ακόμα τέσσερις για να υπολογίσουμε την αυστρία λοιπόν τώρα πλέον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πρώτη συνθήκες ποιες σήμερα αρχίζουμε μεγάλων μείωση τρεις μείον τέσσερις έχει κινήσουμε το project άρα τρεις μένος έχει τέσσερις είχε σχέση με τόση μνήμη των 36,87 ακτίνες τέσσερις κουνήσει με μείον 300 θέσεις , 55 και κινήσουμε τον V6 τρεις ισούται αυτό το μείον περιβάλλον θα γίνει στην τους οι δήμοι το 36,87 είναι κος 2,8 E200 4,53 παράγεται αυστρία σουηδία 8 πριν προ π για 104 άνθρωποι βρέθηκαν 163,64 κοινωνία ακόμη ένα καινούργιο τέλος τρεις λοιπόν είναι 163,64 και αυτό το Boutique τώρα μέσω γνωστών τρεις και τέσσερις ας άστεγους σημαδέψουν δύο τρεις τέσσερις γνωστές γνωστοί γνωστοί άγνωστοι γνωστή η σέξι κές της παρούσας τέσσερις άγνωστοι αυτές μπορεί έχω μαυρεσ εδώ έχω γράψει μαύρες και έχουν υπολογιστεί αυτές που δεν υπολογίσουμε λοιπόν τίμιες πέντε 8 και σε μια τώρα θέλετε να πάτε στο δέλτα και υπολογιστές πέντε 8 θέλετε να πάμε στον βωβό γ την υπολογίσουμε πέντε και σε μια όπως θέλει ούτως η άλλως είναι δύσκολα τα πράγματα είπαμε σκοπούς πιο πολλές πράξεις πάμε λοιπόν Φέτελ θα εκλέξουν τα στον κόμβο γ την πιο πιο εύκολος από την Google κόμβους γ πολύ κόκκινα γράμματα μεγάλο σχέδιο δε φοβόμαστε την κάρολ μεγάλα σχέδια 150 για τον βενετούς του γ χρόνια σπένσερ προσοχή το ΕΣΡ και το πέντε είναι σχεδόν ίδια λίγο όπως και για το πώς θα γράφει έμπαινε στη οθόνης νέο στα καρτούν ένα είναι νέα και εδώ εμείς μέσα με αγωνία 36,87 αμέσως επαναλαμβάνω όταν έχετε ένα μεγάλο δίκτυο με οι γονείς πρέπει να υπολογίσετε είναι αυτές που έχουνε πτώση κάστορα τον ως προς τον άξονα 1000 αυτήν αγωνίας πρεπε δε χρειάζεστε υπολογίστε ούτε αυτοί που θέλω αυτή βαγόνια πρέπει να υπολογιστεί και έχουν υπολογιστεί στο τα πάντα τα αποδεχτεί παραλείψουμε υπήρξε στο ας ξαναδούμε τόπο ένα δύναμη πάνω ετών τους δύο Γάλλων και έχουμε και τρεις στα τρεις ΠΑΣ στο μάλιστα αυτός όμως είμαστε σταθμοί έχουν υπολογίσει μείον 204 άμα θέλετε βάλτε τέσσερις ήσουν διάκος επέστρεψε άμα θελετε γυριστεί φορά ας το κάνουμε φορεσιά που δέχεται και βάλτε την E200 τέσσερις κόμμα 55 Καλαβρύτων έκαναν γύρισα αφορά στη δύναμη στην αγορά τέσσερις διοίκηση αφορά εκκωφαντική από αρνητική που ήταν λοιπόν σ'αυτόν τον κόσμο λοιπόν σ' ακούμε ς αρχίσουμε δεν θα υπολογίσουμε την X5 και πούμε σ αυξήσουμε κάθε απολογισμού τιμές μια ας πούμε του συμμετείχε κατά HACCP έχει τις καλές πράξεις ς αρχίζουμε δεν υπάγεται μείον 25 μείον E200 πες , 95 HP συνειδητών 36χρονο φτάνει λοιπόν είναι ίσο με το 30 αυτό ταμείο δήλωσε αν τελικά X5 ισούται με μείον σε τιμή των 36,87 ποιος βγαίνει ενώ το ποσό October ενώ το πτυχία 104,9 κατά Ηλίας σου 163 έχουμε στα τέσσερις δηλαδή όσο και τις τρεις αλλαντικό προς X5 βγαίνει όσο 1003 μερικό προς αυτό συμβαίνει γιατί οι γονείς μας δεν είναι λίγες άλλωστε ήταν διαφορετικές εδώ και καιρό είναι αυτό για τις κάστορα ασφαλώς διαφορετικές χθες πέντε λοιπόν μείον 163,6 θέσεων και αν πούμε στιγμές ψήσουν δεν προκύπτει ότι 250 μείον σε μια μείον βάσιμα 200 450 πλημμυρικών 36,7 μισούμε τους το σάββατο συνιστώσα της Γιάκος 4,55 υποψήφιοι είναι ίδια κώστας 55 πμ το δεν εξοικονομούνται θέτει και μειωμένες 9 μείον 150 δισ άρα πώς πάει το μείον χθες νέα μείον 109 σε κίνητρο 36,87 γεν 0,6 καθίσματα καλά σου ενώ επί 200 455 122,73 είναι ίσο με το 0 αυτά τα δύο Αφγανοι βγάζουν 27,27 ιών μείον 27,20 τιμή δεν κάνουμε πράξη στην μιλούν ακούσια ακόμη μειώνει τους σωστό άρα πώς πάει το και 1009 θα παίξει και έρχεται να κρατήσει μια ξοδεύει μείον 27,27 κοινωνία του και είναι ένα καινούργιο κοπέλες προ το μόνο που δεν υπολόγισε φέρνει επίδραση σ' αυτό το έχουμε υπολογίσει τις αρνητικές νέα στο πλαίσιο αυτό X5 και πιάσαμε το υπονοούμενο υπολογίσουμε οι εσωτερικές χρέους το όποια είπε μπορούμε να υπολογίσουμε μέσω του κόμβου δ γιατί μπορούμε να υπολογίσουμε κάνοντας κατά τη γνώμη και εμφανίζοντας αυτές όλες τις δυνάμεις να καλώντας μέσω διακατέχει κάτοψη διαλέξτε και πάρτε μπορούμε επίσης να κάνουμε θέλοντας να πάρουν το αριστερό μέρος μπορούμε να κάνουμε για να δούμε τι να σου το μυαλό και τέτοια ακόμη βλέπετε ο ότι ακόμη μπορείτε να φανταστείτε έναν μανέτες και επομένως τώρα ξέρουμε τα πάντα αποκαλούν μια τέτοια αυτό δεν κατέστη για σένα εμφανιστεί σε απόλυτη θέα στις 8 πέντε όπως νομίζει ότι θέλετε κάνετε 25 ποὺ θέλουν καν λοιπόν ας υπολογίσουμε με τον κλασικό τρόπο δηλαδή κάνοντας βουβό εξ πλέον πάνω από έξι όταν ασχολείται αυτούς τους τελείωσε ας πάρουμε λοιπόν και το δ για να υπολογίσουμε 1008 στον κόμβο δ λοιπόν υπάρχουν τα εξής υπάρχει τους παρά να μη πρώην ισχυρό άνδρα δεν υπάρχει οι ασθενείς που είναι πως έτσι 163 ακόμα επιστράτευσης των υπάρχει μέσα σου η οποία είναι όπου πρόσφατα προς τα μέσα και συγχωρεί 179 , 25 και των και στη γωνία εδώ είναι σήμερα 45 ημέρες υπάρχει τις επτά π.μ. 0 και υπάρχει 1008 υγείας όπου αυτή η αγωνία είναι 36,7 δισ ξανά υπάρχει 8 με 36,87 μοίρες σε σχέση με τους τον σωστό υπάρχει σέξι η οποία είναι 170 ναι 100,25 Σάββας ο παππούς στον Κουφό κι έχει 45 μια σχέση αξίας προς το υπάρχει κάποιος παρέτειναν τη F1 Κωστοπούλου κατακόρυφη πράξη στον και υπάρχει τέλος 1005 η οποία είναι αρνητική γι αυτό το λόγο της αλλάζω αφορά και την πάω ως προς τους χτυπάει το σύνολο much αυτός υπόλογος δεν είναι αρκετά πολύπλοκος προσοχή μεγάλη πιθανότητα σφάλματος τώρα η απαραίτητη συνθήκη ισορροπίες ς αρχίσουν ήταν η παραίτηση επειδή στο οποίο σ ψήφο δεν ευχάριστη ηττημένες 8 εμείς θα πάρουμε αν πάρουμε την έχετε φανεί στον χρήστη ανάμεσα βάζουμε την ψυχή συνιστούν άλλοι τρεις ας πάρουμε τη ς αρχίσουμε το ίδιο δύσκολο είναι αυτό στο εξωτερικό έχει ήδη έχουν έχουμε τίμιων 163,6 τέσσερις έχουμε συν S8 S8 όχι έχουμε συν 179,25 στόχοι σύμμεικτων στο δεκαπενθήμερο όλα αυτά ανοίξουν τον και 8000 Ξοδεύει 1008 ποιοι συνδυασμοί των 36,87 ξανά συνιστώσα αυτής όχι 179,25 επίσημη ή πέντε μέρες να την και συνιστώσα αυτοί στόχοι είναι ευθύνη και σχετική 8 επιστήμη των εξαγωγών είναι και και έχουμε και πλέον δύναμη που πήρε 263,63 όλο αυτό που κάνει σου τον συνεπάγεται μείον 163,66 σε τόση τιμή των 36,87 είναι 0,8 Π κας αυτό σε το σημείο των 45 ημερών είναι 0,71 επί 179,25 μας κάνει αφής που κάνουν τα συνεπάγεται ότι μείον 163,60 Test σε 0,8 το χρέος τώρα σε δεν θα μείνει 179 25 κατά 27,27 βέβαια συνεπάγεται θα πάμε το 8 στην πράξη έγινε αρνητικό μείον 0,8 σου το ισούται με μείον 163,6 στα συν 127,20 πράσινη ΠΑΕ αλλάξω προς ψή σε ένα άρα 0,8 8 ισούται κατά 63,4 μείον 100 ίππους ακούνε πως στα 36,37 υλικά για 8 ισούται 36,37 δισ 0,8 45,46 δείχνουν μια και έτσι βρήκαμε την τελική ελεύθερα τη γνώμη τους 5,5 και γέμισε με καπνούς υπολογισμός της θα αισθανθούν τώρα εδώ έχετε πάρα πολλές δυνατότητες πάλι θέσεις οπουδήποτε και κάνει μη άμα κάνετε μια ακόμη εδώ αφανιστούν πέντε vs ένα PS δύο θα πρέπει το δεξί μέρος του σταλόνε ισορροπεί άμα θέλετε Δοκιμάστε θα πρέπει άλλοι αλλιώς πάλεψαν καν εδώ πέρα από τον κόσμο συνύπαρξη με ψήσουν μετά πρέπει να βγάλετε μηδενίζουν τα προσκαλούμε έλευση της ανακατευόμαστε και λίγο παραπάνω εκπληκτικά με τα αφού λοιπόν στον κόμβο δεν ς αυξήσουν δεν υπογράψουμε κόκκινο επαλήθευση γράψω πέρασα πάρα χορεύει στο βωμό δ λοιπόν από μᾶς πείσουν δεν ότι θα προκύψουν μειώνει κ σε 179,25 επί τώρα μιλάμε για τη συνιστώσα της Νάξου άποψη ποιος έχει σχέση με το μικρό τους παίρνει ο και τέλος μείον 8 Ψυρρή 208 ψήφοι είναι S8 45,46 εκτιμητών 36,87 ο μισούμε τον ξανά από σήμερα ψηφίζουν 0 τότε μείον 100 το προϊόν σου κόψει δηλαδή των 586 ευρώ 8 π.μ. των 30 εξηγούνται αυτά που πρεσβεύουν μια τεχνικός έκοψε και σε 179,25 πμ μισθώματα που είναι συνιστώσα αυτής της δύναμης πράξω άποψη όλο αυτό κάνουμε κανείς πίσω του συνεπάγεται λοιπόν 200 σε 179,25 πμ των 45 ημερών σκάνε δεν 71 π 100 0,25 127,27 ένα 45,46 επί 0,6 27,27 μισούν τον βλέπετε και αυτό παρότι είμαστε μείον 127,27 και μαζί μ' αυτό και μη ότι τελικά ότι μηδενίσουμε δεν που σημαίνει ότι επαλήθευση μας δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα και παρατηρώ τα λένε για τους μετάλλαξη τα νούμερα που βγάλαμε όμως ποτέ έτσι τελειώνει εδώ στους και μια μεγάλη απόσταση στο πρώτο ευχαριστώ