Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 16 / Διάλεξη 16 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Που θα ξεκινήσουμε τις μετρήσεις σκυροδέματος οπλισμού ξεκινήσουν πρώτα με τρεις παραδείγματα στο στο 1ο παράδειγμα θα κάνουν να προσμετρήσει σκυροδέματος σε υπόστρωμα σχεδιάζουν υπόστρωμα επέλεξε μέσα σε Ελασσόνα και τόσο απλοϊκό στυλό σε αυτό λοιπόν το στυγνό συνδέονται ξέρεις ας κάνουμε πρώτα αυτός είναι ψηλός κάτω πλευρές αυτός που βλέπετε έχουν νίκη 25 και 15 εκατοστά αντίστοιχα ορίζοντες δράση ανόητη κατακόρυφες ομοίως ως φαίνεται και 15 εκατοστά τώρα μέσα στο υπόστρωμα αλλά αυτού του υποστυλώματα κ ας πούμε δύο το οποίο έχει διαστάσεις 40 σχολιάζοντας 25 αυτός Στέλιος όχι είπε περιέχει όσων όσον αφορά τον οπλισμό του επτά ΑΦΟΙ μεταξύ και λάθη 14 ενώ έχει συνδετήρες έξι Σ 8 12 στις στις κρίσιμες περιοχές ύψους χώρο αφού είναι ίσον 3,5 μέτρα ενώ συνολικά κρίσιμη ύψος δηλαδή κάτω και πάνω πλευρά στην κα έχουν που 1,25 μέτρα η κάθε μια είναι δύο απαιτείται ταξίδι είναι επίσης πρέπει να αναφέρουμε Ευρωπαίων ότι επικάλυψη θα το γράψω πρώτη φορά και ποτέ ξανά επικάλυψη τον οπλισμό έχει πάχος 1,5 εκατ στο διάλογο με τον λαός είχε χρειάζεται αυτά αν ξεχάσουμε κατά τους γλώσσα μάγο αγαθό πάνω φέτος δεν έχουμε την πολυτέλεια Πέργαμος περισσότερες προώθηση γίνεται βλέπετε O πίνακας είναι περιορισμένος λοιπόν τώρα μέσα σε αυτό το μέσα σ'αυτή την κορώνα τρέχουνε δώρο είναι ο πρώτος άντρας επειδή έχουμε να ουσιαστικά συνδυασμό δήλωσε ο καναδάς η φασίστες ξύλινων έχουμε κύκλο τρίγωνα κι κύκλο χρειάζεται λίγο έτσι υπομονής τους είναι καλύτερο να αρχίσουμε λίγο να κάνω καλό σχέδιο έτσι παράνομα φτάνουν γρήγορα τις απασχολεί και το χειρότερο με μεγάλη πιθανότητα πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια όμως κατά τη λύση αυτοκτονούν τέσσερις λεπτά καθώς τρέχει δεύτερης συνεδρίας το αξίες τους τέλος για λόγους κρίνει κάνουμε πρώτη φορά τέτοιο σχέδιο επειδή ακόμη δεν έχετε συνηθίσει ασφαλώς διαφορετικές μουσικές τάσεις στην περιοχή των τρεις εταίρων σας να ξεκαθαρίσετε λίγο διάφορα αυτή εδώ τα λένε στην πρώτη συνεδρίαση όταν δεύτερος είναι αυτό συνετέλεσε στο αυτά όλα τα πάχη είναι 1,5 έτους πάντως επικάλυψη σου οπλισμού έτσι νομίζουν ότι γίνονται λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα συνήθως τ σχεδιάζουν όχι ταύτιση δύο γραμμές συμπίπτουν αυτή περιοχή δεν θα δεχθούν τη μη γραμμική στην περιοχή απλά εσείς μέσω αυτών των δυτικών κυρώσεων θα πρέπει να καταλάβετε ότι μιλάμε ουσιαστικά για περιπτώσεις συνεταίρων τώρα θα το κάνουμε λίγο αισιόδοξοι αυτό σύστημα για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα θα σου κάνω μια όψη προσφέρεται εδώ από δω η απόδοση του ΦΠΑ είναι από εκδόσεις πατάκη εγώ είναι το ας πούμε ότι στο κρίσιμο έχουμε γίνεται πυκνός συνεταίρων και το θείο 8 σ συνεταιριστικών άτακτα γίνονται δεύτερες φ 8 ανά 8 στις κρίσιμες περιοχές πόνος μακάρι να είχε κάτι που είχαμε ξεχάσει τώρα ας σχεδιάσουμε σε ύψος σχεδιάσουμε τέτοια χρώματα μπερδευόμαστε εδώ έχουμε λοιπόν το αμάρτημα που είναι σκεψου αυτού του που είναι τρεισήμισι μέτρα του κάπου εδώ σχεδόν τρεισήμισι μέτρα αυτός μας 40 εκατοστά η στον από κάτω αυτά διότι πρέπει προς το παρόν να ακολουθήσει και λίγο κόψουν ξανά μόνες νέων εδώ λοιπόν φαίνονται συμφωνείτε φαίνονται πιο ουσιώδες σχεδόν γίνεται έτσι φαίνεται αυτή είναι αρκετά έξω από δω το μπροστινό δουλειάς πράγμα τώρα συνδετήρες Φώτης Θώδης εμείς μέτρα βλέπετε ότι έχουμε νομίσματα κρίσιμο δηλαδή στο κρίσιμο αυτό μήκους έχουμε αισθητήρες και 8 8 ένα σταρ στο υπόλοιπο ένα μέτρο έχουν αισθητήρες βιοκτόνα 10 βλέπετε λοιπόν ότι πως ούτε καν αυτό ασχολήσου καταρχάς στα κρίσιμα και μη κρίσιμα αυτή είναι μια κρίσιμη περιοχή που είναι 1,5 μέτρο εικόνα κρίσης περιέρχεται 1,5 μέτρου και ένα κρίση καλό λίπος κρίση στις κρίσιμες έχουμε 8 8 εταιρείες ενώ στην κρίσιμη περιοχή σε αυτό τον αγώνα τούτων αρκετά πιο ωραία εξηγούν μέχρι 8 12 περιοχές περιοχής πρώτης πύκνωσης περιοχή δεύτερες και τους ευχόμαστε ο και περιοχή όπου έχουμε έστω καλό κάπως έτσι αρκετά πρέπει να φαίνεται καμία σχέση με την πραγματικότητα για να τονίσουν την πύκνωση επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε αν υποθέσουμε ότι αυτό όσο ότι κουφή και άλλους ορόφους πάνω ότι θα πρέπει για ύψος ύψους η ρίτα αλλαγή ύψους 3,5 λίτρα το οποίο μας κάνει νομίζω 1,16 κρύες κομπρέσες στα μέσα ένα ύψος ο κύριος σεισμός C που εκτείνεται υπάρχει καιροσκοπισμός για ακόμη είθισται τα πάνω στον οπλισμός ουσιαστικά όποιος στένωσης των ροφημάτων αναβολές αυτές περιμένουν την κατασκευή του επόμενο όροφο έτσι ώστε να θέσουμε μετά τη σύνοδο του πάνω ορόφου και να γίνει μια πιο συμπαγής κατασκευή λοιπόν αυτό μεταφέρεται σχέδιο που μπορούμε να κάνουμε στο πρέπει να γράψουμε και να κοινοποιήσουμε το κακού πρέπει να πούμε δηλαδή ότι δεν έχουμε ούτε θα υπογράψουμε το ξεχάσαμε θα χάσει πρέπει εδώ να πούμε ότι έχουμε θα γίνει λίγο μουτζούρα δεν πέρασε έχουμε 1.3 τέσσερις πέντε σχετικά επτά Φ 16 ενώ θα έχουμε θέμα Φίλη δεκάδες και εδώ λοιπόν πάλι γράψουμε κάπου κ προχωρούν scrub με τέτοιο τρόπο ακολουθούν επτά 16C ενώ 14 προσπαθούμε να είμαι όσο το δυνατόν αναλυτικός μια σκηνή το πρώτο παράδειγμα το οποίο αν και επέλεξε να το κάνει και λίγο πιο πολύπλοκο έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκαθαρίζεται ότι ότι είναι δυνατόν ώστε να μέσα σε αυτή την ανάλυση που έγινε στο αυτό είναι το σχέδιά τους ας ξεκινήσουμε λοιπόν όσον αφορά τις μετρήσεις θα κάνουν πρώτα την εύκολη μέτρησε To P9 οι προβλέψεις του προγράμματος όσον αφορά λοιπόν εντωμεταξύ του σκυροδέματος κάθε υπολογίσουμε το νομικό αυτό το υπόστρωμα τους όποιους νόμους του υποστρώματος είναι 45 ας πάρουμε πρώτα αυτοί αυτήν εδώ την επιφάνεια οι οποίοι χάρη είναι 25005 δήθεν , 25 δεν μας κάνει μας περισσεύει στην επιφάνειά του είναι μετά 15 0 25 C 0,15 επειδή είναι ακόμα μικρός δεν έχουμε υπολογίσει την επιφάνεια του υποστρώματος ξανάρθει 25 ένα τιμές 40 κράματα αυτά και 40 είναι 25 μήνες αν λοιπόν αυτό σήμερα 15.25 αυτά αυτό στην επιφάνεια του υποστρώματος υπογρα ή χάνει στρώματος στυλό επί 3,5 είναι το ύψος είχε 1,9 το οποίο ξανά είπαμε είναι του 1,1 είναι 10% προσαύξηση λόγω πίσω b εμείς σκυροδέματος 79 και να παραλάβω αυτό αρκετές φορές στις στα προηγούμενα βίντεο όταν το σκυρόδεμα τοποθετείται μέσα στο καλούπι αυτό ξυλώδη που έχει κάποια και κερνάει κάποιοι φυσαλίδες κάποιοι δεν έχει δέσει πολιτισμός τελικά τοποθετούνται κάποιοι διοικητικοί δονητές μέσα ΕΟΠΠΥ τα φανταζόμουν αυτή την την κατασκευή με αποτέλεσμα οι πολίτες να έχουν και όλα τα κενά θα καλυφθούν με και έτσι όχι όπως-όπως όμως απαιτείται ουσιαστικά έχει μετρηθεί έχει υπολογιστεί ότι περίπου 10% μεγαλύτερος αποτελούν το αρχικό αυτό ονομάζεται και έπιπλα έπιπλα μας κάθισε στην ουτοπία έχει σχέση με το ένα υγιές έδαφος όταν ένα πρώτος κάψουμε το φορτώσουν στο φορτηγό όσο διογκώνεται είναι κάτι αντίστοιχο αντίστοιχο κεφάλαιο ας πάρουν ας κάνουμε αυτήν την πράξη το 0 25.40 τοσκάνη είναι κομμένο συμβαίνει το παιδί δεν 25 μας κάνει εκπομπή 0 , 0 375 αυτόν που κάνει ένα 0 , 13 ετών αυτό επί τρεισήμισι και ήπιε ένα κουβάρι απλά αυτής πράξη επανόδου της επαληθεύονται γιάννης κάνουμε λίγο 0 25 στρέψουν ενεργά τους τώρα και 15 νεκρούς και 25 ΔΕΚΟ 0 375 και στην δεν θέλω να σου ακόμα 13 75 σωστά επί τρεισήμισι πια 1,1 π 3,5 σου 0,48 μισθών 0,48 κ.μ. βλέπει καλά ότι σέξι όγκος σκυροδέματος που απαιτείται όχι όμως του τους φίλο είναι 0,48 και έκανε θοδωρής αυτά και να προχωρήσουμε τώρα στο μετρό στο κλείσιμο όπως ποιος θα τους λοιπόν ξεχωρίζουμε τον οπλισμό σε πρωτεύοντα και δευτερεύοντα σε διαμήκεις τις οποίες ας πάρουμε τον κύριο οπλισμό ας εδώ λοιπόν κυριεύσουν σαν κύριο οπλισμό έχουμε επτά αφήνει ταξί και μέχρι 13 αλλά Τετάρτη 16 συν ένα free 13 ας πάμε πρώτα στα στο 16 το κάτω κάθε σίδερο που κάποιοι σύντροφοι 16 έχει μήκος συνολικά σημεία απόδοση των τρεισήμισι και απόδοση 1,16 1,17 σου άρα το συνολικό μήκος του κατέχει 16 το μήκος κάθε 16 ισούται με 3,5 συν 1,17 κράτη 4,67 μέτρα εξίμισι σου έχουμε χτες Κώνστας το κάθε Τετάρτη 16 κωμικός λοιπόν τον επιτάφιο 16 μ.μ. ίσως μεταφορές ποιοι 4,67 δηλαδή ισούται με 32,69 παρέχουμε συνολικά 32,69 μέτρα σίδερα δύο τομείς 16 κι εμένα έναν στόχο του απάνω στο 14 όπου όπου έπινε ένα έχουν συνολικά τέσσερις ακόμα το μήκος του 14 ισούται 4,67 με ας γράψουμε συνοδεύει αυτό τελικά στον κο σμο διαμάχη υποστρώματος έχουμε 4,67 μέτρα φ δεκάδες αυτό όμως χρειάζεται αυτά όσον αφορά τον διαμήκη To κύριο οπλισμό αλλά πάμε λίγο στις συνέπειες πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε πόσο μήκους όχι κατά συνέπεια ας από τη στιγμή που όρισαν ότι αυτές η επικάλυψη του του του σκυροδέματος σχέση με τον οπλισμό είναι πάντα ενάμιση εκατοστό τότε μάλλον τα πράγματα είναι εύκολα αναθεωρήσουμε επίσης αν θεωρήσουμε ότι αυτές εγκυμοσύνη δεκάρες σε κάθε περίπτωση πέρα άλλωστε δε συμμετέχουν και τόσο πολύ στο αποτέλεσμα είναι αμελητέες τους τότε για να είμαστε ακριβείς αυτός συνδετήρες ας μιλήσουμε πάντως έχει συνολικό μήκος απόρρητο από εδώ ως εδώ είναι 25 μείον ενάμιση μια ανάμνηση 22 εκατοστά από εδώ ως εδώ είναι 40 μείον ενάμιση μιαν ανάμνηση 37 εκατοστά και το ίδιο τις άλλες πλευρές άρα το συνολικό μήκος του συνδετήρα είναι 22 δύο φορές σε 37 φορές συν 10 στις 10 για τις κυρώσεις αλλά έχουμε συνδετήρες εξοπλισμός γράφονται χωρέσουμε τα μεταφέρω εδώ συνεχίσουν από πάνω πάλι ένα έχουμε 32 , 69 επέλθει 16 και έχουμε και 4,67 μεταγραφή καφές παρόλα αυτά μπορούμε να προσθέσουμε λοιπόν ένα θείο δώρο στην επέτειο της ασχολούμαστε με αυτό το σιδηρά το συνολικό μήκος λοιπόν αυτού του συνδετήρα με σιτηρά α έχει μήκος ελλιπών συν ΦΠΑ ισούται δύο φορές σε 2.22 σε δύο φορέστε τα δύο φορές του 30 τα σε ιδίων κυρώσεις δύο φορές θα τελικά είναι 44 σε 74 τα συναισθήματα τέσσερις cm 20 άρα τελικά το μήκος τους τέτοια α ισούνται 800 3800 38 σαν μια ίσο με 1,38 μέτρα ξανά 44 στην 74 συν 20 100038 1,38 ως συνδετήρες β συνδετήρες 0 αυτός ενώ στο σύνολο συνδετήρες και σουβενίρ ας υπολογίσουμε κωμικό θεατρικό από τη στιγμή που αυτό νίκος πεντάρι αυτό ενάμισι και ενάμιση και αυτό είναι σίγουρα 23 ομοίως αυτών φτάνει δε θα αλλάξει τίποτα πάλι αποδώσουμε 07 οπότε ακριβώς το ίδιο στάθηκε το μήκος 22 φόρος 22 σύντροφός του 37 στην τις δυο συγκεντρώσεις και δυο δυο φορές 12 Αράτου νίκος υπηρετείται ισούται με το μήκος και α εξωτικές των 1,38 φορά πρόσεξε τώρα πήγαινε συνδετήρες αυτή είναι η διπλή έχουν συνολικό μήκος αυτό το σύστημα έχει συνολικό μήκος L ολικό άδεια άδεια έλεος έλεος δηλαδή στη γραφίδα ισούται με δύο παιδιά ένα 8 ισούται με δύο , 76 με τα έχουμε ένα τέτοιο αυτό το διπλό συνδετήρες εφαρμόζεται αυτό το εξωθώντας αυτούς φίλο έχει συνολικά 2,76 εκατ αυτός της συνδετήριας οδού προς τοποθετείται ΑΝΕΚ 8 εκατοστά για ένα ύψος τριών άρθρων εμείς ασχολείται φταίνε 1,25 τα κρίσιμα έτσι κάνουμε πάλι καροτσάκι είχε σ αυτές τις κρίσιμες περιοχές των 1,25 μέτρων ας υπάρχουν αυτοί οι συνδετήρες βιοκτόνων 8 εκεί πέρα ενώ για την μικρή σου περιοχή που έχει που έχει ύψος ένα μέτρο έχουμε βιοκτόνα 10 εκατοστά στην μικρή σου περιοχή που έχει ύψος που έχει μήκος μαλλιών ύψος ένα μέτρο στη μικρή περιοχή οι διευθυντές σε δυο πόλεις τώρα μάλιστα μιλάμε για του ς βασίσει για τους νεκρούς της στην μικρή σου περιοχή έχει ύψος ένα τόνου θα έχουμε ένα δύο 0,1 δηλαδή 10 κύκλος σε εταιρείες ή θα έχουμε 10 2,76 ήσουν 27,6 μέτρα Θ 8 αλλά μικρές περιοχές έχουμε 27,6 μέτρα φιλόπτωχο συνδετήρες στην κρίσιμη στις κρίσιμες περιοχές έχουν ύψος συνολικά 2,925 συν 1,25 δηλαδή έχουν ύψους δυόμισι μέτρα έχουμε συνδετήρες δυόμισι εδώ υλικό έτσι σκεφτείτε τώρα ότι έμεινε κοντά το αφού κάθισε στο τη σχέση των άνω των 8 μέτρων ανά 8 εκατοστά πόσους εταιρείες έχουν στα δυόμισι μέτρα ύψος βιομηχανικών 08 κι αυτό το πηλίκο scanning 33 2,5 τρεις 8 Super 31,25 ευρώ με 32000 32 διπλούς χειρότερες οι οποίοι θα έχουν συνολικό μήκος 32 επί 2,76 είσοδο των 53 Ποιοι 88,32 τον 8,32 μέτρα συν σιδήρου 8 και αυτά τα αποτελέσματα αλλά τώρα θα περάσουμε και τα αυτά βέβαια μπορούμε να προσθέσουμε δώσουνε 88,32 μέτρα 8 και 27,6 μέτρα πιο το μασκαρπόνε 115,93 μέτρα φιλμ το θα γράψω και αυτό παρά συγκεντρωτικά τώρα μέχρι στιγμής έχουμε βρει παίκτη έχουν απαιτήσεις από τους ελέγχους που κάναμε στο διαμήκη καταρχάς υπολογίσαμε κάνουν την προμήθεια προγράμματος βγαλμένες συνολικού όγκου σκυροδέματος πείτε και μάλιστα στους όγκους και 1,88 κ.μ. ξεκινήσαμε να κάνουμε υπολογίσουμε καταρχάς τον τον κύριο οπλισμό κατάδικος διαμήκη οπλισμό όποιος μας έβγαλε ότι τελικά θα έχουμε απαιτούνται 32,69 μεταξύ 16 και 4,6 επτά μέτρων δεκάδες από τους ελέγχους και τους υπολογισμούς που κάνουμε όσον αφορά συνδετήρες προέκυψε ότι συνολικά θα έχουμε 115,92 μέτρα φύεται σε διώροφη 8 αυτά απαιτούνται για τους εταίρους αυτόν μπορούμε τέσσερις τώρα για να καταλήξουν στο τελικό αποτέλεσμα θα έλεγα όμως πως το πρόβλημα το το ένα 32,69 μέτρα 16 έχουνε ως πρώτο μεταξύ μας τώρα 16 32,6 ποιοι νομοθέτησε τον πίνακα 1,58 ήσουν επιστρέ ποίημα 1,58 51,65 κιλά πλήρωνε όσον αφορά το φ 14 έχουμε 4,67 μέτρα κάποιοι έλεγχος με 1,29 κιλά ανατρέχουμε μήκους κι αυτό θα μας βγάλει 4,67 5,65 και τέλος όσον αφορά στην εκπαίδευση έχουμε 115 , αδειών πιο κοντά κρύβει που V8 έχει βάρος 1,39 κιλά ανατρέχουν μέτρο μήκους και αυτός ο θεσμός θα μας δώσει 115,93 05 45,21 έτσι και το σύνολο εκείνον οπλισμού που απαιτείται είμαι δεν έχουμε έξτρα πέντε συν 5,65 ψήνουμε κοντά στα 100 σαν πέντε , 20 λίγο πιο πάνω έτσι 100 250 1000 συνοψίζοντας ενώ όμως στους κροτάφους αλλά τελικά οπλισμός είναι τόσο ενώ όμως τους προγράμματος κομμουνιστών καταλήγοντας στο ρευστό για να δηλώσουμε την άσκηση Κύπρου μεταξύ σκυροδέματος αποκλεισμούς ανεξίτηλο στο συγκεκριμένο λοιπόν υποστύλωμα και βρήκαν ότι για να κατασκευαστεί απαιτούνται 3,48% μεταξύ του θέματος και 100 250 κιλά οπλισμό αν θέλουμε να υπολογίσουμε και το πόσο χρήσιμος ανά κυβικό χρησιμοποιείται μπορούμε κάνουμε μια απλή μετόχου της κάμερας 48 κ.μ. σκυροδέματος χρησιμοποιούμε 102,5 κιλά στον κήπο όπως και θα βγάλουμε περίπου τον οπλισμό που απαιτείται αλλά και δικό σε αυτό εδώ το ποστ όνομα έτσι υπολογίζεται ο μέσος όρος οπλισμού που απαιτείται για 48 26 έγινε για οποιοδήποτε κοινωνικό έργο ευχαριστώ