11η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 (Περιφέρεια Πελοποννήσου, 2020)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Συμβουλήτως, ο κύριος του ΣΥΡΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙΚΟΝΙ Συμβουλήτως, ευχαριστούμε! Συμβουλήτως, ευχαριστούμε! Συμβουλήτως, ευχαριστούμε! Συμβουλήτως, ευχαριστούμε! Συμβουλήτως, ευχαριστούμε! Να τηρίσουμε παρακαλώ τους κανόνες. Εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη για κάποιους που δεν τηρούνε με τους κανόνες. Να είμαστε εξηγημένοι. Λοιπόν, ποιος έχει να κάνει υπερώτηση? Η κυρία Νικολάκου. Ναι, ναι κύριε Πετράχω. Μισό λεπτό για την διαδικασία, ζητήθηκε ο λόγος. Θα ήθελα να ρωτήσω. Είδα στο site της περιφέρειας κάτι συνημένεται, το είδα την Παρασκευή, ότι στις 7 μήνες της προηγούμενης δευτέρας, στις 10, 22 και 53 το βράδυ, έχει αναρτηθεί ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε για τα αρχαία της Παπαγγείας. Και ρωτάω, αποφασίσαμε, δηλαδή, γιατί αυτό είναι κατά λάθος, γιατί αποφασίσαμε αυτό να μας διευθυμιστεί γιατί έχει σχέση με τα θέματα. Γιατί εγώ είχα την εντυπωσία ότι διακόπια και η συναιδεία θα συνεχιστεί. Η συζήτηση για τα αποφασίσια είναι σήμερα. Αποφασίσαμε. Κύριε Πετράκο, αν θυμάμαι καλά και αν θυμόμαστε όλοι καλά, το θέμα συζητήθηκε στο τέλος. Είχατε πει όλη της απόψας και υπήρχε μια σύγκληση απόψεων όσον αφορά τη στάση που πρέπει να καρατήσουμε ως περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν το εξαρτηρίσαμε το θέμα. Υπήρχε μια σύγκληση η οποία ήταν να συμφωνίσουμε με ό,τι πει το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας, και να είμαστε σύμφωνοι να συμφωνήσουμε και στην απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, του ΚΑΣ. Αυτή ήταν, αν δεν έκανα λάθος, αυτό νομίζω ότι έγινε. Η δική μου εντύπωση τώρα είναι ότι είναι το πιο ιανανό, το πιο υπέροχο. Πρέπει να ενταχθεί. Από πώς ζούσαμε, δεν ζούσαμε από τη θουσία. Γουάψασα και ο κύριος τα τατούγια και ήρθε μια σύμφωνιση σε αυτό. Αν γνωρίζετε ότι είναι κάτι άλλο, κύριε Πετράκο, να το ξαναδούμε. Αλλά νομίζω ότι αυτό έτσι καταλήγησε. Ναι, ο κύριος τα τατούγια. Κύριε Πετράκο, αυτά τα πράγματα δεν έγινε. Είναι ένα λάθος. Γιατί η άφηση στη πληροφορία που είχαμε ήταν ότι το ΔΝΚΣ θα έκαναν αυτό που απαιτεί το προκειμένου να εισέλθει το θέμα. Αυτό ακούθηκε, αυτό υποθήκε και διαμορφώθηκε μια αφησία, η οποία έλεγε το εξής, ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο, αφού πλέον διατυπώθηκε η σύμφωνη γνώμη του Δημάχου και του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα προχωρήσει γρήγορα την απαιτούμενη νέα μελέτη για την ανάδειξη των Αρχαίων στην περιοχή αυτή, θα γινόταν προσπάθεια προκειμένου να εισαχθεί το θέμα στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Και ας καλώς είπαμε το αυτό να είτε, ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρει για δεύτερη φορά το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα την υποστηρίψουμε και θα την υπηρετήσουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Είμαι εσείς όλοι καλά και σας χαιρετώ. Εγώ προσπαθώ να μη διαστρέφω τους λόγους κανενός, αγαπητά κύριε Πετράκο, με την κολοτούμπα. Ως δήμαρχος, το 2011, ήμουν αυτός που υπέβαλε τη μελέτη στο Υπουργείο Πολιτισμού και το ΚΑΣ, στην οποία υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση για τα αρχαιολογικά ευρήματα Γιαλούρη, στη νοτιοανατολική γωνία της πλατείας Πεπαντής και ότι έπρεπε όλα αυτά να αναδεικτούν και να υπάρχει ένα διάγεινο σκεπάσμα. Ήρθε η απόφαση ΚΑΣ αρνητική και συνέχεια αποσαρμόστηκε η μελέτη σύμφωνα με την απόφαση ΚΑΣ, υποβλήθηκε στην περιφέρεια και το έργο εντάχτηκε. Ήρθε η απόφαση ΚΑΣ αρνητική και συνέχεια αποσαρμόστηκε η μελέτη σύμφωνα με την απόφαση ΚΑΣ, υποβλήθηκε στην περιφέρεια και το έργο εντάχτηκε. Ήρθε η απόφαση ΚΑΣ αρνητική και συνέχεια αποσαρμόστηκε η μελέτη σύμφωνα με την απόφαση ΚΑΣ, υποβλήθηκε. Ήρθε η απόφαση ΚΑΣ αρνητική και συνέχεια αποσαρμόστηκε η μελέτη σύμφωνα με την απόφαση ΚΑΣ, υποβλήθηκε. Ήρθε η απόφαση ΚΑΣ αρνητική και συνέχεια αποσαρμόστηκε η μελέτη σύμφωνα με την απόφαση ΚΑΣ. Δεν πήρε καμία απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. Έγινε μια ανταλλαγή απόφασης, ακούστηκαν θέσεις στον παρατάξενο, θέσεις μελών του περιφερειακού συμβουλίου, αλλά απόφαση δεν υπήρξε. Τώρα, το ζήτημα ποιο είναι ότι υπάρχει ένα θέμα στην περιορισμή, υπάρχει ένα θέμα, στο οποίο τον τελικό λόγο, ούτως ή αλλιώς, θα τον έχει το Κεντρικό Λαχαιολογικό Συμβούλιο. Επίσης, θα τον έχει το Συλλογικό Όργανο στον τόπο που υπάρχει, συγκεκριμένο δηλαδή το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης Καλαμάτας. Αλλά το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, υπό την ευρύα έννοια ενός συλλογικού οργάνου, που επιλαμβάνεται και προτείνει θεμάτων και αλόχλητην την Περιφερία Πελοποννήσου, μπορεί και πρέπει να έχει άποψη. Αυτή την άποψη δεν την εξέφρασε το Περιφερειακό Συμβούλιο. Εξέφρασε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις και κάποια αντάλλαγη απόψα. Αλλά σαν απόφαση-επόφαση δεν υπήρχε τέτοια. Εμπάνε συμβαίνει τόσο, εγώ θεωρώ ότι για όλα τα καυτά ζητήματα της Περιφερειάς μας, να τολμάμε σαν συλλογικό όργανο και να παίρνουμε αποφάσεις και να αποφασίζουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα θέμα που απασχολεί σίγουρα την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας. Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι ποτέ αργά, έστω και σήμερα αν θέλετε, έστω στο επόμενο συμβούλιο, να ανοίξουμε ένα θέμα, ποια είναι η άποψη του Περιφερειακού Συμβουλίου για το θέμα της υπαμπαντήσης Καλαμάτας. Δεν υπάρχει λόγος φόβου. Να κατευθύνουν όλες οι απόψεις, να ακουστούν και από εκεί πέρα το αρμόδιο και υπεύθυνο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας, ας πάρει αυτή την απόφασή του, για να φτάσει τελικά αυτή η συλλογική απόφαση, σύνθετη δική μας στο ΚΑΣ, ούτως ή άλλως εκεί θα πάει και ας αποφασίσετε και το δικό σας λογικό συμβούλιο και όλοι θα κρίνουμε αυτή την απόφαση όπως πρέπει να την κρίνουμε. Άρα νομίζω ότι δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε σήμερα, έτσι. Α, η κυρία Νικολάκου, για το θέμα δεν καταλαβα για αυτό. Α, άλλο θέμα, εντάξει. Ελάτε, κυρία Νικολάκου. Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφεριάχα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Αυτό το θέμα που θέλω να θύξω είναι ένα ζήτημα το οποίο έχει συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή, όμως αντιστεκόμενη σε μια προσπάθεια που γίνεται για απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου με αποτέλεσμα σχεδόν όλα τα θέματα να έρχονται μόνο η Οικονομική Επιτροπή, θεωρώ υποχρέωση και καθήκον μου κάποια θέματα τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία να τα θέτω και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Αυτό που θέλω να θύξω είναι οι προσλήψεις των τετράμινων ενόψει του κορωνοϊού που έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Η παράταξή μας θετικά ψήφισε προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στις ειδικότητες αυτές που επέλεξαν οι υπηρεσίες, παρότι δεν ήταν γύρω από τα υγειονομικά ζητήματα, αλλά ήταν άλλες ειδικότητες, είπε θετικά ναι. Από εκεί και πέρα όμως είδαμε ότι προσλήφθηκαν τα ίδια πρόσωπα με διακοπή μία ή δύο ημέρες, δεν είδαμε πουθενά προκήρυξη, δεν είδαμε πουθενά ούτε μία ανακοίνωση και υπήρξαν πάρα πολλά πρόσωπα τα οποία και σε εμάς απευθύνθηκαν προκειμένου να μάθουν μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που πρέπει να πάνε να καταθέσουν αιτήσεις. Επίσης, πέρα από την πρώτη απόφαση πρόσληψης τετραμείνων, είδαμε και μία δεύτερη απόφαση εναρτημένη στο διάβοια. Θα ήθελα, κύριε Περιφερία Αρχα, να έχουμε μία ξεκάθαρη άποση γύρω από αυτές τις προσλήψεις. Σίγουρα δεν είναι κάτι σημαντικό, δεν λύνεται το πρόβλημα της ανεργίας, όμως θα πρέπει, κατά τη δική μας γνώμη, να έχουν όλοι εισαδικαιώματα, τουλάχιστον, στο να υποβάλουν ένα αίτημα. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω συγκεκριμένα. Οι νόμοι που διέπουν αυτές τις προσλήψεις έχουν να κάνουν με τα παλιά δειμηνά ή είναι προσλήψεις που υπάρχει νομοθετική ρύθμιση εγκύκλειως που λέει ότι μπορεί ο Περιφερειάρχης να προσλαμβάνει όποιον θέλει χωρίς να υπάρχει σχετική προκήρυξη. Αυτό ευχαριστώ πολύ. Κυρία Μπούζα. Πρόεδρε της διαδικασίας, νομίζω ότι θα πρέπει να πάρουμε μάσια σχέση στα αναλόγια. Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη, κύριες και κύριοι συνάδελφοι. Κυρία Μπούζα, τη μάσκα, παρακαλώ, τη μάσκα. Ναι, επειδή είμαστε και μιλάω στιγμή γι' αυτό. Να την χωρέσω. Κύριες και κύριοι συνάδελφοι, ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Πρόκειται για τις κάποιες επερωτήσεις και ερωτήσεις, τις οποίες έχω υποβάλει εδώ και πάρα πολύ καιρό, κύριε Πρόεδρε, και οι οποίες δεν έχουν ακόμη συζητηθεί. Και ούτε έχω λάβει τις απαντήσεις από κάποιους αντιπεριφερειάρχες. Το ένα είναι αυτό. Και θα ήθελα να ενημερωθώ και να μας πει ο κύριος Περιφερειάρχης, αν προτίθεται να ενημερώσει το Περιφεριακό Συμβούλιο για την πορεία του ενός έτους από την ανάλυψη των κατοικών της Περιφεριακής Αρχής, αναθεματικό πεδίο αρμοδιωτήτων των αντιπεριφερειαρχών. Θα θέλαμε να ξέρουμε, διότι είναι σωστό να ενημερωθεί το Περιφεριακό Συμβούλιο για το τι έχει γίνει αυτό το ένα έτος και τι προτίθεται να γίνει και το επόμενο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ. Μπορείτε να υπάρχουν θέματα που από την κυρία Μπούζα επερωτήσει, οι οποίες δεν έχουν συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβουλείο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια. Θα απαντηθούν σε επόμενο, να τα δούμε στην Γραμματεία. Κυρία Μπούζα, εγώ απευθύνομαι στη Γραμματεία, θα τα έχουμε σε επόμενο Συμβούλιο. Θα απαντήσω Περιφερειάρχες, αφού λάβει γνώση. Ο κ. Πετράχος, άλλη ερώτηση, επερώτηση. Από τη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου έχει αποσταλεί στον κ. Ματζούνι μία ερώτηση μου που αφορούσε ταθλητικά έργα στο Νομό Μεσσινίας και την έχετε αποστείλει εσείς από το Περιφερειακό Συμβουλείο στον κ. Ματζούνι και μου λέει κάνω λάθος. Ναι, αλλά το Προεδρείο αποφάσισε και την έστειλε σε σας για να δώσει την απάντηση. Έχετε λάβει από τον Πρόεδρο, όχι από μένα. Τράχο. Κύριε Πρόεδρε, και είπε ο κ. Περιφεριάρχης πριν ότι διαστρεβλώνω τους λόγους του. Ο κ. Περιφεριάρχης, με συγχωρείτε, ο κ. Περιφεριάρχης είπε δημοσίως ότι ή θα αποδεχτείτε την απόφαση αυτή, αλλιώς χάνετε το έργο. Είναι δηλώς του κ. Περιφεριάρχης, δεν είναι οι δικές μου αυτές ότι είχε πει για το συγκεκριμένο έργο. Δεύτερον, από τη συζήτηση προέκυψε ότι καμία απόφαση δεν λήφθηκε. Υπήρξε μία σύγκλιση απόψων, αλλά απόφαση δεν λήφθηκε. Όταν βγαίνουν στο site της Περιφέρειας ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε, για μένα είναι θέμα ηθικής τάξης. Και με την ευκαιρία αυτή και επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι ως παράταξε να ανεχτούμε τη συνεχή υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου με πράξεις, είτε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου της Κυβέρνησης, στην οποία μεταφέρει συνεχώς αρμοδιότερο στην Οικονομική Επιτροπή, είτε με δηλώσεις του κ. Περιφεριάρχη, ότι και απόφαση να λάβει το Περιφερειακό Συμβούλιο, εγώ θα κάνω τα δικά μου. Αυτό που νομίζω εγώ και κανένας δεν θα μου επιβάλλει τι θα κάνω, γιατί εγώ ελέγχω το έσπα, εγώ κάνω εκείνο, εγώ κάνω το άλλο. Πολλές φορές, με αποκορύφωμα και την τελευταία φορά. Γι' αυτό λοιπόν, καλούμε όλους τους συναδέλφους να υπογράψουμε, να φέρουμε θέμα στο επόμενο Συμβούλιο, τη συνεχή υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου και να καταγγείλουμε αυτή την πολιτική της Κυβέρνησης, η οποία πάει να το μετατρέψει απλά και μόνο να βγάζει κανένα ψήφισμα. Εμείς δεν είμαστε διατηθειμένοι να ανεχθούμε αυτή την υποβάθμιση των συλλογικών οργάνων. Και εσείς δεν πρέπει κ. Πρόεδρε να έχετε. Άλλο, θεωρούμε ότι έγινε μια συζήτηση να περιμένουμε το Δήμο να λάβει η απόφαση, να ξαναγυρίσει το προηγούμενο θέμα και να το ξαναφέρουμε. Κύριε Πετράκο, εκείνη η ερώτηση αυτή είναι τώρα. Εντάξει, άμα θέλουμε να είμαστε σοβαροί εδώ. Δεν σας είπα ότι κάνω ερώτηση. Το θέμα δεν έχετε το λόγο. Πώς το κάνετε δηλαδή, για να χάνουμε φρόνο? Αν έχετε μια πρόθεση να καλέσετε ένα θέμα... Να θέσω ένα ζήτημα σε όλους και νομίζω ότι αφορά και τους... Άμα το κάνει ο καθένας αυτό που κάνετε εσείς, δεν θα τελειώνουμε ποτέ εδώ. Και στους συναδέλφους της πλειοψηφίας να υπογράψουν να έρθει το θέμα αυτό στην επόμενη συναιδρίαση. Ή τουλάχιστον, αν δεν υπογράψουμε, να έρθει με τη διαδικασία του εντρύτου. Το θέμα επαναλαμβάνω, της συνεχούς υποβάθμισης του περιφερειακού συμβουλίου. Είναι το πρώτο θεσμικό ζήτημα που εσείς, σας πρόεδρος, οφείλετε να τηρείτε, κύριε Πετράκο. Και ο αντιπρόεδρος έπρεπε να είχατε σηκώσει. Εγώ μαθήματα δεν δέχομαι, κύριε Πετράκο, συγγνώμη. Κάνω αυτό που πρέπει να κάνω ως πρόεδρος εδώ, πιστεύω το κάνω καλά. Αν έχετε αντίρρηση, ξέρετε τους τρόπους και πώς μπορείτε να το χειριστείτε. Τι γνώμη μου λέω και νομίζω ότι έχω... Καλά κάνετε, εγώ δεν είπα ότι δεν κάνετε καλά. Γιατί αυτό που λέω είναι πολύ σοβαρό πολιτικό ζήτημα, δεν είναι της πλάκας. Να υποβαθμίζετε συνεχώς με διαδοχές νομοπράξεων νομοθετικού περιεχόμενου. Καταλαβαίνω την πολιτική πρόθεση που έχετε, αλλά αυτό ξέρετε τον τρόπο πρέπει να το κάνετε. Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε το χρόνο έτσι. Πάμε. Και μετά μου λέτε τι ρόλο παίζω εδώ. Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες για να κάνουμε σωστά, να γίνεται σωστά η λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου. Στο συγκεκριμένο θέμα, νομίζω ότι το έτημα που ακούστηκε και διατυπώθηκε πριν λίγο, αφορά και το προέδρυο. Έγινε μια πρόταση από την πλευρά του κ. Πετράκου, η οποία λέει το εξής. Υπάρχει ένας προβλημαρτισμός και υπάρχει μια πρόταση για να μπει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης το συγκεκριμένο ζήτημα που έθεσε ο κ. Πετράκος. Μπορεί λοιπόν, χωρίς να χρειαστεί η διαδικασία των 17 υπογραφών, το ίδιο το προεδρυό να δείξει τη δημοκρατική του ευαισθησία, να γίνει αποδεχτή αυτή η πρόταση και να το συμπεριλάβει ως πρώτο θέμα στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο. Δεν μιλάμε για ένα απλό θέμα, μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο θέμα, μίζωνο σημασίας, που ξεπερνάει τα όρια και αυτό που είπε ο κ. Πετράκος. Αυτό το περιφερειακό συμβούλιο δεν εκλέγει με τις μερτέπιτα τροποποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών και του κ. Θεοδολικάκου. Αυτό το περιφερειακό συμβούλιο εκλέγει στη βάση ενός νόμου συγκεκριμένου. Το πολιτικό ζήτημα ξεπερνάει την έννοια του πολιτικού σκανδάλου. Γι' αυτό λοιπόν και εγώ κάνω έκκληση στο προεδρυό, ώστε να συμπεριληφθεί έξω από την διαδικασία που προβλέπεται ως πρώτο θέμα στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο. Άλλως θα προχωρήσουμε με την διαδικασία. Αλλά είναι χρέος και ευθύνη του Προεδρύου του Περιφερειακού Συμβουλίου να δείξει τη δική του ευαισθησία, ανεξάτητα από το τι το ίδιο προσωπικά πιστεύει. Οφείλω μία απάντηση ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Πολιτικά λοιπόν είμαι αντίθετος με το σύστημα της απλής αναλογικής, όπως εφαρμόστηκε στις τελευταίες εκλογές. Αυτό το έχω δηλώσει και πριν ως άτομο και ως παράταξη έχουμε δηλώσει. Όμως μιλάω ως άτομο εδώ, ως Προέδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Εδώ η χώρα αυτή κυβερνάται με κάτω από 50%, με 35% και 36%. Η χώρα μας κυβερνάται. Έχουμε ένα σύστημα το οποίο γίνονται εκλογές και με 36%, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, δημιουργείται μια πλειοψηφία με την ενισχυμένη αναλογική. Αυτό γινόταν και στις περιφέρειες, στην τοπική αυτοδιοίχηση. Άρα λοιπόν πολιτικά είμαι αντίθετος με αυτό το σύστημα που εφαρμόστηκε. Πιστεύω ότι πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση σήμερα που ορισμένα θέματα όπως αυτά που πάνε στην Οικονομική Επιτροπή, τα οποία βασανίζουν όλα τα περιφερειακά συμβούλια και στόχο έχουν να μην γίνεται πρόοδος και έργο. Λοιπόν, σε αυτό είμαι καθολικά αντίθετος. Θέλετε το θέμα να το φέρετε να το συζητήσουμε. Να το φέρετε. Τη διαδικασία τη γνωρίζετε. Αυτό θα γίνει. Ευχαριστώ. Υπάρχει άλλη επερώτηση κύριε Τατούλη. Τώρα εγώ έκανα την τοποθετησία σας και έκανα τη δική μου. Όφυλα ως Πρόεδρος να το κάνω. Του Προέδρου, είπα, είναι προσωπική μου άποψη ως Πρόεδρος. Όφυλα να το κάνω γιατί, εντάξει, είπατε κάποια πράγματα και εσείς, αλλά και ο κ. Πετράκος, τα οποία με αφορούσαν προσωπικά. Έχω όμως να πω το εξάσιο ότι αυτό που είπατε δεν έχει καμία σχέση με την πρόταση που κάναμε εμείς προηγούμενα. Εδώ βάλαμε θέμα συνταγματικής κανονικότητας. Δεν έχει σημασία πώς με τα γενέστερα αλλάζει ένα σύστημα διοίκησης. Οι πολίτες επέλεξαν τους εκπροσώπους τους σύμφωνα με ένα νομοθετικό πλαίσιο. Δεν ζητάμε τη γνώμη σας εάν ήταν σωστό ή λάθος. Εδώ εκείνο που πρέπει να τεκμηριωθεί είναι το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν. Αποφάσισαν οι πολίτες για τη συγκρότηση του περιφερειακού συμβουλίου, όπως αποφάσισαν οι πολίτες για το ποιος θα είναι περιφερειακή αρχή και ποιος θα είναι αντιπολίτευση. Μην μπαίνετε λοιπόν σε ατραπούς που δημιουργούν τεράστια προβλήματα. Και ξέρετε οι καιροί ουμενετοί. Στην πέραση ο χρόνος νομίζω έχουμε την απάντηση του Περιφερειάρκη αν δεν υπάρχει άλλη επερώτηση. Υπάρχει μια επερώτηση, ναι. Να μην καταναλώσουμε το χρόνο όμως. Το ξέρετε το χρόνο που έχουμε για τα θέματα αυτά. Προσπαθούμε να είμαστε στους χρόνους. Κύριε Πρόεδρε και κύριοι συνάδελφοι, θα σας έχει έρθει το κείμενο της επερώτησης. Τα ημέλη το έχουμε και γινωποιήσει. Η επερώτηση αφορά το πρόγραμμα επένδυσης, ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επίλυγησαν από την επιδημία του κορωνοϊού, το οποίο τρέχει στις περιφέρειες κεντρικής Μακεδονίας. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα 150 εκατομμύρια αφορούν την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και τα κονδύλια αυτά είναι έσπα, είναι κοινωτικά και αφορούν την επιδότηση του συνόλου των εξόδων των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας. Αφορά όλα τα έξοδα. Μισθολογικό κόστος, ενίκεια, λειτουργικά έξοδα, αγορές πρωτογυλών, το σύνολο των εξόδων. Στη Θεσσαλία τρέχει ένα παρόμοιο πρόγραμμα, ύψους 160 εκατομμύρια. Τα 80 από τα 160 αφορούν δύο προγράμματα, το επιχειρό και το επανεπιχειρό στη Θεσσαλία με την ενίσχυση νέων και παλιών επιχειρήσεων. 50 εκατομμύρια αφορούν την ενίσχυση εργαζομένων, των οποίων οι επιχειρήσεις υπέστησαν αναστολή λειτουργίας λόγω της επιδημίας. Και τα 30 εκατομμύρια αφορούν την επιδότηση των εξόδων. Ό,τι αφορά και το πρόγραμμα της Κεντρικής Μακεδονίας. Μετά από όλα αυτά ρωτάμε και είναι εύλογο το ερώτημα, εμείς εδώ τι κάνουμε. Δεν έχουμε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την επιδημία. Γύρω μας χορεύουν εκατομμύρια. Έχει στηθεί χορός εκατομμυρίων. Και εμείς τι κάνουμε. Ρίχνοντας μια ματιά στο ποια προγράμματα τρέχουν στην περιφέρεια Πελοποννήσου, βλέπουμε ότι τα χρήματα είναι ελάχιστα. Και δεν αφορούν τη συγκεκριμένη στόκεψη. Άρα τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν είναι εύλογα. Τι έχουν να κάνουν πρώτον γιατί δεν έχουμε προβεί σε κάποια ενέργεια. Το δεύτερον αν θα προβούμε. Το τρίτο το πότε θα προβούμε. Και το τέταρτον με ποιο τρόπο θα προβούμε. Ευχαριστώ πολύ. Κύριος Περιφεριάρχης έχει το λόγο. Λοιπόν, συναλήθει να ξεκινήσω από το τελευταίο. Και επειδή με βέβαιος θα το διαβάσω αύριο στις εφημερίδες, έχω σελίδει και την απάντηση. Και στενοχωρούμε γιατί δεν παρακολουθείτε την ειδησεογραφία, η οποία αφορά ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Θα πω σύντομα προς ενημέρωση και από σεβασμό προς το σώμα, τι κάνει η περιφέρεια Πελοποννήσου προς αυτή την κατένθεση. Πάντως χαίρομαι ότι ανακαλύπτεται την ιδιωτική πρωτοβουλία και την αναγκαιότητα υποστήριξής της, ιδιαίτερα εσείς. Από το πρόγραμμα PEP 2014-2020, διατρέθηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ στο κεντρικό κράτος για δράσεις στήριξης λόγου του κορωνοϊού. Επεξαργαζόμαστε τώρα, σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμη, την έκποση πρόσκλησης γύρω στα 12 εκατομμύρια ευρώ για κεφάλαιο κίνησης στις πληγήσεις επιχειρήσεων λόγου κορωνοϊού. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν 5.000 ευρώ ως κεφάλαιο κίνησης κλπ. Είναι ανοιχτή πρόσκληση προϋπολογισμού 3.750.000 ευρώ για ανίσχυση επιχειρήσεων ως προς τη χρήση νέων τεχνολογιών. Είναι ανοιχτή πρόσκληση για τις θερμοκητήδες επί κριματικότητας προϋπολογισμού 5 εκατομμύρια ευρώ με την υπερδέσμευση και τη δομή της επικριματικότητας προϋπολογισμού 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Από 8 Οκτωβρίου ανοίγει η πρόσκληση πε επαναμάθμιση εξοχρονισμός επιχειρήσεων προϋπολογισμού 9,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ προετοιμάζονται δράσεις σε συναργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ προϋπολογισμού 7 εκατομμύρια ευρώ. Μεταφέρθηκαν από την περιφέρεια 3.261.000 ευρώ στις αναπτυξιακές για την ενίσχυση περί των 100 επιχειρηματιών σε περιοχές υλοποίησης του λίτερ. Εξελίσσονται οι διαδικασίες για την ένταξη επενδυτικών σχεδείνων του αναπτυξιακού νόμου ΤΑΔΕ 4,399 προϋπολογισμού περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτά τα έχουμε πει κατεπανάληψη. Προσπαθούμε να υπάρχει μια διάχυση προς τον κόσμο. Ξέρετε την ιστορία μετερής, το ξέρουν οι συνάδελφοι. Κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε να γίνονται κοινωνία και ο βασικός μοχλός επικοινωνίας είναι τα επιμελητήρια με τα οποία έχουμε άδειστη συνεργασία. Επομένως, η περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει ό,τι είναι δυνατό για να στηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο την ιδιωτική πρωτοβουλία, ο μόνος χώρος από τον οποίο αναμένουμε ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας και θέσης εργασίας. Όσον αφορά στα υπόλοιπα τα οποία είπατε εκατοικείς συνάδελφοι έχω να σας πω τα εξής. Τη συνεδρία μας, οπωσδήποτε την παρακολουθούν δημοσιογράφοι. Μπορεί να μην παρακολουθεί ο κόσμος, αλλά οι επαγίοντες την παρακολουθούν. Και το ρεπορτάζ γίνεται από δημοσιογράφους και για το site. Και μάλιστα έγκριτους. Επειδή υπήρξε ένα πρόβλημα, ακούσαμε δύο-τρεις φορές τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά, μπορείτε να τα ακούσετε κι εσείς. Επομένως, δεν έγινε καμία προσπάθεια ή φαρπαγής κάποιες απόφασεις. Θα ήταν ανόητο. Άλλωστε, το σώμα μπορεί να αποφασίσει ότι δεν έγινε έτσι, έγινε αλλιώς και να ξανακουβεδιάσει το συγκεκριμένο θέμα. Μην δημιουργείτε ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Και το κυριότερο, μην αναφέρεστε για κολοτούμπες, για τον άνθρωπο ο οποίος προώθησε τη μελέτη στο ΚΑΣ με συγκεκριμένη τακτοποίηση της Νοτιοανατολικής Γωνίας. Όσον αφορά, θα πω δύο κουβέντες και γι' αυτό στη συνέχεια, γι' αυτό το οποίο είπε η κυρία Νικολάκου. Είμαστε σε έκτακτε συνθήκες. Πορευόμαστε στις προσλήψεις με τις οδηγίες και τις εγκεκλείους που παίρνουμε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Θα προχωρήσουμε και μέσω του ΠΕΠ σε κάποιες προσλήψεις γιατρών κυρίως για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Οι εγκύκλοι και οι νόμοι συνδέονται με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Για την προκήρυξη, η άποψη της Γενικής Διευθύνδιας είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει. Η άποψη της Διευθύνδιας είναι ότι πρέπει να υπάρχει. Υπάρχει μια διχογνωμία στο συγκεκριμένο ζήτημα, σας το λέω και ο Θεός γιατί το ξέρετε, αλλά σας βεβαιώνω ότι και οι προσλήψεις ήταν εισηγής των τοπικών υπηρεσιών και το πρώτο λόγο είχαν υπηρεσίες, διότι έχουμε συνείδηση ότι με τετράμινες και δίμινες προσλήψεις προφανώς ούτε ψήφους εξασφαλίζεις, ούτε μπάση-πεπτώση είναι δρόμος πολιτικής επιβίωσης αυτός. Λοιπόν, για την κυρία Μπούζα που έδωσε μια ερώτηση, προφανώς θα γίνει μια συζήτηση για τα πεπραγμένα της χρονιάς. Φαντάζουμε μια συζήτηση δημιουργική να μην τσακωθούμε μέσα στα όρια τα οποία προβλέπει ο νόμος. Θα γίνει αυτό, αλλά τι κάνουμε σε κάθε συνεδρίαση έλεγχο πεπραγμένων κάνουμε. Αυτό γίνεται σε κάθε συνεδρίαση. Εγώ τα τηρώ μπορεί να μη συμφωνώ ας πούμε λέει συνεδρίαση της, πώς λένε της εκτελεστικής επιτροπής, ο περιφερειάκτης με τους αντιπεριφερειάκτης. Εντάξει, τι είναι αυτό ακριβώς, ο αντιπεριφερειάκτης τον οποίον ορίζει ο περιφερειάκτης, συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής ή πεπραγμένα. Να το κάνουμε, να το κάνουμε, αλλά σε κάθε συνεδρίαση η διαδικασία έλεγχου αυτό ακριβώς είναι. Ο έλεγχος επί των πράξεων ή των παραλείψεων. Θα γίνει λοιπόν κατά τις προβλέψεις του νόμου. Λοιπόν, γι' αυτό το οποίο είπε ο κ. Πεντράκος προηγουμένως, κοιτάξτε, εγώ είπα το αυτονόητο, ότι το ΕΣΠΑ έχει συγκεκριμένες προθεσμίες, συγκεκριμένες προθεσμίες, τις οποίες δεν μπορούμε να τις υπερβούμε. Οι προθεσμίες είναι ανελαστικές. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Αλλά προφανώς να συμφωνήσετε σε κάτι. Ότι αν έχουμε τη μελέτη των μεταλλειολόγων, η οποία πρέπει να αξιολογηθεί, αν χρειαζόμαστε μια μελέτη που χρειάζεται για τη σωτηρία των μιλήμειων, μια άλλη μελέτη για το πώς θα τα προστατέψουμε αυτά τα μιλήμεια, εφόσον το ΚΑΣΑ πέριψε το γυαλί που μακάρι να επανέρθει. Σας το λέω και είμαστε εδώ και να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Εγώ υπέγραψα τη συγκεκριμένη πρόσκληση και τη συγκεκριμένη διαδικασία. Και ως δήμαρχος αγωνίστηκα να ολοκληρωθεί η μελέτη. Για ποιο λόγο να μη θέλω αυτά τα οποία υποστήριζει η μελέτη και πέρασαν το Δημοτικό Συμβούλιο να μην συζητηρθούν και πάλι στο ΚΑΣΑ και να ικανοποιηθούν. Για ποιο λόγο, ειλικρινά. Ένας δήμαρχος 13 ετών μπορεί να σκέφτεται αρνητικά για μια πόλη την οποίαν υπερέτησε και να σκέφτεσθε εσείς θετικά που δεν την υπερετήσατε ποτέ. Έτσι δεν είναι. Λογικά είναι αυτά τα οποία λέω. Λοιπόν, στο άλλο θέμα την υποβάβηση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θεωρητικά έχετε δίκιο. Θεωρητικά πάντα. Γιατί αυτή την απλή αναλογική την οποία ψηφίσαμε. Μια απλή αναλογική, η οποία δεν προβλέπει έμεση εκλογή επικεφαλής. Προσέξτε. Η απλή αναλογική μπορεί να περπατήσει με έμεση εκλογή του επικεφαλής. Είχαμε στο παρελθόν, στη δεκαετία του 60. Αλλά να έχουμε απλή αναλογική που ο επικεφαλής να μην έχει πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να μπαίνουν ζητήματα πολιτικής και ιδεολογικής φύσιως. Έχετε την αντίποση ότι μόνο εμείς έχουμε πρόβλημα. Εμείς έχουμε το μικρότερο πρόβλημα. Δημοτικά συμβούλια δεν μπορεί να λειτουργήσουν καθόλου. Περιφερειακά συμβούλια έχουν σοβαρότερα προβλήματα. Εγώ σας ευχαριστώ γιατί γίνονται κινήσεις από όλες τις πλευρές να καταλήγουμε σε ένα κοινό τόπο. Αλλά σκεφτείτε πόσες ώρες κουβεντιάζαμε για διάφορα ζητήματα. Δεν είναι δικό μας θέμα η αφαίρεση αρμοδιωτήτων. Είναι θέμα της κυβέρνησης. Αλλά η κυβέρνηση έπραξε σωστά. Δεν μπορούμε διαφορετικά να λειτουργήσουμε. Και αυτή η απλή αναλογική που ήρθε, νομίζω είναι ό,τι χειρότερο για το σύστημα της απλής αναλογικής. Το κατασικοφάντηση. Διότι επαναλαμβάνω επικεφαλής, χωρίς έμμεση εκλογή, δηλαδή από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με αυτοδύναμη εξουσία, όπως είναι σήμερα ο Δήμαρχος και ο Περιφεριάρχης, προφανώς μπορεί να οδηγεί και σε συγκρούσεις. Ο Περιφερειάρχης έχει αρμοδιότητες από τον νόμο. Συγκεκριμένες, αυξημένες σε σχέση με τον προηγούμενο Περιφερειάρχη. Διότι το ΕΣΠΑ το είχε ο Περιφερειάρχης πάντοτε. Η Οικονομική Επιτροπή ενισχύεται. Είναι μια διαδικασία, την οποία να πω ότι ξέρω, ζήτησαν και τα συλλογικά όργανα. Οι εκφράσεις των ερετών. Είναι πολιτικό το ζήτημα, ασφαλώς. Χαίρεσαι για τη μείωση των δυνατοτήτων και αρμοδιότητων των συλλογικών οργάνων. Όχι, δεν χαίρομαι. Όχι, κύριε Πετράκο, δεν χαίρομαι. Έχω ζήσει για πολλά χρόνια μέσα σε συλλογικά όργανα με αρμοδιότητες συγκεκριμένες και πολύ μεγάλες. Αλλά υπήρχαν πάντα πλειοψηφίες οι οποίες κυβερνούσαν και μοιοψηφίες οι οποίες ήλεγαν. Χωρίς πλειοψηφίες που να μπορούν να κυβερνήσουν δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα στρεμός. Δεν μπορεί να παράξει έργο. Προφανώς μπορείτε να το φέρετε κατά την ισχύουσα διαδικασία, το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να κάνουμε μια πολιτική συζήτηση. Δεν μπορούν να κάνουμε κάτι άλλο. Σε μια συντεταγμένη χώρα ζούμε, με σύνταγμα, με νόμους συγκεκριμένους και με μια κυβέρνηση η οποία αποφασίζει. Ας μην ξεχνάμε, ο λαός ψηφίζει Δήμαρκο, ψηφίζει Περιφερειάρχη, ψηφίζει και κυβέρνηση. Ο ίδιος λαός. Και η κυβέρνηση έχει και την κύρια ευθύνη σε αυτά τα ζητήματα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορείτε να φέρετε το θέμα, έχετε το δικαίωμα για μια πολιτική συζήτηση, αλλά η δική μας η θέση είναι απολύτως συγκεκριμένη για το θέμα αυτό. Δεν υπάρχει δυνατότητα διακυβέρνησης με αυτό το σύστημα, με αυτή την περίεργη απλή αναλογική, η οποία δίνει αρμοδιότητες σε διαφόρους τομείς και φορείς. Ευχαριστούμε. Σας παρακαλώ, τελειώσαμε. Εξατληθήκαν τα θέματα την επόμενη φορά. Κυρία Ντρούκα, τώρα σας παρακαλώ. Χάνατε μια ερώτηση, πήρατε την απάντηση, τι να κάνουμε τώρα, τέλος αυτή η διαδικασία. Μα δεν μπορούμε να τρώμε τον χρόνο όπως τον θέλετε εσείς, δεν γίνεται. Ξεβαστείτε τους υπόλοιπους. Τώρα σας παρακαλώ, εντάξει, πολιτική με αυτόν τον τρόπο ξέρουμε όλοι, μα δεν είναι τόσο σωστό. Λοιπόν, προχωράμε στα θέματα της ημερής αδιάταξης. Έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού. Ησηγητής, ο αντιπεριφερειάρχης, ο κ. Λαμπρόπουλος. Κυρίες και κυρίες συνάδελφοι, έχετε την εισήγηση, που είναι η ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής με αριθμό 1097 του 2020, σύμφωνα με την οποία κατανέμεται ο αριθμός των 27 προσλήψεων που εγκρίθηκαν από το περιοχείο συντελικών για να πραγματοποιηθούν για το έτος 2020. Πρόκειται για 27 ειδικότητες επιστημώνων, δικηγόρων και κυρίως τεχνικών, κατανεμημένες τις υπερφυριακές ενώτες σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως μας εκπράστηκαν από τις κατατόπους υπηρεσίες, και ειδικριμένες ομόφανα από την οικονομική επιτροπή. Συμφωνασμένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή, δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή δημιουργημένος από την οικονομική επιτροπή