Ενότητα 12: Γλωσσικός δανεισμός / Διάλεξη 12 / Πηγές και τρόποι δανεισμού, προσαρμογή των δανείων, ο λεξιλογικός δανεισμός στη νέα ελληνική, ειδικές κατηγορίες δανείων, άλλα προϊόντα δανεισμού. - Πολίτης Περικλής (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Πηγές και τρόποι δανεισμού, προσαρμογή των δανείων, ο λεξιλογικός δανεισμός στη νέα ελληνική, ειδικές κατηγορίες δανείων, άλλα προϊόντα δανεισμού.: Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν λέγονται παρά όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν λέγονται παρά όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν λέγονται παρά όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Υπόσχεσαι με τον Αδυόφωνο και την Τηλεόραση, γιατί αυτά πιο πολλοί διακρίνονται όταν γράφονται. Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ Σαλέ