Σύγχρονες Τεχνολογίες για Πολιτισμικές Εφαρμογές (2022-10-21-18:10:20) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Ρούσσου Μαρία (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Παρά να έχει να διανύσει τρεις com πηγή ενώ είχε εδώ τα έργα μας νέες παρά στο να βρουν μια νέα τους του ΤΕΕ έως τις εις τους ως νέας μέρας το μεγάλο σου τους τους άρα μας τους ας ας συζύγου οσίας κο μου μας μπορούμε αλλά λόγω της γι γόνου της το νέο μας τους ως της ας μας του ως 100 της που του προς τους ως μέλος της τους χρειάζεται σου μα σα ας ως μας ας μου μια λύση ένα όμως τα μας ας τους ακόμη και τους στους μου μα σας τους ν τις γκρίνιες τους εσείς τώρα μους vs μας 1000 μας από μέρα σε μέρα μόνο πώς μπορώ να σου πω εγώ δεν μια ακόμα όμως με τα μικρά τους της καρδιάς μου έτσι όπως μας Σ Σοιγκού ομπρέλλα ετσι κόσμο συγκλονίζουν τις τύχες μας παρά τις περί μπορεί να δούμε στο μηνύει τον την δήλωσή σας σας αρέσουν το κους κους μου αλλά εγώ είμαι ὅσους όμως μέσω της συνεργασίας του με τη διαστημική υπηρεσία υπάρχουν ας μας τις αλλά λύση αυτό που έχει οδηγήσει τους γούρι γούρι γούρι της συρίας μόνο ως μεσσίες ειδικά αν έχεις ομιλία τάση να σου έλυσα και τις νέες να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερα δεινά και ως τις από τις υψηλές τιμές σίγουρα όμως στους κλπ αυτοί μια σημαντικά την στόχευση έχουμε κλείσει σας σας τους για να σου κλείσουν και όσοι έχουμε πάρα πολύ άσχημη γεύση υπάρχουν όχι σου όσο τους που τους συσκευές με τη χαμάς ασφάλειας του δυνητικά παρά για άλλα πράγματα που Αξίζει να δώσει τέτοιες τόνους δικά σου η κυβέρνηση τη χώρα σε μια χώρας ζω στο λαό παρόλο κ μουσικές τις οποίες υπογράφουν χώρος μνήμης συμπληρώνουν τις τάσεις συγκρίνεις τι χρειάζεσαι για δειλία εντοπίζει ποτέ εξοπλίζεται λειτουργείς από πλευράς εξοπλισμό ασφαλείας σε σχέση με εκείνα που εντοπίζεις ορίζει πως με την έννοια του ας μιλήσουν οι ας μην ήταν φίλοι μου να σας και έναρξη την και λέει να πάμε αλλά και σπάνιες γαίες τους όμως στο λίγους είναι να έχουμε ένα επίπεδο ας άλειας του πλοίου να κλείσει το επίπεδο των ένα δισ στου οποίου των ΗΠΑ παρά τις του Ισλαμικού γιατί μου είδος της ζωής μου τους αξίζει μια όχι πονάς σύζυγό της καιρούς διάστημα στους θαυμαστές της καθορίζεται από αυτή του σχετικού με την εισήγηση του εισαγγελέα περί τα βλέπουμε τη θεσμική τέχνες και καλύπτουν όλο το φάσμα μας στην εστία μας που είναι οι εξής και ακολούθως το πολύ μεγαλύτερο κόπηκαν κι ας αλλά και φυσικά games ς χω ρο μου κόβω να πηδούν τεχνών σκέτο ύφος μους λοιπόν είναι σημαντικό να έχουμε αυτό το κάτι τις τέσσερις ας πούμε στου γραμμές όλους μην έχουν στον πυρήνα του Μουσείου το Μουσείο λίγο σάρα τους του κόστος ξανά στο ΙΚΑ για να δίνουμε λύσεις ελλήνων από τις δυνάμεις τους ένα εμπορικός παρόχους δορυφορικών φωτογραφιών λέει η ενδιαφέρει τον πελάτη να κάνει ένα απείθαρχος μπορεί ωστόσο χρειάζεται λίγη παραπάνω για να φτάσει στην ώρα που 80 ότι με κάποιους ας πούμε 10000 κάνει τη δουλειά που ούτε μια στιγμή λόγω του μνημειακού αυτού βελτίωση τόσο επισύρει ένα πολύ σημαντικό κόστους να πουλήσει μια αύξηση κόστους για να παραστεί στη νέα πρόσωπα αυτό που είναι πίσω μας η ΔΕH του ιούλη 1200 έτσι σου επιφέρει μια πολύ σημαντική αύξηση του κόστους δυσανάλογα δεν είναι γραμμικές σχέσεις έτσι έχουμε γεωμετρική αύξηση κόστους για να μπορέσουμε ως καινούργια τεχνολογία έτσι ποτέ αλλά αυτό σημαίνει ότι στο ανοίγει τις πύλες δυνατότητας καθοδηγούν τη συμπεριφορά των θεσμικών διαστημικών υπηρεσιών σχέση μας φυσικά we Run Athens τεχνολογικά σε εξέλιξη αυτήν την επιλογή αυτή τη συμπεριφορά νέοι φόροι και έτσι να σας όλες τις μας ας το δει φωτογραφίες της ενώ οι ίδιοι έτσι βέβαια ίσως λίγο λίγα μας ως όμηροι της μας βίντεο του ντους μπορεί να οδηγήσει σε ένα δυστυχώς μας μισεί το μου έχει τύχει σε όλον τον σε νησί τρεις δω ας λέει εσείς τη δουλειά σας γιατί έτσι μας πώς λοιπόν μια νέα δεκαετία του 80 και του βίου δημιουργήσει ηνωμένες πολιτείες τα βασικά στοιχεία μα το τρίτο σου να σου επιστρέψουν είτε είχαν ετοιμάσει μάλιστα να υπάρχουν μέσα σε καθεστώς δογματισμού ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι αν εκτοξεύσει διάφορα αυτόματα θα πατηθεί το κουμπί του Γκούμα της αμοιβαίας καταστροφής στηριζόταν στο δεν θα διστάσει ένα χώρα έτσι να αμφισβητηθεί ι αν επιτεθεί για αυτό είναι βασικό στοιχείο για να λειτουργήσει αυτούς μηχανισμό από για να το κάνουν αυτό είχα σκεφτεί να αυτό που ήσουν το μηχανισμό στους 1000 ενώ της δεξιά έτσι τους στη όμιλος Ελένη πεζός μια νησί με τις βάσει της υπό τον όρο Βουδούρης τώρα έτσι τους χαράς σύστημα έτσι μας αρέσει η Γωγώ ενώ τους νόμους για να δεις σε και τώρα τους μέσω της στήλης σας το 66 , μας ας υπολογίζεις ως τους ναύλους τους να μαζεύουν τους μυς στο λαιμό μου ίσως τους καθαρά λόγω λύσης στη βάση της όλοι μας όμως εμείς νησιά της σου πόσες φορές καταλαβαίνετε πόσο διαφέρει έτσι στο πρόγραμμα αυτό που βλέπω εγώ τώρα δεν λέει ως φόρεσε ένα έξι μηνο και λίγοι κέρδισαν 1,1 δισ και αυτό γιατί το ιράν για να σταματήσει να παίζει μην εκτοξεύσει εντάξει ότι στην Ευρώπη ίσως και να να κάνει εκπτώσεις στο νομό έχει επιδοθεί το αυτού του μπαρ νομίζω ότι παίζει περιορίζει τα αυτοτελή οπότε πλέον αλλά δεν είχε κλείσει το 1009 είναι για το αφού εστίες καύσης του μισθωτή και παρά τους ασυδοσίας προσοχή στους της μου αλλά έτσι δεν Νο1 σε πωλήσεις στις ΗΠΑ ως ΔΣ της κοινής δράσης άλλες ασχολίες τους προγόνους μου πολλές ιδέες για μας τους καραβιού βόρειες χώρες εντός της ακριβώς στο ύψος του μέσου όχημα μας μας ίσως δεν θα λαό μας που μας όμως έστειλε ενισχύσεις αλλά ως εξής πουλί μου ας μας για νοσηλεία ασφάλειας έτσι μαζεύω δεν μας λες για μια όσο και στα γύρω μέρη μου στους ώμους χρήσης της δίνουμε στους μόνιμους και με σχέση μας λέει πως το ΠΑΣΟΚ μείωση 3,1 γκολάρες σημάδευε σημαντικά αυξημένες να μπω στη θέση τους που είναι που ένα λόγος δεν πήγα στο ΠΑΣΟΚ το Βασίλη pronews gr οι χθες άριστες πόνους γέννας πάνω τους μεσσίες και ένα φόρος για χρήση ένα μισθός τους να στον για χρήσεις γης μόνο κρίση της εγώ όμως Home ειδήσεις όμως της μας οδηγεί σε όλους εμάς τους ενώ ας αλείας μας παρά τη κοιτασμάτων γι δυνατότητα έτσι προς τοπίου γνώσεις κραχ είναι γενικά τηλ fax ως το αρνί που έχει δημιουργήσει υγιείς ενώ σας μέσω του οποίου έχει έναν ιδιωτικό φορέα έτσι μου πλήρως η αρχή της χώρας φυσικά δίνει προτεραιότητα στις μέρες μας που ιδιοκτήτη έτσι δορυφόροι γιάννη Στουρνάρα αλλά όταν μαθεύτηκε ότι πλέον αυτό γίνεται μια διαχείριση πολιτική όσο μπορούμε για τη νέα Δημοκρατία και το λαό όμως κι κάποια δισ ανώνυμους ύπαρξή μου ύπαρξη κάποια καταστάσεις μου τότε φυσικά και δήμο παρά τις έχουμε δει να τα διόδια αυτή το φως φάση για το κατά πόσο το έχει δημιουργήσει ιδιοκτήτης έτσι δημόσιες χρήσεις ένα vs ένα γλυκού παραγωγές τους με το γιάννη όραμά μας δε χρήση των μια περί τους που χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν την εμπορική προστιθέμενη αξία ειδικότερα τα φυσικά σε καίριους παρά κάποια τας ένα μηχανισμός οικονομικά μη στους πιστούς θέλω την ώρα που ζούμε ως τους φίλους της αλλά λόγος μας αλλά να σας πω εγώ ως ένα αγώνα μας λίγο τους μας ή τη συλλογή σήμερα το βασικό σου αφήγημα ως μέρος ένα αλλά εσείς εγώ μόνος μου ως λύσεις μιας χώρας τις λύσεις σε εκείνο που μας σώζουν αλλά μου μισό χρόνο ζωής μας και ναι μας πλοία από τη γη τους που τους La τις μηχανές σας τους το στρες μας δηλώνουν πως μας ως προς τους όρους της ινδίας ας μας να δω πως διάβασα λίγο γης για να δούμε τι θες με λίγα μόνο μέσα στους αιώνες μας λίγο ως πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις σας σας δίνει μια ΜΑΤ τους μόνο το ένα τρεις της δουλειάς της χρυσής λίρας ένα Soho αέρας πνέει 1000 για υγιείς ιστούς τη χαρά μας κου πέρα σ όσους μας τους εσείς το εγώ μου ζήτησε να μπω ως μπρος στο γεύμα εγώ το ίσως και μου λέει εγώ θέλω να προς την κω παρουσία κυριολεκτικά όχι μιας πηγή να μας στηρίζει και μας τις νεαρά κάποιες δυσκολίες δεν τους έλεγα ας μας υγεία vs Golf βορείου ουσιών ίσως τις ρίζες μας τις the way ΣΔΟΕ τους οίκο εξηγούν Μούρα τα μούρα και δύο αρχαία ποίηση να σας τα κάνουν το μούρα είναι η μεγάλη μας duck τοις μετρητοίς των πολιτειών απόψε στο μουσείο ελληνικής βλέμμα της γούνα τη μαμά της υγείας μια σωρεία δρα μιας προς επίλυση στο χάρτη του 1000 μόνωσης ασύλου της μάνας όμως ζει φίλους μας πως η ψυχή κι έτσι για το είναι κατά κύριο λόγο που υπάρχουν αλλά και τις PS Plus της στους αγρότες για να τη βρούμε στο διάστημα μιας κρίσης είναι για άλλους όμως η λάμψη είναι το πρόγραμμά του το με ένα πρόγραμμα που μου ο αέρας ώρες τον ανδρέα εντός έτσι όλους ας μας δάσος τους στη χώρα είναι η βάση για αυτό ας είμαστε σοβαροί αλλά συγχρόνως φόβους ας τις πούμε εξου σία τους γωνιά της γης η όμως λίγα όμως εγώ πάω να συνόδευε τη γιατί η ενορία έχει αυξημένη αξιοπιστία οπότε κάθε βίλλα κάλλας να προσφορές για μια μη επανδρωμένη αποστολή 50 ημέρες από όσους ξαναπήγα στη συνοριακή μύλος του χρήστου δυσανάλογα ωραία δεν μπορούν πια κανέλλας BOSS μέρας μιας σχέσης τους λες είχε ένα ένα για να ναι σου ως εσείς τώρα αιτούμενη ας να μιλήσει πολλές φορές αγγελίες μπορείτε να δείτε την ιστορία στα πουλιά δήμο τάση ένα ένα ρίξτε μια ματιά σχολεία στην πατρίδα μου Δείτε λοιπόν στο video θα σας O οποίος στην εισήγηση που Έλληνα σύζυγό μας λόγους κάθε είδους κίνημα έτσι είχα χώσει σειρά αλλά ουσιαστικά το έτος έτος 1000 όλοι αστυνομία ρους τ ν ήταν σχετικά μειωμένη πρόωρα μετά τις αστοχίες αστικού λεωφορείου μόνο 10 ευρώ προς μεγαλύτερη μάχη τόσο ωμά σας αρέσει η γεύση σου το σε διάφορες φάσεις της εκτόξευσης για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επιβίωσής τους αυξήθηκε τόσο πολύ μας που τελικά δε θα παρουσιάσει τη ας πούμε δυνατότητα μεταφοράς ποτά είναι επίσης ιστορίας ηλιούπολη πήρε μέσα σταθερής σχέσης το σύστημα κεραίας αν θες να ΠΑΣ παραπάνω το σχήμα προς τους δήμο μας λέει αρνήθηκε ουσιαστικά κάλεσε τους φίλους μου και εις βάρος του μηχανισμό υγεία φυσικά αυτός ο πιλότος θα μπορούσε να φέρει πολύ μεγαλύτερη μας από αυτήν την οποία χρειαζόντουσαν εμπορική χρήσης αυτοκίνητα δίνοντας τους διά παίζοντας τόσες μέρες 22 δορυφόρους απότομα έτσι ηχητικά εφέ πολύ μεγάλο φορτίο δεν κάνω μάλιστα για εμπορική χρήση ή να και για του Μόρας για να φτάσουμε σε μια λύση τονίζει O Έλληνας κανένας για το ουσίες δρα αναλύει έχω ένα με 1,2 που ισχύουν σήμερα στην ώρα τους μέρα το μεγαλύτερο κόμμα της διαδρομής προς τις αρχές και προχωρούν σε λίγα πως μέσα της με τον Γιώργο τώρα είναι κυρίως ένα χώρος πολλές φορές ως για λίγους αλλά αυτού του εργαλείου πολυεργαλείο 12 Σ σε διάφορες περιοχές τους ποιος μπορεί να ακολουθεί ένα 9 πόλεις δικό σου που σε περίοδο επιστρέψει ως σύμβολο του Ρίο μιλάει την στην της μπορώ να πω εγώ στις ρίζες σου μόνο στο νησί της μνήμης προορισμός σας είναι πολύ συχνά οι ίλοι σου είναι ένα στεγαστικό τους τους τέσσερις σπείρες φυσιογνωμία σαν πούσι εσείς όποιος μη βλέπουμε πόσο έτοιμος είναι ο ένα τώρα λύση που υπάρχουν ερωτήσεις της Ηλείας για να τους βρει ο τι συ βαίνει στο πρόχειρο εγώ βέβαια είναι πολύ πιο πίσω στο σκορ ενώ με μια πολύ μεγάλες ιδέες έτσι για να μπορέσεις να έχεις για μεγαλύτερη απόδοση σε χώρο κάποιων δορυφόρο είναι προτιμώ να τους πάρουν φύσης ψυχογενή βόρειες τουρκίας μόνο σε ένα μέρος όσους δουλεύουν για εσάς και τους ουσιαστικά ξεκίνησα για όλους αλλά ουσιαστικά τους δύο C το εγώ του και φυσικά τα διάσημα ν Queen όσο αφορά τις χρήσεις γης και για εμάς και μας αφορούν όλους μας βούληση του μέλους της εννοούν παρά δημιουργεί ανταγωνισμούς μεταξύ κατά το θέλημά του και πάρα λληλα να βγεις να σου τις μπουκιές σας απλά για τα αυτιά μας προς τα NASA χρησιμοποίησε ένα με του συριζα πολλά βέβαια μια προς μια νέες για αγορές πάνω σου που τους μάχη στο νησί και τους στους προς υγες που μπορούμε ως μέλη γινόμουν συμπληρώνουν οι δύο τηλεοράσεις που ιδέες διά της βίας όμως είσαι εσύ κι εγώ τους άλλους ζωντανούς όλες της κρίσης μια βαριά ποίηση μιας μια λύση σημασίας διάστημα πρωταρχικά να μας χώρες όμως λίγο πίσω κάνει διάφορες μελέτες για τη βάση για μια ομάδα στο διαστημικές εφαρμογές τέλους εγώ ως φίλοι μου αρέσει email μου ίσως να πιστεύουν πως οι ΗΠΑ νέες κλίνες οικονομίας υγιεινές ές για ένα μεγάλο κόμμα τους αυτού του ιού είναι η είσοδος στους ουσιαστικά στο κόμμα μου μου Τομαρά στήλη μου μα ο αθλητικός σας του συστήματός σας Ηλίας Βουδούρης ποιους ρίζες της μπίλι χώρο κι αυτό μουγκρίζει ας χωρίς όμως να μίσος σου το δικό της σας τρεις φορές νομίμως Βάσου ρε η χώρα μας τις