Κεραμάτες Άρτας (ARTA WebTV, 2022)
: [♪ Μουσικήед龙 μέτρου...crosstalk επιββατ [♪ Μουσια Μου [♪ Μουσική Επική Μουσική Στουρνήτων ΥΟΝΤΑΤΑΝΟΣΕΚΟΣΕΙΤΗΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣ Η κοινότητα Κεραματών βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη της Άρτας, κάθετα στον ποταμό Άραχθο. Η κοινότητα Κεραματών βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη της Άραχθος, κάθετα στον ποταμό Άραχθο. Η κοινότητα Κυραματών βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη της Άρτας, κάθετα στον ποταμό Άραχθο. Έχουμε 540 γεγραμμένους κατοίκους, οι οποίοι κατά κύριο επάγγελμα είναι εγρωτικές εργασίες και εγρωτικές καλλιέργειες. Επίσης, στα όρια της κοινότητάς μας δρεύουν και λειτουργούν δύο μεγάλα συσκευαστήρια και πρόσφατα έχει ανοίξει και ένα σύγχρονο ινοποιείο, τα οποία απασχολούν πολύ κόσμο από το χωριό μας. Στην κοινότητά μας έχουμε νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και ένα σύγχρονο κοινοτικό γραφείο και αγροτικό ιατρίο που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων μας. Έχουμε δύο ναούς στην κοινότητά μας αφιερωμένος στην Αγία Τριάδα, ο ένας εκ των οποίων χρονολογείται από το 1800 κοντά. ο οποίον χρονολογείται από το 1800 κοντά. Δίπλα στο ναό αυτό είναι το κοιμητήριο με ένα καμπαναριό πέτρινο, καθώς και ένα παλιό πέτρινο πηγάδι. Ακόμα έχουμε υδατόπυργο, ο οποίος λειτουργεί με σύγχρονο εξοπλισμό αφοδοτεί απόσημα να ρωτώ δίκτυο της κοινότητάς μας. Αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει και φτάνει προσυλλοποίηση ένα μεγάλο έργο από χειτευτικού ακαθάρτων λιμάτων στην κοινότητά μας σε συνέχεια του προηγούμενου έργου και οδεύει προσυλλοποίηση και σύνδεση όλων των κατοικιών της κοινότητάς μας. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο το οποίο θα δώσει πνοή στην κοινότητά μας. Πρόσφατα έχει γίνει και πλήρια κατασκευή στην κοινότητά μας. Πρόσφατα έχει γίνει και πλήραινα κατασκευή του οικιπέδου έψη της Άρτας, ένα σύγχρονο οικίπηδο που καλύπτει βασικές αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου μας. Έχει δρομολογηθεί και θα υλοποιηθεί άμεσα η καινούργια πλατεία του χωριού μας. Ένα μεγάλο έργο για την κοινότητά μας, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων που σιγά σιγά άμεσα αρχίζει η υλοποίησή του αφού έχει ήδη δημοπρατηθεί από εργολόγου της πόλης μας. Μια πλατεία που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους, τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά μας. Στο χώρο της πλατείας θα δημιουργηθεί παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής, Ένας λειτουργικός χώρος που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων του χωριού μας. Η συνεργασία μας με τη Δημοτική Αρχή και τη Συμπερισία στο Δήμο και με τον Δήμαρχο, είναι άψογες και βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό μας στις ανάγκες καθημερινότητας των κατοίκων μας και της κοινότητάς μας. Ευελπιστούμε με τη νέα γεφύρωση που σύντομα θα αρχίσει να υλοποιείται, θα δώσει ανάπτυξη, πολυοδιομηκά και χωροταξικά στην κοινότητά μας.