Απάντηση για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο συνέδριο της «Ναυτεμπορικής» / Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο συνέδριο της «Ναυτεμπορικής»: «Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη. Σε κάποιον ύστερο χρόνο θα ήταν καλό να αναγνωρίσει και το ότι η Κυβέρνηση εφαρμόζει ένα από τα τρία […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο συνέδριο της «Ναυτεμπορικής»: «Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη. Σε κάποιον ύστερο χρόνο θα ήταν καλό να αναγνωρίσει και το ότι η Κυβέρνηση εφαρμόζει ένα από τα τρία […]