Εργαστήριο 8 / Διάλεξη 1 / Απαντήσεις σε απορίες φοιτητών - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2016)
Απαντήσεις σε απορίες φοιτητών: Έχοντας και τις επαναληπτικές δομές και τον τρόπο με τον οποίο σπανίως προβλήματος προβλήματα μέσα από τις σχέσεις όλες τις οποίες ζωγράφισαν με λουλούδια την επέκτασή τους τέλος πάντων σε διάφορες μορφές και με διαφορετικού πλήθος πετάνε κάθε φορά και σχήματα των άλλων πάμε να περάσουμε σε μια άσκηση στην πυρά η επαναληπτική δομή διαφέρει κατά πολύ με την λογική ότι δεν κάνει αυτοτελείς κύματα να κάνει συνεχόμενα σχήματα νέοι σ'αυτή την άσκηση λοιπόν αυτό που θα κληθούμε να κάνουμε είναι να ζωγραφίσουμε έναν μαίανδρο τετράγωνο το δίκλινο και δημιουργούν μια σπειροειδή μορφή ειδικού μπορούν το πυροσβεστών το Home Button μελετήσουμε μέσα από τις χώρες των δηλωθέντων και τις παρεμβάσεις των δύο φοιτητών δείξουμε λίγο όσο θα είναι στην τελική του μορφή άσκηση λοιπόν οι εξής τελικά να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που θέλουμε να έχουμε ένα χαρακτήρα ο οποίος έκανε το εξής όταν πατήσουμε τη σημαία θα μας ρωτάει πόσους πήρε στα καπνικά αναμένονται την θα δώσουμε βάζω 10 για παράδειγμα εγώ ο φτιάχνει αυτού του τύπου τα μόνα κέντρα τετράγωνο θα βάλω περισσότερο για να φανεί καλύτερο value για παράδειγμα 30 έτσι κάνε αυτές εδώ τις κινήσεις οπότε ουσιαστικά το τετράγωνο είναι ημιτελές αυτό είναι μισό τετράγωνο πανί σε μεγαλύτερο τράγος μεγάλο τετράγωνο και πάει λέγοντας στο στοίχημα αυτό πραγματοποιεί μια ημέρα με ανδρόγυνα βυθό όπως μπορεί κανένας να το βρει θα δούμε λοιπόν πόσο ποιες είναι οι παρανοήσεις που έχουν οι φοιτητές αφού έχουν κληθεί να δουλέψουν λίγο και να προσπαθήσουν να το ολοκληρώσουν και μέσα από αυτές θα δείξουμε τη γνωστή διαδικασία για το πώς πρέπει να σκεφτούμε για να μπορέσουμε να σχηματίζουμε κάτι τέτοιο σας η αγοραστικές εντός ομάδας διαιρέσεις είναι αλλά ξέρει να κάνει είναι να βέβαια έφτασαν δέντρο έτσι γύρω βία σε 100 δεν έχεις παίρνουν δολάρια δυστυχώς που ίσως να μας έρευνες γιατί Ευάγγελος κοσμάς είχε πάνω της έως το τους γιατί μόνο πάνω της τη φοβία σας βρε ξανά γιατί ελα ρώς σου χωρίς απάντηση λίγα για εμάς αυτό κι όχι βαμμένα με πάντοτε έτσι μου έως το σε ερώτηση επανέλαβε βάσης ανενεργούς τους χώρους κράτησης ένα μια σταματήσει να ο όταν όμως η ύλη 1302 λέει να προέβαλαν έως ότου συζητηθεί συναντά προβλήματα εννοώ κάποια στιγμή τόσο αργά ξέρεις διαβάζοντάς τον ήσυχο και 1,12 ευρώ με βάση τα και εξέφρασαν τη λύπη σταματά το ιράν την άρνηση της αρχής λιμένων ενώ έστειλε κοντά στις δηλώσεις που κάνουν δουλειές με τους πιο σωστό είναι να χρησιμοποιήσουμε κανένα μπορεί όμως αφαιρούμε στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι το καλύτερο μπορούν να μαζί φιλελληνισμό μέλος της θα σου θέλω όμως στο στο όλες μάλιστα ο σύζυγο της πήγα εγώ πονάω γνώριζε είναι σε θέση να σας βέλος πάει να τον ζεστάνει δήμος βύθισε το όργανο εδώ μέσα λέει σαφώς και δεν είναι λίγα τα προφανώς αλλά χωρίς γυρισμένο αριθμό από τις χώρες με αριθμό πως ως μια πως εκείνος όμως σοβαρά αργότερα ως έξι αριστερά με θαρραλέα στάση γρήγορα ενώ κατέστη και εξίσου που και NACE ένα τονίζει άμα όμως πια λευκή στήλη ένα από τη βίαιη μα που σοβεί γράψει 9 12000 με γυρίζει ερχόντουσαν ωραίο δήλωσε χωρίς να μπορούν να τα στείλουν εκεί σε αγώνες που σιγά σιγά να μπει στο αρχίζει πολύ ξαφνικό τέλος είναι βέβαιο αριστερά σε αναβρασμό και αφού θα έχουν είναι βέβαια η νέα περίοδος διαβεβαίωσε επίσης ότι δεν είναι όλοι τριμμένη δύο τις δύο τονίζει δε is My είχε μια υγιής έτσι δεν είναι κάνουμε αύριο Home Business επίσης δεν είναι μόνο ενεργά να είστε βέβαιοι θα σας δω ζητούν νέα δελτίο κινούνται έτσι κι αλλιώς δεν βασίζει τη δράση ωραία λοιπόν ο Μουτσινάς πεζούς τις υπηρεσίες χώρες κα Σταυρούλα ο κλάδος ζωής η λύση της λόγω μαζί μας φέτος πωλήσεις μέσα σε ωραία έχω γράψει εσύ ρε δούλεμα τώρα θέλω ενώ μέχρι στιγμής λίγα χρόνια θέλουμε η χώρα ζει ν' ανάβει ενιαία αλλά άρχισα να νιώθω όμως θέλουν να στη 1009 μια φορά η κα χέρι είναι άβουλοι έχω βρει τις τάσεις όμως λίγο προσοχή αργότερα μοντέλα στην διότι άλλο να δηλώνει πριν σας εσείς δείτε εδώ σημαντικά 2.3 τρεις 40 σαν φαίνεται έτσι στον άνεργο είναι το βασικό βήμα είναι βέβαια κάνε μεγάλα βήματα για πρώτη φορά το δε γνωρίζει τη δεύτερη αλλά βέβαια βγαίνει έξω ανά δύο αυξάνεται κατά βάση όταν όμως πρώτη φορά βρέθηκα στη ζωή μου είναι να αλλά δύο δισ να αξίζει να να τρεις έργα να περιγράψει τα δικά ένα έφηβος αμέσως στο βουνό τα έργα αυτό που κάνει τον γύρο του κόσμου έχει απλά λίγο θέλω του μαγαζιού είναι το πρώτο χω μαζεμένα τι σου χωρίς σου παράλειψη ή ταξί κοινού κατά την πρώτη εβδομάδα διότι δεν είναι μόνο στειλουν στο 79 ειδικά τις γνωματεύσεις κάνουν λάθος τώρα έρευνα των ζεστών λάθος βέβαια λόγω όσο θα ζει ζωγράφισαν τοίχο σωστά το λέτε ότι είναι έτσι για ΔΕΗ ηλία χώμα στεγνό Ετσι μόνο λίγα βρασμένα παντζάρια λίγες ημέρες χωρίς να παίξει όπως ξέρει το όνομά μου να Παρανέστι 20 φορές το εξής ζήτημα πρόβαλε δεν έλαβε στις συναυλίες δεκαετία στις 90 μοίρες ενάντια στο λαό σε αναλύσεις κοιμήσου είναι φανερό μέσα στον αέρα πίσω ξανά ίσως είναι μέρος αλλά δεν είναι και η ουσία είναι τρεις είναι ι η ομιλία πρόβλημα δεν έχει λύση αλλά μου αυτό που έκαναν πριν λίγη ώρα πριν τις μετακινήσεις μου πλευρά μας χαλάσει όσο 1.3 4.6 θόδωρο όπως έκανε ένα δύο ημερολόγιό μας οπότε αυτό στην ουσία τρίμηνο του έξι αυτού Βενιζέλου αποτέλεσμα παρά μόνο κυριότερο μόνο με είναι βέβαιο έτσι της γιατί κάθε φορά κατηγορούν τώρα ξανά λίγα μέτρα λόγους έργα τα μεγάλα έργα να φύγεις αυτό βίντεο φύγε έξω που το σιδηρούν δύο μεγαλώνει θα βία και άλλα δύο μεγάλα έργα αλλά ας σας εγώ θέλω να αλλά θέλω να ο βάζω εγώ θέλει να μας λέει καλή πάντως σε ερώτηση σε αναγνωρισμένες εταιρείες γνωρίζουν κόσμο δεν ρωτάω εγώ μου αρέσει δολάρια που δίνουν λύσεις που είναι πόσα αλλάζει εγώ δεσμευμένες ευάλωτη η απόφαση δεν είναι να κόβουμε ποιοι νομίζετε σοβαρά αν υποθέσουμε ότι είπαμε να γυρίσουμε του θα ήθελα να δω πού πώς υπολογίζεται το τι θα κάνετε στην άκρη γεννηθέντες από ένα ένα όχι εκλογές διοργάνωσε η ανάγνωση της τζούντο έτσι σεβαστά ποσά πρέπει να όσα έφαγαν μας μίλησε πια πλευρά που ίσως να μην είναι προβλήματα που είναι πολλά ας δούμε εγώ πια είμαι ένα ευρώ στις συνεχίζει να βασίζεται στην για άλλο νομίζω και θα έλαβαν ώθηση στους έφερε ένωση Νάξου ήρθε μπορέσεις ισχύ είναι ισχυρή ενώ σκηνής 1000 1000 ευρώ πώς θέλουμε να βλάβη το αυτό για PC ενώ έχει περισσότερα Home μια λύση είναι να δανείζει άρα σίγουρα θα μπει σύντομα μια πιο επίσημο γιατί One της ψυχής θεωρώντας την ως τώρα και είχε ήδη τόσο ώστε να φτάσει να δεις πόσο γρήγορα όμως τα πράγματα χάνεις το βήμα όμως η γυναίκα είναι ισόβιοι προς όσο πιο δύσκολο ίσως έχουμε πάντα μου λέει μιλίων ώρα ούρηση είναι έτσι παρά μια σύστημα ξανά ξύλινα λέει στους 9 μήνες έγινε το νέο κέντρο μέλη μας για αυτή μου πράγματα εμείς μας μίζες στα έργα καλό είναι να σηκώνεστε και παρά τις κινήσεις για να βρείτε γίνεται αναφορά γνωρίζουν στην πράξη που είναι μόνο έτσι δεν θα αλλάξει άποψη αν όντως πρόβλημα αλλά λύση στο άγνωστο ψ εις το σάββατο ενόψει εκλογών με λίστα αξίζει να υπάρχει λύση με της σάο βρέξει σύμφωνα με βαγγέλης Κουβέλης έτσι γέννησε ο χριστός έτσι αλλά σίγουρα θα μου πεις εγώ μπορώ μετρά πάνω από _1000_ μέτρα όχι ανεβαίνει όμως ούτως ζω σε ένα στενό μου φίλο ποσόστωση έτσι πιο 9 έργα ς επιβεβαίωσε μάστιγα σήμερα είναι να άλλοι λένε πως μείωνε κοντά μια κόλλα σήμερα πολλά στη χώρα ο έχει αλλού όχι σε μας Κύριε που μειώνει τους δουλειά πήρε έτσι 20C σαμαράς Ιρανός μπορεί ένα μόνο τον χυμό εδώ σήμερα ενώ γνωρίζουμε βέβαια έχουν οριζόντια όμως μένει βεβαίως να με έναν τελείως προσεγμένη μου κανένας ότι ενώ ενώ είναι εδώ βέβαια δεν νέο ενώ με ζήλευε ενώ σήμερα εδώ δύο νέους ευρώ μια λόγω συνεχώς συνεχώς μια νέα μιλούν 31 τρεις συν 30 δύο ευρώ άλλη πλευρά αλλά μισεί την πρόεδρο του βραβεύτηκε επίσης να βρεις αισθητική να τους βγάλει από βάζει βιβλιο κι λένε με το δικό μου πήγε 20 εργατικά αντί να έχουμε μια υγιή βλάβη ίσα ακριβώς την πορεία ακριβώς χρόνια ξένους 1900 τις δουλειές σου βιώνουν μια κρίση είναι μόνο η οικονομία ισχυρά σε έναν κόσμο που χάνεται στα παρέα θα σημάνει πλήρη χίλιους ελληνες είναι δική μας αφού η χώρα μας δεν μας λένε δράσεις που όχι ξέρω επίσης ότι το ρώτησε περιμένοντας στα μαύρα με ας πάνε ένα ημέρα ΔΗΜΑΡ νέστορας πλην όμως μόνο αριστεροί χεριών μαλλιά 1900 αιρέσεις πρώτη έργα τα υγιή 12 13 το αποτέλεσμα μπορεί να για σοβαρές γιατί είναι αγώνας στο οποίο εγώ απέξω ακολουθεί την ίδια λογική ανάπτυξης I που άφηνε κανένα μπορείς μέσα έτσι πρέπει όμως ερωτήσεις τώρα τελευταία υπάρχει βέβαια πόσα όσες φορές προέρχεται ληστεύουν Διαβάστε το πρόβλημα εντοπίζεται στη βία είναι το τελευταίο ξύλινη γλώσσα δεν όσες φορές εστιακό μέχρι να σβήσει μπορούμε πλευρά αυτή ασθενο όρο για να βρει δρόμους πόσες φορές βέβαια τη γενιά σου να βρεις γεύσεις είναι πώς μπορεί ψυχή για να για να αρχίζει από ένα ιουλίου έργα οφείλει να πάει ένα εύρος πληρωμής 31 μέσα μας πάει δεν δύο αναγνωστηρίου της πλήρως μειώνει τους ώμους σας εν γνώσει έξι της νους πίσω από όλα αυτά μαζί ζέσταινε story μαζί έχει Αξίζει να Δείτε τρεις είναι που στο τέλος πριν μέσα είπε δεν είναι στο ξανά 10 αύριο συνδιοργανώνει έτσι δεν που μέχρι εδώ σ' πόσα χρήματα έχουμε να δω ποσό 10 βήματα Γι' διαβεβαιώνω δε της 36 ετών και είναι για αυτό ευθύνονται τα έτσι αυτομάτως κι αν μπορεί να μαζί συνεργάτες τους μας λέγοντας μαζί δίνουν μια αίσθηση ρέει θέλω να επόμενο μια παραλλαγή της άσκησης στο επόμενο στάδιο είναι να Δήμα κανείς τετράγωνα τοπία μοναδικής σήματα στο σώμα τους παρά τετράγωνο που σχηματίζονται μαρίνα ολόκληρα και να έχουν το ίδιο κέντρο να γίνει ήταν να τραγουδάει έξω το άλλο δηλαδή με την ίδια λογική που βλέπουμε τους ομόκεντρους κύκλους σαν στόχο ας το δούμε λίγο όπως φαίνεται καλούμαστε λοιπόν να σχηματίσουμε ένα σχήμα σαν και αυτό που είχαμε να το δούμε να εκτελείτε ουσιαστικά θα πάει όχι πόσο σπείρες ξέμεινε στην τροποποίηση του κώδικα αλλά πόσα τετράγωνα θα κάνει κουμάντο για παράδειγμα 10 σχηματίζει τετράγωνο 100 άμεσα τον σταματήσουμε 1.3 4.6 7.9 10 ανάλογα με το την τιμή που του δίνουμε μεγαλύτερη μικρότερη σχημάτιζε αυτό το πράγμα σταθερού μεγέθους κάθε φορά και να δούμε πώς αυτό τροποποιεί τον κώδικα που φτιάξαμε στην προηγούμενη άσκηση με τον μαίανδρο πάλι μέσα από παραδείγματα που θα κάνουν οι ιδιοκτήτες προσπαθώντας να δουλέψουν λίγο ποίηση το συγκεκριμένο πρόβλημα για να δούμε τι παρανοήσεις έχουν στη μετάβαση από τον έναν τρόπο υπολογισμού των έτσι πήρε κοιτούν εμάς 31 έξι γοργά διάφορες πρώτο θέλουμε να ζωγραφίσει φόρουμ λέω σωστά αλλά εσείς έτσι είναι αρεστά ζωγράφιζαν δέντρα προκειμένου να λάβει βέβαια θα πηγαίνει στο χρέος τα αγνοούμε δύο βάλε ότι κρατά πλευρά είχε ιδιαίτερη περίοδος μια τετράδα λεπτομέρεια η ΤΡΑΟ να βγει λίγο πιο έξω δηλαδή καλεί το ΔΝΤ να έχει νιώθω αντί να εξηγήσει στον 7ο μήνα ιούλιο για ένα έσβηνε βόρεια Ροδεσία πρόωρης λήξης του εργάτες δουλεύουν λείπουν βέβαια θα έχει ως όσο μπόρεσα να κάνω ότι μπορώ μέσα για ποια απέχει λίγα προσέξτε λίγο τού λέει να είναι εάν το παίξετε θα ήθελα να άκουγα λίγο γνωστή ζωγραφική κο εγώ αυτό το καινούργιο έξι πάμε στο λένε αλλά χάνοντας έτσι ένα δέντρο αυτό έγινε έξι πρέπει να βελτιώσω προσέξτε εξηγώντας ότι είναι μέτρα έτσι γύρω μέχρι αυτό το κόμμα δηλαδή αυτό είναι έργα αυτό μπορούσε αυτό αυτό άρα αυτό όσο λίγο MEGA 22.30 αν θέλουμε να έχει 10 τότε αυτό πρέπει να είναι τρεις ρήγα μου πιο πολύ αλλά το δεύτερο δεδομένο είναι συμπλήρωσε ανάγνωση ρήγα το λάστιχο είναι αυτό το στενό στο πιο αργά το στη Μυτιλήνη στη Μόρια ανά τον κόσμο αν αυτό δεν είναι το αν αυτή λίγο άνω των 0 αυτό αν αυτό το ζήτημα αυτό και σήμερα λέω στον Έλληνα νεολαία πίσω όψης δεν δημιουργούν μέγα μπορώ να πω κάτι πολύ σωστό κουλούρι ένα μέσα από τη διοργάνωση les αυτό δεν άρα προέβη στην αρχή είχε διαρρεύσει για το ρόλο προέβη στην αρχή πριν ξεκινήσει να πάνε μέσα στην έδρα της Ρεάλ κόντρα ΔΝΤ ίσως θες άρχισαν να βρει σε περίεργη ήμουν αυτό το κάνουμε δε θέλω να σας φιλήσω τα αλλαγές αλλά εκτός αυτού να αυξήσει τους φόρους για να αλλάξω τους ήταν δύο Έλληνες κατά στα μπορώ όχι από γίνεται πλοίου λαϊκά σε μια γυναίκα τι συμβαίνει άρα λογικό σχολιάζω ι είχε σειρά αλλά αλλά εξαγωγή όμοιο βέβαια ανάμεσα στο υψηλό εδώ μας λένε θέλω απευθυνόμενος λεβιέ η μπορεί να αποβεί από τις 13 12 στο μοντέλο έχει λάθος είχε επομένως δεν έχω ιδέα αν ω μη Απ' αυτή την άποψη που λέει πρόβλημα με ανάλογα με τη γραμμή αυτή ζωγραφίζει βέβαια μας βία νέος γύρος νέος γύρος περισσότερα σόρος μια δήλωση μεγάλες βαριές δουλειές ως λερναία ύδρα θα λάβουν εντός βασιλιά επιμελήτρια Δημητριάδος αργά συνήθως το ελλινυ μέγα C40 επόμενης γενιάς 66 στο πρώτο μέρος ανέλαβε δράση η ξεκινά από ψηλά νέα σημαίνει μέσω που σημαίνει την αγορά θα είναι ως 10 συνταγές με βέβαια τη δεύτερη ώρα δεν ξύλινους εργασι δημοσιεύει ένα τρεις υπομνήματα 16 22 40 της παρά τις μειώσεις είναι μέλος του σωστό το γεγονός αυτό μου λένε παίρνω άλλα τρεις μέλη της παράταξής του για να πάει στους πράσινους με να θέλαμε να μετακινηθεί απέστειλε πλευρά κάτι που μόνο η μαγική λέξη προς λέξη όχι να αλλάξει τους εν τω μεταξύ μούτρα δεν έκανε αυτό που γράφουν αλλά σίγουρα με την ανοχή βεβαίως της φτάσαμε εδώ την ξανακάνουμε ζει κάτω μαζί δεν είναι σωστό είναι ένα λάθος Βρετανός πλευρές Thomas Cook δύο μεγάλα έργα στο αξίζει όσο θέλουν λίγο και για έναν εντελώς ξεπερασμένο ρωτώντας γιατί δεν είναι ιδιαίτερα έχει άμεση Δράση μόνο γνωστό κέντρο άρα για να μη μείνουν στο κέντρο του που πρέπει να τι εστί ρήμα μια μια κουβέντα με όσοι δεν είναι άρα στην αρχή είναι τουλάχιστον 9 ώρες πέντε σοβαρά τώρα να πωλείται φέρει μπροστά μ.μ. ώρα βλέπουμε ότι τώρα έχει πάρει θέση και να εξοντώνουν προσέξτε εδώ προσθέστε μια αμοιβή στη ΔΕΗ μόνο έτσι έχω στημένο τον Μπουγά να βάλω οικονομική παράμετρο του δήμου όσους βαριούνται να εξηγήσει γιατί σίγουρα ξεκινά και πάει στο ηράκλειο μαθαίνουμε έχουν δύο ολιγομελείς σάββας του όλα τα DJ του πίσω πλευρά λέει ο Άσαντ πρέπει να πέσει το 21,90 κωδικός θέσης κι αντί να προσθέτουμε κάθε φορά θα μπορούσε όσο αυτή πλευρά έτσι άρα μπορούμε να πούμε μετά λίγο ένα πράγμα που βάζει ώστε να δίνεται 6.1000 κατάλαβε τη λογική πίσω όλα αυτά και για να Δείτε ζωγραφισμένη στο χέρι δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στο μάτι ένα είχε βρει εκεί δυο βήματα λένε κάνουν το βήμα persona non grata δηλώνει παρά να βγουν ραντεβού αυξάνεται ενώ στις δύο και ενώ η βουλή πρέπει να πάω ταξίδι λογοτέχνες σιγά-σιγά για να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά πλήρως χωρίς να αγνοεί τις βλέπετε λέει όσο πιο γρήγορα γίνεται κανονικά όμως δίνουν τις εντολές για να κάνω γρήγορα όμως να παρακολουθήσει την εξέλιξη του παίζεται λύσεις μόνο από τον λαό να έχει ξεκινήσει το βλέπετε δεν μπορεί να σταματήσει να ωραία ξεκίνησε για να δούμε τι έγινε Family ρωτάει είναι το αλεύρι λίγο λίγο χρώμα γραφίτη πως δεν θα λάβουν κάποια και μπορώ να ενεργοποιήσω τα διυλιστήρια της φορώντας μια και έτσι καταλαβαίνουμε σε δύο έξι φύγαμε λοιπόν δύο παραδείγματα με τους μαιάνδρους και με το μεταμορ κέντρα στην ουσία έχουμε μελετήσει πολύ σε συνδυασμό με το προηγούμενο μαθήματα στον τομέα της μεταλλουργίας με τα διάφορα σχήματα είδαμε με ποιο τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε τις κινήσεις των χαρακτήρων πάνω στην οθόνη και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν την πένα για να φτιάχνουμε σχήματα μια τελευταία δυνατότητα που μας δίνει είναι αυτό ακόμα αυτή τη στιγμή πατώντας τη σημαία αυτό που κάνει είναι ότι προχωράει με άλλο κράτος αλλά στην ουσία θα δούμε ότι κράτος πολλαπλασιάζεται στην οθόνη και έπιπλα θαύμα της αυτό σήμερα φαντάζεται μια οριζόντια γραμμή λυπάμαι λίγων εβδομάδων κώδικα για να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί ζεσταίνουμε το βούτυρο που κρατούν ναι θα δούμε ότι έχουμε φτιάξει αντίγραφο του κράτους τα οποία βλέπουμε το ποντίκι δεν μπορώ να τα μετακινήσει αυτών που κάνουν κώδικας έναρξης όταν λοιπόν είναι η λέξη σημαία τότε πήγαν στο σημείο εκείνο 150 ψήνει 9 12 στην αρχή νύξη στην κατεύθυνση 90 μπροστά δεξιά δηλαδή καθάρισε κατέβασα είπε να καθαρίζει τα πάντα καθοριζόταν είχε πάει στο σημείο συγκεκριμένο άτομο πάει εκεί αυτό λοιπόν λέμε να αναλάβει 10 φορές το σεξ εντολές να κινηθεί 10 βήματα ένα περίμεναν το λεπτό αυτό φαίνεται αυτής στην κίνηση που βλέπαμε έτσι και βλέπουμε για πρώτη φορά αυτή την εντολή η οποία υπάρχει στην πένα που λέγεται φαγητό εισάγεται λοιπόν κάνει τη για να επιφέρουμε ονόμασαν την σφραγίδα τρόπου εκτέλεσης δεν έκανε κάτι αν τραβήξει όμως τον γραπτώς ότι κανένα αντίγραφο του χαρακτήρα αυτού του κόσμου που βρισκόταν σε ανασφάλεια για κανά και ένα δεύτερο αντίγραφο κι ξανά στον Έλληνα να τρέπονται γράφει για πρωτόγονες πέλετ αυτό κινείται λοιπόν κάθε φορά 10 χρήματα και αφήνει ένα ίχνος πίσω του ίχνος του εαυτού του αλόνσο γιατί κατεστημένα τραβάει κι αυτοί την οριζόντια γραμμή θα μπορούσα να μην έχω κατεβάσει ένα και τότε θα γινόταν το ίδιο όπλο χωρίς να υπάρχει κοινή ορίζονται παραμυθά μόνο τραβάει κέντρα αυτό που φαίνεται είναι ίχνος από το μουστάκι του έτσι έχει μια γραμμή από την οποία ανεβάσουμε κατεβάσουμε την ενα είναι το ίδιο και το αυτό μπήκε μόνος να βάλω την Έλενα πάλι αλλά αυτή τη φορά αυτό που αλλάξαμε το το βήμα με το οποίο κινείται στην καβάλα ανακινηθεί 50 δυνατά και βέβαια δεν έχει χώρο για να επαναλάβει 10 φορές αυτή τη κίνηση αυτή να την επαναλάβει πέντε δούμε τι θα κάνει έτσι και εδώ φαίνονται τα στιγμιότυπα και φυλετική γραμμή της πένας την οποία την αφαιρέσουμε να δούμε τη διαφορά όχι φαίνεται πάνω μισό λεπτό με LNG ετησίως από τα πέραν της κόσμε να καθαρίσουμε να το εκτελέσουμε πάντα τα κατεβασμένα δηλαδή ήταν και αυτό φαινόταν η γραμμή την φυσικός έτσι και αυτό δείχνει να τα συνηθισμένα λάθη που κάνουμε πολλές φορές έχουμε ξεχάσει μια εντολή και εξακολουθεί να ισχύει το κατέβασμα της πένας δηλαδή για αυτό και έχουμε πει πάρα πολλές φορές στα μαθήματα μέχρι τώρα ότι το βασικότερο όλων όταν ξεκινάμε να προγραμματίσουμε έκανε στο περιβάλλον τους κράτησαν ζωντανό περιβάλλον είναι αρχικού ποίηση και αρχικό συνέπεια τόνο για πολλοστή φορά να τοποθετήσουμε όλους τους χαρακτήρες στη θέση τους να τους βάλουμε να φαίνονται να είναι κρυμμένη ανάλογα με το ποιά θέλουμε να είναι αρχηγοί κατάσταση να τους βάλουμε βλέπω στη σωστή κατεύθυνση να έχουμε καθαρίσει την οθόνη νάμαστε σίγουροι ότι είναι σηκωμένη πένα όλες αυτές οι ενέργειες οι οποίες θα επηρεάσουν αυτό θα φανεί στην οθόνη όταν αρχίσει να εκτελείται ο κώδικας στην προκειμένη περίπτωση έκαναν τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνει ο μέσος χρήστης ότι κάτι ξέχασε τι συμβαίνει κάτι το οποίο δεν έχει λογική άλλο οφείλετε σε προηγούμενη ενέργεια στο είχαν κατεβάσει την πένα δηλαδή δεν είχαν διαβάσει ποτέ Θεόδωρος το παράδειγμα αυτό θα βάλουν λίγο μεγαλύτερη ακόμα την απόσταση των θυμάτων καθώς το ευτελές για να δούμε αυτά τα στιγμιότυπα οπότε με αυτό τον τρόπο που ήταν στημένο βγαίνει έξω και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε και αντίγραφα των χαρακτήρων το οποίο ενδεχομένως να πολύ χρήσιμο για να δείξουμε να πάρουμε στιγμιότυπα με βάση το χώρο να δείξουμε πώς εξελίχθηκε η κίνηση ένα χαρακτήρα πάνω στην οθόνη ανάλογα με το ποιος οίνου στόχος μας κάθε φορά ουσιαστικά αυτό ολοκληρώνουμε το κομμάτι της έρευνας και των δυνατοτήτων που μας δίνει είπε έναν υγιή καταγράφει πραγμάτων πάνω στην οθόνη με βάση την κίνηση των χαρακτήρων δηλαδή στη λογική της logo γλώσσα προγραμματισμού του τάπερ εντολές αντίστοιχες στην έκδοση τέσσερις δύο και γενικότερα πνεύμα ότι η ευελιξία που έχουμε είναι σημαντική και πολύ μεγάλη έτσι στα επόμενα το επόμενο βαθμό θα περάσουμε σε πιο ολοκληρωμένα παραδείγματα τύπου παιχνίδια αφού κάνουμε ένα αντίστοιχο παράδειγμα αυτό που μέχρι τώρα αλλά λίγο πιο σύνθετο λίγο πιο δύσκολο και αφού ολοκληρώσουμε εκείνο θα περάσουμε να δούμε ολοκληρωμένα παιχνίδια και στη τις διαφορές των εκδόσεών τους κράτησε εστιάζοντας στο σκρατς Junior και τελικα να δούμε ολοκληρωμένα παραδείγματα εκπαιδευτικής αξιοποίησης που τους κράτησε για να μπορέσουν όλα φτάνοντας μεταξύ τους και να συνειδητοποιήσει κάποιος παρακολουθούσε το μάθημα τελικά γιατί περνάμε πολλά καταστατικά και τι μπορούμε να φτιάξουμε τα τελικά προϊόντα μπορούμε να φτιάξουμε δεχόμασταν ακόμα λίγο σαφές