Ενότητα 9: Η συνάρτηση Green σε σφαιρικές συντεταγμένες / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Ευτυχισμένοι έχουμε ξεκινήσει με προβλήματα που χρησιμοποιούμε στατικές τεταμένες και έχουμε επικεντρωθεί σε προβλήματα νέας μουσικής μέτρια ποτέ σήμερα θα συνεχίσει να δούμε ένα ακόμα πρόβλημα άλλη μυθική συμμετρίας λίγο διαφορετικό υπογράψουμε σαν άσκηση μιστεύω ότι είναι ένα μάθημα το σύστημα που έχουμε είναι ένα νικήτριες τρύπα πολιτικοί οι οποίοι δηλαδή εδώ όπου το καφέ είναι μέταλλο το οποίο βρίσκεται σε δυναμικό μήτε τι έχουν βιώσει όλη τη μεταλλική αυτή περιοχή μπορεί να σκεφθεί ότι έχουμε αυτό το τραπέζι και ένα μολύβι μεταλλικό πάμε και ανοίγουμε ένα ακόμη οι οποίοι οπότε αυτό είναι αυτά ζητά το εικονίδιο που χαρακτηρίζεται από αυτή τη γωνία β που περιγράφει πόσο μεγάλη είναι ισοδύναμα μπορούμε να περιγράψουμε είναι σαν ένα πρόβλημα και την εικονική μη έχει ουσιαστικά σαν να έχουμε δηλαδή αν ανοίγω ένα γενιά βία αντιγονη γενιά διά μεταξύ τότε έχουμε εύκολη κινητή βάση ένα μεταλλικό μολύβι μηδέ του είναι το ισοδύναμο πρωτομαγιά διαγώνια όποτε ήθελε να μελετήσει ένα τέτοιο πράγμα προφανώς μιας μυθικής μέτρια όλες οι γονείς είναι ισοδύναμες λογικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα προχωρήσουμε όπως έχουμε κάνει μέχρι ώρας βέβαια τ επίλυση που ξέρουμε για το βαθύ γίνεται να γράψουμε τις τα πολλών Μαλεζά άντε αλλά εδώ μπορούμε να σκεφτούμε και να προχωρήσουμε το πρόβλημα έχει διαφορετικά από την άποψη ότι εδώ βλέπουμε όταν κάναμε πολλά λάθη ανάπτυξη έγινε γύρω από το χύσουν δομείται αδίκως ίσο με θὰ είχε την δευτέρα εντάξει εδώ τώρα τοπίο Δευτέρα άμα μιλάμε για εικονική όποιοι δεν υπάρχει θέμα να κάνουμε τη δευτέρα ουσιαστικά είναι ένα επίπεδο βλέπουμε ότι το πιο σωστό είναι να κάνετε ανάπτυξη γύρω από το εξηγήσαμε ένα απ'τη γωνία θ ίσαμε το μηδέν γιατί αυτή είναι Απ'ότι φαίνεται η πιο ποιοι συμμετε υπάρχει γύρω από το θητείες μακεδονία οπότε εμείς τώρα θα σκε αλλάζουμε μεταβλητή και βάζουν τα χρήματα επειδή ζει που είναι ένα δεύτερο ταμείο π.χ. εντάξει μια καινούργια μεταδίδει όπως αυτή μεταδίδει τώρα παίρνει τη τιμή από 0 παράδοξη παίρνει τιμές από 0 έως σε ένα ξενοδοχείο είναι μείον ένα παλιό δίνει ένα όταν βγαίνω τόσο βίαιες και άμα το όχι είναι ίσο με ένα διευθυντή ίση με το μηδέν έχουμε την τιμή να αυτό τι μας κάνει αλλάζει η εξίσωση λεζάντα 30 γράψουμε γιατί πια κάνει έτσι σούζα οι ξεφτίλες δαντελένια γραμμένη σε σχέση με το όχι το οποίο έχει θύμα μας δεν είναι επαρκώς φυτό που θ είναι η πολύ γρήγορη ένα στις αρχές του επόμενες αιτίες είναι μείον όχι τετράγωνο βέβαια έχει συ εγώ δε θα το γράψουμε News ποινική έρευνα όπως κάνει ο τζάκσον ίσο με το 0 όπου δεν ξέρουμε αν αυτό είναι καίριος όπως είχαμε βρει τη βρώμη φακή είχαμε πει α καιρός είναι μια σταθερά τι γράφουμε παραμένουν διαπιστώνουμε δηλαδή ένα επιτυχημένο λοιπόν αν κάνετε αλλαγή αυτή μεταβλητής βλέπουμε από δω ότι εγώ ποιοι είναι ένα μείον δύο C μεταξύ οπότε κείτονται είναι μείον δύο σύριοι και εδώ πέρα που έχουμε ένα μείον όχι τετραγωνο έχουμε ένα μείον όχι τετράγωνο που είναι εναντίον ένα μείον δύο θέσεις και όλο αυτό το πράγμα θα μας κάνει τελικά μείον τέσσερις έξι και τετράγωνες ίσον με έβγαζε τέσσερις τετράγωνα βγάζει παράγοντες μεταξύ και είναι υπό βροχή συντριμμιών ευρώ βλέπετε το Plus έχει μια θα γίνει συνένοχο άλλο ένα αμινοξύ που οπότε στη θέση άρα λοιπόν εδώ αντί για όχι γράφουν μείον δύο έξι αντί για έχει γραφεί μείον δύο έξι από τη γενιά των τέσσερις πάντα 66 και θεμιτό μείον αυτό γίνεται έξι το τέσσερις στα τέσσερις πρόκειται για έξι ποια ανάμειξη από τη μορφή που παίρνει ύψος λεζάντα αυτή την καινούργια μεταδίδει είναι αυτή εδώ τετράποδο του ψ αυτό που έχει νέα συρία στην μνήμη την ηλικία ετών και όψη μπορούν να πουν αυτήν καινούργια εξίσου λοιπόν άμεσα στη διενέργεια εξίσωση τώρα πάει προσπαθήσαμε να κάνουμε ανάπτυγμα ευγνωμοσύνη μου δηλαδή τι θα γράψουμε οδήγηση κάθε του ψ είναι άθροισμα α είναι έκρηξη στην έδρα όπου και εν γένει από 0 μέχρι αναπήρων θα βρούμε μια αναδρομική σχέση γίνεται όπως κάναμε την προηγούμενη φορά μπορούμε να κάνουμε τη λύση της ξαναλέω ότι η διαφοροποίηση τώρα ότι το ανάπτυγμα όταν γύρω σου σαν ένα καντάφι μεταξύ γύρω από αυτό το σοκ από την είδηση μετέφερε και όχι επίτηδες την δευτέρα που κάνουν χαρά γιατί αυτό κανείς δεν τα γύρω του έχει ίσο με το 0 επιγραφών έχει πετύχει τετράγωνο έχει τρίτης και ούτω καθεξής στην όμως η τώρα έχουμε νομός η του 661 μείον 1000 εξ ορισμού παρουσιάστηκαν θα κάνουμε αναγωγή από το θ ίσο με το 0 λοιπόν αν κάνουμε προσεχτικά τις πράξεις το αποτέλεσμα είναι ότι να πάρουμε μια αδύναμη σειρά της μορφής ποινή έξι που θα είναι ένα και εδώ θα έχουμε μειώνει επιλέγηκε ένα παραγωγικό ένα παροδικό επί ένα παραγωγικό επιδέξιοι σε μειώνει μειώνει και έχει βγει βερνίκια δύο δύο δύο Παραγωγικό δύο παραλίγο σε τετράγωνο και το εξής καταλαβαίνω όπως έχει αφήσει να εδώ χαμηλώνει και μετά αλλά μειώνει μειώνει και μετά θα έχω και μειώνει και δύο ευρώ χάνεις είναι ένα συν στο κόμμα πάει και δυο και θα εκείνη και τρεις εδώ είχα δύο παρά το ένα αρχοντικό κάνει ένα παροδικό τότε δύο κρυμμένο βάθος τότε ας το γράψει ένα θέση ούτε το καταλάβατε θα είναι μειωμένη επιθυμία ανήκε ένα την ανέβηκε δύο από το πρώτο κομμάτι τόσα χρόνια και να επιλυθεί δύο νικήτρια κι εδώ κάτι θα έχουμε τρεις παραγωγικό επί τρεις παρότι το κέντρο εξυπηρέτησης φύλαξη όπου αυτό τώρα εντάξει έτσι για οποιοδήποτε είναι πίνακες αν το έδινα καιρός μπορείτε εσείς να επαληθευτεί το σπίτι πάντοτε είναι αρκετές εντάξει μπορείτε επαληθευθεί ζει στο σπίτι πολύ εύκολα ότι τερματίζεται αυτή ακριβώς η ότι συμπίπτει μεταπωλεί ω παρά τηλέ ειδήσεων είναι απόλυτα σε αυτή την περίπτωση η οποία είναι η πολωνέζα νάνσυ για παράδειγμα αν βάλουμε Nissan με ένα τι θα γίνει το βλέπετε μισό με ένα θα έχουμε ένα μειωμένο ΠΑΟΚ τερματίζεται στο σύνταγμα γιάννης αναίτιο εδώ πέρα δύο με το μείον διάρκεια ΒΙΟΠΑ τερματίζεται στο ιδρυτής και ούτω καθεξής οπότε συμπίπτουν και μετακινεί ορίζεται ακριβώς γι αυτό θέλει και πολλές πρακτικές ίσως και τον τύπο του Ροντρίγκες που έχετε να διαλέξετε αλλά στην περίπτωση που έχουμε 51 καιρός έχουμε πολλά να λεζάντα πάντως έχουμε αυτή την επίθεση ήταν η οποία θα διατηρούσε και θα είναι πιο βολικό να γράφει με τη βοήθεια υπερ μετρική συναρτήσεις αμάξι και η γεύση γη και που έχουμε ήδη εν ονομάζεται συνάρτηση λεζάντα προτού οι δόσεις βαθμού οι τάξεις και μπορούμε να συνδυάσουμε μια περιμετρική συνάντησε υπεξαγωγή ευρηματικές συνθέσεις όχι ταξίδια με πιάσατε πάτο όμως έτσι το λένε τ' πάρα πολύ πολλές διαφορικές εξισώσεις που μπορώ να γράψω με βοήθεια ευγνωμοσύνη μας εντάξει που είναι άπειρο απέδωσε άμεσα πραγματικότητα έχουν κάποιες συγκεκριμένες εύκολη συντελεστές και αυτές τις αναπαριστούν αυτό που λένε οι Κύπριοι με ειδικές θεραπείες άρια πράγμα μια κλασική υπουργοί με τη συνάντηση αυτή θα σας γράψω τώρα και η οποία χτυπά χρηματικής ανατέθηκε είναι ισοδύναμα αυτό τόποι εδώ για κάποιο κάποιες συντελεστές είναι υπαίτιοι εφ δύο ένα διευθύντρια ένα άσβεστο άτομο το υδρογόνο μπορεί να τις οποίες μετέφερε 2000 αντί για τα κουτιών που έχουμε για τώρα αλλά και λοιπόν εφηύρε που θα έχει τα εξής γνωρίσματα v C ακόμα σει αυτη περιπέτειες να παίζει είναι δυναμώσει η δυσμορφία και επενδύει διάσημη επιζητά τη γνώμη ΠΖ κλειστή πρώτη και ένα παράγοντα καθώς και έχει και έναν μπίλι εφηβικές ένα C C και ένα ευρώ ζ τετράγωνο δία βίου παροδικό και ούτω καθεξής θα προλαβαίνουμε τα θα είναι υπήρχε μετρική λοιπόν συνάρτηση δύο ένα πόσιμου είναι αυτής της μορφής στον Υμηττό Καρντόσο αυτής δεσμεύεστε φτιάχνεται με αυτή το ευκολότερο δηλαδή αν είναι συνάρτηση του ABC χρησιμοποιώ μετά σαν συντελεστές προσπαθούν απλώς να σταθεί δυνατή λογική δηλαδή έχουμε ήδη συνήθως αρνητικά έγινε και έδωσε τον μάρτη και μετά όσο ανέβαινε το πρόσθετο ενώ εντάξει ποιος μπορεί να μπει τώρα η συνάντηση αυτή έφερε ένδειξη η οποία όπως την ονόμασαν οι νέοι συνάρτηση ήδη προτού είδος προτού δώσει τρεις βαθμού 9 νικοτίνη μπορεί να είναι όχι μόνο κέρδος μπορεί να έχει οποιοδήποτε τερματικό σταθμό πώς μπορούμε να αντιγράψω αυτή με τη βοήθεια της περιμετρικής πιο tablet πώς μπορώ να γράψω κάτι γι του ξύλινου κλήσεων με την περιμετρική τιμές πρέπει να έχει το εδώ και 20 έστω μια για παιδιά πολύ ωραία θα ήταν οι ίδιοι άνθρωποι εδώ πέρα τόμπι χωνί ωραία έκδοση έχει μονάδα μονάδα είτε θα είχε ένα εδώ θα γίνει ένα βιβλίο πραγματικό όταν γίνει 36 άρα αυτό ήταν τόσο απλό είναι ίδιες δύο ένα μειώνει και έναν μονάδα , έξι εντάξει είπε λοιπόν χρησιμοποίησε την περιμετρική που υπάρχει σε όλους σε όλα τα προγράμματα όπως το άσθμα η ποιοι είναι και φτιαγμένη συνυπάρχει σε πίνακες υπάρχει και αυτός ότι πως απλώς να υπολογίζουμε απέσυραν μωρό λοιπόν αυτή εδώ τη λύση του της εξίσωσης δούλες του ζαν διότι οποιαδήποτε κουβέντα στο οξύ που έχουμε μετατόπιση τώρα που κάνουμε τώρα βήμα μας θα το γράφω και με τη βοήθεια της περιμετρικής εντάξει και να έχουμε ένα συστηματικό έτσι μια συστηματική έκθεση της S&P αυτά τα μαθηματικά που χρειαζόμαστε Σώρρας με να κλείνει την καριέρα πάνε αυτές οι περιμετρικές χαρακτηρίζονται από ανάλογο με το δίχτυ που έχεις καθορίζει τη μορφή έχουν αυτά αυτής τελευταίες εντάξει είναι ολόκληρη κατηγορία 151 το ένα ένα θα είχε μόνο δύο όρους και θα έχει άλλο άλλο αν δε σχέση μεταξύ του έστειλε χθες είναι δράμα το δύο ένα έχει τους δύο στον αριθμητή και τον ένα σοβαρά μαστίζουν για παράδειγμα μεταξύ ολόκληρη θεωρία πίσω τις περιπέτειες την αντίθεσή εντάξει που ουσιαστικά απρόσιτες με συγκεκριμένους τύπους μαζεμένες τη κατά κάποιο τρόπο ομαδοποιούνται ξέρεις αμέσως αυτό το σύμβολο πως θα γράψει μετά όμως η εντάξει όμως δεν χρειάζεται περισσότερο τα καθαρά μαθηματική φυσική μπορεί να μας διαβεβαιώσει για δήθεν κλασικό μεθοδολογίες μαθηματικοί φυσικοί υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες είναι πάρα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την επίθεση έχει γίνει εξαιρετική δουλειά του τραχανάς βιβλίο λέγεται ακριβώς επειδή μάχονται μηχανικά δυναμικά προκύψει στο πάρα πολύ κύριοι αναπτήρα προβλήματα και μάλιστα αναλυτικά όλα αυτά ακούγονται μηχανικής είναι πολύ δύσκολο να νικά χρησιμοποιώντας επιχειρηματικές συναντήσεις με νήμα διαφόρων με δυο τρεις μετοχές που βρέθηκαν σε έχει αναπτύξει περισσότερες αυτό στο δεύτερο όπου βρίσκονται λοιπόν για πάμε τώρα να δούμε να γράψουμε τη δική μας τις λύσεις ποια θα είναι η κύρια πηγή τη μορφή της δύσης αλλά κόμμα ήταν εντάξει και εισάγονται ποιά θα είναι διοίκηση αρχίζει σύμφωνα αυτά έχουμε πει μέχρι τώρα εμείς τώρα το μόνο πράγμα που άλλαξε η αντίληψη που είχαμε γιατί για το κομμάτι του θ αλλά πάλι ένα τέτοιο πετούν έγραψαν απλώς δεν είναι τώρα καιρός χιόνια όπως ήταν την προηγούμενη φορά κάνει μορφή της δύσης άλλαξε κάτι παίζει μουσική συμμετέχουν οι ΑΠΕ αφού εναλλάξ δίπλα αρχίζει α γη νερό στη γη σε δύο κάνει υπέροχη στιγμή ανοίγει και ένα δεν είναι και όλο αυτό τη πύλη ν τώρα το παραγραφή Ιδού πως θ υπόψη εντάξει αλλά το κινητό ώρα πάρα πολλά χρέη που καρδιολόγοι πρέπει να μιλήσουμε αν θα έχουμε και τους δύο ρόλους το συγκεκριμένο πρόβλημα θα βρείτε δύο τώρα αφού κοιτάω εδώ στην αρχή των αξόνων έχω μέσα το Meet the ball αναχωρούσε ενάντια σαν υποχρεώθηκαν αυτά εδώ φεύγουν και οι μισοί θα είναι α ν πιάνει επί ποινή χωρίς ξέρει προγραμμάτων αυτή η πληροφορία και άλλη πληροφορία εμείς έχουμε περάσει ότι εδώ παντού γύρω-γύρω άρα και στην επιφάνειά η κα δυναμικό 0 πώς μπορώ να πετύχω να λοιπόν είναι αυτοί απέσυραν θέλω παντού γιατί η ισότητα βοτανικό 0 όμως τα πράγματα δεν πρέπει να ισχύει πρέπει να ισχύει έχει βγει κος β πείσαμε τον ρε αυτοί είναι συνθη κες από την οποία προσδιορίζονται οι ταγοί εντάξει αυτή ουσιαστικά σύρθηκε την οποία εγώ θα βρω κάτι να κάνει τοπίο να τάνει δεν είναι ακέραιοι τώρα εντάξει για να δούμε πόρτα προσδιόρισαν Παναγή ποια είναι αυτά τα ενοίκια δηλαδή μπορεί κάποιος να μου πει είναι ρίζες αυτής εδώ αυτής της συνάντησης μπορεί τις συνάψεις λεζάντα για συγκεκρι αντιστοιχούσε ρίζες για συγκεκριμένο κος 0 μεταξύ αν πάμε για παράδειγμα αν ζωγραφίσουμε εμείς την φαίη δύο υπαίτιο των πόλεων γνώριζαν τρίο ποσό είναι περίπου δεν είναι τρεις δεύτερα είναι ένα δεύτερο τρεις έχει τετράγωνο μειώνεται μεταξύ των οποίων αυτό είναι ουσιαστικά μια παραγωγή που έχει ρίζες ξέρω γω στο εδώ θα είναι το μείον ένα ρίζα τρεις εδώ θα είναι το σήμα ενώ λάρισα τρεις εγώ βέβαια διαφέρουμε για την περιοχή από 0 μέχρι σε θετική περιοχή ουσιαστικά τη βλέπουμε να περάσει αυτό το πεδίο εγώ μια ρίζα εδώ σε πιο σημείο στο έναντι 53 αν λοιπόν για παράδειγμα τόκος β ήταν ένα δυάρι 13 τέσσερις τόνοι είναι το δύο εντάξει εδώ οδήγησαν δύο αγώνες ζωγραφίζω τώρα το χρέη 2,1 γιατί όταν αυτά τα νεύρα δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό κάπως έτσι θα είναι θα έχει πάει λίγο πιο λίγο πιο κει κάπου εκεί κοντά θα είναι πάντα στήριζα εντάξει οπότε εγώ από αυτήν εδώ την εξίσωση τι ψάχνω να βρω για συγκεκριμένο κοσμείται από ποιος το καθορίζει αυτός η γωνία β ανάλογα με τη γωνία 18 πρόβλημα έχουμε συγκεκριμένου κος β και μου λέει μια τιμή μου λεγε πράγμα 07 ψάχνω να βρω εγώ όλα εκεί όλες οι κινήσεις είναι αυτή της αγάπης λεζάντα που έχουν ρίζες στο 07 και μπορεί να είναι υπαίτιο είπε 3,7 είπε 8 είπε 8,42 και με αυτή τη σειρά αριθμών εγώ τις ρίζες και τα δυνατά που θα έχουν αύριο θα βάλω ένα ένα κ και μεταβαλλόμενη κ κατάφεραν ν κ εντάξει συμφωνώ αλλαγή αλλά τότε βγήκα από που θα το ρυθμό και αυτό λέμε διαφέρει είναι το κ ίσο με ένα και η πιο μικρή κίνηση του λίγη που μπορώ να έχω το πέρα για να έχω στο κοσμικά ρίζα το ν κ δύο θα είναι οι επόμενοι πμ ποινή που μπορώ να έχω για να έχω ρίζα πάλι στόχος ήταν και είναι τα εξής οπότε οι εισηγείται νέα χρήση πάνω στα κ εμπειριών από ένα έως 9 και που είναι οι αντίστοιχες τιμές το μικρό θαύμα το πέραν της ανάρτησης στάση συναντήσεις και βάλουμε κατά συχνά τίθεται βέβαια έτσι ώστε να έχει αφαιρέσει τη γιατί αυτές οι δύο πρέπει να ισχύει για να μηδενίζεται το δυναμικό πάνου στο διαγώνια Φίτεσε με β το καταλάβαμε όποτε αυτή γύρισε όπως αυτά 12 διαφωνώντας βρωμάει άνετα αστυνόμος είχε γυρίσει αριθμητικά υπολογίστηκαν καθώς προτού προχωρήσουν τώρα καταλάβαμε εντάξει απόρροια της Real News όχι θα είναι μόνο ορισμένων πρώτων πόλεων κάλεσε επίσης θαρρείς πως καθορίζονται από το δείκτη ότι ήταν τιμή από 0 συνεχίζει μέχρι το άπειρο οπότε αν εγώ τα δικά μου είναι ξέρω γω 30 μήνες και τον κόσμο η εκβιαστική μ.μ. τιμή τρόπος είναι το πώς τα 93 δεύτερα ψάχνω να βρω για πια γι έχω το πεϊνιρλί που σε αυτή τη μνήμη να έχει ρίζα και μπορεί να είναι το πεδίο τότε 4,74 το περί 8,47 κιλό εφεξής μεθάνε και προς το βράδυ να οπότε εγώ κάθε φορά που ένα ζωγραφισμένο βρίσκουν Ριζάρη και κάτι εύκολο εντάξει η πιο ήπιο μικρή βέβαια είναι αυτή που έχει σημαντική αν πάμε να επικεντρωθούμε τώρα σύγχυση γύρω από το μηδεν αν πάμε όπως κάνανε τις ένα άλλο πρόβλημα κοιτάξουμε τι γίνεται πολύ κοντά στη γειτονιά του μηδενός τότε οι απώλειες αυτές τις ρίζες θα κρατήσει μόνο την πρώτη και πράγματα πέρα α Μ1 πήγα Μ1 έδειξε ένα ένα κόστη η αυτή θα είναι ADSL η πιο σημαντική γιατί όσο πιο μικρός καθώς οδηγεί τις τόσο σημαντικές αφίξεις φωνακλά όταν κάποιοι στα 0 ναι με όχι αυτή ήταν η κ έχουμε όπου την κ ενιαίοι ξαναλέω μ' ένα σημαίνει τη λιβύη πρώτη γεύση που έχει Μ1 θα πρέπει να είναι του κόσμου ήταν ίσο με το 0 το πιο μικρό μήπως μπορείς να βρεις και να έχει μηδενισμό στόχος η είναι τόνια ένα όχι δεν υπάρχει πρόθεση να παίρνουν άδειες να χτυπάει μόνο σ'αυτό το δίκαιο νεαροί 9 ένα μετάνοια δύο οκ είναι καινούργιο αλλού αν συναντήσει υπαίτιο που έχει πάλι μηδενισμός όπως β γιατί σας έφτιαξα το πεδίο έχει μηδενισμό μετά μπορεί να έχει το εδώ πέρα να έχει το πέντε 42,7 ασκούμενων δεύτερης οπότε το ν ίδιο τον ίδιο θάνατο 42,7 και είναι η δεύτερη ρίζα οπότε ο δείκτης πάει στο ότι είναι η δεύτερη φορά που βρήκα στη βιώσιμη διαχείριση και έτσι γίνεται ρύθμιση μου 1.3 και το ταξίδι με αυτό πέραν αυτών και λοιπά το μόνο που θα μείνει πάντα ήρθα εγώ μπέρδεμα γιατί τώρα σου λέει ακριβώς τι κάνεις αυτό και φαίνεται ότι είναι διακριτό δηλαδή από το κατάρτι μέσα από ένα η πρώτη ρίζα μέχρι την πιο μεγάλη και είναι πρόδηλη η πρώτη μου το πρώτο γη για συνάρτηση λεζάντα που να έχει ρίζα αυτό όπως είπε έχουμε αυτό χρειαζόμαστε τη διεθνή συνθήκη συνθήκη της ληστείας οργασμό μόνο αυτά λοιπόν έχουν ρίζα στόχος η μεταξύ κυρίως επειδή είχαμε πολύ χρόνο μα κι όχι αυτά λέγονται άμεση συνάρτηση η ταπεινή λίστα διδάσκουν ίσες με την γερμανική εφημερίδα ένα που διατηρώ σειρά αυτά δεν απολύονται μόνο όταν το δίχτυ είναι ακέραιος τότε γίνονται πολωνέζα σας περίπτωση είναι απείρως σειρά που συγκλίνει όμως σε συγκινεί και είναι πως το λένε έχουμε σημειώσει παραθέτει κατανοήσαμε είναι κοντά στο ακέραιο θα είναι παρόμοιες γραφείο παράσταση εντάξει υποταχτεί υπόγειοι μορφή της δήθεν και αφού ξεναγεί μορφή της λύσης μπορούμε να βρούμε για πράττουμε και τα παιδιά εκεί κοντά δεν είναι δηλαδή μπορεί να βρούμε το ε άρα που θα είναι μείον μερική στροφή προσέκρουσαν δηλαδή θα είναι α ένα ένα επιθυμίες να αιτία να μειωμένα έχει φύγει θ και μπορούμε να δούμε και το ε θ π θα είναι μείον ένα βία αλλά και τη μερική στροφή ως πρόστυχα και τότε αυτό θα μας κάνει να είμαστε προσεκτικοί α Μ1 PR ένα εναντίον ένα επί PSI φ ταχύτητα παραγωγής γι' αυτό πέρα και ίσως και θα φύγει τομή για την Αυτοδιοίκηση και δω πετώντας μ' Τούρκος Τσίπρα εντάξει και αυτό είναι το ε ήταν ψυχή κοντά κοντά στην αρχή των αξόνων ποιος μπορεί να μου πει πώς μπορώ να βρω ότι δεν φάνηκε να τα πάντως επιφάνειες κοντά στο στην περιοχή του μηδενός κατευνασμό της μια βρούμε θα έχετε να δεν έχουμε πει ποτέ πως θα είναι εδώ έχουμε ξανακάνει σ' θ ήσαν θέλουν εμείς πάμε τώρα εδώ ο αριθμό ς του άρθρου είναι το αν θα άλλαζε όλο μιὰ Ε Θ διά να τέσσερις ποιοι οπότε θα είναι αυτό το αποτέλεσμα διέθεσε κάποιοι αλλά και επειδή θέλω πάνω στην επιφάνεια θα είναι για τις γυναίκες ήταν ίσο με το δύο άρα θα είναι μείον α είχε έναν άλλο ένα μείον ένα δύο τέσσερις ποιοι επί PSI β ευφυών παικτών στη ν εντο ς του οποι ου ει ναι κος Δείτε εντάξει γιατί εγώ θέλω τώρα άνετο στην επιφάνεια τρόπος εμφανή μετά χρειαζόμαστε ΕΘ για φυτά λυσσάνε δείτε εδώ πέρα θα διοικεί βρέθηκε οποιαδήποτε θ οπουδήποτε στο χώρο στο εσωτερικό εντάξει αν τώρα θὰ γίνει ευρεία γωνία τότε έχουμε την περίπτωση της Κίνας έχουμε ληστεύουν και κοινοποιεί και την τρύπα κοινωνική τρύπα και πινακίδα ποτό πολλές φορές είναι πολύ σημαντικό αναπτύχθηκε πολύ μεγάλο αριθμό όπως δεν την έχεις δει εντάξει κατανοητό γιατί πολλοί θα με θέλει να εντάξει η ΕΚΤ τα μαθηματικά απόρροια σκεφθείτε λίγο μόνοι σας εντάξει αλλά πρόσφατα αυτό τώρα τα καλά παιδιά είναι έτσι τι κάνουμε κι κάθετη επιφάνεια κατέστρεφαν πέρα από οικονομική είναι παραγωγός ως πρόσθετα εντάξει Γι' αυτό έχουμε εμείς εδώ το ΟΕ εταιρεία τέσσερις b έτσι θα είναι εκεί με το μέτρο της ΡΑΕΚ βάζουμε το όνομα του τέως και βρίσκουμε ότι ισχύει αυτή η συνθήκη σίγουρα με την πορεία προχωρήσουμε δηλαδή και είπα να μην προχωρήσει να δούμε τώρα να γενικεύουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με υστερικές ενταγμένες και να ξεφύγουμε από μια συνθήκη με 300 πέρα δώθε και μέτρια είχαμε είχαμε αυτή την περιορισμένη ζήτηση και να πάμε στην ελληνική περίπτωση όπου δεν έχουμε δεσμευθεί και συμμετρία όπου εκεί πέρα πρέπει να βάλτε μέσα και τη γωνία φίλοι στην πραγματικότητα όταν έχουμε τη γωνία φίλοι το ίδιο το φυτό είχαμε βρει κάποια θυμόσαστε εμείς είχαμε καταλήξει ως εξής είχαμε βγάλει ότι λύση οι πιο δυναμικό στυλ και περιττές χαρά μτφ υπογράψει ως επιπε θ επι πιο τροφή αυτό είχαμε βρει τις λύσεις ήταν της μορφής α γνωριστεί είναι συ γινόταν αναμένεται στα τέλη Ελένη Ευρυτανία β επιρροών στην περ ένα αυτές με διεθνείς γεύσεις εδώ είχαμε βρει πώς είναι η συνεπής δηλώνει στην ι μεσσίες όπου το ΑΕΛ είναι ακέραιος το μήνα κεραιών εντάξει και αυτό που δεν το έχουμε κάνει για τη γενική περίπτωση είναι να κλείσουμε για το θ γιατί εδώ έχουμε κάνει γιατί είχαν βρει ότι διαφορικη εξισωση που περιγράφει το παιδί η είναι οι εξής μπήκε στους the ζητά ένα μήνα είχε τετράγωνο είπε έχει φύση νομιμοποιήθηκαν είναι στόχος η SEAT έλκυε ένα μείον τετράγωνο διά ένα μείον όχι τετράγωνο τάξη φοιτητές πίσω μέχρι το 0 εντάξει εμείς είχαμε πει ότι θα επιτευχθεί στο εμείς το με τον Μίλερ το υψόμετρο 0 αντιστοιχεί σε ΔΟΥ μαζί με θήκη με τι έκανε ευρύ απολογισμό άλλες δαπάνες αυτό που είχαμε κάνει ήταν να βρούμε απέ ερε η πολωνή νόμιζαν ότι τα οποία αντιστοιχούν στην περίπτωση των ΤΟΕΒ είναι ίσο με το 0 και απλοποιείται αρκετά εξίσωση αν κάνουμε θα δεις να θιγεί εξίσωση με παρόμοια μεθοδολογία όπως κάνω προηγουμένως είναι αρκετές πράξεις αυτή λέγεται γενικευμένη εξίσωση δεν ήταν αλλά πρέπει με τη γενικευμένη 1004 να κυνηγήσεις τώρα είναι η συναφή Associate έφευγα πολύ ώριμα λεζάντα τα οποία έχουν πιο γενική μορφή είναι αυτή στόχοι να σκε τα οποία μπορώ με ένα συστηματικό τρόπο να υπολογίσω και η υγιής αυτή ως εξής σύζευξη με λεπτομέρεια αλλαγές μορφής μείον ένα στην ΕΠΗΕΑ εναντίον όχι τετράγωνο Δευτέρα πμ παραγωγή εσείς στοχοποίησης της γενικευμένης εξέταζαν είναι τα συναφθεί πολύωρη Μαλεζάς δεν τα οποία μέχρι χθες και ελιές και υπολογίζονται με την βοήθεια των ΤΕΙ να ανοίξει με τη βοήθεια των εν όταν εμείς έχουμε μια διαφορά εν που θα είναι διαφορετικά από το τώρα εμείς από αυτό εδώ το έντυπο τι μαθαίνουμε για τα εμείς κάνουμε σεβαστό Έλληνα κεραιών στο ακέραιο τώρα μάθαμε και κάτι ακόμα αυτό το ζήτημα δεν μαθαίνουμε κάτι το αίμα εγώ νομίζω ότι κάθε μεγάλη εδώ οτι αυτά τα τέλη θα είναι υπόλογοι έναν βαθμό εντάξει και το καλό παρανοήσεις αυτό γίνει μεγαλύτερο βγάζει αυτό πάντα άρα το MA το περίφημο απολύτως να είναι πάντα μικρότερης του καταστρέφοντας τον τύπο βγάζετε το περιορισμό ότι το εν μικρότερο εισόδημα λένε οπότε τώρα παίρνει όλες μέσα από μείον έλεος σε άκαιρες για να κάνουμε και λιγότερο στο πρόχειρο μέχρι να βρούμε μερικά τέτοια πολύωρη μάχη εντάξει βλέπετε ότι αν αυτό δεν είναι ίσο με το 0 year εμείς με το μηδέν αυτός τύπος στη δίνη ΤΕΙ δεν , 0 εντάξει αυτό υποστηρίζει το βάλουμε 0 Καλλονή 0 αυτό φεύγει 0 παραγωγή εσείς άραγε εμείς με το μηδέν θα γίνει για μένα η συναφή επαγγέλματα δεν είναι ίδια με τα πολλά ενώ θα ακούσετε από τα θερμά να βρούμε κάποια άλλα πολύτιμα πιο γενική τα γενικευμένα να δούμε για τα διάφορο από το εν αποδομείται οπότε για να βρούμε το ΤΕΕ για παράδειγμα ένα ένα ΟΠΕ ένα-ένα τοίχοι είναι για χρυσό με ένα και γέμισαν ένα ίδρυμα αν πρέπει να πάντα μικρότερο απολύτως δεν ποτέ αυτό πώς θα είναι συμβουλεύει ότι κόσμο λέει μείον ένα στην πρώτη επί ενάμισι τετραγωνικό ενα δεύτερο ζήτημα με το μισό με ένα επί ένα παραγωγή CD του Thu ένα χρήση αυτό να δούμε είναι μείον από δω το ένα ένα έχει τετράγωνο δεν είναι ένα μείον 100 πράγμα δεν είναι εκ των πραγμάτων τίθεται ένα δεύτερο θερμικής και μελοδραματικά ή η το γράφουμε τιμωρήθηκαν εδώ τώρα το ΤΕΕ να ενέχει ξύδι με παραγωγής μετοχικά μονάδα οπότε τότε ένα-ένα ουσιαστικά μείον Cyfield σύμφωνα μ αυτό γιατί τώρα και αν θέλουμε να βάλουμε το εντάξει είναι πάντα πιο μπορούν να βρουν να βρούμε τότε δύο ένα δηλαδή τώρα το Ελληνίς με δύο και το ένα είναι ίσο με ένα πάλι πάμε γι αυτό λοιπόν μειωμένα εις την ένα εναντίωση και των αγώνων στην ένα δεύτερο επί ένα παραγωγή έτσι και τώρα στο πεδίο το παιδί θυμάμαι τα ποσά είναι θυμηθούμε το πεδίο είναι τρεις δεύτερα είναι ένα δεύτερο τρεις έχει τετράγωνο μειωμένο σύνταξη ποτέ πρώτη παραγωγή του παιδιού θα κατεβάσει κάτω δύο θα προβεί σταδιακά θα έχουμε τρεις έχει δεν είναι τέτοια αν βγει έχουμε λοιπόν εδώ μιλίων ενώ από το αυτό μας κάνει πάλι συνειδητότητα οικονομιών είναι βεβαιωθεί τα και θα έχουμε τελικά αυτή παραγωγή μας κάνει τρεις έχει αλλά είναι μείον τρεις κάτοχοι μετοχών στην ταραγμένη sites η ευτυχώς όχι εντάξει καταλαβαίνουμε και τέλος το ΤΕΕ απλή αντικατάσταση των τύπων δύο ποιο θα είναι μειωμένα στο τετράγωνο επί ενάμιση τετράγωνο East-Med δύο Δευτέρα επί δεύτερη παραγωγής τώρα του χθες δύο και δεύτερη δύο παραγωγής αυτό εδώ και χρόνια σταθερά αυτή σταθερά νομίζω ότι είναι τρεις ναι οπότε και μένει μόνο αυτό εδώ στην πρώτη το κόστος το ένα ένα το μίτο τετράγωνα είναι τέτοια μη τόνο τετράγωνο είτε αυτά είναι τα πρώτα γενικευμένο πόλεμο άλλαζαν τα με βάση τα οποία προκύπτουν απόλυση άφησε διαφορικές εξισώσεις εύκολα μπορεί να κάνει τις επαληθεύσεις σπίτι ότι με αυτή τη μορφή αυτά τα πολύ αυτά εδώ είναι λύσεις αυτοί οι διάφοροι δήθεν χρεώσεις και η γενικευμένη λύση ευθέως μορφές εντάξει στην πραγματικότητα όμως δεν χρησιμοποιούμε αυτά χρησιμοποιούμε κάποια κάποιες άλλες συναντήσεις και συναντήσεις με τον Δία μπορεί είτε για πες για πες θα μπορεί να τα σίγουρα πάρα συνεχίζουμε με δραματικό ΤΤ και χρησιμοποιούμε που θα ξεμπλοκάρει η μηχανική και χρησιμοποιούν και να τις χρησιμοποιούμε οπότε ότι φαίνεται ότι εδώ θα έχουμε αυτά έδωσαν λύσεις επί αυτά εγώ θα λεγε κάποιος θα λύσεις τη ΕΙ μύθοι άρθρο τότε χρησιμοποιούμε αυτά πολλαπλασιασμό ένα επίγειο αμειφθεί επί κάποιες σταθερές που ονομάζονται μερικές αρμονικές εντάξει εμείς λοιπόν στην κόντρα με τις Ferrari και αρμονικής που συμβολίζεται με η υ Ελάτε τώρα τι τους διαιτητές κατεβάζω γάτο προωθεί κακομάθει οι οποίες προφανώς είναι πολλαπλασιασμός αυτών των πολύτιμων γενικευμένων λεζάντα αλλά είναι πολλαπλασιασμός τι θέλει κος θ πολλαπλασιάζονται και τα θετικά που ήδη έχει δημιουργήσει ε νύφη και με κάποιο συντελεστή κανονικο PC γι αυτό χρησιμοποιούμε τις θετικές αρμονικές γιατί αυτές είναι κανονικό κρυμμένες δηλαδή θα έχουμε δύο έλκυε ένα 34 πμ και θα έχουμε έλλειμμα μείον είναι παραγωγικό εδώ Ελευσίνα παραγωγικό εντάξει αυτές τις τελικές αρμονικές οι οποίες είναι κανονικό ποιμένες τι σημαίνει κανονικό πεσμένες σημαίνει ότι υπάρχει σχέση των γονιών τους δηλαδή ολοκληρώνονται από 0 έως τη size η δε θ' ολόκληρο από 0 έως δύο έτη δε φταίει ποιανού πραγμάτωση της σφαιρικής ένα αστεράκι τροφή τα χωράφι φίλοι έλεγαν θ έχω μάθει εδώ λοιπόν θα βάλουμε τον ηγούμενο τον ηγούμενο εισόδου με ευέλικτα τότε δ είναι έντονος εντάξει σχέση καθώς η οδός διαφορετικοί δείκτες εντάξει διαφορετική νύχτες το εσωτερικό γινόμενο μεταξύ αυτών των παιδικών αρμονικό είναι γενικά οι κάτοικοι Γι' αυτό έχουνε αυτό το αστεράκι υπάρχει σχέση αθωώνοντας για διαφορετικούς δείκτες αν και διάφοροι δήθεν αυτό το εσωτερικό γίνομαι καν 0 αυτοκινούμενα γίνεται μεταξύ κι αυτό είναι πάρα πολύ βολικό για να γίνετε διάφορες ασκήσεις που θα έχω με τη βοήθεια των Στέλιου αρμονικό υπάρχει σχέση πληρότητας είναι κάποιες μόνο από τις ισχυρότερες και σχετικές αγωγές που είναι σε θέση να παραθέσει τη μοναδική τελετή μονάδες και σχέσεις κοινότητας άθροισμα αλλά στην σχέση αφορά γενικότερες κιθαιρώνα έγραψε με τη σχέση ξηρών και θα έχουμε άθροισμα ακόμα κι αν πράγματι σε υψηλό white έργο ελ ψητά ακόμα φίλοι ή των wine LM φυτά ακόμα αυτή εντάξει άρχισε το πάντως όλα τα δυνατά μπάσα βέβαια για διαφορετικά θ φ θ τομές και δοτός αυτός όπως μας κάνει κάνει δ πως Θ Νιάρχος ή επί δ τη μείωση των εντάξει αυτήν τη σχέση ποιότητας δηλαδή δύο ουσιαστικά και ένα τρόπος να παράσταση δ συνάντηση πολλές φορές να χρειάζεται για να κάνουμε αναπαράσταση των δ συναντήσεων με αυτή τη λογική ποιος μπορεί να μου πει ποια είναι η γενική μορφή της Δύσης σε ένα πρόβλημα που έχουμε σχετικές γραμμένες και γενικά μας βολεύει σφαιρική συμμετρίας που για να το λύσουμε και αθέμιτη έγκληση λοιπόν φίλοι του ψυχρανθεί τι μορφή θα έχει θα είναι άθροισμα κόμμα εν και διαπραγμάτευση του α Art χριστίνα ελ β ελέω του Άρη στην Munich Health και ένα εντάξει επειδή σε μερικές αρμονικές του φυσικά ακόμα φίλοι αυτή εμπειρία γνωρίζεις αφού υστερικές αρμονικές είναι κανονικό ποιμένες αυτοί οι κύριοι όροι της δύσης γι' αυτό προθεσμίες για μια άσκηση πολύ απλή απαιτούμε την θεολογία την 9 δύο λοιπόν αν σκεφτούμε εμείς τώρα το διάσημο για μας που θα ξεκινήσουμε και εντελώς στο σπίτι μετά ας φτιάξει εγώ μια σφαίρα Βούτση προσπαθείς να φτιάξεις μια σφαίρα αυτό το πάνω καπάκι που θα έχει με τον καναδό καπάκι ας πούμε ότι το κάτω καπάκι είναι μειωμένων ντάξει άρα πάμε στην αφάνεια λοιπόν δε φυτά όταν δοθεί η είναι μεγαλύτερο ίσως του τη δευτέρα και μικρότερο ίσα του όχι έστω δυναμικότητα 0 ενώ πάνω έχω χωρίσει σε δύο κομμάτια όπως φαίνεται αυτό μπορώ να μιλήσω και τι γίνεται σε σχέση με τη γωνία φ δηλαδή θα γράψω δε για φυτά από 0 έως τη δευτέρα κακομάθει υπάρχει το εξής είναι συνέβαινε σημειώνει δε ότι οι αντιγόνη φίλη είναι από μηδέν έως τη εντάχθηκε στη γωνία φ είναι από τη διακοπή ότι είναι μείον δεν γράφεται το χωρίζω το πάνω σε δύο κομμάτια το ένα κομμάτι είναι απόγονοι 0 έως τη είναι συντρίβεται και το άλλο κομμάτι μειώνεται έχω ένα τέτοιο πρόβλημα ήθελα εγώ να βρω πόσο είναι το δυναμικό της χώρας πίεσαν και θα προχωρήσει οργάνωνε χωρίς βάζω εγώ τώρα τι γράψαμε Νότη οτι θελουν και θα μαστε είναι ένα σχετικά δεν έχει πολύ δύσκολα μαθηματικά απλές εκφράσεις έχω λοιπόν μια σφαίρα με φθηνά άρτον α μπορούμε να πούμε εντάξει το πίσω καπάκι το νότιο ημισφαίριο επιφάνειά του είναι πάντα στο βόρειο ημισφαίριο το χωρίζω σε έργο σε ανατολικό και δυτικό εκεί που χρόνια βγαίνει ο δεν έχει λυθεί να είναι συνδέθηκε και πετονιά πήγαινε από μείον αποκλείονται 2ΠΕ μεγαθήριο σχήματα περιγραφή περιγραφή αρκετό είναι το δυναμικό μια φράση και να νιώσετε πιο νομότυπο θα βρούμε τον νίκο γενικά και να κάνουν έχουν κάνει παρόμοιες ασκήσεις προσφέρουν απαλλάξει DFS έχουν δεμένο το τι θα γράψουν κυμαίνονται μπορεί να αποσπάσει μπορούμε αυτός γενικώς είναι εμείς να δούμε το δυναμικό στο εσωτερικό ασκούν αυτό θα βρούμε στο εσωτερικό πλαίσιο προσφέρει ως μετωπικά εντάξει κάποια στιγμή λοιπόν θα πάμε να βρούμε το δυναμικό στο εσωτερικό εδώ αυτός οριοθετήθηκε μένει μόνο αυτός εδώ και έτσι έχουμε τέτοια μορφή LM φυτά βαφή γιατί δε θέλω όταν το άλλο βγαίνει στο μηδέν να έχω πει εκτιμώ ξέρω επίσης πόσο είναι το δυναμικό πάλι στην επιφάνεια αναφέρει κάποια από θέση για α γιατί παρ α είναι ευθύ κακομάθει δυναμικό λοιπόν φαΐ τηλεγράφημα στον εαυτό σας την όπερα 0 από κάτω δε και μειώνουμε εισόδου με άθροισμα α λέει π α στην εν PYD Ελένη του θ κομμάτι και πως το λογισμικό τέρατα άλφα Ελένη καθώς το ζητούμενο μεταξύ τα α κεφαλαίο έλεγε πως δεν υπολογίζει σχέδιο κατά τις οποίες υπόγραψε το φωτόνιο εντάξει δηλαδή θα πολλαπλασιάσουν από το μέτωπο του PSI μελετώντας τον θ ακόμα και έτσι εντάξει και το γάλα αυτό με αστεράκια και διπλό ολοκλήρωση της AIG οφείλει τα φυτά πρέπει ευθύ και το ίδιο θα κάνω και εδώ δηλαδή σ'αυτό εδώ θα πολλαπλασιάσουν Ελένη αστεράκι θ φ ένταξη ιδιωτών στο PSI φυτά έτσι θα επιτευχθεί αυτό εδώ το πλήρωμα πόσο μας κάνει αυτό εδώ που έχω πιάσει εδώ το λέει η καρδιά ορθογώνιο όταν μας κάνει δ θέλει το χρόνο της συνομιλιών θα βάλουμε ή αρκετό θα βάλουμε τον πάντα ήθελε τότε τα κέρδη των 40 από την φύση του είναι παντού style και μόνο ένα όρος περισσεύει α ζητώντας από τον όποτε βρίσκω κατευθειαν βγαίνει έκθεση για τον α ή τον αυτοκράτορα α ελ ή των ασκήσεων αυτών το ολοκληρωμένο διαιρεμένο με το α είναι παρών θα είναι α της σημείωνε επιδοτεί ολοκληρωμένα της αμερικής αρμονικής ά έντονος θ' αφήνει τι δυναμικό πάνω στην επιφάνεια που θα σας έδωσα που έχει κάποιος με εγκλεισμό σε κάποια σημεία και μείωνε και εδώ είναι το PSI φυτά δέχθηκα με ευθύ και τώρα κοιτώντας τη βροχή των ασκείται ή τον καφέ σας δίνω ή να μην έχει κανέναν αυτό και ότι υπολείπονται τελικώς μας δίνει τους συντελεστές έτσι ίσως βρείτε παπά συνεχίστε τις πράξεις για το συγκεκριμένο δυναμικό σας έδωσα δηλαδή από 100 0 στο ανατολικό ημισφαίριο συνδέεται το δυτικό ημισφαίριο ξέρω γω μείον μειώνονται μεταξύ το κάνω οτιδήποτε πάνω διορατικό και με τη βοήθεια εθελοντών τύπου βάζει στην εφορία κάθε φορά να βρει τα εφέ και τα β καταλάβαμε μεταξύ απόρροια λοιπόν τώρα θα πάνε να ασχοληθούμε με την ασύγκριτη συμφέρει διεστραμμένος και για μας όλοι μαζί θα συνεισ έρει και δεδομένες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε την ανάπτυξη έχουμε μάθει για το ένα διαχει μ.ό. θυμόμαστε έχουμε πάρα πολύ χρήσιμος να συγκρίνει το δώρο ένα ένα έχει διάχυτος για το οποίο έχουμε βρει ένα ανάπτυγμα από προηγούμενο μάθημα εκμεταλλευόμενοι τη λεσβιακή συμμετρία και κάνοντας κάποια ωραία αδρή θυμόσαστε μεταφέραμε ονομαζόταν εδώ ζητά ότι αυτό μπορεί να το γράψει ώρες αλλού μικρότερο άλλο μεγαλύτερο Air Asia έπειτα ολοένα λεζάντα της χρονιάς κος γ κηπευτικών και γωνιακό γ μια ορθογώνια είναι γωνία που σχηματίζουν μεταξύ τους Ferries βράχοι και κοιτώντας άρη όπως θυμόμαστε κοινωνία χωρίς γράμμα είναι ουσιαστικά κος θ εθνικός ή Sea Side ΦΠΑ έπεισαν επτά 12 παιδικός φίλος διαθέτοντας εντάξει μια πολύπλοκη γωνία πάτα εδώ για να προχωρήσουμε και να βρούμε μια πιο γενική έκθεση που να μην έχει και ένα κος γ τοπίο όπως λ.χ. μέσα ουσιαστικά τέσσερις μεταβλητές τάφοι τάφοι ή φύκια φυτών μας χρησιμοποιούμε ένα πολύ γνωστό θεώρημα πού είναι το θεώρημα προσθέτει ότι έχει αποδείξει τζάκσον όπως το ρεύμα και βραβείο βάσει σιδερικών αρμονικό χρησιμοποιώντας αυτό το θεώρημα προσωπικότητας σχετικών αρμονικό παίρνω μια καινούργια έκθεση τόποι λ του Κωστή η τοπίο μέσα έχει ξεχωριστά στη γωνία θ φίλοι ήσουν στα τιμόνια θεατών και θέτοντας και καταλήγουμε στην εξής πολύ σημαντική έκφραση επευφημιών φυτών να το γράψουμε τίποτα ως διπλό άθροισμα διπλό άξονα βρασμένα τέσσερις ποιοι μέσα έχουμε πλάσμα Telekom εν μου έναν ένα δύο και ένα στον κόσμο θα βάλουμε Κύπριοι από το λάθος συσπείρωσε στο δίπλα κάθισμα τι άλλο μικρότερο το μεγαλύτερο LCD ένα κι εδώ οι υστερικές αρμονικές White LED αστεράκι ή φυτών και White LED φυτά εντάξει οπότε χρησιμοποιούνται ποτέ θέμα στατικότητας που ουσιαστικά μας λέει ότι αυτό το οποίοι λ το κοντό γνώριζαν διάκος έκανα αυτή την πολύπλοκη χρόνια αφού είναι γωνία μεταξύ όχι και κοιτώντας είναι αρχή μας προσέ ερε 4T για δυο ώρες στην επίθεση στις αρχές του μήνα και το παίρνω αυτό το βάζω μέσα στον πάνο τύπο ένα αναθέσει ως πρόσθετο και ΕΛΚΕ και έχω αυτό το πολύ σημαντικό σημαντική έκφραση που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να βρούμε τις να συγκρίνει για προβλήματα στα οποία έχω σχετική συνεδρία εντάξει για να προχωρήσουμε λοιπόν εκμεταλλευόμενοι αυτή τη γνώση να υπολογίσουμε πόσα δις να συγκρίνει στο εσωτερικό μιας σφαίρας έστω λοιπόν εγώ έχω μια σφαίρα με ακτίνα β εμείς εδώ έχουμε ένα σφαίρα μέχρι να μπει έναρξη και θέλουμε να βρούμε πόσα είναι συνάρτηση γρι στο εσωτερικό αυτής της όπερας που έχει έρθει να μπει έτσι έκανε και μια επανάληψη σε συνάρτηση συγκρίνει ποιος όμως και πώς θα πρέπει ίσως να συγκρίνει για μια σφαίρα με Αθήνα έχει μεταξύ και μετά θα μπορούν να λύνουν προβλήματα οποιοδήποτε πρόβλημα στο εσωτερικό ότι κάθονται φορτικά βάσεως της φέτας που ότι δυναμικό και ανεχόμαστε ευαρέσκεια θα μπορούν αύριο ξέρουμε ποιος και πως θα σου γράψω σε λίγο αλλά το πρώτο πράγμα θέλω επίθεση συνεπώς μπορώ εγώ να υπολογίσω τις δυνατές συγκρίνει ποιος οδηγός θα σας κρίνει στα προβλήματα αυτό ξέρετε να διαβάζετε και να διαβάζεται από τι φαίνεται δεν βλέπω γράφετε θέλει πολλή δουλειά αυτό το μάθημα εντάξει είναι Sussex απέφερε το πιο δύσκολο δύο ανταπέδωσε το μάθημα σε Ευρώπη και αμερική λένε δίαιτα μετά τη σφαγή αυτή ο Τζεφ Μπεντ μπύρα νάνσυ θέλει δουλειά λοιπόν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο και εμείς να συγκρίνει συναρτάται η Μινέ προλογίσει πλήθος ιατρικού προβλήματος ζει ηχητικό μαχητών μας ήσαν μείον τέσσερις Π Δ συριγμού κοιτώντας με τι να κάνουμε γινόμενο μάλιστα επιφάνεια δηλαδή μαζί 1000,80 λύσεων το 0 πρώτες φωτό πέρα ειδική επιφανή στελέχη της έχουμε θετικό πρόβλημα ποια είναι η λύση λοιπόν και να συγκρίνει τις αρχίζει αμέσως τη βρίσκω από την τότε κρατική κάτι από αυτά που ξέρουμε δεν είναι το ένα Δυρραχίου αναζητώντας γιατί είναι είπαμε γεύση μοναδιαίο φορτίο η μονάδα στη θέση ή να λοιπόν μια συνεισφορά αλλά επειδή εγώ τη σφαίρα ιδωμένη και εισφορά πέντε παιδάκια που είδωλο πέρα για τη συνεισφορά από είδωλο εντάξει πόσο είναι εκείνη του ΔΟΛ για να μπορεί να βγει χαμένη σφαίρα πως είναι τιμή για όλους μας αρέσει ήταν μείον δύο ήταν μείον κι εγώ α διατίθεται στη που είχε είναι το φορτίο του το φορτίο εδώ το ΚΚΕ ήταν μόνο δύο ανά μονάδα α ήταν αλλά εμείς είμαστε εδώ πέρα την αθήνα της Αριστεράς οι οποίοι και θα αποκαθιστά πριν βάλουν το μέτρο ανεβάζοντας τον με εξαίρετο συμφωνώ λέω το μέτρο ελήφθη σαν νεαρά τρίτο μέτρο τόνωσης με 100 τόσο λοιπόν το φορτίο που χρειάζεται θάνου που θα το βάλω αυτοκ απέξω και τότε θα γράψω έγραψε φίλοι μειώνει τη δίοδο όντως όπου το Χ2 τόνωση είναι ουσιαστικά ύφεση εξωτερικά φέρει πρακτικά πόσο ήταν από τη θυμόμαστε ήτανε δίδεται άγονο αναρτώντας Βρετανοί α τραβάμε κηδεία ψυχή που είχαμε πει τη θέση του διπλανού διάττοντες και από άποψη μοναδιαίο διηγήματα στα νύχια των το μέτρο έχει τόνους ή ότι έχετε διάρροια έθεσε στην παρούσα συγκυρία διεύθυνση μετρό ή εντάξει θυμηθήκαμε αυτό είναι το είδωλό τώρα για το ένα σημείο ζητώντας να εκφράσετε γραμμένη είναι μεταξύ αυτό εδώ είναι ένα συνεχίζοντας την πάγια θέση περί των αμυντικών γράφεται έτσι όπου τα μικρότερα και μεγαλύτερα 10 φορά πιο είναι μικρότερο μεγαλύτερο μεταξύ του όχι και όχι τον στο μέτρο π.χ. και το μέλλον όχι το βράδυ και με μεγαλύτερο μεταξύ το μάθε το πατώντας ανάλογα αυτό που είναι μεγαλύτερο μεταξύ τους θα το μεγαλύτερο θα ήταν μικρότερο έτσι πως χρησιμοποίησε το γραφείο την έκφραση για να γράψω το δεύτερο ποιος μπορεί να μου γράψει τον δεύτερο όρο ανοίγονται επικεντρώνονται στον δεύτερο σ'αυτόν εδώ ΚΕΘΕΑ λόγω αυτών των όρων να το γράψω με τη βοήθεια αυτής της καινούργιας εχθές μάθαμε πού είναι συνέπεια το θεώρημα τόση προσθετικό τα συμφέροντά μου λοιπόν αυτή έκθεση ποιος μπορεί να μου την εφαρμόσει αυτό πρωτότυπο τι αλλάζει αυτό τίποτα άλλο μικρότερο και τον μεγαλύτερο πιο είναι αυτό λοιπόν το παραμικρό τερτίπια το μεγαλύτερο γιατί το πρόβλημα που θα αναλύσω πού είναι το εσωτερικό της ένα όλα τα σημεία λοιπόν αν θα είναι μέσα στη σφαίρα το είδωλο που είναι είναι παίκτης άρα σίγουρα ξέρω πέρα ποιο είναι το μικρότερο ΦΠΑ ήταν μεγαλύτερο ξέρω δηλαδή αυτό που μπορώ να εφαρμόσω για αυτό εδώ πολύ εύκολα γιατί το μικρότερο πάντα στο εσωτερικό και εξωτερικό πρόγραμμα να γράψω τώρα και το αν μεγαλύτερη παράταξη γιατί αυτό αντιστοιχεί στη θέση του βόλου άρα θα είναι αυτό το βάζο ενώ παράλληλα μειώνουν ποιοι αρθρώνοντας και μέσα θα έχω άθροισμα εκεί έχουμε τέσσερις b δύο lt και 1,9 μεταξύ και τώρα στη θέση του αγρότη δεν πάμε και θα γράψουμε το άρα είναι στη θέση του μεγαλύτερου θα γράψουμε το είδωλό μας τρίτον στη θέση μη τετράγωνο gr τόνος κιόλας στόχο χριστίνα και ενώ και μετά τις παιδικές νεανικές υψηλή αστεράκι θρίλερ έβαζε το διαβάζετε μόνοι σας τα πορίσματα ή φυτών με κέφι τάφοι εφαρμόζει υπό αυτό το τίποτα γνωρίζω τα φτερά όπως και τα μικρότερα και πιο ήταν μεγαλύτερο γιατί ξέρω σίγουρα ότι το αρνί στο εσωτερικό το εσωτερικό προβλέψαμε νήσο Σαββίδης αναζήτησε εσωτερικό σφαίρα και τον μεγαλύτερο ξένο είναι το είδωλό μου να παίξω οπότε κάτω προσεχτικά πράξεις αυτό θα ανέβει απάνω τι θα γίνει αν τόνωση στην Ελευσίνα ένα αλλά υπάρχει και ένα χαρτονόμισμα των πέντε οπότε το σινεμά θα υλοποιηθεί και τελικά θα γίνει ά κλειστή είναι εντάξει εδώ έχω τώρα δύο έλκει βίο αλλά έχω έναντι εδώ πάνω θα γίνει βίαια και άριστων απλές πράξη έχω δύο παιδιά ένα και αυτά φεύγουν και περισσεύει και καμιά μεγάλο λάθος οπότε αυτή η έκφραση για το για τη σύναψη τρεις στο γενικά στο εσωτερικό μια σφαίρα αντί να γράψετε από κάτω μαζεμένη δηλαδή είναι η GE 1000 κομμάτια ή κλήσεων με τέσσερις ποιοι δείπνο άθροισμα Air κόμμα εν ένα ιατρείο και ένα μεταξύ εδώ πέρα θα έχουμε μικρότερο συνερ διά άρα μεγαλύτερο στην Ε.Ε. και ένα μείον αιτιατό όντως όλα αυτά είναι διά β στο ίδιο ΕΛΚΕ θα σύνταξη επί υψηλών επίσης θετικές αρμονικές έγραψε να τέτοιες αρμονικές LM ή το αστεράκι επί Ελένη του θ έχω μάθει αυτής να συγκρίνει στις στο εσωτερικό στην αφηρημένη οι έχοντες το έργο της ιεράς εάν εγώ τώρα θέλω να γυρίσω ένα ηλεκτρονικό πρόβλημα με τη βοήθεια στην αρχή κρίνει έχουμε δύο γενιές θυμόμαστε θυμίζει είναι φ ουσία που εδώ δεν είναι παρά φυτά φ δεν είναι ολόκληρο μα του ρ ή επειδή ζει κόμμα κοιτώντας κέρδη δεν κοιτώντας αύτανδρο πλήρωμα από μείον ένα διά 4T εδώ είναι επιφανειακό ολοκληρωμένα κενού γράμματος του Φιλίππου το ξέρω πάνω στην επιφάνεια πως είναι παραπάνω στο b κόμμα φυτά ακόμα ΑΦΟΙ πασιφανές πέρας τιμητική του τζιλ ως προς εκτόνωση έδινε ά τώρα εδώ που το πού το είδες στη μιλάμε για άσφαιρα και εσωτερικό πρόβλημα διότι πρόσθεσε αυτό είναι το αντώνης εντάξει εδώ είναι ουσιαστικά ως προς άλλα τον κατευθείαν ένταξης και πάλι στην επιφάνεια αν εγώ λοιπόν θέλω να υπολογίσουν πως εδώ δυναμικό σε ότι πρόβλημα και να μου δώσει είναι ότι κατανομή φορτίου και να έχει στο εσωτερικό βάζω εδώ πέρα τι λέγανε φορτίου πολλαπλασιάζουμε τη σύναψη κριοί εντάξει και Κάντε το πείραμα και βρίσκω το ένα κομμάτι είναι που έπεισαν ξέρετε πληροφορία πως θέλετε να μην παρθούν θα είναι καλό και αυτό δεν θα είναι ολόκληρο αλλά για να το κάνω αυτό θα ολοκληρωθεί αν χρειάζονται νέα μέρη του διασποράς ή σαμπίνα πώς θα υπολογίσουμε τώρα πια έκθεση παρά να το γράψουμε θέλω το μερίδιο της ΔΕΗ προσαρτώνται τραπέζι μεταξύ πιάσαμε τύπος κάνει αφού φαίνεται ότι το μερίδιο του τζίρου που προσαρτώνται πιάσαν τόπο έχω αυτή την αρχή μας εδώ υπάρχει μια δυσκολία στο 2ο σχέδιο ξεκάθαρο το βαρύ ή αν υπάρχει κάποια ιστορία είναι το πρώτο κόμμα που έχει το παραμικρό δεν το μεγαλύτερο πιο 4η χειρότερη και πιο βαρύ μεγαλύτερο αναμένεται ξέρετε θα παρατεθεί δεν σχολής και το μικρότερο βέβαια εγώ εγώ κάνω αυτή την παραγωγής ουσιαστικά που πάνω στην επιφάνεια της Fair πάρτο λοιπόν ουσιαστικά πάντως εμφάνιση δεν τίθενται σε εσωτερικό πρόβλημα παρά σήμερα στοά εντάξει υπάρχει έξω στο χωριό πάμε πάμε στην αφάνεια αλλά σίγουρα υποθέτω αρκούντως επανήλθαν η ΔΕΠΑ άρα λοιπόν πάντα το μικρότερο στο ότι δαπανά κάθε παραγωγής ζει εδώ θα είναι λοιπόν το RT θα ή εντάξει οπότε τελικά εμείς έχουμε να κάνουμε την εξής παραγωγής στο εσωτερικό λοιπόν εδώ θα είναι μερικές προσαρτώνται κάτω γράψω δε γράφω τα υπόλοιπα ούτε τις θετικές δεν επηρεάζουν την παραγωγή σε ούτε αυτά εδώ γράφουμε αυτό το κομμάτι τι θα πρέπει να έχουμε μέσα τσέχο αυτοδυναμία τώρα στην PR ή μύθοι έλκυε ένα δεν είναι μείον τώρα άριστη είναι Άρχοντας της ναι διαβιεί η πίστη δύο και έτσι και τα από δω και από κει δεν γράφω δηλαδή την γράφω αυτές σταθερές και αυτός μερικές αρμονικές πόσο κάνει αυτή παραγωγή σε για να δούμε πόσο εφαρμογή θέλω ως προς αυτό τον κάνει μείον έλκυε ένα εδώ θα γίνει άριστη είναι διαδεδομένος στην άλλη και δύο ταξίδια αυτό ήτανε τελική φυγή μείον ένα , μείον εν επί Larry στην λέπια το έτος στην Ελένη μείον ένα έτσι έγινε τελείωνε σκέτο πέρα β στην δύο δεν και είναι τόσο καλή παραγωγής εδώ σταματάω τι άλλο χρειάζεται να βάλω πότε υπολογίζουν στο τώρα πάνω στην επιφάνεια αν πρώτα έκανε την παραγωγή της προσαρτώνται και μεταθέτοντας αυτό Art των ασκήσεων MBA έναρξη οπότε εδώ όπου επτά τον άρτον ζωής θα βάλω το Βίτσι εδώ όπου αφού τον άρτον της Καβαλιωτών b και τώρα τότε θα έχουμε βγει μέτρα διότι δεν θα θιγεί το σιτάρι άρα λοιπόν θα είναι ίδιο και θα έχω 10 μείον δύο είναι ένα μείον θα είναι μείον δύο ΑΕΛ και να σχεδιάγραμμα εις την ΑΕΛ διαμηνύει στις δύο ώρες και ένα τόσο κάνει αυτό η παραγωγή σε αυτό το κομμάτι εδώ μέσα και πάνω στην επιφάνεια δηλαδή για άτομα ζούνε όλοι οπότε και να συγκριθεί στο εσωτερικό η στάχτη πάνω στην αφάνεια θα είναι παράγων μάλλον ως προς αυτόν ως year των ασκήσεων νεκροί θα είναι αν δούμε έχουμε αυτά που βλέπετε εδώ και δύο μέρες και έναν εμφανίστηκε το 2009 φεύγει εντάξει οπότε μου περισσεύει ουσιαστικά 104 ποιοι είναι κάποιοι άλλοι όροι που έχουμε εντάξει άρα λοιπόν νομίζω ότι η παραγωγή μας έδωσε αυτό εδώ απαιτεί παραγωγής εμφάνισε το 2001 δύο και ταυτότητα και να προσποιείται 4T δεν το βλέπω να φεύγει στην αρχή και θα είναι θέλησε να τη φέρεις μα κόμμα κυβερνούν εδώ στην διαβιεί τετράγωνα απολογούμαι αν διαθέτετε ανόητο αλλά αυτό στην ελ κάπου εδώ απέξω να πάει και να βγει Country έξι και τι άλλο θα έχουμε και μετά υστερικές ελαίου αστεράκι φυτά ή φυτών και έλεγχο θ φ θα βάλουν μέσα σ'αυτό εδώ το τι θα ακολουθήσει η Ρόμα ολοκλήρωση εδώ πέρα είναι Σάινθ ή επειδή αυτό είναι Σάινθ ή τεθεί θα εκτονωθεί με ευθύ ή με αυτό εδώ θα γίνει η ολοκλήρωση θα περισσέψει φιδάκια φ γιατί αυτό θα πρέπει να βγει θα πρέπει να συναντήσει του θ κέφι είτε επιφάνεια ολοκληρωμένο για πάνω στον μπίλι έτσι θα περισσέψει κάτι που να έχει εξαντλήσει απλά απ' το θ και το φ εντάξει αυτή έγινε θεολογία καταλάβαμε πίεση που είναι το λαό ότι παρά ως έτσι αυτό το πράγμα εδώ που υπολογισμοί υπάρχει εμφανής από οτι βλέπω παντού μέσα κι άμα βλέπεις κι αυτό τέσσερις επιδόματα τέσσερις καταφύγει για παράδειγμα μεταξύ και άμεσα θα εμφανιστεί ανασύρει νόμοι και να περπατά και να βγει τετράγωνο οπότε κι αυτό το τετράγωνο με αυτό τότε με έναντι από θα υλοποιηθεί μεταξύ 0 βοσκός συνέπραξε λοιπόν αυτή είναι μεθοδολογία για την περίπτωση που είμαστε στο εσωτερικό της ελλάδας αν πηγαίναμε στο εξωτερικό την τελευταία θα άλλαζε και θάλασσα διαθέτει θετικό δηλαδή το θέμα της με το εξωτερικό πρόβλημα σε ότι έχω κάνει εγώ εδώ πέρα ποιος θα μου πει ποιά σημεία θα τα διαφορετικά είναι συγκεκριμένα σημεία που θα ήταν διαφορετικά και αυτά τα σημεία αυτά τα διαφορετικά πακέτο από αυτό θα είναι κάπως έτσι δεν αλλάζει εντάξει αυτό νησί φορά ένα κυνηγητό αυτό που αλλάζει είναι η συνεισφορά από το ειδών για πες για πείτε μου σύμφωνα ο τώρα όταν παγώνα χρησιμοποιήσω το άλλο κομμάτι που είναι το σημείο City στον το μικρό γιατί τώρα αρχικά εξωτερικό προβλήματα του άρη είναι πάντα μεγαλύτερο από άλλα του ΔΝΤ είναι μέσα στις πέρα αν λοιπόν τώρα το μικρότερο θα είναι εδώ πέρα και θα παλιότερα λοιπόν 2000 τράγων το VR τόνος που δήθεν θα επιβάλλουν τη δράση και το θα βάλω τώρα κοιμάμαι εδώ ήρθα σε δύο προπονητές θα έχετε αυτό τον παρονομαστή δηλαδή θα ένα επικρατώντας της είναι δύο ένα στις στην ΕΡΤ1 και θα έχει φάει το Billie από πάνω δεν μπορεί να κάνεις πράξη μέχρι τέλος και θα δείτε να βγάλετε μια τελική έκθεση και για την περίπτωση που η λέξη ρίσκο πρόβλημα τι άλλο θάλασσες δεύτερον υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα άλλαζε η παραγωγός παρενέργεια του τζος προσαρτώνται στο ένταξη πράξης αλλά ήθελε λίγο προσοχή εδώ θα βάζαμε μείωση γιατί τώρα το εξωτερικό πάει ανάποδα προσαρτώνται στο δεξί πόδι και στο γιατί εδώ γενικά είναι μερικοί κυρίως προς το όμως όταν το στην κάθοδο στην αφάνεια που σε βγάζει έξω από την περιοχή ενδιαφέροντος υπερέχει εφέτος τώρα είναι το εξωτερικό της επιφάνειας αλλά και παραγωγής ιδίως προς τα μέσα προς το κέντρο άρα θα τραβάνε μείον μερικοί DJ προσαρτώνται Dance αυτές δίνουν διάφορες τις κάρτες με μεγάλη προσοχή και βρίσκεται θα αποτελέσουν εντάξει το καταλάβαμε λοιπόν διακλαδική άσκηση για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα δεχτεί το καλό αλλά τώρα εμείς στη συνεχεία μπορούμε να κάνουμε το εξής να δούμε δύο ασκήσεις που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο σας κυρίου ποιες αναφέρονται σιγή ωμένη σφαίρα στο εσωτερικό της οποίας πάρθηκαν φορτίου είναι άδεια άσκησης που είναι μέχρι τέλος τη μηδενική έχει μέχρι ιδανικός τύπος αναφέρεται πως οι δύο συγκεκριμένες κατανομής φορτίου στο εσωτερικό τεράστιο μένεις Απ' τη στιγμή λοιπόν που έφεραν για μελέτη παραποιεί ότι αυτό το φιλί είναι 0 άρα το μόνο που χρειάζομαι εγώ είναι το πρώτο μωρό εκλογής αυτό τον όρο εδώ χρειαζομαι χρειαζόμαστε τότε οπότε για να δεις αυτά τα δύο προβλήματα που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο σας χρειάζομαι ουσιαστικά αστέρι αυτό μονότονο πλήρωμα αλλά χρειάζομαι και τη συνάρτηση εγκρίνει και επειδή και τα δύο προβλήματα να δανείσουν στο εσωτερικό της σφαίρας καλό είναι να αντιγράψω να αντιγράψω βιοτέχνες κάποιοι για να δεις από το έκθεση άρα λοιπόν εδώ χρειάζονται να συγκρίνει που γράφω εδώ είναι ζει κόμμα χιτώνας είναι άθροισμα τέσσερις ποιοι διά βίου εδώ και ένα επί τίθεται εδώ γράφουμε άρα μικρότερο στην ΒΙΑΛ μεγαλύτερο της ΝΕΛ και ένα μιλίων που συνέχιζαν τη άρτον μας όλα αυτά ότι στην εν δηλαδή στην δύο και ένα κι αυτό είναι πολλαπλώς σας λέω και με τις παιδικές ερμηνείες γράψουν ορισμένα τώρα κατάλαβε το ένα είναι αυτό ή φυτών και το άλλο είναι φυτά ακόμα φίλοι αυτή μια έκφραση της λάθη κύριοι που χρειάζομαι εννοώ για να υπολογίσω τα προβλήματα που έχει με τον μίλησαν για να καταγράψουν τα προβλήματα και λοιπόν το ένα πρόβλημα είναι περνά κάθε τυριών να διαταραχθεί η κα αυτή τη φορά πολύς κόσμος και το βάζει στο κέντρο της Πράγας και να έχει ένα είναι πάντως επίπεδο σκέψη και όμορφα φωτισμένη θα προσπαθήσουμε να βρούμε το νομικό πάντως στο εσωτερικό της Ferrari γνωρίζοντας ότι σήμερα είναι γη με 43 φερέγγυων γείτονά μας έφαγε δείτε παρακάτω ολόκληρο το μεταπτυχιακό δεν συνεισφέρουν τίποτα έτσι μένουμε υπολογισμοί μόνο αυτό το ολοκληρωμένο και για να βοηθήσει αυτό το ολοκληρωμένο χρειαζόμαστε τη σύναψη κρίνει την έχω θάψει δυνατότερα είναι και την πυκνότητά του φορτίου χαρακτηριστικά σε αυτό το πρόβλημα και πυκνά εφοδιάζουν εκλογείς δηλαδή πρόστιμα αυτή ας σκεφθεί ένα . μεταξύ χρόνο εγώ Πανελληνίου στόχοι έξι επίπεδα εντάξει έχουμε ένα θίγει ένα ναζί νέα ακτίνα α που έχει ομοιόμορφη α είναι έχει ομοιόμορφη κατανομή φορτίου και αυτό ανήκει πάνω στον άξονα χ ψ αν το δούμε δηλαδή με αυτή την προοπτική και στη εντάξει ένα κυπελλάκι με χαρακτήρας κοιτώντας από εδώ που να ζητά αυτός ρένο ξα ζει στο κέντρο λοιπόν της φέτας στενεύει η πιο μεγάλη ακτίνα μέσα στο έργο υπάρχει ένα δαχτυλίδι μειώθηκαν φορτίου και εγώ λέω να προπάντων δυναμικό στο εσωτερικό έχω αυτή την έκφραση ξέρω στην αρχή κρίνει πως είναι στο εσωτερικό εντάξει είναι αυτός τύπος χρειάζεται πρώτη Καταλειφό και πιάσαμε εφόσον καταβληθούν δύο αυτού του παιχνιδιού πχ τον ΟΣΕ ρ οι γείτονες δήλωσαν πως μειώθηκαν οι φωτιές ναρκοπέδιο ποιος μπορεί να πει η πρόβλεψη κάποια εκτίμηση εγώ τι θέλουν εξασφαλίσω από όλο το χώρο που υπάρχει να είναι περιορισμένο φορτίο σε μια θέση που χαρακτηρίζεται από άριστον πως σίγουρα χρειάζονται ένα δ συνάρτηση ή αφού οι μέτοχοι των αρνείται να από όλα τα άλλα που μπορεί να βρεθεί στο χωριό της ηθικής στεγνές δουλεύουν είναι άρτον 1000 μαθητών από όλα τα μπορώ να έχω αυτό που θέλω να πω είναι το α παρακολουθεί μια δέσμευση που δεν περιορίζει στο α χρειάζεται για κάποιον άλλο προορισμό βέβαια χρειάζεται και περιορισμός στη γωνία θ ποσό πρέπει να σημειωθεί η περνάνε κόστη ή όπως το λέμε ευθέως να πάμε στην κυψέλη τη δευτέρα να ξέρει παραβατικότητα των μειονοτικών πηγή Δευτέρα να μάθουν τον τρόπο εγώ 9 ή εγκλωβίζονται περιορίζεται τοπίο Δευτέρα γιατί όλο αυτό το πρόβλημα το δουλεύω στις παιδικές ενταγμένες εδώ πέρα τον διάχυτο πράσινες τις παιδικές χαρούμενες γιατί εμείς μιλάμε αισθανθείτε τις περιττές δαπάνες γιατί η εσωτερική επιφάνεια μιλάω όποτε αυτός διαπερνούσε έχω κι αυτός στο επίκεντρο της συνάντησης δεν γιατί ήταν η συνάντηση που είχε με να μπορώ να εγκλωβίζονται κάποιες δεδομένες Απ'την άλλη τη εδώ περιμένοντας με ομοιόμορφη κατανομή φορτίου άρα και εγώ διά δύο οδηγοί α και σε τετράγωνο μεταξύ δύο ανθρώπων με π α ρ ωραία αυτό το τώρα μπορώ να βάλω και μια σταθερά άνθρωποι κάνουν συστηματικά που το ψάχνουν πως προωθεί σταθερά για μέτωπο με κατεύθυνση δύο δύο εάν θα έπρεπε να είναι ήπιος είναι πως θα το βρούμε συστηματικά ξέρω ότι είχαν ρόδου ζητώντας βρέθηκα κοντά πόσο συνολικό φορτίο η κατανομή φορτίου παντού στο χώρο μπαίνουν κάθε πληροφορία έτσι θα έχουμε σε εταίροι δ Αρταίων δέσμιο μεγάλους δ φως ή αυτό μας κάνει πήρε άρα δὲ τόκος τη Δευτέρα δεν θα έρθουν ποτέ εδώ πρακτικά αυτό δεν είναι έτσι επί Άρτας το όλες τετράγωνο επίκεινται ά επίσης σαν ηλίθιοι ή πείτε αυτό βάθρα κατευθείαν ΤΕΕ καθώς στη ή την πήγαινε από μείον ένα έως ένα μεταβλητή επιτεθεί όντας εντάξει εδώ και προπληρωμένες αρχή σταθεί τορτίγια από 09 προδοθεί από 0 έως φ και τροφή τον μας όλα αυτά τα ένα από ένα ένα 2π λοιπόν αυτό να περιορίζει στο α άρα θα γίνει α τετράγωνο βέβαια έτσι το διότι μπορώ να ολοκληρώσω το σύριοι κρατάω και δεν υπάρχει κάτι άλλο εδώ φαίνεται η συνάντηση οπότε σωστά ίσαμε το κι αυτό οπότε σωστά είχα γράψει είναι πιο άδειο φ α τετράγωνο λοιπόν υπολογισμένο τώρα βέβαια αλλά αυτό είναι πιο ένα 2π α της γραμμής τόσο λοιπόν πρέπει ναναι στην κατανομή φορτίου αυτού του δαχτυλιδιού έτσι με τη γράψω ναι ευρώ θα κληθείτε Society τηρούσε τους όρους για δίκτυα αφού τις περιττές θερμίδες μας εδώ τετράγωνο υφιστάμενες νέα δαιδαλώδη ω κι άλλη μια είναι υπάρχει λόγος και ο λόγος ρήτορα περνάει κάποιος έχει διαισθητικά έχεις δίκιο αν έχεις δουλειά να έχεις λάθος και πιο κοντό λάθος λέει κάποιος αυτό είναι πυκνότητα φορτίου δηλαδή φορτίων όπως ότι βγάζω φορτίο ανά επιφάνεια προπέλας κιόλας λάθος είναι λεπτό σημείο η συνάντηση δ έχει μονάδες της Α Δ του άμυνα ά έχει μονάδες ένα διά κατασκευών και μπαίνει όμως να τρέφονται σωστά έχει αφαιρεθεί το αποτέλεσμα παρόλο που κάποια γρήγορη διαίσθηση λέει έχω κάνει λάθος δεν υπάρχει λάθος υπάρχουν μονάδες μέσα σε Δ τάξη οπότε είναι σωστό και προχωράμε για να δούμε πώς θα ζήσουμε την άσκηση μέχρι τέλος άρα λοιπόν εμείς ανεβάζουμε αυτό το χώρο αυτό πέρα το βάζουμε μέσα στον καιρό και γράφουμε και τη συνάρτηση μέρη ας το κάνουμε προσεχτικά γυμναστής φίλη του είχε αίσιο αυτά που μετέφερε την έβγαλα έξω χίου ένα δύο Π Α τετράγωνο μετά έχουμε μέσα ολοκληρωμένο εντάξει ποιανού πράγματος αυτό εδώ και το ότι το χουμε που έχει μέσα δ ή μείον α επιτελικά κόστη ή επειδή τώρα και η ποσότητα την Τζολί η οποία είναι τώρα αναφέρεις μα , 9 4T 1000 δυο έλληνες και έναν μεταξύ και εδώ έχουμε μικρότερο άρα μεγαλύτερο είχε ένα μιλίων στην εξαρτώνται συστήνεται διατίθενται στην δύο lt και ένα επιθετικές αστεράκι θ των φυτών σας Ελένη χωρίς χεράκι θ θήκη έχουμε ολόκληρο μα τώρα θα δούμε κίνημα άρτον τετράγωνο εκτιτέα ή δε κόρες ή είναι φειδωλός αυτά τα ερωτήματα μας μεταξύ είναι κανά ολόκληρο από γίνεται εύκολα Τατσόπουλος αντικατάσταση γ για τη ναυτική πείρα από κει πέρα θείο δώρο το πήρα από εδώ δίπλα τα έβαλα μέσα στο δικό μου αυτό το έχω γράψει εδώ καθώς με τη βοήθεια υπολογιστή με το και λέω έχω φτάσει εδώ πώς μπορεί να προχωρήσει υπάρχει κάτι που μπορεί να με βοηθήσει και κενά στα με τη δ είναι ένα fun γενικά εύκολο θα μπορούμε να πούμε το εξής ότι ευρώ αυτά θα ήθελες να δεις όπου θα υπάρχει ή εντάξει θα εμφανίζεται ουσιαστικά το α οπότε εξαφανιζόταν φτερό αυτό θα μου κάνει άνθος του τετραγώνου με αυτό το α σύνταγμα τότε εξαφανίζει πάραυτα εδώ πάει εξαφανίζεται σχεδόν εξαφανίζεται έτσι και πλέον ούτε αυτή δεν ευσταθεί τότε ομάδα γίνονται δύο τώρα και ικανότερα αυτό ή χαρά εδώ κατευθείαν μπορώ να βάλω α εντάξει εδώ δεν μπορώ να το βάλω κατευθειαν εδώ θα είναι το εξής όταν αναλάβατε είναι μεγαλύτερο του α το Charlie το μικρότερο θα είναι το τρίτο να τις κατανοήσουμε σύμβολο και ξερω στο μυαλό μου το γράφω σε μια παρένθεση ότι αρνείται να το κάνουμε καλύτερα το νόημα πιο είναι μεγάλη και μεταξύ του α και του αέρα γιατί μπορεί η θέση του αγώνα κοιτάξω αυτή της θεράπευσε έχω τέσσερις έχω ζωγραφίσει με β μπορεί το άρθρο πάντα άψογος δεν προσφέρεται το πιο μεγάλο α τότε αφού τώρα το βάρος μεγαλύτερο θα αυτό Αντ' αυτού α ενώ μπορεί να πάει και τα έξω από εδώ μέσα το αρνί μικρότερα α τώρα άρα το αν θα είναι αυτό το είπαν και το έκαναν για να μας κρατά αυτό σίγουρα αλλά πλέον σχετίζουν με άνθη και τώρα έτσι άλλα πράγματα μπορεί να κάνει μάλιστα τροποίηση εγώ εδώ πέρα μια χώρους ή ανεπάρκεια φειδωλός με το φυτό σας βλέπετε κάτι μπορεί να κάνετε υπάρχει εδώ μια ολοκλήρωση Ελένη αστεράκι θ κόμμα ή εδώ πρακτικά υπάρχει λοιπόν ένα ολοκληρωμένο αστεράκι ή φυτών ως ντε χώρος ή ντε φειδωλός εντάξει εδώ βλέπετε πόσο κάνει αυτό γιατί πρέπει να εξοφλήσω σχέση γονιών τους εδώ μέσα είναι σαν το κρυμμένο πολλαπλάσιες βενετία μας το ένα είναι το ε εις την ι 0 φ είναι δηλαδή σαν να έχω εδώ πέρα μη δεν φ ή ξανά έχω λοιπόν κρυμμένοι ευρώ από ΕΙ μη μένει έφερε επιφέροντας και επειδή αρχή αυτή σχέση των γονιών τους δ ντών δ at am ή εντάξει τα έργα εδώ δεν μπορεί να πάρει οποιαδήποτε τιμές λόγος αφαιρώντας Τράπεζα Monte γίνεται εντάξει οπότε αμέσως καταλαβαίνω ότι εδώ πέρα αυτά εδώ θα πρέπει να πάρει δημιουργείται γιατί πρακτικά δεν υπάρχει πουθενά εξάρτηση επίγονοι Αθη αυτό το κίνημα θα μπορέσει να γίνει αφού εξακολουθεί να νιώθει εντάξει και να μου βάλει δύο όποιοι που αυτά τα δύο θα φύγει και έτσι περισσεύει αυτό ευρώ έχουν δανείσει τώρα οι αυτές εδώ εσωτερικές αρμονικές μια σχετίζονται μεταποιεί ελέγχου ως εξής πότε είχαμε γράψει κάτι που χωράει Ελένη ήταν μείον όχι είχαμε τετράγωνη γύριζα δύο έρχεται F4 ποιοι επί ελ νίνιο νέο παραγωγικό LLC είναι παραγωγικό β ποιοι θέλουν αυτό είχαμε γράψει τις σχετικές αγωγές προσέξτε τώρα το εμετό είναι μηδέν μάλλον είναι καταναλωτών 0 L και ΔΟΕ πάραυτα απλοποιούνται εντάξει αυτό πάλι δεν είναι μηδέν έχουμε ποιότητα PLA έμεινε και μετά ποια είναι και περισσεύει χάριζαν δύο τέσσερις ποιοι καταθέτω στον αριθμητή ρίζα θα γίνει δύο LCD ένα τέσσερις φίλοι από Καρτερού οπότε το αποτέλεσμα είναι να εξαφανιστούν αυτά εδώ και εδώ αντί να έχω y να έχω σχετικές να έχω τα PL οπότε το αποτέλεσμα είναι να έχω εδώ πέρα λοιπόν Τηλ Ελ προς ήταν και τι δεν Porsche ή μεταξύ γιατί ξαναλέω προέβη την αμοιβαία όταν γίνει 0 υστερικές αρμονικές παίρνει τη μορφή όπου τώρα έχω ξοδέψει αγώνα κατά κάποιο τρόπο έχω το συζυγία σάββατο δεν υπάρχει μηχανικό μέρος τίποτα οπότε έχω δύο φορές κάθε γίνω στο καταγράφει τη ρίζα εξαφανιστούν διενέργεια 4T απλοποιείται με το δύο υπήρχε εκεί πέρασα παρονομαστή και δεν πρέπει να θυμηθεί και να είναι αυτή η έκφραση οι οποίοι αυτοί έφεραν πανεύκολη ολοκλήρωσης πρόσθετα γιατί τιμά μεγάλη διαφθορά βέρα να πάω στον Κωστή ή ίσο με το 0 άρα ουσιαστικά αυτή ολόκληρες με τρελές να της δώσει PL του μηδενός και το τελικό αποτέλεσμα είναι ταξιδεύαμε πείτε μου απορία έχετε απλή αντικατάσταση καθότι ο επί τόπου δεν γίνεται και αυτό το αφιέρωμα φεύγει αυτή εδώ βέβαια συνάρτηση το τι περισσεύει και πάει ΕΔΟΑΟ βάση και τα αποτελέσματα θα έχουμε φύγει εάν του μηδενός και βέβαια ποιες Τούρκος θ αυτό είναι με ένα το τετράγωνο έφυγε γιατί υπήρχε πέρα Art τόνος στο τετράγωνο μεταξύ μετάδοση τετράγωνο επειδή άπτεται συνάντηση ή γίνεται με κάθε θεμιτό βέβαια τα πράγματα έτσι δουλεύαμε καλά και μόλις λοιπόν για επαλήθευση πράξεις να δείτε ότι αυτή είναι η σωστή έκφραση εντάξει ότι δηλαδή τελικά το δυναμικό εξαρτάται από τη γωνία θ από το άρα εδώ επάνω γεννήθηκε στη διεθνή οικονομική μεγαλύτερο αυτό θα μπορούν να βρουν κάποια έκθεση αυτό ίσως αυτό θυμάμαι τον εαυτό μου πώς σε λένε αυτή είναι η τελική έκβαση ς φέρναμε προ δεσμό μπορεί να κάπως να σκεφτείς πολύ θέλει λίγο προσοχή με τις πράξεις σας βρεθεί διόλου τις τελευταίες αλλά εγώ νομίζω ότι όλα είναι σωστά δεν υπάρχει κάποια δυσκολία λοιπόν να πούμε και την εκφώνηση του βαθμού στο διεθνές και να δούμε μέχρι που θα φτάσουμε και μετά θα τηρήσετε και εσείς στο σπίτι θα συνεχίσουμε ακόμη παραπάνω αυτά τη δευτέρα έτσι έγινε λοιπόν μια άλλη φωνή συμβουλεύουμε άσκηση 13 τέσσερις είναι να φανεί τώρα πάλι έχουμε μια σφαίρα και αντ' αυτής πέρα είναι έτσι από πάνω και από κάτω έτσι βάζουμε πάνω στον Άσαντ ζητά ένα ομοιόμορφη κατανομή φορτίου πάντως αυτό το ζητά δηλαδή από το βόρειο πόλο μέχρι το νότιο πόλο εντάξει άλλαξαν ζητάει λοιπόν το σημάδι του πόσο πετυχημένα έβαζε μια μειώθηκαν φορτίου μπαταρίες ουσιαστικά αν αυτός εδώ το Μαξίμου ζητά αυτός έλενα ξένες τον ξέρξη και αυτός να ξαναζεί τα κι εδώ είναι το V10 των ταμείων η ομοιόμορφη κατανομή φορτίου θέλω πάνω σ'αυτό το ένα Σύρμα λοιπόν ομοιόμορφο φωτισμένο από κάποια νοσήματα βόρειο πόλο μέχρι το νότιο πόλο της τέρας ένα προχωράμε στο νότιο πόλο πρέπει και εδώ λοιπόν να γράψουμε για να λύσουμε το πρόβλημα λοιπόν ξέρουμε τι να θύμιζε αυτή όπερα δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη δυσκολία το θέμα είναι να βρούμε ποια είναι η έκφραση γιατί θεωρώ είναι κανείς μπορεί να το παλέψει σε σχέση αυτά που είπαμε προηγουμένως ένα δεν εκφράζει το ροκ πώς θα περιγράψω εγώ με την βοήθεια της περικοπής δαπανών γιατί αυτό θέλουν οι εταιρείες να μαζεύει τις αρτηρίες να έχουμε τη βοήθεια του μπερδεμένα θέλω και δώρο θα περιγράψω με τη βοήθεια του φέτος θα έχουμε πώς να περιγράψει περιορισμούς ότι είναι πάνω στον άξονα αυτών στο συζητά και το Ταμείο ζητά με και συνεχίζεται το πρόγραμμα χρειάζομαι δύο συναντήσεις δεν χρειάζεται μια δ που θα λέει κος θ ή μείον στο θετικό άρχισε να είναι θα δουλέψουμε ειδικά κος μηδενός εντάξει και μια άλλη συνάντηση δ θα είναι 20001 μειοδοτικός τόποι εντάξει εγώ θέλω οι μόνες γωνίες που επιτρεπόταν να μη γίνει δε και ποιοι θα σας τοὺς πάνω έναρξη άρα λοιπόν υποχρεωτικά έχω αυτούς τους δύο περιορισμός που το γράφω με τη βοήθεια από το 2013 μεταξύ αιχμάλωτο λυγισμένο 50χρονος από άποψη αν τορτίγιες από 0 μέχρι δείτε για παράδειγμα επάνω τους εργάτες να δ τροφή πέρα μπορώ δε χρειάζεται καν να το περιορίσω ήδη με τον βάζω γωνία θ ίσου με το 0 και γωνία αφυδάτωση ή και θ ή 73 βλέπει αμέσως έχω ναι μεν υπάρχει σας αντιγόνη έφη πασχάλη τερζή ταυτίζεται με ζητήματα πολλαπλασίασε ικανοποίησης λάθος αν συμβαίνει το ένα χαλάκι το άλλο ενώ το θέλω και το τη διαφορά ενδιαφέρονταν εντάξει αναλάβουν πολλαπλάσιας μετά πρόσθεσε πρέπει πρέπει και εδώ μπροστά έχω ψάχνω πώς θα είναι σίγουρα χάνει ομού έτσι και αν τον αντιγράψω το προηγούμενο εγώ σας το γράφω έτσι δύο PR των στεγανών γιατί το κάνω αυτό ποια επιχειρήματα υπάρχουν και το γράφω έτσι ένα τρόπος να πατέ να κάνετε ολοκλήρωση και να δείτε ότι το ρόδι ή επειδή είναι ή μας κάνει τσίου και από πλευράς αυτό το τελευταίο την αρετή θελήσει το βάζουν στα αλλά υπάρχουν πειστικά επιχειρήματα απ' τα οποία μου το βγάζει δεύτερο τι έχω πει ότι η πυκνότητα 100 φορτίου ινομυώματα εντάξει και τις συγκεκριμένες χρησιμοποιώ όπως μερικές ιστορικές δάφνες το πηγαίο επιβίωνε χαρτών τετράγωνο 10 δηλαδή αν εγώ ανεβαίνω έδωσαν μαζικά όπως μεγαλώνει τώρα είδος σημείο το στοιχειώδες λόγου πάει αρκετά από τα στάνταρ μεγαλώνει με το τετράγωνο μάγο για να πετύχω ομοιόμορφη κατανομή φορτίου πρέπει να διαιρέσει καθόταν επάνω για να φθάσω στην εξάρτηση πάντα παρών αυτό δίωρο μεταλλεργατών για να πετύχω να περιγράψω τα ανανεώθηκαν οι φόβοι σκέφτεται στο δήμο σας μάθει νομίζει σωστό κατά μ ο τρόπος γραφής της πυκνότητας φορτίου και θα κρατήσει μέχρι τέλος το καλό με τη διασχίσετε τζάκσον κεντρικές έκφρασης άρα λοιπόν εγώ θα καταλάβετε τη φυσική Κηφισιά εποχής γράφω εγώ την Έδεσσα πίσω δεν είναι οι ΗΠΑ τις κατανομές πολύ και μετά σαν να μη αντικατάσταση της να συγκριθεί βρήκαμε ένα πολύ ωραίο συστηματικό τρόπο εντάξει από την επόμενη πραγμάτων αυτό λίγο περισσότερο και να ψάξουμε να βρούμε και να συγκρίνει ανάμεσα σε δύο εξωτερικές επιφάνειες εντάξει μου και παίρνω πολύ πιο δύσκολη φάση και ευγένεια με είδωλα