Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο Για τις εκλογές και τη σημασία της ψήφου της 21ης Μαΐου Εμείς επιδιώκουμε ένα ποσοστό, που σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής θα δώσει στη χώρα μια σταθερή, αυτοδύναμη, αποτελεσματική Κυβέρνηση. Σήμερα μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο Για τις εκλογές και τη σημασία της ψήφου της 21ης Μαΐου Εμείς επιδιώκουμε ένα ποσοστό, που σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής θα δώσει στη χώρα μια σταθερή, αυτοδύναμη, αποτελεσματική Κυβέρνηση. Σήμερα μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης […]