Χ. Καραγιαννόπουλος, "Τύποι ειδωλίων από οικιστικά σύνολα στη δυτική θεσσαλική πεδιάδα..." (AMTh, 2018)
: Φυγαλούμε στο βήμα, γιατί είμαστε πολύ κοντονικοί. Σε πήγαμε από το πρώτο, το κύριο Χρήστο Παραννιώθουλο. Το θέμα του είναι «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τη περίπτωση του οικυρισμού, άνθρωπος των δυσκόρων χορόνων» «Τη φιλία καρδίτης» «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα». «Τήλη Ιδωλίου, ατομιστικά σύνολα θρησκευτική και συνεχτική κερδιάδα».