10. Μελέτη περίπτωσης: Χρήση JDBC API, JSP pages / Διάλεξη 10 / Παρουσιάζεται η διαχείριση βάσης δεδομένων με γλώσσα SQL, χρήση JDBC API, και τεχνολογίας JSP pages και λογισμικού mySQL. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Παρουσιάζεται η διαχείριση βάσης δεδομένων με γλώσσα SQL, χρήση JDBC API, και τεχνολογίας JSP pages και λογισμικού mySQL.