Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» / Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1»και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου Για τις μετεκλογικές συνεργασίες Πραγματικά τρομάζω με αυτά που άκουσα από τον κ. Γεροτζιάφα (σσ. ο οποίος είχε μιλήσει νωρίτερα στο ίδιο δελτίο τασσόμενος υπέρ μιας «κυβέρνησης ηττημένων, που μάλιστα επιβάλλεται αν βγαίνουν οι αριθμοί»). Ο ίδιος […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1»και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου Για τις μετεκλογικές συνεργασίες Πραγματικά τρομάζω με αυτά που άκουσα από τον κ. Γεροτζιάφα (σσ. ο οποίος είχε μιλήσει νωρίτερα στο ίδιο δελτίο τασσόμενος υπέρ μιας «κυβέρνησης ηττημένων, που μάλιστα επιβάλλεται αν βγαίνουν οι αριθμοί»). Ο ίδιος […]