Απάντηση για την ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου / Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου: «Ο Πρωθυπουργός ανέλαβε την ευθύνη που αναλογεί στην Κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών. Ζήτησε συγνώμη τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του πολιτικού συστήματος, Κυβερνήσεων και διοικήσεων που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα έργο […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου: «Ο Πρωθυπουργός ανέλαβε την ευθύνη που αναλογεί στην Κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών. Ζήτησε συγνώμη τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του πολιτικού συστήματος, Κυβερνήσεων και διοικήσεων που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα έργο […]