Εργαστήρια εσωτερικής μετάβασης στην Εθνική Βιβλιοθήκη (Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, 2017)
: Μουσική Βρισκόμαι στο νέο σπίτι της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδημασταυροσνιάρχος έχοντας κλείσει ένα κύκλο εργαστηρίων, μια διαδικασία μετάβασης που έχει διαρκέσει πάνω από έξι μήνες. Δουλέψαμε μην ιέα, με βιοματικά εργαστήρια, με τους εργαζόμενους στην Εθνική Βιβλιοθήκη, εργαζόμενοι που προέρχονται από τελείως διαφορετικές θέσεις, με διαφορετική προεπηρεσία ο καθένας, κάποιοι αποσπασμένοι, κάποιοι με πάρα πολλά χρόνια στην Εθνική Βιβλιοθήκη, με διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά αιτήματα, διαφορετικό όραμα. Σκοπός μας ήταν να σμενεχθεί αυτή η ομάδα και να δημιουργηθεί μια οργανωτική κουλτούρα συνεργασίας. Να ακουστούν όλα τα αιτήματα, να ακουστούν οι προβληματισμοί, να δοθούν τεχνικές λύσεις, πολλά από αυτά έχουν ήδη δρομολογηθεί. Η Διέθνυση έχει δουλέψει μαζί με τους εργαζόμενους και κοντά τους για αυτό και όλοι μαζί προσπαθούν να φέρουν σε πέραση κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ένας οργανισμός με υπεραιονόβια ιστορία μετασχηματίζεται σε μια μετάβαση χωρίς προηγούμενο.