25β. Rhinoceros για εργαστήριο (β μέρος) / Διάλεξη 25 / Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η θεωρητική βάση του προγράμματος ηλεκτρονικής σχεδίασης Rhinoceros, και παρατίθεται αναλυτικό παράδειγμα εφαρμογής του προγράμματος αυτού με την σταδιακή περιγραφή σχεδίασης του σχεδίου των Ναυπηγικών Γραμμών του πλοίου που σχεδιάζεται αρχικά σε χαρτί. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η θεωρητική βάση του προγράμματος ηλεκτρονικής σχεδίασης Rhinoceros, και παρατίθεται αναλυτικό παράδειγμα εφαρμογής του προγράμματος αυτού με την σταδιακή περιγραφή σχεδίασης του σχεδίου των Ναυπηγικών Γραμμών του πλοίου που σχεδιάζεται αρχικά σε χαρτί.: Όπως σας είπα είναι ένα υπολογιστικό πρόγραμμα ελεύθερης μοντελοποίησης με το οποίο μπορεί κανείς να φτιάξει οτιδήποτε δεν αποκλείστηκαν αυτή γικό αλλά καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της σχεδίασης και των υπολογισμών ένα πλοίου στο λογότυπο του θα θα δείτε την λέξη είναι εργάτες που σημαίνει νομιμοποιούν for the Race ένα δισ Line που σημαίνει ότι είναι χρησιμοποιεί μια κάποιες ελευθέρας μορφής γαρίδες συναρτήσεις οι πρώτοι που το ασχολήθηκαν με το με τις καμπύλες αυτές τις αναρτήσεις αυτές ήτανε το χάλι σου Δες καιρό όποιος εργαζόταν στην αυτοκινητοβιομηχανία Renault πληρώνουν πολλά δικαστήριο ο οποίος ταυτοχρόνως δουλειές πάνω σ'αυτό για για όλους είναι γνωστές σαν πεζοί γιατί γιατί πρώτο σόμπες και ασχολήθηκε και δημοσίευσε τα ευρήματά του λοιπόν το επόμενο πράγμα που κάναμε ήταν να αν δούμε το επόμενό μου πράγμα που κάναμε είναι να δούμε το περιβάλλον του προγράμματος ορεινό καιρός όπως βλέπουμε απαρτίζεται από τέσσερις οθόνες τι πιο φονικό έχει να κάνει με τις κατόψεις άρα στην προκειμένη περίπτωση χαράξουμε ιδίοις καμπύλες το ναι η σαλόνι μας υπάρχει οθόνη iPhone όπου σχεδιάζουμε πτώση αεροπλάνου του πλοίου μας υπάρχει η άλλη οθόνη η οποία στην οποία σχεδιάσουμε το πόδι plan μας και φυσικά υπάρχει και η οθόνη Perspectives καλύπτει τρισδιάστατα τη σχεδίαση μας μεταφέρουμε πάντα σ'αυτές τις φωνές πληκτρολογώντας κυκλικά πατώντας πάνω στην ονομασία της κάθε οθόνης το ίδιο επανερχόμαστε στήλης τέσσερις θήκες υπάρχουν οι βασικές εργαλειοθήκες είμαι είναι ένα μενού δύο υπάρχουνε υπάρχει οριζόντια εργαλείο θήκη με βασικά εργαλεία υπάρχει ένα δεξιά εργαλειοθήκη ας το πούμε ήταν ένα πλαίσιο στο οποίο ο χρησιμοποιούμε τα layers ετσι το πρόγραμμα τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε τμηματικά το αντικείμενό μας τοποθετώντας στο δέλτα Αφήστε το κάθε στοιχείο του σε layer δηλαδή σε διαφάνεια και στο τέλος να έχουμε ολοκληρωμένο ένα ολόκληρο το αντικείμενό μας η δυνατότητα που έχουν τα λέει συνοδοί μπορούμε ανά πάσα στιγμή να επέμβουμε σε αυτά και να τροποποιήσουμε τυχόν στοιχεία τους το επόμενο βήμα μας ζητάνε να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε στην στην φωνή τραβάει εκεί δηλαδή που θα σχεδιάσουμε τους συνομιλίες μας κι άλλο στο πόδι plan μας να σχεδιάσουμε το πλέγμα των γραμμών μας ή όπως το ονομάσαμε στο στην περιοχή των λέικερς σαν κύριοι έχουμε την πρώτη κάθετη γραμμή που έχει να κάνει με το ίχνος του επιπέδου συμμετρίας και που δεν είναι άλλη από τις the Line μας υπάρχει η οριζόντια βασική γραμμή αλλιώς bass lines υπάρχουν ήδη 4.5 ούτε lines και υπάρχουν φυσικά και οι κάθετες ever κανενα χαρτί καλώδιο και του χρόνος του μέγιστου πλάτους του πλοίου μας στη συνεχεία σχεδιάσαμε δηλώνω μιας σχεδιάσαμε τον τομέα 0 και τον τομέα 9 στον οποίον χρησιμοποιήσαμε μια εντολή η οποία λέγεται Fair ομαλού πηγή τυχόν αλλοίωσης στην ομαλότητα θύμα μιας καμπύλης μας και στο τέλος σχεδιάσαμε στο τρισδιάστατο και έτοιμη μορφή του σκάφους μας ταυτοχρόνως μπορέσαμε και δείξαμε πώς γίνεται η μετακίνηση ένα δρομέα από το από το συντηρώ που τον σχεδιάσαμε ώστε να μεταφερθεί κανονικά στη θέση του όπως όμως θα τη βρούμε σε νέα στην οθόνη μας να βλέπουμε ένα άλλο γευστικό οφείλω Ιταλός ένα XL στο οποίο έχουμε περάσει τις συντεταγμένες όλων των τομέων έως προσοχή ιδίως προς τους οικείους προσφέρεται εάν παρατηρήσετε με λεπτομέρειες καθώς επίσης όλων των τομέων όλων τόνισε άλλων και φυσικά αν τον δέχτηκαν ένα δέκτη καλώδιο αιτούνται εκ του καταστρώματος και του παραπέμπουν μας το πρόγραμμά μας δεν μπορεί να διαβάσει τα στοιχεία ένα XL οπότε στην προκειμένη περίπτωση τα στοιχεία αυτά μπορούμε να τα αντιγράψουμε σε ένα απλό κειμενογράφο όπως είναι το Note Pad του υπολογιστή μας και σας δείχνω μια απλή μορφή ενώ ένα Note πάντα στο οποίο είναι περασμένα όλα τα στοιχεία στη σειρά των ρωμαίων μας κοινωνίες όπως βλέπετε μένουν είναι εμπεριέχουν οι συντεταγμένες του κάθε σημείου εμπεριέχουν και εσύ σημεία συντεταγμένες όχι ψυχές σε αυτό κάλλιστα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να σχεδιάσουμε πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα όλους τους μύες κι αυτό θα σας κάνω αμέσως τώρα ας πάμε στόουν στο αρχικό μας σχέδιο κάνουμε απόκρυψη του πυριτίου το οποίο δεν χρειαζόμαστε έχουμε σχεδίαση οικονομία όπως βλέπετε 0 όποιος βρίσκεται κανονικά στη θέση του και γνώμες ενας ιδέα όποιος κι αυτός έχει μεταφερθεί με το γνωστό τρόπο στη θέση του το επόμενο βήμα που έχουμε να κάνουμε είναι ένα αρχείο σου να σχεδιάσουμε και τους άλλους τομείς στη θέση τους αυτό που θα κάνουμε είναι απλούστατα να επιλέξουμε επάνω τους χάρη όπως βλέπετε δω ως προς έχει έχουμε την ένδειξη μια σειρά ενδείξεων 2.1 που σημαίνει ότι όλα αυτά τα στοιχεία μας όλα αυτά τα αυτά που βλέπετε εδώ και τα οποία να βρίζω είναι ωνούμε ένα ένα εάν αυτά τα στοιχεία θα κάνω ένα κο όποιοι και αριθμό κανονικά στο στο πρόγραμμά μου επιλέξω τα πολλαπλά σημεία και κανόνα paste σε αυτά βλέπετε αυτομάτως ότι τοποθετήθηκαν τα σημεία του νούμερο ένα στη θέση τους ακριβώς η επόμενη κίνησή μας θα είναι να επιλέξουμε πάλι το εικονίδιο της καμπύλης αφού έχουμε πάντα Ellen εξηγεί ότι το να είναι ενεργοποιημένο και ότι έχουμε επιλέξει torrent και το πολύ και ξανά να κάνουμε ένα περιηγήσεις στη την εντολή έχει της αρχής της καμπύλης μας οπότε αυτομάτως θα σχεδιασθεί η καμπύλη η καμπύλη και τα σημεία του τομέα ένα με αυτό τον τρόπο μπορούμε να περασουμε όλους τους συνομιλίες στο όμως το σχέδιο μας και θα συνεχίσω χωρίς να λέω πολλά πολλά νέα καταχώρηση σοκ όλους τους τομείς μας επιλέγουμε τον τομέα με ένδειξη 4.2 που σημαίνει ότι είναι που βιώνουμε ας τον αντίγραφο επανέρχομαι στο σχέδιο νόμου πάντα επιλέγω τα πολλαπλά σημεία κάνω ένα paste έχουν τοποθετηθεί επιλέγω ξανά την καμπύλη μου η οποία θα πρέπει να περνάει από τα σημεία που και έχουμε και το 2ο ΝΟΜΕ συνεχίζουμε για τον τρεις είναι με την ένδειξη έξι . τρεις είναι ολομέλειας 30 άρα συγνώμη δεν έχω δεν το έχω πάρει όλο για να μην κάνουμε αλλά κανένα λάθος τώρα είναι ολόκληρος τον αντιγράφουμε ξανά στο σχέδιό μας με τις γνωστές κινήσεις μας στο τέλος κάθε εντολής πατάμε το 11 να ολοκληρώσουμε την εκτέλεση της εντολής μας ένα paste εδώ και να σχεδιάσουμε την καμπύλη μας αυτό που θα έχετε προσέξει μέχρι στιγμής είναι ότι μέχρι τώρα έχουμε καταχωρήσει αυτούς τους μούμιες σε ένα layer που λέγεται τυχόν και το οποίο είναι ξεκαθαρισμένο επάνω επάνω αυτό βασικά είναι λάθος ένα τρόπος για να τοποθετήσουμε το καθενός με νέα στο δικό του λέει υγεία είναι εάν θα πάμε στο indie ανά μετακίνηση με ένα αντικείμενο από λάθος layers στο κανονικό του layer επιλέγουμε το αντικείμενο ως εξής με το παιδί Select records έτσι επιλέγουμε το αντικείμενό μας πρώτα την καμπύλη μας και μετά τα τα σημεία της είναι το πολύ πατάμε ένα-ένα τερ και επειδή είναι μονομερώς είμαστε ένα πήγαινε στο fame ένα και πατάμε ένα κουμπί και λέει οπότε αυτομάτως δείτε ότι μόνο με ένα έχει αλλάξει χρώμα έχει γίνει μπλε σύμφωνα με το χρώμα του player που βρίσκεται μπορούμε κάλλιστα να κλείσουμε το φωτάκι για να δούμε ότι είχε μεταφερθεί στο layer ένα στο fame με στο λέι απ του Ρέι με ένα το διαπιστώνουμε ότι έχει μεταφερθεί το ίδιο θα κάνουμε και για το μήνα δύο και τρεις άρα εγγυητής layers Saint George layer επιλέγουμε την καμπύλη μας και τα σημεία της όλα ώστε να καταχωρηθούν στο συγκεκριμένο layer κλικάρει όντας πάνω στο αυτόν πολλήν οπότε πατάμε ένα επιλέγουμε το fringe δύο και κανονικά θα πρέπει να γίνει πράσινο πατώντας ένα Ok όπως βλέπουμε έχει γίνει πράσινος δρομέας αυτός πάμε για τον τρεις αρκετό τελειώνουμε άρα layers sensor Data layer επιλέγουμε είπαμε την καμπύλη και κάθε ένα από τα σημεία της ένα 11 πηγαίνουμε να βρούμε τον τομέα τρεις όποιος είναι ένα προς όπως βλέπουμε στο χρώμα καμένο κερί και μεταμορφώθηκε αυτός σε σε άσπρο οπότε η επόμενη κίνηση είναι να πάμε στον τομέα 4αδα επιλέξουμε το μου το λέει το νούμερο τέσσερις επιστρέψουμε στο No πάντα να επιλέξουμε του τέσσερις όλα όλες τις παραμέτρους όλες τις συντεταγμένες να κάνουμε ένα κακό όποιοι να ξαναγυρίσουμε στο βίντεο στο στο σχέδιό μας να επιλέξουμε τα πολλαπλά σημεία να κάνουμε ένα paste έχουν καταχωρηθεί μένα ιδέα οριστικό κουτιού με τα σημεία μας και μετά την απειλή πάλι ένα paste και φυσιολογικά Οικονομέας έχει γίνει μαύρος σύμφωνα με το layer που τον έχουμε καταχωρήσει πηγαίνουμε στο στο fame πέντε όποιος κι αυτός είναι μαύρος φεύγουμε από δω αντιγράφουμε τις συντεταγμένες του από το Note πάντα όλες εντατικοποιεί επιστρέφουμε στο σχέδιό μας πολλαπλά σημεία περιηγήσεις ένα ΤΕ καμπύλη μας paste και εν τέλει πηγαίνουμε στον έξι με τον ίδιο τρόπο ακολουθώντας τη ρουτίνα καταχωρούν με όλους τους δρομείς μας πωλούμενες φτάνουν επιδιώκουν μαρίνα άρα είναι 14,7 κοπή περιηγήσεις νούμερο 8 το ίδιο on 9 βρίσκεται στη θέση του άρα ο επόμενος ΝΟΜΕ ας είναι μονομιάς 10 άρα είναι με την ένδειξη 21 είναι 10ος τομέας με απόσταση 2,1 σύνολο 21 μέτρα επιλέγουμε τις συντεταγμένες του τις κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση πρώτα τα πολλαπλά σημεία ένα ΤΕ και μετά την καμπύλη μας και έχουμε καταχώρηση όλους τους νόμισμα ας στις θέσεις τους ας δούμε τώρα τρισδιάστατα κι έχουμε κάνει όπως καταλαβαίνετε το πλοίο μας έχει ολοκληρωθεί κάποια πιθανόν αταξία στον τομέα πρέπει να είναι το που υσικά στον τομέα επτά τον επιλέγουμε για να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί ζουμάρουν πάνω του βλέπουμε μια περίεργη καμπύλη εδώ πέρα θα κάνουμε το εξής θα διαγράψουμε την καμπύλη μας θα την κάνουμε ένα delete και θα χρησιμοποιήσουμε τον απλό παραδοσιακό τρόπο για αναφέρουμε τη νέα γραμμή μας άρα επιλέγουμε πολλοί πρώην και ούτω καθεξής άρα και αυτός ολοκληρώθηκε χωρίς αυτήν την περίεργη πάνω κάτω καμπύλη υπουργού σχηματίστηκε όπως είδαμε ευαίσθητο και στο Store ΑΕΙ φαίνονται όλοι νομής στη θέση τους τώρα πιθανόν κάποιοι γνώμης από αυτούς να χρειάζονται ένα φρέαρ όπως παραδείγματος χάρη Οικονομέας Απ'ότι καταλαβαίνω αυτός πρέπει να είναι ο επτά οπότε εάν η χρειαστεί μπορούμε να του κάνουμε ένα θέαμα μένα πρόλαβαν στο γνωστό το 0 . 0 175 δηλαδή σχεδόν δύο εκατοστά δηλαδή δίνουμε ανοχή να ξεφύγει από τα σημεία μας που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό για το σκάφος που έχουμε σχεδιάσει δηλαδή των 25 μέτρων πατώντας σε ΑΕΙ ΤΕΙ βλέπουμε ότι έχει ομαλοποιηθεί πιθανόν πιο καλά φαίνεται στο Perspectives κάποιοι νόμοι της οι οποίοι πιθανόν ήταν ότι εγώ επτά έχει ομαλοποιηθεί νομίζω κου 5οι είναι αυτός όποιος χρειάζεται μια βελτίωση είναι αυτός εδώ μάλιστα οπότε ένα Fair και δω επιλέγουμε τον τομέα μας ένα ΤΕ έχει κρατήσει την τιμή 0,0 175 παραμένω καίει ολομέλειας έχει έρθει στα φυσιολογικά όπως επίσης εδώ βλέπουμε μια ανωμαλία στην καμπύλη του τομέα τέσσερις άρα και εδώ θέλουμε να φέρουμε είναι ότι τέσσερις με την ελβετία το ίδιο πολλά άρα σας έχουμε μόνο ποίηση για αυτό τον τομέα ας πούμε και τους επόμενους γνώμης νομίζω ότι πρέπει να είμαστε εντάξει πώς το ξέρουμε το σκάφος μας γύρω-γύρω ωραία το επόμενο πράγμα που έχουμε να κάνουμε με ξεχνάμε ότι τιμούν τα Line τρεις την έχουμε σχεδίαση για την αρχή έχουμε μεταφέρει στη θέση της το επόμενο που έχουμε να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε με πολύ εύκολο τρόπο το κατάστρωμα στην πλευρά του σκάφους είναι η δεύτερη γενιά που παράνομο το δεύτερο από πάνω σημείωσε καθενός μαία οπότε με εάν φτιάξουμε ένα καινούργιο layer το οποίο το ονομάζουμε δεν ονομάζεται αλλά θα το ονομάσουμε deck και το επιλέξουμε μπορούμε κάλλιστα με ένα απλή καμπύλη να ενώσουμε είπαμε τα δεύτερα σημεία παρά το δεύτερο σημείο στην στο ίχνος της μορφής του πλοίου ξεκινώντας στον τομέα 0 στον ένα στούντιο στο τρεις στον τέσσερις όπως βλέπετε επειδή έχουμε επιλέξει στο πώς να το point με αναγνώριση αυτομάτως το πρόγραμμα το σημείο από όπου πρέπει να περάσει την καμπύλη του το αναγράφει κάθε φορά από την πρώην πρώην και πολύ κείμενα 11 έχουμε ολοκληρώσει το κατάστρωμα μας το κατάστρωμα μας το οποίο είναι ένα περίεργη καμπύλη η οποία έχει η συντεταγμένες του είναι διαφορετικές κάθε φορά ποιος προσέχει εκείνος προς ψή ποιος πρόσεχε κα του λόγου το αληθές σπάμε λάβουμε στου στα offset που είναι περασμένα στο XL βλέπετε ότι το deck έχει διαφορετικές συντεταγμένες πάνου χάρη στον τομέα 0 είναι ξεκινάει από 0 ως προς τη γη δύο 45 ως προς ψή και τρεις 15 ως προς ως προς το ύψος και όλα αυτά αναλύονται σε κάθε τομέα υπάρχει κάτι διαφορετικό άρα είναι μια καμπύλη και δεν έχει να κάνει με τίποτε με αιτήσεις άλλους άρα δε θα μπορούσαμε με τίποτε τη σχεδιάσουμε στον ιστότοπο τότε μας και να το μεταφέρουμε στη θέση του γίνεται μονάχα στο τρισδιάστατο στο Perspectives επιστρέφουμε στο video μας στο στο σχέδιό μας όποιο κόμμα ανέβασε το όνομα σίσα βίντεο μου θα πρέπει τώρα να σχεδιάσουμε και του παραδεκτού μας Ιταλός στην κουπαστή μας η κουπαστή έχει ένα ιδιάζουσα λεπτομέρεια ανάμεσα στο πέντε και στο 69 όπου μπορούμε να τη δούμε στο στο σχέδιό μας σας στο διπλό αμέσως αναφέρεται στην θα δούμε αμέσως τη σελίδα που αναφέρεται αυτή η περίεργη είναι σχεδιαστική λεπτομέρεια του κατάστρωμα του παραπέντε του αυτήν σελίδα 8 στην σελίδα 9 άρα στη σελίδα εδώ πρέπει να κάνουμε έλλειψη συγνώμη επιτρέψτε μου για λίγο σας το δείξω δω που θα μπορέσουμε ένα να το δούμε με περισσότερη λεπτομέρεια όπως βλέπετε να το δω το παραπέτασμα όπως βλέπετε ανάμεσα στον τομέα πέντε και έξι έχει ένα περίεργο σκαλοπάτι πατάκη το οποίο θα πρέπει να το σχεδιάσουμε όπως έχει αλλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα σημείο προς την πρύμνη από τον έξι σε απόσταση 450 χλστ αυτό το σημείο το πάνω σημείο και επίσης να καταγράψουμε και αυτό το σημείο ώστε να μπορούμε νέα καταχωρίσουν με την καμπύλη μας αυτή τα σημεία αυτά αν τα υπολογίσετε αν υπολογίσουμε ότι ο από έξι έχει ως προς τη είναι έξι ίπποι 2,1 είναι 12,6 μείον 450εκ και στο ύψος που βρίσκεται ο 6οι γνώμες ας στο 69 το παραπέρα τόμας μπορούμε κάλλιστα να βρούμε το ίδιο το σημείο αυτό το ίδιο με αυτό τον τρόπο αφαιρώντας 275 χιλιοστά βρίσκουμε και στο ίδιο όχι βρίσκουμε και το σημείο κάτω οπότε άρα στο σχέδιό μας θα πρέπει να σχεδιάσουμε και να τοποθετήσουμε κάθε δύο σημείων στα οποία του ο παραπαίει τόμας κάνει το σκαλοπάτι ανάμεσα στο πέντε και στο 69 αυτά τα σημεία υπάρχουνε έχουν 7ο θα παρατηρήσουμε ότι τα δύο σημεία μας είναι το 1200 50 με σε απόσταση 1200 50 δηλαδή είμαστε λίγο πριν από τον 69 κατά τετρακόσιους 50 είναι σε ύψος 30 γίνεσαι και εσύ απλά ως το μέγιστο του πλοίου μας εκείνη φυσιολογικό οδηγεί στον στον τομέα πέντε και έξι έχουν το μέγιστο πλάτος του πλοίου μας 4300 στην ουσία είναι το μ πλάτος και το ύψος το ένα είναι στα 4.50 που είναι το ύψος του παραπέντε του μας στο στον τομέα έξι αφαιρώντας δεκαετία πως 75 προς τα κάτω πηγαίνουμε στο επόμενο στάδιο του απ' το σκαλοπάτι στα τρεις 775 άρα αυτά τα δύο σημεία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε παραστώ εδώ πέρα θα εφαρμόσουμε σύστησε στους στις συντεταγμένες των σημείων που παραπαίει τούμπας δε θα πρέπει να υπάρχει το ενδιάμεσο διάστημα αυτό μπορούμε να το αντικαταστήσουμε μόνο με ένα υγιή πόδια στολή αυτό γίνεται με το παιδί ρίπλεϊ εις επιλέγουμε το κενό το κάνουμε copy το τοποθετούμε στην παράλογο στο επάνω παραθυράκι και το αντικαθιστούμε με ένα , στο κάτω και ζητάμε να άρει Place σε όλα τα σημεία μας οπότε το πρόγραμμα πρέπει 38 διαφοροποιήσεις οπότε πάταγο πατώντας ένα κουμπί και λέει έχουμε όλες τις συντεταγμένες του Μπάλου walk φυσικά που παραπέμπουν μας φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα δύο σημεία αλλά τα οποία θα πρέπει να μεταφέρουμε και τα οποία επιλέγω εγώ εδώ πέρα τα κάνω ενα copy αυτά τα σημεία με ενδιαφέρει να τοποθετήσω στο στο σχέδιο νόμου άρα έχω φτιάξει ένα καινούργιο layer που το ονόμασε value for και σ'αυτό αφού το έχω επιλέξει τοποθετώ τα δύο σημεία μας Carolina Taste εδώ οπότε αυτομάτως όπως βλέπετε έχουν τοποθετηθεί τα δύο σημεία μας ανάμεσα στον με πέντε και στο 69 αλλά μέχρι την με την ίδια τακτική που σχεδίασα το κατάστρωμα μπορώ να σχεδιάσω φυσικά και το παραθέτω άρα στην προκειμένη περίπτωση μπορώ να επιλέξω μια καμπύλη η οποία περνάει από σημεία και να ξεκινήσω από το παλιό σημείο κάθε τομέα φτάνοντας στο κάτω σημείο απ' τα δύο που έχω προσθέσει πατώντας ένα έτερο και ταυτοχρόνως να επιλέξουν πάλι το απάνω σημείο και τα υπόλοιπα σημεία ανώτατα σημεία των ρωμαίων που και φυσικά τα δύο σημεία να τα ενώσω με ένα απλή ευθεία ανάμεσα στο ένα και στο άλλο και αναμένεται οπότε όπως καταλαβαίνετε έχουμε σχεδιάσει και το παραπέρα τόμας με αυτήν τη μικρή διαφοροποίηση στο ύψος ανάμεσα στον τομέα πέντε και έξι σε αυτό το σημείο θα ήθελα μια αν αφαιρέσουμε όλα τα σημεία από το σχέδιό μας χρησιμοποιώντας και δημιουργώντας ένα καινούργιο μοντέλο το οποίο θα ονομάσω πολυνίκης θα το επιλέξω και από το Έντι Select το σεξ θα επιλέξω τα απόλυτης όλα τα οποία αυτομάτως βλέπετε τα ευθύνη επιλέξει και παχύ κίτρινη σε ξανά στο indie πηγαίνω στο λέει ένα και ζητάω να αλλάξουν αυτά τα αντικείμενα αλλά έγινε οπότε στην προκειμένη περίπτωση το καινούργιο παράθυρο φαίνεται και επιλεγμένο από μόνο του το layer πωλητής οπότε πατώντας ένα κουμπί και λέει όλα τα σημεία έχουν αντιλη στο πόλιν της στο layer points ανταλλάξω και πάω στο default και έσβησε τα points το φωτάκι του λέει τον points θα δούμε ότι θα εξαφανιστούν όλα και έτσι έχουμε ένα καθαρό σχέδιο του σκάφους μας με όλους τους δρομείς με την μισαλλοδοξία τον ντέρεκ και το value for το επόμενο που έχουμε να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε τις υπόλοιπες εις άλλους που θα μπορούσαμε χρησιμοποιώντας είτε τις συντεταγμένες αλλά υπάρχει και ένα άλλος τρόπος σχετικά πιο εύκολος για να δούμε πώς σχεδιάζονται πως βρίσκονται και σχεδιάζονται οι καμπύλες τόνισαν άλλων των υπολοίπων σάλο δηλαδή τι εισηγήσεις αλλού 1δις σάλιου δύο στις τέσσερις και στις πέντε στο σημείο αυτό θα ακολουθήσει οι επιδείξεις καινούργια επίδειξη όπως σχεδιάζονται οι καμπύλες αυτές σχεδιάζουμε και δημιουργούμε λέει ένα με τις υπόλοιπες εγώ τα live που θα σχεδιάσουμε παράδειγμα όταν λαλεί φυσικά ένα κοιμόταν live δύο την ούτε Line τέσσερις γιατί τρεις την έχουμε σχεδιάσει και την online πέντε ερχόμαστε στο επίπεδο όπου για να δούμε για να δούμε την άποψη του σχεδίου μας σ'αυτήν την κάτοψη θα σχεδιάσω ένα ένα επίπεδο πληκτρολογώντας στο κόμμα του lime τη λέξη λέει και πατώντας ένα είτε που ζητάει να δημιουργήσω ένα ένα επίπεδο ξεκινώντας από μια αγωνία την οποίαν σχεδιάζω εκτός του σχεδίου νόμου κάνοντας κλικ εδώ και ταυτοχρόνως ξεπερνώντας σε μήκος και σε πλάτος όλο μου το σκάφος και ξανά κάνοντας κλικ στο try δεύτερη κάτω δεξιά γωνία αυτομάτως βλέπετε ότι έχει τονιστεί του παραλληλόγραμμο και έχει τοποθετήθηκε ένα σταυρός όποιος θα το διαπιστώσετε στο Perspectives ότι έχει δημιουργηθεί ένα επίπεδο επιπλέον επάνω στο επίπεδο το βασικό του της σχεδίασης αυτό το επίπεδο γυρίζοντας στο Front θα ζητήσω να το αναπαραγάγουν προς τα πάνω με τη γνώση τι εντολή αραιή αγαπήθηκε λόγω τηλ6 αραιή και ένα 5αρι μου ζήταει να επιλέξω το όσο αντικείμενο που θέλω να αναπαραγάγουν προς τα πάνω πατάω ένα ιδέα και μου ζητάει πρόστυχη διεύθυνση αν υπάρχει μετακίνηση δεν υπάρχει πατάω το ένα ως πρόσοψη θα πατήσω εξηγεί δηλαδή είναι πέντε η σάλι που θα αλλά δημιούργησε σοκ ψήνουμε η σάλος που βρίσκεται τοποθετημένη επάνω στην Basic life άρα πατάω ένα έξι και ένα 11 στο ζ το ένα και στο σύλληψη πέρυσι αν θυμάστε καλά η απόσταση τόνισε άλλον ήτανε μισό μέτρο άρα πληκτρολογώντας . πέντε και 11 αυτομάτως βλέπετε ότι έχουν δημιουργηθεί βλέποντας στο Perspectives δε έξι επίπεδα το ένα είχε δημιουργηθεί στη ΔΕΗ στο επίπεδο το βασικό άρα άλλα πέντε επίπεδα σε ίση απόσταση μεταξύ τους μισού μέτρου ξαναγυρίσω κοντά στο φόρο των το τελευταίο επίπεδο το οποίο συμπίπτει με τον εορτασμό του επίπεδο δεν μου χρειάζεται οπότε το διαγράφω και επιλέγοντας τα κρατάω το ένα επίπεδο το επίπεδο το οποίο συμπίπτει με τη Nissan το ένα και τα υπόλοιπα τα σβήνω μέσα σε εισαγωγικά δηλαδή τους θέσεις φιλοδοξεί όμως όπως βλέπετε πατώντας το τη μαυρίλα pizza πάνω και η οποία ανταποκρίνεται στην εντολή hi οπότε αυτομάτως μου έχει κρύψει τα υπόλοιπα επίπεδα έχει κρατήσει μονάχα το επίπεδο που έχουμε κόψει σε απόσταση μισού μέτρου το βασικό για να σχεδιάσουμε τιμής άλλο ένα το επόμενο η επόμενη κίνησή μας θα είναι να επιλέξουμε τι είναι ούτε οι λαοί είναι ένα ώστε τα στοιχεία αυτά να καταχωρηθούν στο αντίστοιχο Λεϊλά και να ανατρέψουμε στο κόμμα μιλάει την εντολή είναι τέρας εκ μενα μητερα ζητώντας να έχει και το πρόγραμμά μας ζητάει να του δείξουμε ποιά αντικείμενα θέλουμε να κοπούν μεταξύ τους άρα επιλέγουμε το επίπεδο τησης αλλού και τους τομείς που αυτό στη συγκεκριμένη θέση Coffee παρακολουθεί τουρνέ ινδιάνο μοιραία των 8 των 7,6 των πέντε των τέσσερις των τρεις και το δύο το επίπεδο πτήσης άνω δεν κόβει ούτε το ένα ούτε το μηδέν αλλά ούτε και των 10 και πατάμε ένα-ένα είτε αυτομάτως έχει επιλέξει τα σημεία τομής του επιπέδου μας με τα αντίστοιχα με τους αντίστοιχους τομείς υπάρχει όμως ταυτοχρόνως και άλλη μια εδώ μη αυτουνού του επιπέδου μου Μέτιου όμως με το περίγραμμα του σκάφους μας άρα ξανά πληκτρολογούν ένα μια εντολή είναι τέσσερις εκ την οποία βρίσκει και επιλέγουμε ξανά το επίπεδο που θέλουμε να κόψουμε που θέλουμε να κόψει το σκάφος μας με το περίγραμμα του σκάφους μας και πατάμε ένα 11 έχει όπως βλέπετε επιλέξει και τα άλλα δύο σημεία δηλαδή από κοινού ξεκινάει στην ουσία η καμπύλη μας αυτό θα το διαπιστώσουμε αν φύγουμε από το απ' το επίπεδο Σερρών και πάμε στο πωπω αυτομάτως βλέπουμε όπως διακρίνεται am το επίπεδο στο οποίο πλέον δεν το χρειαζόμαστε και κάποια στιγμή θα το ψηφίσουμε και φυσικά τα σημεία τον τις καμπύλες τησης αλλού ένα η επόμενη εντολή μας είναι να διαγράψουμε το επίπεδο το επιλέγουμε και πατάμε ένα delete και το επόμενο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε ας ζήσουμε τελικά κίνησαν λόγω τρεις την οποία δεν χρειαζόμαστε όπως χρειαζόμαστε επίσης το value for και το deck κι ας πάμε στέ στην βασική οριζόντια εργαλειοθήκη με τις βασικές εντολές πηγαίνουμε στο έργο απ το καινούργιο παράθυρο φτάνουμε στο free form πηγαίνοντας δεξιά στο καινούργιο παραθυράκι επιλέγουμε το οφείλει του Boeing της η εντολή για το κομμάτι πλάι μας ζητάει να επιλέξουμε τα σημεία που θέλουμε να ενώσουμε με κάποιοι λίγοι εμείς δημιουργώντας ένα παράθυρο επιλέγουμε τα σημεία μας τα οποία αυτομάτως κίτρινη ισούνται με και με έντονο and πέρα αυτομάτως δημιουργείται ίδιοι η καμπύλη ζήτησης αλλού ένα μενα μητερα οριστικοποιείται καλό είναι τάση ένα τα σημεία της καμπύλης να τα τοποθετήσουμε και αυτά στο layer το μπόι της οπότε εάν πάμε στο deal στο Select ωμού σεξ στον απόηχο της θα τα κίτρινη σιγή και ξανά στο Ρέντη στο layers στο Σέιντ Τζωρτζ επτά layer θα ζητήσουμε να πάνε όλα στο κουίνς και μένα οκ θα εξαφανιστούν και θα μείνει καθαρή γραμμή μας με τον ίδιο τρόπο θα σχεδιάσουμε και την καμπύλη δύο πτήσεις αλλού δύο ξαναγυρίζουμε στο φόρο των σβήνουμε την καμπύλη τήρησης άλλου ένα την οποία δε χρειαζόμαστε και παρουσιάζουμε ξανά τα επίπεδα μας το επόμενο επίπεδο που χρειαζόμαστε είναι φυσικά το επίπεδο το OTC σάλιου δύο το οποίο σας δείχνω αυτό εδώ καλό Απ' τη στιγμή που έχουμε σχεδιάσει την καμπύλη εγγυήσεις αλλού τρεις το επίπεδο αυτό το διαγράψουμε γιατί δεν χρειαζόμαστε οπότε πατάμε delete γιατί κοινής αλλότρια την έχουμε σχέδιο δράσης με τον παραδοσιακό τρόπο δηλαδή σχεδιάζοντας την ΣΔΟΕ στο βασικό επίπεδο και στο επίπεδο το και μεταφέροντας την μετακινώντας την από το βασικό επίπεδο σε ένα ύψος ενάμισι μέτρου που βρίσκεται κανονικά η σάλος τρεις άρα τα υπόλοιπα δύο επίπεδα δεν τα χρειαζόμαστε οπότε και αυτά τα κάνουμε ένα high-end οπότε απ'τη στιγμή που έχουμε επιλέξει δίνεις άλλοθι δύο ξανά πληκτρολογούν στο κομμάτι του live το συνόδευσε εκδ τοπίο το βρίσκει επιλέγουμε την καμπύλη μας το επίπεδο μας και τους συνομιλίες έχω την εντυπωση αλλά για ανθυγιεινά λιγάκι ότι ΚΥΑ ΝΟΜΕ ας μην ακούσετε οπότε παίρνουμε απ' όλους τους τομείς αυτούς και είπα να μπει ένα τέλος ωραία βρήκαμε τα CD μας αλλά ένα έγγραφο σε το ίδιο επίπεδο με το περίγραμμα του σκάφους και να κάνετε συγνώμη δεν το πήρε αυτό και αυτό και αίνεται τώρα το πήρε εντάξει οπότε ξαναγυρίζουμε στο το διαγράφουμε το επίπεδο γιατί πλέον δεν το χρειαζόμαστε μια και έχουμε παρθεί τα σημεία της γης άλλους δύο άρα ένα delete άρα με το γνωστό τρόπο επιλέγοντας το hair for απ το καινούριο το παράθυρο ΟΦΗ του πούτιν τους επιλέγουμε με ένα παραθυράκι όλα τα σημεία πατάμε ένα ιδεατό μου εδώ θα παρατηρήσουμε ότι η καμπύλη μας στον τομέα ένα παρουσίαση μια περίεργη διαμόρφωση γεννά το εξομαλύνουν με επιλέγουμε από τα άνω της πάνω στην στόχο Band live επιλέγουμε το Home οπότε αυτομάτως η καμπύλη μας ομαλοποιείται όπως πρέπει επιλέγουμε πάλι με το ID της Select το Beach bar και της πόροι της και ξανά θα μεταφέρουμε στο layer των Boeing της οπότε ας δούμε μέχρι τώρα τι έχουμε φτιάξει πηγαίνοντας φεύγοντας από τον τόπο και πηγαίνω στο Perspectives ας ανοίξουμε μου την online τρεις που έχουμε σχεδιάσει τότε εκτιμάς τούμπα Μπαλούρδος παραπε τόμας και την υποτέλεια είναι ένα και βλέπουμε ότι μέχρι στιγμής έχουμε σχεδιάσει με τον καλύτερο τρόπο τις υγιείς άλλους 1.3 την είχαμε κάνει άρα η επόμενη κίνησή μας θα είναι να σχεδιάσουμε και τις υπόλοιπες τέσσερις και πέντε επιλέγουμε την τέσσερις με τον ίδιο τρόπο πάντα στο off Road στο επίπεδο των ροών ανοίγουμε τα δύο επίπεδα μας που έχουν απομείνει το λόγο το επάνω επάνω της ISAF αλλού το επίπεδο πέντε δεν το χρειαζόμαστε οπότε το σβήνουμε και ερχόμαστε πάλι με το in gr σε έκταση να επιλέξουμε το επίπεδό μας στο επίπεδο της σάλιου τέσσερις και φυσικά να τους συνομιλίες αποτι βλέπετε είναι τυχαίο 0 γνώμες ας εμπεριέχεται στο στους τομείς που κόβονται από το επίπεδο οπότε πατάμε ένα-ένα ιδέα και αυτομάτως έχουν πάθει άρα τα σημεία τομής του επιπέδου με τους ομιλίες ανά ξανά ένα ελληνίδες σε του επιπε ΔΟΥ με το περίγραμμα μας και ένα ΤΕ για να πάρει και τα τελευταία σημεία ξανά ένα 11 φεύγουμε από δω ερχόμαστε στο επίπεδο το διαγράφουμε το επίπεδό μας σβήνουμε για να μην αλλοίωσε τη για τον άλφα βήτα λόγο η γραμμή μας καμπύλη της εξάλλου τέσσερις άλλαξε ερχόμαστε στο πιο ερβέ ξανά στο free form ξανά στο φυτού points επιλέγουμε τα σημεία μας πατάμε ένα δεύτερο εδώ θα παρατηρήσουμε ότι μου καμπύλη μας έχει άλλη οφειλή καμιά φορά To πρόγραμμα ξεπερνάει τον εαυτό του άρα εμείς μπορούμε να τη διαγράψουμε και με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο να επιλέξουμε την καμπύλη μας και πάμε πόσες από σημείο σε σημείο και να σχεδιάσουμε έχουμε έτοιμη την καμπύλη της εξάλλου τέσσερις επιλέγουμε και πάλι να διαγράψουμε να διαγράψουμε ένα μεταφέρουμε τα σημεία της καμπύλης εκεί που συνήθως έχουμε βάλει όλα μου στα σημεία και που δεν χρειαζόμαστε πλέον άρα τα βάζουμε στο μπόι της και φεύγουνε οπότε αν επιλέξουμε να καταργήσουμε να σβήσουμε την απειλή μας επανερχόμαστε στο αρχικό σχέδιο ανοίγουμε την τελευταία μας το τελευταίο μας επίπεδο όπου το επίπεδο της ήσαν πέντε όπως βλέπουμε και που είναι ξεκαθαρισμένο άρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ξανά πληκτρολογήσουμε το βίντεο σε εκτενή να επιλέξουμε το επίπεδο τους τομείς και να δείτε τα για να μας βρείτε τα σημεία τομής του επιπέδου με τους μύες ξανά ένα ελληνίδες εκτός του ακόμα online ένα ίντσες της επιλέγουμε το επίπεδο και το περίγραμμα του σκάφους μας κενά είτε έβρισκε και τα υπόλοιπα δύο σημεία οπότε επανερχόμαστε στρώνουν το αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι ως συνήθως να διαγράψουμε πλέον το επίπεδο του χρειαζόμαστε ερχόμαστε στο ΚΕΒΕ ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά η εντολή μας θα εκτελεστεί όπως πρέπει στο φόρμα φοιτούν από ίντσες επιλέγουμε τα σημεία μας πατάμε ένα-ένα ευελπιστώντας ότι θα δημιουργηθεί σωστά αυτή τη φορά η καμπύλη μας όπως βλέπουμε σωστά έχει διαμορφωθεί οπότε εμένα εν καιρώ έχουμε ολοκληρώσει και κοινής άλλο πέντε η επόμενη κίνησή μας είναι φυσικά να επιλέξουμε ξανά τα σημεία μας να τα μεταφέρουμε σε ένα layer στο γνωστό layer που είναι από τους πατώντας ένα κουμπί και λέει αυτή τη στιγμή έχουμε ολοκληρωμένο το σκάφος μας ως προς τα οριζόντια επίπεδα τα οποία το σχηματίσουμε ας το δούμε στο Perspectives το σκάφος όμως όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής όπως βλέπουμε το σκάφος έχει τους συνομιλίες έχει ειδήσεις άλλους έχει το deck και έχει και το value for η επόμενη κίνησή μας φυσικά με τον ίδιο τρόπο είναι ένα σχεδιαστής με τις δύο φέρθηκαν και να ολοκληρώσουμε πλέον τη σχεδίασή του πλοίου μας άρα η επόμενη κίνησή μας είναι να σχεδιάσουμε δύο καινούργια layer το ένα θα το ονομάσουμε σε ένα το νέο θα το ονομάσουμε θέτει δύο είναι η δέχτηκα λένα και δέχτηκαν δύο και ερχόμαστε τώρα πλέον να σχεδιάσουμε τα επίπεδα που πρέπει είναι σχηματίσουμε για να βρούμε τις τα σημεία τομής αυτών των επιπέδων μετά με τους νομίσματος η γενικά με ολόκληρο το σκάφος μας άρα τα επίπεδα αυτά όπως καταλαβαίνετε είναι παράλληλα με το επίπεδο συμμετρίας άρα θα πάμε στο επίπεδο αυτά θα τα δούμε σχεδιασμένα στο επίπεδο των ΑΕΙ αλλά για να το δούμε αυτό θα πρέπει στο Front να σχεδιάσουμε ΕΤΑΑ το επίπεδο αυτό το οποίο θα περικλείει όλο μας το σκάφος άρα το επόμενο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να πληκτρολογήσουμε στείλε εν στο κόμμα ένα την εντολή play να πατήσουμε εναερίτες και να δημιουργήσουμε ένα επίπεδο το οποίο θα περικλείει όλο μας το σκάφος από τη μια άκρη στην άλλη και βλέποντας το Perspectives θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ νομίζω ότι είναι εμφανές το επίπεδο το οποίο θα δημιουργήσει άρα επιστρέφουμε στο RAI για να φτιάξουμε τα επίπεδα τα οποία θα είναι παράλληλα σε αυτό και θα ανταποκρίνονται στο στις βράδυ καλά ένα και Τετάρτη καλό δύο άρα η επόμενη επιστολή μας είναι αραιή άρα να αναπαράγουμε το επίπεδο αυτό προς τα δεξιά μας άρα το επιλέγουμε πατάμε ένα-ένα ιδέα έξι την Χίλλαρυ ρε AXON εκτός από το βασικό επίπεδο έχουμε άλλα δύο άρα σύνολο τρεις άρα πληκτρολογούν με τον αριθμό τρεις ρίχτερ στο ψ είναι ένα στο ζητάει είναι ένα και εποχής περυσινού αν θυμάστε καλά η απόσταση ανάμεσα στις πρακτικά είναι 1.25 μένα έχετε αυτομάτως έχουν δημιουργηθεί τα επίπεδα που θέλουμε και που ανταποκρίνονται στις πρακτικά λένε και κάτι καλό θείο ξαναγυρίζουν δάσος τώρα άλλοι διαγράφουμε το αρχικό επίπεδο το οποίο δεν μας χρειάζεται άρα αυτό το κάνουμε αντιλήψεις το επίπεδο της φέρθηκαν δύο το κάνουμε χαρείτε και ερχόμαστε στο το για να βρούμε το επίπεδό μας ποιες ακριβώς καμπύλες Eco οφείλει ώστε να δημιουργήσουμε τα σημεία από όπου περνάει η κυβέρνηση καλά ένα άρα επιλέγουμε κυβερνητικά λένα που σημαίνει ότι από τώρα και στο εξής όλα τα σημεία της θα μπούνε στο συγκεκριμένο layer πατώντας ίνκας έτσι μας ζητάει να επιλέξουμε το επίπεδο φυσικά επιλέγουμε όλες τις καμπύλες δηλαδή τα σημεία της δέχτηκαν οι γυναίκες η ένα τόνισα άλλων αλλά εδώ προσέξτε στο τέλος στην πρύμνη του σκάφους υπάρχει και το κομμάτι που παραπαίει του το οποίο είναι ξεχωριστό από το χλώριο γι αυτό και δεν χρωματίσει στηκε ταυτοχρόνως και φυσικά κοινωνίες η ενδιάμεση επιλέγουμε και τους μύες και πατάμε το enter ενώ θα παρατηρήσετε ότι ήμουν για διάφορους λόγους έχουν παρθεί και άλλα σημεία οπότε αυτή την εντολή θα την ακυρώσω και θα ξανά προσπαθήσω κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο άρα πληκτρολογούν πριν τεθεί σε πάτο ένα πατώντας ένα έτερο επιλέγω το επίπεδο τις καμπύλες και το πίσω μέρος της καμπύλης που παραπαίει του και πατώντας σε ένα ιδεατό που έχει δείξει σωστά τα σημεία τομής του επιπέδου με τις εισαγωγές το παραδεκτό και το κατάστρωμα ξαναπεί προλόγου προήδρευσε εκδ κι αυτή τη φορά θα πληκτρολογεί ίσο θα τσεκαρω αυτό με τον κάθε τομέα το ίδιο επίπεδο αλλά κάθε τομέα ελπίζοντας ότι θα εκλάβει μονάχα τα σημεία τομής πατώντας enter βλέπουμε ότι έχει επιλέξει σωστά αυτή τη φορά και τα σημεία τομής του επιπέδου με τους συνομιλίες άρα επανερχόμαστε στο Θέατρον του βλέπουμε το το είδος της καμπύλης η οποία θα σχεδιαστεί το επίπεδό μας δεν χρειαζόμαστε πλέον άρα θα πρέπει θα πρέπει να το διαγράψουμε με τον ίδιο γνωστό τρόπο θα επιλέξω προδιαγραφές τόσο εφορμούν τροφή του Wings θα επιλέξω όλα μου τα σημεία και πάτησε ένα τέτοιο εδώ θα παρατηρήσουμε ότι για λόγους που καμιά φορά μας ξεπερνούν To πρόγραμμα μας δεν έχει ολοκληρώσει σωστά την καμπύλη οπότε θα διαγράψω και θα ακολουθήσω το γνωστό τρόπο τούμε ενόσω τα σημεία με το γνωστό τρόπο ένα-ένα τα CDS είναι αυτό είναι τόσο πολλές οι παράμετροι που κα κάποια φορά φτιάχνουν η τροποποιούν το σχέδιο που πολλές φορές ξεπερνούν τον ανθρώπινο παράγοντα βλέπουμε ότι αυτή η καμπύλη ενδέχεται να θέλει να φέρει εάν την επιλέξουμε αν επιλέξουμε να φέρουν επιλέγουμε και την καμπύλη μας το πολεμάς έχει κρατηθεί πατώντας σε ναό της έχει ελαφρώς ομαλοποιηθεί γι με ξανά να επιλέγουμε το φέρνουν για άλλη μια φορά επιλέγουμε ξανά την καμπύλη μας και ένα ταίρι και τότε όλα στο ίδιο καμπύλη μας τώρα έχει γίνει πολύ πιο καλή σου αφαιρέσω με το γνωστό τρόπο τα σημεία τα οποία δεν χρειάζομαι πλέον άρα Select το ματς έτσι από μολύνσεις και ξανά πηγαίνοντας στο επενδυτές στο λέει ένα επιλέγω να αλλάξουνε layer αναζητείτο από την στολή του μπόι της πατώντας ένα κουμπί και λέει έχουν φύγει κα τα σημεία ότι φέρθηκαν Λένα είναι ευδιάκριτη Σ'αυτό το σημείο θα ήθελα για να υπάρχει μια ομοιομορφία στο σχέδιό μας να αλλάξω το στους τομείς 1.3 τέσσερις και 9 να αλλάξω χρώμα και να τους κάνει κι αυτούς τους φόρους άρα όλων με ένα 0 θα το κάνω μαύρο ενώ καίει τομέα ένα το ίδιο τον τομέα δύο ιδίων τομέα τρεις που έχει άσπρο χρώμα το Galaxy camera αυτόνομα άνθρωποι και τον τομέα νέα που κάνουν και αυτόν παρέχουμε ένα ομοιομορφία σε χρωματισμούς το σκάφος μας η επόμενη κίνησή μας φυσικά είναι να εμφανίσουμε πλέον στο το να εμφανίσουμε το το επίπεδο της φέρθηκαν θείο άρα επιλέγουμε να εμφανίσουμε σβήνουμε το θρεπτικά λένα και ερχόμαστε στα γνωστά μας να πληκτρολογήσουμε στο κομμάτι Fly τις γνωστές εντολές των ίνκας επιλέγουμε το επίπεδό μας επιλέγουμε τις καμπύλες τις οποίες θα τιμήσει του value for Today έξι τιμή πέντε δεν την 4.2 ένα δεν δεν κόβεται από το συγκεκριμένο επίπεδο παραβαίνει την κλίκα αρωγό πατώντας σε ένα εντελώς έχουμε πάρει πρόγραμμα σημεία άρα υγιή το επόμενο βίντεο σε έκταση θα ζητήσω το επίπεδό μας με το με ποιους τομείς κόβεται μάλλον το τότε το επίπεδο πιο δομικό οφείλει έχω την εντύπωση ότι Τόλιου μοιραία απ ότι φαίνεται στη μεγέθυνση τον τομέα 0 δήθεν των Coffee το επίπεδό μας άρα εδώ θα πατήσουμε ένα ΕΤΕΑΝ και ξανά ένα οπότε αυτομάτως έχουμε τα νέα μας σημεία άρα φεύγοντας από το και πηγαίνοντας στο Front να διαγράψει το επίπεδό μας και με το γνωστό τρόπο επιλέγοντας την εντολή server από πάνω of form το φυτό που έγινε τις επιλέγουμε σημειώνοντας και πατάμε ένα εντελώς σύμφωνα με αυτό όποτε βλέπετε αυτή τη φορά αν το πρόγραμμα έκανε πολύ πολύ σωστά τη δουλειά του και σχεδίασε σχεδόν απόλυτα σωστά κυβερνητικά δύο αυτών συνα εντέρου με το γνωστό τρόπο θα δούμε αν θα αφαιρέσουμε τα σημεία μας θα επιλέγουμε διαβάζουμε στο συγκεκριμένο layer που υπάρχουνε όλα πλέον τα σημεία μας και που δεν μας χρειάζονται πατώντας σε ένα κελί τώρα μπορούμε φυσικά ένα ανοίξουμε όλα αυτά που μας χρειάζονται και να δούμε νέα το ολοκληρωμένο σχέδιό μας πως έχει να κάνει τρισδιάστατα πώς βλέπετε το σκάφος μας έχει σχεδιαστεί πλήρως το περίγραμμα του κυβερνητικά λένα δέχτηκαν δύο η σάλι 1.3 τέσσερις και πέντε Today και το παραπέρα το για να ολοκληρώσουμε πλέον το το σκάφος μας και την άσκηση μας η επόμενη κίνηση είναι ένα φτιάξουμε το κάθε κτίσμα του δηλαδή το υπόλοιπο μισό το οποίο γίνεται πάρα πολύ εύκολα και γίνεται με την εντολή Mirror Δείτε την πληκτρολογούν με δείτε τη βρίσκουμε από το αναδυόμενο παράθυρο το trash for βλέπετε πάνω το Mirror το επιλέγουμε μας ζητάει να επιλέξουμε κομάντο λαοί είναι το επίπεδο που θέλουμε να του κάνουμε τον καθρέπτη σήμα ανοίγουμε ένα παράθυρο και πιάνουμε όλο μας το σκάφος και πατάμε ένα-ένα ιδέα ABB και επιλέγουμε το AEG του σκάφους bass Απ' τη μια μεριά και το εν σκάφους μας στην ερημική στην πλώρη οπότε έχουμε ολοκληρωμένο το σκάφος μας από όλες τις πλευρές φυσικά εάν εγώ όπως καταλαβαίνετε Τορίνο καιρός μας βοήθησε με απλές εντολές να κάνουμε ότι είναι σχεδίαση ηλεκτρονικά τους τάφους που μέχρι τώρα είχατε σχεδιάσει στο χαρτί φυσικά το πρόγραμμα στο πρόγραμμα δεν έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητές του οι οποίες είναι άπειρες υπάρχουνε άλλα προγράμματα τα οποία είναι plug in δηλαδή συνδέονται απόλυτα με το ορεινό καιροσκόπος είναι του όρου κακία αλλά τα οποία μας βοηθούν και σε υπολογισμούς αλλά υπάρχουν φυσικά και προγράμματα που μπορούμε να κάνουμε έρευνα the Ring δηλαδή να δημιουργήσουν το στέρεο και μέσα σε συγκεκριμένο περιβάλλον να έχουμε ένα μια φυσική παρουσίαση του κάθε αντικειμένου Σ'αυτό το σημείο όμως η παρουσίαση του προγράμματος ως προς τη απλή σχεδιαστική μορφή ένα σκάφους έχει τελειώσει περισσότερες λεπτομέρειες του προγράμματος θα εξηγηθούν στα μαθήματα της θεωρίας πλοίου με τους ανάλογους καθηγητές και φυσικά θα πάρετε ένα πιο ολοκληρωμένη άποψη των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου πρόγραμμά τους ένα τρόπος που θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε τους συνομιλίες είναι περνώντας από ένα ξανά αλλά τους διάφορους γνώμης και μεταφέροντας τους στο Note πάντα του υπολογιστή μας να δημιουργήσουμε ένα συνεχόμενο αρχείο όπως θα σας δείξω εδώ παλμός χάρη στο αρχείο αυτό του Note πάντα είναι καταχωρημένη όλοι οι νόμοι της και υπάρχει ένα πολύ πιο εύκολος τρόπος αν να σχεδιάσουμε τους τομείς αυτούς και σας θα σας πω ο πώς μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε μπορούμε στο συγκεκριμένο λόγο πάντα να εφαρμόσουμε τις εντολές τις οποίες αυτομάτως αναγνωρίζει το πρόγραμμά μας πάρα πάνω αυτή πια εδώ τα πρώτα οι πρώτες συντεταγμένες είναι οι συντεταγμένες του τομέα 0 άρα μπορούμε από πάνω ακριβώς να πληκτρολογήσουμε έδινε εντολή in the Air SIAL φίλοι είναι η πολυετή κουίνς κι αν και αμέσως μετά στο τέλος του τομέα να πατήσω να πληκτρολογήσουν ένα 11 για να καταχωρηθεί ολομέλειας αυτός αμέσως μετά μπορώ να αντιγράψω το τέρψη διατροφή και αμέσως μετά των ΝΟΜΕ αλλά ένα να αντιγράψω αυτά τα δύο μετά τον τομέα τέσσερις κομματιού που είναι ο Δίον με ένα να ξανά βάλω τις ίδιες εντολές δηλαδή το κλείσιμο της εντολής την τέρψη Σαράφη για τον τομέα δύο με το έντερο και ξεκίνημα της εντολής σύνταξη Ανάφη για τον τομέα τρεις βάζοντας εδώ ξανά την εντολή για τον τομέα τέσσερις για τον τομέα πέντε για τον τομέα εξηγεί για τον τομέα τώρα είναι έξι ολοκληρώνεται για το ΝΟΜΕ επτά για τον τομέα το τονώνουμε να και στο τέλος για τον τομέα 10 του έντεχνου αυτό τώρα μπορούν να το σώσω Save as να το ονομάσω frames frames σιγή να το σώσω σαν εξ στο στην επιφάνεια εργασίας οπότε ανοίγοντας ξανά ένα καινούργιο ορεινό καιρός επιλέγουμε πάντα το μεγάλο αντικείμενο για να βρεθούμε στο και πηγαίνοντας στο Perspectives μπορούμε από τα ατού της να πάμε στο κόμμα είναι σα να ζητήσουμε να διαβάσει απτο από ένα συγκεκριμένο φάκελο που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο φάκελος εξ που λέγεται Φρέι με εξ να πατήσουμε ένα όχι λέει και να δούμε ένα σχηματίσετε ΑΟ σχηματίζονται αυτομάτως γνώμης του σκάφους μπαράζ όπως ακριβώς τους είχαμε με λεπτομέρειες σχεδιάσει από πριν όπως καταλαβαίνετε οι δυνατότητες του προγράμματος είναι απεριόριστες και φυσικά θα τις δείτε σε επόμενα μαθήματα άλλοτε εξαμήνων όπως είναι η θεωρία πλοίου ένα για να ολοκληρώσουμε την ηλεκτρονική σχεδίαση με το πρόγραμμα ρινόκερος στην ίδια πάντα άσκηση θα δείξουμε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που μπορούμε να σχεδιάσουμε όπως καταλάβατε τι σε προηγούμενο σε προηγούμενες διαφωνίες σας είχα δείξει ότι όλα τα στοιχεία του πλοίου μας είναι καταχωρημένα σε ένα λογιστικό φύλλο αυτό που εμείς γνωρίζουμε σαν XL ας το δούμε Αναλυτικά στην οθόνη σας τώρα πια παρουσιάζουν το λογιστικό φύλλο το XL που περιέχει όλα τα στοιχεία όλα τα δεδομένα των στοιχείων του πλοίου μας όπως θα παρατηρήσετε υπάρχει Οικονομέας 0 υπάρχει τομέας ν δεν υπάρχει τομέας 1.3 ότι τέσσερις Open Data ούτω καθεξής υπάρχει οι το διαμήκη σε επίπεδο οι δε δύο οδών δεκτό Μπαλούρδος λέει σάλος ένα και ούτω καθεξής περιέχονται όλα ακριβώς αυτά τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να σχεδιάσουμε το πλοίο μας δυστυχώς το πρόγραμμά μας δεν μπορεί να ανάγνωση τα στοιχεία από ένα XL οπότε αυτό που πραγματικά διαβάζει είναι ένα ας άπλωσε κειμενογράφος όπως είναι το No πάντα του υπολογιστή μας τοπίου αν θυμάστε καλά περιέχεται στο να μην όλα τα προγράμματα Accessorize και εννοώ πάντα εγώ για βελτιώσεις σας σας το έχω εγώ με συντόμευση Παράθεση στην επιφάνεια εργασίας όπως βλέπετε εδώ θα κάνουμε το εξής θα μεταφέρουμε όλα τα στοιχεία με τις συντεταγμένες τους και θα τα μετατρέψουμε σε φύλλα του No Pad και συγκεκριμένα θα κάνουμε το 6ης θα αντιγράψουμε παραδείγματος χάρη τον τομέα 0 κοπή θα ανοίξουμε ένα φίλο του Note πάντα και θα κάνουμε μια επικόλληση στη συνέχεια πάλι από το XL μας αντιγράψουμε τον τομέα αντιγράψω τον τομέα δεν ξερω αν έκανα λάθος είπα τον τομέα 0 τον θα αντιγράψουν τον τομέα ένα θα το μεταφέρουμε και στον με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο νοούνται πάντα ακριβώς από κάτω και θα συνεχίσουμε με όλους τους δρομείς Οικονομέας δύο Οικονομέας τρεις νούμερα ας τέσσερις όπως βλέπετε είναι όμοιες παρατίθενται με τις τρεις τεταμένες ως χώρος όχι ως προς ψή ποιος πρόζα δηλαδή μυϊκός η θέση του ΝΟΜΕ οι μ πλάτος και ύψος από την bass Line συνεχίζω με τον επόμενο ΝΟΜΕ ο οποίος είναι πέντε το αντίγραφο και αυτών στο ίδιο Note πάντα στο ίδιο φύλλο του όρεξη χωρίς τα συνδρομή τον χωρίς νέα υιοθετεί ρίχνουμε μια ματιά αν έχουν καταχωρηθεί όλοι ωραία οφείλω αυτό του Note πάντα αυτό αποθηκεύσουμε στην επιφάνεια εργασίας μας ψάχνουν frames και το σώσουμε όπως βλέπετε υπάρχει ένα φίλο του Note πάντα το οποίο αναφέρεται σαν frames και περιέχει τα στοιχεία δηλαδή τις συντεταγμένες των όλων των τομέων του πλοίου μας το ίδιο πράγμα θα κάνουμε ακριβώς και για όλα τα άλλα στοιχεία του πλοίου μας δηλαδή διπλανός πίνακας είναι ο πίνακας του περιγράμματος του του πλοίου άρα τον επιλέγουμε κακοποιοί ανοίγουμε ένα καινούργιο σου εννοώ πάντα το επικό λαμέ τόσο ζούμε στην επιφάνεια εργασίας εάν δεν κάνω λάθος το είχαμε ονομάσει σέλινο η μπορούμε να το ονομάσουμε και SIAL πλατύ γιαλό στο περίγραμμα εγώ το ονομάζω περίγραμμα για να ξεχωρίσουμε παρέα περίγραμμα το βάζουμε στο το σώζουμε και υπάρχει εδώ βάζουμε κάτω από το φάκελο τον ρωμαίο με τον ίδιο τρόπο θα καταχωρίσουν με τα πάντα στο σε σελίδες του Note πάντα προχωράτε η σάλι αυτήν εις αλλιώς σε ένα αντιγράφουν τα στοιχεία της σε ένα καινούργιο Note πάντα ας κλείσουμε αυτά γιατί πιθανόν να μας μπερδέψουν γης αλλιώς δύο η σάλος τρεις ή αλλιώς τέσσερις κυρίες άλλωστε αν ως προσωπική αυτό στην επιφάνεια εργασίας μας πόρους ούτε Lines συνεχίζουμε με το παραπε Thomas η αλλιώς κουπαστή μας θα προσέξετε πίστωση στα σημεία αυτά αυτά τα δύο σημεία 1200 50 303.75 και 1200 5300 και 4.50 αν θυμάστε καλά ήτανε το σκαλοπάτι πατάκη που κάνει το παραπαίει τόμας ανάμεσα στους δρομείς πέντε και έξι τόσο ζούμε κι αυτό φυσικά μας σαν παλιού rock το Forum ελληνικά για να ξεχωρίζουμε το βάλουμε παραπαίει του καλύτερα υπάρχει εδώ το κλείνουμε τρέχουμε το και συνεχίζουμε για το κατάστημα μας σε έναν νέο ΝΔ band στην πάντα την τελευταία ένδειξη για να μας προβληματίσει φέτος όσο και στο στο desktop σαν κατάστρωμα έχουμε τους δρομείς το περίγραμμα του πλοίου έχουμε δομήσει το περίγραμμα του πλοίου έχουμε επίσης άλλους έχουμε το παραπέντε τόμας το κατάστρωμα μας μας λείπουν ακόμη η εξαιρετικά λένα και χαρτικά αλλά δύο όπως βλέπετε θετικά αλλά και αρνητικά δύο βρίσκονται εδώ πέρα της αντίγραφο και τόσο κόσμο στο desktop πάλι sam δέχτηκαν τις συγνώμη υπάρχει το τώρα όλα αυτά τα στοιχεία μπορούμε άνετα να τα χωρίσουμε μου είτε τρισδιάστατα άλλη δισδιάστατη τα στο στο πρόγραμμά μας ας ανοίξουμε το πρόγραμμα ανοίγουν Τορίνο καιρός θα έπρεπε να περιμένουμε λιγάκι μεγάλα αντικείμενα σε μέτρα και το έχουμε έτοιμο για να το λειτουργήσουμε ας ξεκινήσουμε με τους τομείς νόμισε εδώ όπως βλέπετε παρατίθενται το ακέραιο και το δεκαδικό το το κομμάτι των συντεταγμένων χωρίζεται με με ένα , εμείς έχουμε μάθει ότι το πρόγραμμα διαβάζει τελεία και όχι κόμμα άρα θα πρέπει να μετατρέψουμε σε όλα τα κόμματα σε τελείες σε πρώτη φάση άρα πηγαίνουμε στο ΦΠΑ στο file συγνώμη στον Έντι story Place επιλέγουμε στην πρώτη σειρά πούλησαν τους straight βάζουμε ένα , από κάτω το αντικαθιστούμε με ένα . και πηγαίνουμε αφού έχουμε επιλέξει πρέπει να αντικαταστήσουμε λοιπόν το κόμμα που παρατίθενται ανάμεσα στο ακέραιο κομμάτι της συντεταγμένης με το δεκαδικό με . πηγαίνουμε στο έντυπο Select το όλο και μεταφράζουμε τροποποιούν με στο Search πριν το κόμμα σε . story πλέι σου ήρθε και ζητάμε η ρίπλεϊ σολ αυτομάτως το πρόγραμμά μας δύο έχει βρει Διακόσια 76 διαρκώς 76 μετατροπές τις οποίες έχει πραγματοποιήσει οπότε πατάμε οκ και έχουμε έχουμε μεταφρασθεί που το κόμμα σε τελεία θα πρέπει επίσης ναι αν χορηγήσουν νέα τις συντεταγμένες μεταξύ τους με ένα ακόμα αγνός χάρη η πρώτη συντεταγμένη του τομέα είναι το 0 είναι η θέση του τομέα 0 η δεύτερη είναι το ημι πλάτος και με δίπλα είναι το ύψος αυτό σε ενδιάμεσα θα έπρεπε να είχαν ένα , άρα πηγαίνουμε και πάλι διεκδικεί Select όλοι επιλέγουμε το κενό το κάνουμε ένα κακό όποιοι ερχόμαστε στο Ρέντη replay εσείς σβήνουμε το κενό και κάνουμε ένα ΤΕΙ στο δω το κενό και αποπεράτωση του ρίπλεϊ swing βάζουμε ένα , και ζητάμε από το πρόγραμμα να τα κάνει όλα ακριβώς έτσι αυτομάτως βλέπετε οδηγεί πλέον οι συντεταγμένες μας είναι καταχωρημένες όπως ακριβώς τις διαβάζει Τορίνο καιρός η επόμενη φάση είναι να γράψουμε την εντολή για να καταχωρηθούν αυτές οι συντεταγμένες ας πάμε επάνω στην πρώτη η εντολή αν θυμάστε καλά ήτανε η ιντερπόλ είχε πόνους και Air η οποία συμβολίζεται με το in the Air σε η Αυγή ολομέλειας 0 φτάνει μέχρι εδώ άρα στο τέλος του τομέα θα πρέπει να δώσουμε την εντολή αυτή η οποία αφορά κλήρωση την καμπύλη μας στο συγκεκριμένο τομέα ήδη συνήθως αν θυμάστε καλά δίναμε την εντολή αίνεται από κάτω επειδή ξεκινάει ολομέλειας με ΑΜ αποστασία από τον μηδενικό 2,1 Οίνων τομέας ένα στο 2,1 είναι αν θυμάστε καλά το γης απόσταση των τομέων μας οπότε όχι διότι είναι 4,2 τρεις είναι 6,3 κιλά το καθεξής θα επαναλάβω και πάλι το in gr σε διατροφή και αυτά τα δύο θα τα αντιγράψουμε και τα φώτα αλλά βάλουμε θα το επαναλάβουμε στο τέλος κάθε τομέα εδώ χαρούμενα paste στο τέλος του τομέα ένα όλο με ένα δύο είναι εδώ άρα εδώ βάζουμε επαναλαμβάνουμε εδώ έγκειται για το κλείσιμο του τομεάρχη δύο θεωρεί ότι πρώην τέρψη αρχή για τον τομέα τρεις και συνεχίζουμε ένα περίληψη τοποθετούμε την εντολή που πλυσίματος και του ανοίγματος της καμπύλης στο τέλος κάθε ενωμένα εδώ είμαστε στον ένα τόνο με νέα και στο 10ο φυσικά στο τέλος χρειαζόμαστε μονάχα ένα 11 αυτό τόσο ζούμε τώρα κανονικά στα frames υπάρχει στο φάκελο φοράει νησί υπάρχει υπάρχουν πολύ όμοιες με τους με τις απαραίτητες εντολές ώστε να σχεδιαστούν για να δοκιμάσουμε τη σχεδιάσουμε είμαστε στο πρόγραμμα μας το ανοίγουμε πηγαίνουμε στο Perspectives πηγαίνουμε στα του γνώσεις στο κόμμα της απ' το κόμμα της συγνώμη τους μαρξ ρητής from Final πηγαίνουμε μας πηγαίνει στο desktop ψάχνουμε να βρούμε τα frames όπως βλέπουμε με τον τρόπο αυτό καταχωρήθηκαν αυτομάτως διαβάζοντας το πρόγραμμά μας το Note πάντα με τις εντολές και τα στοιχεία όλων των Ρωμαίων έχουν καταχωρηθεί όλοι νομής στο τρισδιάστατο στόπερ παίκτη του προγράμματός του της οθόνης του υπολογιστή μας εδώ μπορούμε κάλλιστα να επέμβουμε σε κάθε τομέα ξεχωριστά γνωρίζοντας ότι κάποιοι απ' αυτούς επιδέχονται βελτίωση της ομαλότητας της καμπύλης αυτός και με τη γνωστή εντολή φαιά να βελτιώσουμε το την ομαλότητα του καθενός από αυτούς θα συνεχίσουμε για να σχεδιάσουμε εκτός από τους μύες να σχεδιάσουμε μου περίγραμμα του πλοίου μας το οποίο βρίσκεται σ'αυτό το φίλο του Note πάντα με την ονομασία περίγραμμα θα παρατηρήσουμε και αν θυμάστε καλά ότι τα δυο πρώτα σημεία ενώνονται με στοιχεία αραιά οι εντολή στην οποία φθορά θα ξεκινήσουμε θα είναι όχι φυσικά την τέρψη αρχή δηλαδή Ιντερπόλ κουίνσι κεερφα αντί πολλαπλών σημείων καμπύλη αλλά ένα απλή εντολή η οποία θα είναι η εντολή του lime γραμμή είπαμε ότι ισχύει για τα δύο πρώτα σημεία μας άρα μετά τα δύο πρώτα σημεία δηλαδή το μειώνουν ένα διακόσια 50 και το μείον 1.50 θα πρέπει να θέσουμε το τελείωμα της γραμμής μας που είναι το φυσικά το εν ΤΕ εδώ θα παρατηρήσουμε κάτι από κάποιο λάθος έχει τοποθετηθεί λανθασμένα η γραμμή μας λάδι γραμμή μας κανονικά θα πρέπει να ξεκινάει από το μείον 1.50 και μέση ύψος τρεις 900 και να καταλήγει στο μείον ένα κομμάτια πόσα 50 με ύψος 3.2 25 άρα εδώ θα πρέπει να αλλάξουμε τα σημεία αυτό το κάνω ένα κοπή τοποθετώ ακριβώς από πάνω και διαγράφω αυτό το σημείο στο οποίο φυσικά βάζω ένα αίνεται πριν το κλείσιμο της γραμμής μας εμμένουν εάν συνεχίσω να τοποθετήσω την εντολή κατά πολύ λέει ξέρω εδώ και καιρό πολλοί γονείς και το πρόγραμμά μας θα αναγνωρίσει σαν επόμενο βήμα το το σημείο τρεις άρα θα υπάρξει ένα κενό μεταξύ του δευτέρου σημείου της πρύμνης μας με το τρεις παρέα φυσιολογικά θα πρέπει η καμπύλη μας ξεκινάει από το δεύτερο σημείο μας άρα το δεύτερο σημείωμα συν αυτό εδώ το αντίγραφο και φυσικά τοποθετώ σαν συνεχεία για να σχεδιάσουν την καμπύλη που άρα το επόμενο είναι να να πληκτρολογήσει Ιντερπόλ λέει και έρευνα και φυσικά στο τέλος μας του εντέρου τώρα είμαστε τώρα μαζί είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε το περίγραμμα του σκάφους μας όπως βλέπετε εδώ όμως έχουμε ζήλο δύο συντεταγμένες που συμπεραίνει ότι η για να το σχεδιάσουμε στο τρισδιάστατο στο Perspectives θα χρειαζόταν και η τρίτη συντεταγμένη μας η οποία δεν είναι άλλη από την από την ψυχή η οποία στο για το συγκεκριμένο επειδή το περίγραμμα του σκάφους μας σχεδιάζονται ακριβώς πάνω στις the Line η στοά αλλιώς το επίπεδο συμμετρίας είναι μηδενικό ως Porsche η μ πλάτος άρα δε χρειάζεται να περιέχεται οπότε την εντολή αυτή το σχεδιασμό μάλλον του περιγράμματος δε θα το κάνουμε στο Perspectives θα το κάνουμε στο νου στο αντίστοιχο επίπεδο που δεν είναι άλλο αυτό το σώσουμε από το επίπεδο των φόρων άστοχη δίνουμε λιγάκι ας πάμε ξανά στη στην οριζόντια μπάρα μας πού είναι η εντολέας από το κόμμα της πήγαινε story from file πηγαίνουμε στο τροποποιημένο σύλλογο του νομού παρά που λέγεται περίγραμμα πατάμε ένα όπερ ζούμε και βλέπουμε ότι είναι σχεδιασμένο σωστά το περίγραμμα του σκάφους μας βλέπουμε τα δύο πριμ νέα σημεία είναι ευθεία και αμέσως μετά ξεκινάει έχει καμπύλη του περιγράμματος του πλοίου μας από το δεύτερο σημείο της πρύμνης μέχρι την πλώρη μας αυτό μπορούμε να το δούμε και στο Perspectives όποτε βλέπετε πώς έχει διαμορφωθεί Lane το σκάφος μας στη συνέχεια θα πρέπει να σχεδιάσουμε τα υπόλοιπα στοιχεία του πλοίου μας και ας ξεκινήσουμε από τις εις άλλους ερχόμαστε στο Note πάει μετρήσεις άλλους βλέπετε ότι οι σάλος να έχει πρώιμη πλατό το ύψος από την bass lines μισό μέτρο φαίνεται καθαρά αυτή είναι αυτά τα δεδομένα της ούτε οι λαοί είναι ένα μισό μέτρο ύψους από την ποίηση του live μέχρι εδώ πετάει είναι η σάλος δύο με ένα μέτρο γης άλλωστε τρεις και ούτω καθεξής θα κάνουμε και δω την ίδια τροποποίηση που κάναμε και στα ίδια στα άλλα φύλλα του Note πάντα δηλαδή θα μετατρέψουμε όπως πάντα θα αντικαταστήσουμε το κόμμα με . και θα ζητήσουμε Air play Store και φυσικά το κενό ανάμεσα από τις εντολές τις συντεταγμένες συγνώμη με ένα , και θα ζητήσουμε διπλής όλων και τώρα νομίζουν νέο νομίζω ότι είμαστε εντάξει θα αρχίσουμε να καταχωρούν με τις εντολές μας άρα πάνω θα βάλουμε το ουδέτερο CR-V στο τελείωμα φυσικά θα βάλουμε του εντέρου τήρησης άλλου ένα την κατάρρευση αυτή γιατί είναι η σάλο δύο αυτό θα το κάνουμε πάλι κοπίδι για να πάμε στο τελείωμα και να επαναλάβουμε στο τέλος της τρεις το ίδιο στο τέλος της τέσσερις το ίδιο και στο τέλος της φαίνεται ένα 11 και φυσικά αυτό το σώζουμε επανερχόμαστε στο σκάφος μας που φαίνεται τρισδιάστατα στο Perspectives επιλέγουμε το κόμμα αν σ' αυτό του Lewis Τρίτη from Final επιλέγουμε τις ούτε Alliance και πατάμε ένα Open και βλέπουμε ότι σχεδιάζονται νέοι η σάλι στη θέση τους θα παρατηρήσουμε ότι στήνει σάλο τέσσερις μάλλον υπάρχει ένα κάποιο λάθος το οποίο θα χρειαστεί μάλλον να τη διαγράψουμε και να ψάξουμε να βρούμε τι ακριβώς συμβαίνει στην σάλο τέσσερις ναι θα παρατηρήσουμε ότι μάλλον εδώ πέρα θέλει την b του εξηγεί του Δημήτρη Λιάκου τους στο στον τομέα 9 πρέπει να είναι λανθασμένο άρα εδώ βλέπουμε 2.25 θα ψάξουμε να βρούμε από τους πίνακες πρώην πλάτος νέα στήλη σάλο τέσσερις είναι 1440p όπως βλέπετε όχι δύο 420i πέντε Γι' αυτό και παρατηρήθηκε turbo το πρόβλημα πτήσεις αλλού άρα πηγαίνουμε εδώ πέρα στήνει σάλο τέσσερις και το ίδιο δύο τετράγωνα σε 25 το αλλάζουμε σε 1425 οπότε επανερχόμαστε προγνώσεις κόμμα της ρητής from Final βρίσκουμε τις ούτε Line και πατάμε ένα Open πότε βλέπετε ότι οι ίδιοι οι τέσσερις σάλος μας είναι απόλυτα σωστή και τελειώνοντας από δω θα πάμε στο κατάστρωμα μας με τον ίδιο τρόπο θα επιλέξουμε να αντικαταστήσουμε τα κόμματα με τελείες το κενό ένα , οπότε ξανά εδώ την τέρψη αλλά αυτή και στο τέλος προέρχεται αυτό το σώζουμε και ξανά στο ΤΧΣ κόμμα της Prince of Fine βρίσκουμε το κατάστρωμα λέμε ότι φταίει και το κατάστρωμα μας πλέον είναι στη θέση του η επόμενη κίνησή μας θα είναι να τα χωρίσουμε να σχεδιάσουμε δηλαδή το το παραδεχόμαστε ειδάλλως την κουπαστή του πλοίου μας οπότε με τον ίδιο τρόπο σα έρθουμε έστω στο αντίστοιχο Note πάντα που αναφέρεται σαν παραθέτω και με το γνωστό πλέον τρόπο θα αντικαταστήσουμε τα κόμματα με τελείες και θα συζητήσουμε την κατάσταση σε όλα οπότε τον πόνο πρόγραμμά μας βλέπει 55 αντικατάστασης όποτε βλέμμα καίει και φυσικά το κενό ανάμεσα στις συντεταγμένες τοπίο το τοποθετούμε φυσικά στο sexting και ζητάμε μια αντικατασταθεί με ένα , και εδώ πάλι Place όλα αντικαθιστούμε όλα και έχουμε ολοκληρωμένη ολοκληρωμένες τις συντεταγμένες του παραπε του γιαλός κουπαστή του πλοίου μας με τον ίδιο τρόπο μην ξεχνάμε ότι έχουμε συμπεριλάβει και τα δύο σημεία που του παραπαίει το μας καλεί το σκαλοπάτι τάκη ανάμεσα στον στον τομέα πέντε και έξι αν θυμάστε καλά οπότε πάνω βάζουμε τη γνωστή εντολή ούτε πολυέλαιοι και άλλους Ίντερ Ταξιάρχη και φυσικά στο τέλος ένα video και είμαστε έτοιμη τόσο με αυτό στον ίδιο φάκελο οπότε επανερχόμαστε στο Perspectives του σκάφους με ένα με το γνωστό τρόπο οριζόντια μπάρα εντολών που τους κομάντο της rate from file διαβάσουμε από συγκεκριμένο φάκελο έχουμε το παραπέντε τόμας και πατάμε ένα Open και εδώ βλέπουμε ένα ευτράπελο στον ανάμεσα στον τομέα πέντε και έξι όπως βλέπετε έχει η καμπύλη μας προσπαθώντας να περάσει από κάτω και το πάνω σημείο δημιουργία αυτή την παραμόρφωση άρα θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε πίσω στο low budget και να ζητήσουμε τη συγκεκριμένη σχεδίαση του παραπε τούμπας να γίνει σε τρεις τμήματα να γίνει όπως θυμάστε χαρακτηριστικά το είχαμε κάνει και σταδιακά είχαμε σχεδιάσει την καμπύλη από το πρυμναίο σημείο του παραπέντε του μας μέχρι στο κάτω σημείο της τους καλό Παδιού το σκαλοπάτι του κατά το κάτω σημείωμα το επάνω σε μειωμένη ευθεία και φυσικά το επάνω σε σημείο μέχρι και το άκρο πρόωρα νέο τμήμα μεγάλη καμπύλη άρα κάνουμε ένα ντου τους δίνουμε τι είναι καμπύλη μας η οποία είναι λανθασμένη και επανερχόμαστε στο Note πάντα του παραπαίει του μας εδώ θα πρέπει στο πρώτο σημείωμά μας που βλέπετε είναι αυτό εδώ το κάτω σημείωμα στο 1200 5300 και 3.75 θα πρέπει να σταματήσουμε την καμπύλη μας άρα εδώ βάζουμε ένα ΑΕΙ ΤΕΙ για να σταματήσουμε την καμπύλη η επόμενη το επόμενο είναι να επαναλάβουμε το το σημείο αυτό να το κάνουμε ένα ένα κο ποιεί και να το επαναλάβουμε ακριβώς από κάτω έχουμε δηλαδή στο κάτω σημείο μας και το παράνομο τα οποία θα πρέπει να σχεδιάσουμε με γραμμή άρα μετά το έντερο της καμπύλης εμείς θα επιλέξουμε να γράψουμε li γραμμή και φυσικά στο τέλος αυτό εδώ πέρα να πατήσουμε ένα αίνεται άρα τα δύο σημεία τα επαναλαμβάνουμε μπαίνουν τα δύο σημεία τα ενώνουμε με ένα απλή γραμμή μετά συνεχίζουμε την καμπύλη μας ήταν ψηλά οφείλει από το επάνω σημείωμά μας μέχρι το τέλος για να δούμε αν αυτό που κάναμε είναι σωστό το σώζουμε επανερχόμαστε στο Perspectives του σκάφους μας πηγαίνουμε ως συνήθως Star wars στο κομμάτι της στο ορείται θερμού φοράει επιλέγουμε απόντες το περίγραμμα του παραπαίει τον μας ζητάμε ένα Open εδώ παρατηρούμε ότι δεν έχει επιλέξει το τελευταίο σημείο μας αλλά κάτι δεν έχουμε δεν έχουμε κάνει σωστά στο τελευταίο στην τελευταία κίνηση είμαστε Note pack θα επανέλθουμε στο παραπέντε τόμας και φυσικά αυτό που δεν έχουμε κάνει είναι να επαναλάβουμε το επάνω πλέον σημείωμά μας για να συνεχίσουμε την καπηλεία άρα αυτό το κάνουμε ενα copy και το παραθέτουμε ακριβώς από κάτω ένα ένθετο δεν απέλυσε που ποτέ τώρα φυσιολογικά πρέπει να είμαστε εντάξει άρα τόσο όσο με και επανερχόμαστε στο του γνώσεις στο κόμμα της Prince of fire ψάχνουμε να βρούμε το παραπέντε μας και τώρα φυσιολογικά όλα είναι σωστά μου καλάθι γίνονται εσκεμμένα για να καταλάβουμε τη λογική του προγράμματός μας δηλαδή όταν Ξεκινάμε μια καμπύλη η οποία θα πρέπει να συνεχίσει με μια ευθεία και ξανά με μια καμπύλη θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα τελευταία σημεία μας δεν επαναλαμβάνουμε ώστε να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στη συνεχεία της σχεδίασης αυτόν εδώ τον η σχεδίαση αλλά η τελευταία σχεδίαση που κάναμε ήταν η σχεδίαση του παραπέντε του μας η οποία στην ουσία εδώ το πρόγραμμά μας τη διαβάσεις σαν τρεις διαφορετικές γραμμές είναι αυτή εδώ έτσι λίγη πριμ νέα καμπύλη είναι η ευθεία το σκαλοπάτι και υπάρχει και η εμπρός καμπύλη από το σκαλοπάτι μας πίσω ακριβώς από τον τομέα έξι μέχρι την πλώρη μας αυτό εδώ γεννάται το ενοποιήσουν με για να είναι ένα στοιχείο χωρίς να είναι χωρισμένο στα τρεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια εντολή η οποία λέγεται σε όλη την οποία πληκτρολογούν με στο κουμάντο live και πατάμε ένα ιδεατό μαζί η άυλη πια αντικείμενο θέλουμε να ενώσουμε να είναι ενιαία πατάμε τίμια την καμπύλη πατάμε σκαλοπάτια κιμάς και πατάμε και την πρόωρη κάποιοι λίγοι που παραπε του μας Ιταλούς κουπαστή της παλιάς και πατάμε ένα-ένα τώρα πλέον εάν θα επιλέξουμε οποιοδήποτε κομμάτι θα επιλεγεί ολόκληρη η καμπύλη μας όπως βλέπετε εδώ πέρα συνεχίζουμε τη σχεδίαση μας με την ολοκλήρωση ποιες με τις καμπύλες των δυναμικών επιπέδων της φέρθηκαν λένα και της πέρδικας δυο άρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επανερχόμαστε στα στο Note πάει που περιέχει της Καμπανάκι για τα ΑΕΙ συντεταγμένες της πέρδικας ένα όπως βλέπετε η υψηλή διάσταση μας συντεταγμένη μας είναι στο ένα , 25 είναι η απόσταση της Βέρτη καλό από τις the Line και φυσικά οι βρέθηκαν δύο είναι στα δυόμισι μέτρα am θα αντικαταστήσουμε ως γνωστόν μετέωρη Place αντικαταστήσουμε το κόμμα μας με ένα . και θα ζητήσουμε έγινε μετατροπή σε όλα έχει γίνει αναγνωρίζοντας 42 σημεία στα οποία έπαιρνε αυτή το Note πάντα και τα άλλαξε αντικατέστησε και φυσικά το κενό ανάμεσα στις συντεταγμένες με το κόμμα και φυσικά λέει διεγράφη της εντολής in the Air ΣΙΑ αρχή Ιντερπόλ λέει ο ΣΚΑΙ Alpha πολλαπλών σημείων καμπύλη και στο τέλος το 11 για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού ποτέ το σώζουμε καμωμένα Save στον ίδιο φάκελο επανερχόμαστε στο Perspectives πηγαίνουμε στα του όλους κομάντο της Τρίτη from Final επιλέγουμε τότε εξ έξι Document με τον Βέρτη κανένα το ανοίγουμε και φυσικά αυτομάτως καταχωρείται η καμπύλη της Βαρδή καλά ένα με τον ίδιο τρόπο ακριβώς στο Note πάντα της ever καλώδιο τα γνωστά αντικατάσταση κόμμα με . στην αρχή ριπλέι ο ένα όχι και και το κενό Tasty με το κόμμα χέρι Place όλων και είμαστε εντάξει στα πάντα το ίδιο εντολή μας την τέρψη διατροφή και στο τέλος το γνωστό ιδέα το safe γαίας στο δέχτηκαν δύο και επανερχόμενη πάλι στο Perspectives του προγράμματός μας με το γνωστό τρόπο του όλους Miles rate from Final έχει εθιστεί γίνεται κουραστική επανάληψη δέχθηκαν δύο άνοιγμα και φυσικά η ολοκλήρωση της σχεδίασης μας όπως βλέπετε με ένα σχετικά εύκολο τρόπο καταφέραμε να σχεδιάσουμε εγώ το πλοίο μας διαβάζοντας τα τις συντεταγμένες όλων των στοιχείων από ένα φίλο λογιστικό το γνωστό με ξέρετε τα στοιχεία αυτά μπορεί να προέρχονται ακούω συστηματικές σειρές συνήθως τις συστηματικές κεραίας περιέχονται αβίαστα τα στοιχεία τα οποία φυσικά μπορούμε να μετατρέψουμε ανάλογα με το μήκος το πλάτος το βύθισμα του πλοίου μας στις επόμενες διαφωνίες που θα σας τα δείξω και με τη χρήση του προγράμματος μας θα προσπαθήσω να σας δείξω τις δυνατότητες που έχει Τορίνο καιρός να βελτιώσει τις καμπύλες μας οι οποίες όπως είδατε τις περισσότερες φορές προέρχονται από απτά Officer της αυτά που γνωρίσαμε σαν σε Αυγή συντεταγμένων επειδή τις περισσότερες φορές όμως παρεμβάλλεται ο άνθρωπος αυτές τις μετρήσεις πολύ εύκολα τα σημεία αυτά και οι μετρήσεις αυτές περιέχουν ανθρώπινο λάθος που μπορεί να δει και άλλα ποσά απλής ανάγνωσης ναι εκείνη και πολύ συχνά τα φαινόμενα αυτά να παρουσιάζονται αυτά τα λάθη στις προηγούμενες Διαφάνειας και με τη χρήση του προγράμματος σας έδειξε έναν τρόπο βελτίωσης της ομαλότητας μιας κατ' ύλης ένα στοιχείου του πλοίου μας είτε η ιδέα αυτό είναι ενωμένη δράση και άφθαρτη καλά είτε οι σάλος με το γνωστό τρόπο τον της εντολής του φορέα το πρόγραμμά μας σε ένα σε έναν νέο μεγάλα αντικείμενα σε μέτρα και ας πάμε στο Perspectives για να καταχωρήσουν με με το γνωστό τρόπο κόμμα σέβεται from file και να επιλέξουμε από τη από την επιφάνεια εργασίας το fame της και να το ανοίξουμε ας πάμε στο στο ράλι για να δούμε ένα ένα κομμάτι του bob Dylan ακόμα και στήνουμε Γιάννενα ευδιάκριτο και να δούμε ότι κάποιες απ' αυτές τις καμπύλες των τομέων χρήζουν κάποιες καμπύλες χρήζουν βελτίωσης θα επιλέξουμε μάλλον την καμπύλη του τομέα αν δεν κάνω λάθος 19.8 επτά τις υπόλοιπες θα κλείσω είτε να τις διαγράψουμε και θα τις τηρήσουμε με το γνωστό εικονίδιο παραπάνω Hydro Jet της της εμμήνου της βγάζουμε από το οπτικό μας πεδίο όπως επίσης και αυτές και τελευταία αυτήν εδώ έχουμε ένα καμπύλη την καμπύλη του τομέα επτά η συγκεκριμένη καμπύλη όπως βλέπετε χρήζει βελτίωσης της ομαλότητας ς της ομαλότητας στις υγιή πώς μπορούμε να ορίσουμε την ομαλότητα μιας καμπύλης η ομαλότητα μιας καμπύλες ορίζεται και καθορίζεται όταν δεν κατά το 100 το ανάπτυγμα της δεν περιέχει απότομες αλλαγές τις διευθύνσεις και τις κατευθύνσεις της στην προκειμένη περίπτωση βλέπετε ότι σε αυτό το σημείο εδώ παρατηρείται μια παραμόρφωση και πιθανόν και σε άλλα σημεία για να δούμε το είδος της παραμόρφωσης μπορούμε με έναν τρόπο πηγαίνοντας επιλέγοντας από την οριζόντια μπάρα των εντολών το ανταλλαγής επιλέγουμε καμπύλη ζητάμε ένα γράφημα της καμπύλης εντολή στην στη γραμμή εντολών παρουσιάζεται η προτροπή να επιλέξουμε την καμπύλη για να δημιουργηθεί το γράφημα επιλέγουμε την καμπύλη και πατάμε ένα-ένα τα και αυτομάτως όπως βλέπετε παρουσιάζεται ένα γράφημα της καμπύλης γράφημα συνήθως αποτυπώνει την ένταση σε όλα τα σημεία της καμπύλης η αλλαγή όμως προσήμου όπως φέρεται σ'αυτά τα σημεία σε αυτό εδώ το σημείο όπου καμπύλη μας έρχεται από την εσωτερική ενέργεια όπως και εγώ σημαίνει ότι εδώ η καμπύλη μας δεν έχει ομαλότητα άρα στην προκειμένου περίπτωση και με το γνωστό τρόπο θα επιλέξουμε αφού το κλείσιμο αυτό μπορούμε να επιλέξουμε την εντολή θέα στόχο μάνγκο λάιμ μας ζητάει να επιλέξουμε την καμπύλη που θέλουμε να ομολογήσουμε πατάμε ένα-ένα ιδέα φυσικά η ανοχή από την αρχική θέση στο ένα μέτρο που φαίνεται ότι έχει σαν δεδομένο το πρόγραμμά μας είναι υπερβολική εμείς είχαμε πει ότι για το συγκεκριμένο πλοίο μας το ένα 10% είναι ικανοποιητικό εμείς θα πληκτρολογήσουμε ανατόλια μας 0.0 175 θα δοκιμάσουμε αυτό κείμενα είτε βλέπουμε ότι σχετικά η καμπύλη μας έχει ομαλοποιηθεί για να είμαστε απόλυτα σίγουροι όμως Asus επαναλάβουμε το προηγούμενο έλεγχο ας πάμε στον λαϊκιστή και έρευνα για να ζητήσουμε το γράφημα μας της συγκεκριμένης απειλής θα πατήσουμε ένα ιδέα και θα δούμε ότι ναι μεν έχει βελτιωθεί κάποιοι μας αλλά παραμένει σε κάποιο σημείο της φαίνεται χαρακτηριστικά εδώ να θέλει ακόμη μια μικρή βελτίωση παρά επανερχόμαστε με την εντολή της ΕΕΑ επιλέγουμε την καμπύλη μας πατάμε ένα 11 έχει κρατήσει την αρχή το αρχικό πολεμά την αρχική η ανοχή στον 0,0 175 που είναι επιτρεπτό για το μήκος του πλοίου μας πατάμε ένα-ένα και και νομίζω τώρα ότι καμπύλη μας είναι και οπτικά πλήρως ομαλοποιηθεί μένει για του λόγου το αληθές αυξάνονται και βάζουμε ένα κάνουμε ένα γράφημα της καμπύλης μας από το να αλλάζεις και ΕΒΕ και βροντερά αφορούν επιλέγουμε την απειλή μας πατάμε ένα-ένα είτε και βλέπουμε ότι η καμπύλη μας είναι όλοι από την δεξιά πλευρά km του τα διαστήματα που μεγαλώνει δείχνει την ένταση της καμπυλότητας δηλαδή αν εδώ το γράφημα μας fan φέρνει και δω στενεύει είναι γιατί δείχνει την ένταση της καμπυλότητας άρα όπως βλέπουμε η καμπύλη μας είναι απόλυτα ομαλή αυτός είναι ένα τρόπος ώστε το πρόγραμμά μας κάθε φορά να μας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας σωστό κεφαλαιοποιημένων καμπυλών όπως είδαμε με τον προηγούμενο τρόπο και με υπογραφή μαύρο βελτιώσαμε την ομαλοποίηση μιας καμπύλης πολλές φορές οι καμπύλες οι οποίες προέρχονται από συντεταγμένες από μετρήσεις AIDS στις οποίες πάρε-βάλε στον ανθρώπινο παράγοντα με τα γνωστά λάθη δεν είναι απόλυτα ομαλές μπορούμε και με άλλο τρόπο να βελτιώσουμε μια καμπύλη μας όπως συνέβη γίνεται τα σημεία ελέγχου μιας καμπύλης τα οποία θα επεξηγεί στο στις επόμενες διαφάνειας ας πάμε στο χωράει η και αν σας σχεδιάσουμε μου έναν τομέα ο οποίος να έχει τα στοιχεία έχει περίπου το σκάφος μας δηλαδή ένα μέγιστο πλάτος η μ πλάτος στα 3,1 μέτρα ένα κοινό όχι ένα κιλό περίπου στα τέσσερις και κάτι μέτρα αυτοσχεδιάσουν με τοποθετούμε το αρχικό σημείωμα ας στην αρχή των αξόνων μας με συντεταγμένες 0,0 το επόμενο σημείωμά μας κάπου δω Alain σημειώνω εδώ εδώ και ένα τελικό σημείο σχεδόν περίπου ας του δώσουμε συγκεκριμένο το πλάτος να είναι στο εγώ ειμί πλάτος να είναι δηλαδή ως προς ψή στο 3,1 3.1 και σένα ύψους Best value μες το χώμα δηλαδή κερδίζει τα τέσσερις . 15 και ας προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε την καμπύλη αυτή έχουμε ελέγξει όπως πάντα τα πως η Apple να είναι ενεργοποιημένο και τα άλλα σημεία έλξης αυτό που μας ενδιαφέρουν είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση το πολύ τα σημεία δηλαδή είναι ενεργοποιημένο οπότε Ξεκινάμε να χαράξουμε την καμπύλη μας η οποία είναι αυτή εδώ γιάννα μου δώσουμε στοιχεία μετρήσεις του σκάφους μας αυτό ορισμένοι και ευθείες οι οποίες στην προκειμένη περίπτωση θα παίξουν το ρόλο μου της Herbalife και της bass Line για να ορίσουμε τα τα όρια του πλοίου μας η πρώτη μας γραμμή ας είναι από την αρχή των αξόνων και μου επί της bass lines σε μια απόσταση 3.5 συγνώμη 3.5 μέτρα η δεύτερη γραμμή μας είναι επιτυχής Center Line πάλι απ' την αρχή των αξόνων μας 0,0 9 και σε ύψος αν θυμάστε καλά γύρω στα πέντε μέτρα οπότε το επόμενο σημείο μας είναι μηδενός προς ψή και , πέντε ως προς ζητά τώρα ιδιαίτερα για να το φέρουμε να το ελέγχουμε και ένα ορίσουμε 100 μέγιστο πλάτος του πλοίου μας το οποίο είναι στα 3,1 μέτρα άρα με την εντολή κο ποιεί βλέπετε με γράφοντας το αρχικό σ του στο κόμμα αλλά είναι παρουσιάζονται όλες οι εντολές οι οποίες προέρχονται από το οποίοι εμείς θέλουμε απλώς copy επιλέγουμε της the Line μας πατάμε ένα εντελώς σύμφωνα με την γραμμή εντολών το σημείο απ'όπου αντιγράφουμε τη γραμμή μας είναι η αρχή των αξόνων άρα 0,0 ως προς ψή κυρίως προσιτά εντελώς όπως βλέπετε τον σταύρο Δήμα έχει πάρει τη γραμμή μας και μας ζητάει να την τοποθετήσει και όπως προείπαμε το μέγιστο πλάτος του πλοίου μας είναι στα 3,1 μέτρα οι μ πλάτος από τις 11 Aline αγαθά του πάμε δεξιά στο 3.1 , 0 κέντρο και 61 με τερτίπια ενώ οριστικοποίησε με την εντολή μας αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τις the Line έχουμε την bass lines έχουμε ένα γραμμή η οποία ορίζει το μέγιστο μ πλάτος του πλοίου μας και φυσικά την καμπύλη του τομέα θα παρατηρήσουμε όμως ότι για τους γνωστούς σου όπως προανέφερα λόγους ο ανθρώπινος παράγων και πολλές φορές τα σφάλματα ανάγνωσης με ένα μέτρου πόνους χάρη μπορεί να επιφέρουν είναι αλλοίωσης ST στα όρια της καμπύλης μας όμως χάρη βλέπετε ότι στο κάτω σημείο προεξέχει κάτω της bass lines που δεν είναι αποδεκτό όπως και στο πλάι στο μέγιστο πλάτος του πλοίου αυτό το κομμάτι του τομέα μας προεξέχει πέραν του επιτρεπτού ορίου του μέγιστου πλάτους του πλοίου στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να παρέμβουμε για να βελτιώσουμε την καμπύλη μας και να είναι μέσα στα επιτρεπτά ο όπως προείπα όριά μας συχνά από επτά διαγράψω τα σημεία της καμπύλης μας τα οποία δεν μας χρειάζονται άρα δεν το έντυπο της Select το σεξ πήγε μπροστά από τους όπως βλέπετε τα έχει επιλέξει και δε θα σας θυμίσω απλώς θα τα κάνω hype θα τάσει πίσω από την απ το να είναι ορατά στην επιφάνεια εργασίας τώρα έχουμε καθαρά την καμπύλη μας το εικονίδιο με το κοντρόλ πωλήσεων μπορούμε νέα ΑΜΚ εμφανίσουμε τα σημεία ελέγχου της συγκεκριμένης καμπύλης άρα αν επιλέξουμε τρώω Control που γέννησε ο στο κουμάντο λάρι μας ζητάει ποια είναι τα αντικείμενα που θέλετε να εμφανίσουμε τα σημεία ελέγχου εμείς επιλέγουμε την απειλή πατάμε ένα-ένα τα και βλέπετε ότι παρουσιάζονται αυτομάτως σημείωμα της καμπύλης τα οποία μπορούμε με αυτό τον τρόπο που θα ακολουθήσει να ελέγξουμε την καμπύλη και να τη φέρουμε μέσα στα πλαίσια που εμείς θέλουμε παλαιούς χάρτες θα επιλέξουμε από το απ'την οριζόντια κάτω μπάρα του ορθό ώστε η μετατόπιση να είναι οριζόντια απόλυτα και κάθετη απόλυτα των συντηρητών και θα προσπαθήσουμε να μετακινήσουμε τα σημεία μας αυτά επιλέγουμε το πρώτο σημείο της καπηλείας και θα προσπαθήσουμε να το μετακινήσουμε και να το ξέρουμε ακριβώς πάνω στη γραμμή της bass lines όπως βλέπετε έχει βελτιωθεί αρκετά η καμπύλη μας έχει σχεδόν μηδενιστεί το κομμάτι της το οποίο προεξέχει κάτω της bass Line που σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξουμε και το επόμενο σημείο ποιες και να το μεταφέρουμε επί της bass lines με τον ίδιο τρόπο οπότε βλέπουμε αυτομάτως ότι η καμπύλη μας στο κάτω σημείο βρίσκεται μέσα στενά στα πλαίσια που έχουμε καθορίσει δηλαδή καμπύλη μας μην προεξέχει κάτω από την ισραηλινή το ίδιο πράγμα φυσικά θα κάνουμε και για τα πλευρικά τμήματα που προεξέχουν η το κομμάτι του Romeo must προεξέχει έξω από το μέγιστο πλάτος του πλοίου δηλαδή θα επιλέξουμε το πρώτο σημείο θα το μεταφέρουμε όσο μπορούμε επί της γραμμής στο δεύτερο σημείωμα σας και το τρίτο κείμενα διπλό SK από απαλειφθούν με τα σημεία ελέγχου της καμπύλης μας εάν θελήσουμε να δούμε στον τομέα πλέον πώς έχει διαμορφωθεί μπορούμε να αποκρύψουν με το ίχνος του μέγιστου πλάτους οπότε φαίνεται πεντακάθαρα γνώμες μας μπορούμε κάλλιστα να αναλύσουμε την καμπύλη του με το γνωστό τρόπο που είχαμε αναπτύξει προηγούμενα δηλαδή επιλέγοντας και ζητώντας ένα γράφημα όπως βλέπετε είναι απόλυτα σωστό το γράφημα του εκεί που το φάρδος του γραφημάτων ως είναι το μεγαλύτερο σημαίνει την ένταση της καμπυλότητας και φυσικά το σημείο που είναι ευθεία το γράφημα μας είναι απόλυτα ομαλή λόγω το μέγιστο πλάτος του εδώ πέρα σε αυτό το σημείο δείχνει την ένταση της καμπυλότητας στο σημείο αυτό δώρο το γράφημα μας εφάπτεται πάνω στην στην καμπύλη μας για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μια ευθεία και είναι σωστό αλλά δεν υπάρχει κάποιο οδικό έργο πέρα άρα δεν υπάρχει ένταση και γι' αυτό θα απαιτεί εφάπτεται όπως βλέπετε με αυτό τον τρόπο ελέγξαμε τα όρια της καμπύλης μας και τα θέσαμε σε σωστή μένουμε σε σωστή μέτρηση το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε ολόκληρη την επιφάνεια με τον ίδιο τρόπο αλλά αυτά θα τα ο θα τα συναντήσετε σε μια μετέπειτα μαθήματα σχεδίασης η συνεχεία σε θα δείξω πώς μπορούμε να μετρήσουμε κάποιες με μετατοπίσεις σημειώνουν που έχουμε κάνει ας κλείσουμε το γράφημα και ας επαναφέρουμε τα σημεία τάχθηκαν σημεία της καμπύλης μας αυτό που δεν χρειαζόμαστε είναι το σημείο του μέγιστου πλάτους αλλά έχουμε ακόμη ορατά τα αρχικά σημεία της καμπύλης μας η όποια βελτιωμένη με τον τρόπο που σας έδειξα φαίνεται με το φαίνεται στην οθόνη σας ας δούμε τώρα πόσο έχουν μετατοπιστεί κα τα σημεία μας υπάρχει πάνω στο στην οριζόντια μπάρα υπάρχει το Time με σόδα αν επιλέξουμε πολύ νέα & μελισσών και μετρήσουμε από δω ας επιλέξουμε και το σεξ on σαν και το εν σας σημεία εξηγεί έλξης βλέπουμε ότι το αρχικό σημείο αυτό με το με τις ανταλλαγές μας έβγαζε ένα απόσταση τρεις 28 πόσο έχει μετατοπιστεί τώρα όμως τομέας μας προς τα μέσα αυτό μπορούμε να το ελέγξουμε αν επιλέξουμε να σχεδιάσουμε μια γραμμή από δω πρόσκαιρα μπροστά εδώ προστίθενται οι λαοί μας και να μετρήσουμε με το τσάι μέντα Sun είναι κατά μέσον το σημειωτόν είτε σε εξόν δηλαδή κάποιοι φίλοι μας με την ευθεία μας μέχρι εδώ είναι όπως βλέπετε στο μέγιστο του πλάτους του πλοίου μας τρεις και 10 το ήλιο θα μπορούσαμε να ελέγξουμε και όλα τα άλλα σημεία παλιούς χάρη αυτό δεν το χρειαζόμαστε μπορούμε να διαγράψουμε αυτή τη γραμμή μπορούμε να ελέγξουμε αυτό το σημείο της καμπύλης μπας πόσο έχει μετατοπιστεί η αρχική του διάσταση ήταν από πού είναι στο εν δύο 93 και φυσικά καινούργια διάσταση του με την τροποποιημένη καμπύλη μας συνέδεσε έξω από το μέχρι το τέλος δύο 87 άρα όπως καταλαβαίνετε με τον τρόπο αυτό μπορούμε κάλλιστα να συλλέξουμε την αλλαγή των σημείων και να διορθώσουμε τις συντεταγμένες του τομέα μας που βελτιώθηκαν με το προηγούμενο που σας έδειξα τρόπο ας σβήσουμε τα σημεία μας και να σας δείξω κι άλλοι με άλλο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να γράψετε επάνω στην οθόνη σας και να χαρακτηρίσετε τάχα τα διάφορα στοιχεία που σχεδιάζετε αν αυτό βελτιώνει κατά κάποιο τρόπο τη σχεδίαση σας επιλέγω κάπο ιους και ακριβό και ας πάμε να γράψουμε τι ακριβώς βλέπουμε επάνω στην οθόνη μας επάνω στην οθόνη μας υπάρχει οι Center Line ν διάλογος πολύς χρόνος του επιπέδου συμμετρίας του σκάφους μας και υπάρχει και το βασικό το ίχνος του βασικού επιπέδου πάνω στο οποίο χτίζεται το σκάφος μας η αλλιώς όπως το ξέρουμε στα Business Line σαν βασική γραμμή και υπάρχει φυσικά και μόνο με ένα ας το ονομάσουμε τομέα επτά πώς μπορούμε να γράψουμε τώρα πάνω στην οθόνη μας με Total ημερήσιου πάλι υπάρχει κατεβαίνοντας στο καινούργιο παράθυρο υπάρχει ένα εξ μπλοκ είναι το μπλοκ στο οποίο μπορούμε να γράψουμε μετώπου θα το πατήσουμε δημιουργείται ένα σταυρό τμήμα μην σας εκπλήσσει αυτό αν θα κάνουμε κλικ αριστερό επάνω σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης μας αυτομάτως παρουσιάζεται ένα καινούργιο παράθυρο το οποίο ονομάζεται 6η τάξη δηλαδή το παράθυρο με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κάποιου το κάποια ονομασία να γράψουμε κάτι πάνω στο στην οθόνη μας όπως βλέπετε εδώ μπορείτε να επιλέξετε γραμματοσειρές αφορούν τις με εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε το αλλά επιλέγοντας τόπου όλων των ειδών η άλλη το Bolt είναι έντονη γράφει το ιταλικό την πλαγιά στη γραφή επιλέγουμε το η άλλη είναι ξεκαθαρισμένο το τότε τραγουδάκι στο οποίο μας ζητάει πάντοτε να χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη γραμματοσειρά εκεί από κάτω είναι το ύψος των γραμμάτων το ύψος του γράμματος που περιέχεται από το πρόγραμμά μας είναι ένα ένα μέτρο είναι υπερβολικό θα σας πρότεινα οδηγεί αυτό το μέγεθος θα προτιμούσα του 0 15 αναζητήσω αυτό και έγραψα 0 . 15 ημών και είναι να γράψω οτιδήποτε στο ταξί που κρίνεται η εκείνη Σ'αυτό το σημείο μπορώ να γράψω οτιδήποτε θέλω να φανεί στην οθόνη μου στη συγκεκριμένη περίπτωση θα γράψω ένα update της li και θα πατήσετε οκ βλέπετε ότι παρουσιάστηκε ήλεγξε bass lines παραμένει σε κατ' εμένα σου στοιχείο σωστό μέγεθος στην οθόνη του του υπολογιστή μας δεν στη σωστή θέαση αλλά με έναν πολύ πολύ εύκολο τρόπο καν αριστερό κλικ επάνω στο στη λέξη μπορούμε να μετακινήσουμε και να την πάμε οπουδήποτε συγγνώμη έχουμε πει έχουμε ακόμη επιλεγμένο το ορθό Γι' αυτό και μας το πηγή υποχρεωτικά προς τα κάτω οπότε αν το πάω από επιλέξουμε μπορούμε να μεταθέσουμε όπου θέλουμε τη λέξη μας και την τοποθετήσουμε έχει πού πρέπει να πάνε δηλαδή στο ίχνος της βασικής γραμμής του βασικού επιπέδου του σχεδίου μας με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να γράψουμε Center Line η μπορούμε να γράψουμε όπως ξέρετε η συντέλεια είναι συμβολίζεται μεσσία άλλων και φυσικά να γράψουμε και τον τομέα άρα μπορούμε να γράψουμε fame στα και να τον να το τοποθετήσουμε εκεί που θέλουμε εμείς να φαίνεται ότι σχεδιασμένο σύνολο μαίας επτά όπως βλέπετε εγώ πρόγραμμα ρινόκερος ένα πρόγραμμα μοντελοποίησης παρέχει απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης ένα πλοίου μέχρι τώρα σας έδειξα χαρακτηριστικά πως ένα πλοίο μπορεί να σχεδιαστεί με τον απλό παραδοσιακό τρόπο δηλαδή με σημεία καμπύλες και μεταφορά των στοιχείων αυτών στο επίπεδο πιο προηγμένα δημιουργώντας τομέας του συγκεκριμένου στερεού που και ο ορίζοντας τα στοιχεία αυτά που καθορίζουμε τη σχεδίαση το και τελικά την ολοκλήρωση του μέσα από ένα μ.μ. εξαιρούνται το οποίο περιέχει όλα τα στοιχεία αυτά σε συντεταγμένες με απλό με . απλοποιημένο τρόπο τα υπόλοιπα αλλά που έχουνε να κάνουνε με Τορίνο καιρός θα τα συναντήσετε και σε επόμενα μαθήματα όπως είναι η θεωρία πλοίου και άλλα σχετικά με το αντικείμενο μαθήματα