Σημεία συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο Η Κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που δημιουργείται προς όφελος της κοινωνίας Ο κόσμος πιέζεται σε πολλές πτυχές του οικονομικού του βίου. Είναι μια κατάσταση, η οποία δημιουργεί δύσκολες και άσχημες συνθήκες. […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο Η Κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που δημιουργείται προς όφελος της κοινωνίας Ο κόσμος πιέζεται σε πολλές πτυχές του οικονομικού του βίου. Είναι μια κατάσταση, η οποία δημιουργεί δύσκολες και άσχημες συνθήκες. […]