Τετάρτη 29 Απριλίου 2020, ΚΕΔΑ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ), ώρα 12:00 μ.μ. (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2020)
: Καλημέρα συσκευαίτευτες και φίλοι, στο σημερινό μάθημα της εναστικής θα κάνουμε ασκήσεις με την μπάλα. Παίρνουμε την μπάλα μπροστά να κάνουμε λιγευιακά στιγμή, ξεκινήσουμε. Ανοίγω τα πόδια, κάθισμα πάνω, κάθισμα πάνω, στο πλάι, στο πλάι, ωραία. Μια φορά ακόμα λίγο πιο χαμηλά, από την άλλη, ωραία. Μπροστά, ένα από μπροστά, από το άλλο, ωραία, κινάζω, πίσω, πίσω, κινάζω, κινάζω. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, χαμηλώνω, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπαίνω λίγο, ωραία, πάνω, μία φορά ακόμα, γύζω, πίσω, ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Μπροστά, παίρνω την άλλα πόδια, κάθομαι, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω, πάρω ελεύθερα στιγμή. Συνεχίζω μία άσκηση ή ακόμη. Κράτα με, σαφνώνω πίσω, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω. Πίσω, πίσω, πίσω, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω πίσω, σιγά σιγά, πίσω, ξαφνώνω πίσω, σιγά σιγά. Πίσω, άλλη άσκηση. 20 χρόνια ευστηριασμένη, ξανά! 10, 9, 8, 7, 8, 7, 10, 9, 2 3 4 5 6 7 10 11 12 13 ... 24 10 1 2 3 4 5 6 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20. Ωραία! Ξύπνουμε. Έχει και... Ξύπνω. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20. 20 επαναλήψεις. 3 σε 1, 2 σε 2, 3 σε 3, 4 σε 4, 5 σε 5, 6 σε 6, 7 σε 7, 8 σε 8, 9 σε 9, 10 σε 10. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. 10. Λαρώνω. Λεωφταία. Λεωφταία. Λεωφταία. Προσπάτω και ποδιά πίσω. Μένουμε. Πάταμασταν με προσεγονία. Στην κλεικάνη. Μεταδίως θα ανοίγουμε και την υπερέχταση. Πίσω. Τελευταία άσκηση. Και βέβαια στα ενώνα ποδιά ανοίγω. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 1, 2, 7, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Λαρώνω. Κοιρίζω και το χορδός. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 χαλαρώνω Ωραία και με τελευταίο χαλαρώνω και 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 χαλαρώνω και με τελευταίο χαλαρώνω τελειώνω τα χέρια μπροστά μου και τα βάλω πίσω και σηκώνομαι το τρόμα πίσω βάζω πέρα μπροστά μου και δώμω πίσω μέτρο χαλαρώνω σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά αριστερά μου και στουμπές και με ένα σκουέρο χέρι κουάλα σαμπλόμου μεσιά μπροστά υπερέχωση πίσω μπροστά μου χέρι κουάλα σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σάμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά σαμβάμπροστά Ευχαριστούμε σήμερα!