Διάλεξη 7η / Διάλεξη 7 / Η ψηφιακή τεχνολογία στην ερευνητική δραστηριότητα - Βαβούρας Θεόδωρος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Η ψηφιακή τεχνολογία στην ερευνητική δραστηριότητα: Καλημέρα σας. Σήμερα χατάνουμε το δεύτερο του εις στο μάθημα σε αυτό το εξάμινο. Είναι στη σειρά των μαθημάτων που θα βρείτε μέσα στα open courses και δεύτερο το quiz είναι και αυτό ανακτημένο μέσα στο φάγγιό μας μαθήματος. Και σε αυτό το quiz θα ασχοληθούμε πάλι με το SPSS, αλλά υπάρχουν κάποια λίγο πιο θεωρητικές ερωτήσεις στο τέλος που θα απαχνίζουν σε αυτό το quiz. Για αρχή θα γράψουμε την άσκηση και μόλις την τελειώσουμε θα πρέπει να επισκέπτεται και αυτή με ένα email για να την εξετάσουμε μαζί. Προς το παρόν σας αφήνω και έχω αφήσει την εργασία έτσι ώστε να μπορείτε να καταβάσετε όλοι μέσα από τα open courses. Αφήνω τώρα και κλείσω το μικρόφωνο για να μπορέσουμε να γράψουμε με ησυχία ό,τι το πράγμα. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε. Η άσκηση στην οποία είναι το quiz υπάρχει μέσα στο φάγγλο του μαθήματος και μπορείτε να την βρείτε και να εξασκηθείτε ο καθένας ξεχωριστά. Επίσης έχουν και οι εμπιδίκτρες λύσεις έτσι ώστε ο καθένας να αυτοαξιογεννηθεί για το πώς έχει πάει στην ασκήση αυτής του quiz αυτό. Για οποιαδήποτε άλλα κοινωνίσεις μπορείτε να πιονίσετε στα email των δύο ισχυριτών στο μάθημα και για κάποιες υποδείξεις ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αυτά λοιπόν για το σημερινό μάθημα και τα συγκεκριτήρια σας.