Η Φιλική Εταιρεία και ο Εμμανουήλ Παππάς 200 χρόνια από την ίδρυσή της ([object Object], 2014)
: 53 რ moment ფბឆាន្មាបសូូរ៏្ទុង្ូ Aegdoʞ កឹាលាខក្ញឃ់្ទ្ទុ្នំែ្កេ aument Fuel អ្ម. ២្ម. ಈ಼ ത་ ಈಈ ಈ਋಄ বের ব্র ব্র রে ব বের বের বো ব্র ব্র ব৅ ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব ব্র ব্র ব ্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব ্র ব თეეეეე თეეეეეე პეეეეეე Ⴥალე სასბეე ლეეეეეი, ცეეესეეე მმეგსესეზ, ფსეემემეესეეთუმეეემე ἀπὸ τὸν ὄργο τῶν φιλικῶν, πὸ ἔνουσαν χιλιάδες ὑπόδουλους ἔλληνες καὶ ἀποτέλεσαν στήριγμα στὸν ἀγώνα τους γὰρ τὴν ἐλευθερία. 21.12.1819. ἰς ἰλικίαν 47 ἐτῶν, ὑπὸ τὸν Κωνσταντίνου Παπαδάτου, μοιῇται ἰς τὴν Κωνσταντίνούπολην, μετὰ τὸν μητροπολί τοῦ σερὸν Χρυσάνθου ὑπὸ κρῆτον ὁ ἡμονῦλ Παπάς εἰς τὴν φιλικὴ ἐτερία, κατὰ τὴν ὁ μοιηθῆς προσέφερεν καὶ χίλια γρόσια ὑπὸ τὴν σχολὴς τὸν σερὸν. κατὰ πάσα πιθανόδητα, ἡ σχολὴ τὴν ὁ οποία ἀναφέρει ὁ ἡμονῦλ Παπάς, ἡς ἐπιστολήν πρὸς τὸν μητροπολί τὴν σερὸν Χρυσάνθον, ἡς ἐπιστολήν πρὸς τὸν μητροπολί τὴν ἀναφέρει ἐκτὸς τὸν ἄλλον, ὁποῦ μέλιν νὰ δοκιμάσει ἡ πατρίς μου, μετὰ τὴν ἀποσίαν μου, πλήν, φοβούμενος καὶ τὴν δελοφονία, δὲν ἡμπορούσα νὰ κάμω ἀλέος, παρὰ νὰ φύγω κρυφίως εἰς τὴν Κωνσταντινούπολη. ἕειρᾳ δὲν 200 χρόνια ὑπὸ τὴν ἰδρυσεῖ τὴν φιλικής ἐτερίας, ἡ Δημόσιε κεντρική βιλιοθήκη Σερὸν καὶ ἡ ἐτερία μέλέτης καὶ ἔρευνας τῆς ἰστορίᾳς τὸ Σερὸν διοργανώνομαι αὐτὸν τὸ ἐφιέρωμα, ἐστιάζοντας καὶ στὸ δικό μας σήρο, τὴν ἐπανάσταστασιν τὸν ἐμονήλ Παπά. ეეეეეეედემ მელი მიმილიემელიმელიი მილიდემო მმდელი მილიილიელილიიმლინიმთნიგა მმილივ χирографα ἀπο τῇ σκολή ἐσφυγμένου, περὶ ἰστορικάς πληροφορίας περί τῆς μονής ἐσφυγμένου ἐκ τῆς Ἀλλελογραφίας καὶ τῇ τῇτλον ἰδιοκτισίας τὸν κυμένων ἰστορχίων αὐτής τὸν ἕτων 1806-1857 καὶ μὲρικὴ ὀιστορία ἐκ τῇς αὐτής πηγής τὸν ἕτών 1853-1940 ლირრი მირსრსსი მისსსსსსი მისსსსსსი მისსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსს მისსსსსსსსსს მისსსლ. სსლშსლრსრსლსსრსრსსსრსრსსსსრსსსრსსსრსსრსრსრსსსრსრსრსრსრსსრსსსრსსრსსსრსსსსსს რასსა სასსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსასსსსსსსსსსსსსსსსასსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსა Hypnotiz rate fron arvanl families din ἐλλήνων, ποὺς στόχο ἴχε, νὰ προετοιμάσει τοὺς ἰπόδουλους ἔλληνες γὰρ τὴν ἐπανάσταση. Ἡ ἐξάπλουσι της, στὴν ἀρχὴ ἠίταν ἀργὴ. Μετά το 1919, ἦταν ἀγδαία, μύθηκαν ἔλληνες, ἀπὸ τὸ Δούνοβη,ashes τὸ Μοριά. Ὅταν μάλιστα ανέλαβη τὸν ἀρχηγία της ὁ Ἀλέξανδρος Ιψηλάντης, ἀρχίζει ὁ ξεσυκομὸς τὸν ἐλήνων. τὸ ὄρωμα τὸν φιλικὸν λαμβάνει σάρκα καὶ ὀστά ἔστου μόνος τὸ βαλκανικὸ νότο. ἡ ἐποχή τῆς μετάβασις ἀπὸ τὴν θεοκρατικὴ, Ἰσλαμικὴ ἀπολιταρχία στὰ ἔθνη κράτι τοῦ δυτικοῦ διαφωτισμού ἔχει ἐρχίσει. μεταξὺ τὸν ἐπίλεκτον μελόντις συγκαταλέγεται καὶ σὺ ὁ ἐραίος ἐφπατρίδης ὁ ἐμανόηλ Παπάς τοῦ ὁποίου πατριότες μας θυμούς σήμερα στὴν ἐκδήλωσή μας καὶ τὸς ἀυχαριστούμε πολύ. τὸ ἐβγενὴ σὺ αὐτὸ τέκνο τῆς ἐραϊκὴς γῆς ποὺ διέθεσε ὅλοι τοῦν τὴν περιουσία στὸς κοποῦς τῆς ἀπανάστασης ἀκόμη καὶ τὰ ἴδια τοῦτα παιδιά, τὰ περισσότερα τὰ ὁποῖα σκοτῶθηκαν καὶ τὴν ἐπανάσταση μετὰ τὴν ἀπετωχία της στὴν Χαλκιδική ἐγκαταλείπῃ τὸ Ἀγιό Ὀρος καὶ μὲ τὸ καράβι κατευθύνεται πρὸς τὸ νότο πεθαίνει στὴν διαδρομή καὶ ἐνταφιάζεται τὴν ἴδρα τῆς 5 δεκεμβρίου 1821 σαν σήμερα δηλαδή, τὸ 1821, ὁ ἐμανούηλ Παπάς ἐνταφιάσθηκε στὴν ἴδρα καὶ τάφηκε μὲ τὴν μέστρα τυγού περισσότερες πληροφορίες γιὰ τὰ γεγονότα τῆς ἐποχής θα μας δώσει ὁ ἀξιότιμος ὁ μιλητὴς μας ὁ καθηγητής ὁ κύριος Δημήτρος Παπασταματίο τὸν ὁ οποίον εὐχαριστούμε διότι παρὰ τὸ βεβαρεμένο πρόγραμμάτου, ἐν τοῦτοις δέχθηκε εὐχαρίστως να ἔρθει στὴς ἕρες καὶ να συμμετέχει στὴν ἐκδήλωσή μας λίγα λόγια τώρα γιὰ τῶν κύριου Παπασταματίου, τὸν ὁ μιλητὴ τῆς ἐκδήλωσης τὸ 1990 πήρε τὸν πτυχίον τῆς φιλοσοφίας ἀπ τὸ τμήμα φιλοσοφίας πεδαγκογικής καὶ ψυχολογίας τῆς φιλοσοφικής σχολίας τὸ Ἀπιθήτα, τὸ 1991 ἔκανε μεταπτυχιακὴς σποδές τὸ τμήμα φιλοσοφίας τὸ Πανεπιστημίου τῆς Λασκόβης τὸ 2002 πήρε πτυχίον ιστορίας καὶ арχεολογίας ἀπ τὴν φιλοσοφική σχολή πάλι τὸ Ἀριστοτελίου Πανεπιστημίου τῆς Ἀλλονίκης καὶ τὸ 2019 τὸν διδακτορικό του δίπλουμα ἀπ τὸ τμήμα ιστορίας καὶ арχεολογίας τῆς φιλοσοφικής σχολής τὸ Ἀριστοτελίου Πανεπιστημίου τῆς Ἀλλονίκης. τὸ ἐρευνητικό τὸ ἔργο ἔχει ἀσχοληθεί μὲ τὴν ιστορία τοῦ νεότερου ἕλληνισμού κατὰ τὴν ὀθομανική περίοδο ἐπίσης, μὲ τὴν κοινωνική καὶ οἰκονομική ιστορία τοῦ ἕλλανδικού χώρου κατὰ τὴν ὀθομανική περίοδο καὶ γενικά μὲ τὴν ὀθομανική ιστορία. διδακτικὴ καὶ ἐργασιακὴ ἐμπειρία δίδαξε σαν φιλόλογος τὴν μέση ἐκπαίδευση ἐργάστηκε ὡς Ἀρχιονόμος στὸ ιστορικό Ἀρχείο Μακεδονίας τὸν γενικὸν Ἀρχείον τοῦ κράτους καὶ ἀπὸ τὸ 12, εἶναι λέκτορας τῆς πρόημης νεότερῃς ἕλληνικῆς ιστορίας στὸ τίμα ιστορίας καὶ Ἀρχιολογίας τῆς φιλοσοφικής χωρῆς τοῦ Ἀριστοτελίου Πανεπιστημίου τῆς Ἀλονίκης. μὲ ὑποτροφία τὸ 2006, πήγε στὴν Βενετία, στὸ ἕλληνικὸ ἐνστιτούτο βυζαντινόν καὶ μεταβυζαντινόν σπουδόν ὅπου ἔκανε ἔρευνα στὰ Ἀρχία τοῦ Βενετικοῦ κράτους, ἐνώ τὸ 2004, εἶχε ἐπίσης μὲ ἐποτροφία τὸ ἕννος νέας Ἀμερικανικοῖς σχολeῖς, καὶ ἔρευνα στὰ Ἀρχία τῆς Τουρκικοῖς πρωθυπουργίαςς τῆς Κωνσταντινούπολης. ἐπιστημονικὲς ἀργασίας καὶ ἄρθρα, ὅλες πραγματεύονται γύρω ὅπου τὸν οικονομικοὺς καὶ κοινωνικοὺς μηχανισμοῦς τῆς Πολοπονήσου τὸν 18. ἐώνα, τὴν Θεσσαλονίκη τὸν 18. ἐώνα, τὴν Καλαμάτα, τὴν δραστηριότητες τῆς οικογένειας Μπενάκη, ἔχει πάρα πολλές ανακοινώσεις σὺ συνέδρια μὲ παρευθεροῖ θέματα καὶ εἶναι μέλος σε διάφορες ἐπιστημονικὲς ἐντερίες, εἶναι μέλος τῆς Διεθνούς ἐπιτροπής πρὸ Ὀθομανικὸν καὶ Ὀθομανικὸν σπουδὸν, μέλος τοῦ Διεθνούσιν συνέδριου τῆς Ὀθομανικοὺς κοινωνικοὺς καὶ ἐκονομικοὺς ιστορίας, αὐτῆς εἶναι πολιτιστικὲς ἐντερίες. Ὀθομανικὸν καὶ Ὀθομανικοὺς κοινωνικοὺς ἐκονομικοὺς ιστορίας, Ὀθομανικὸν καὶ Ὀθομανικοὺς κοινωνικοὺς ιστορίας, Ὀθομανικὸν καὶ Ὀθομανικοὺς κοινωνικοὺς ιστορίας, Ὀθομανικὸν καὶ Ὀθομανικὸν καὶ Ὀθομανικοὺς κοινωνικοὺς ιστορίας, Ὀθομανικοὸν καὶ Ὀθομανικοὺς κοινωνικοὺς ιστορίας. ្់ ្្្្ោ ៘្្ោ ៙្។ Κύριε Παππασταματίο. Κύριες και κύριοι, εὐθέλα και εγώ μὲν τὴν σειρά μου να ευχαριστήσω καὶ τὴν ἀιτερία Μελέτης καὶ ἐρεύνας τὴν Στορίας τὸν Σερρὸν καὶ τὴν Δημόσια Κεντρική Μηλήθηκη Σερρὸν γὰρ τὴν εὐκαιρία που εἶχανα ἔθος τὴν ὄμοφη πόλη σας καὶ νὰ μιλήσω καὶ γὰρ αὐτὸν πολὺ ἐνδιαφέρον θέμα. ἀπὸ τὴν μίαθα ἐξετάσουμε ἀδρομερὸς φυσικά καὶ στενὰ χρονικὰ πλαίσαιμιας ὁμιλίας τὸ χαρακτήρα, τὴν δράση καὶ τὴν ἐξέλιξη τὴν περίφημης φιλικής ἐταιρίας. ἀφορμὴ τὰ 200 χρόνια ἀπὸ τὴν ἴδρυσην τὴν συγκεκριμένης ἐπαναστατικὴς Ὀργάνωσις, ἂν καὶ ἡ σημασία τῆς ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς δὲν ἔχει ἀνάγκη παρὸ μίαν ἐπετιακὸν ἐκδηλώσιον γιὰν ἐπεριγραφή. ὅλοι λίγο πολλοῖ ἦν ἐφορῆσι μίας τυχεῶδους γνώσις γιὰ τὸ χαρακτήρα τῆς ἐταιρίας, ἂν καὶ περισσότερες ἰδικὲς λεπτομέρειες, ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς ὅλοι λίγο πολλοῖ ὁ λιγόχρονης δράσης τῆς