Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ο 18ος Διάπλους Αμβρακικού & το 5ο Koronisia Sprint Triathlon (ARTA WebTV, 2022)
: Στην Κορονησία και στην καρδιά του Αμβρακικού Κόλπου θα διεξαχθεί για 18η χρονιά ο κολυμβητικός διάπλους Αμβρακικού και το 5ο Κορονησίας πριν τριαθλών. Μια αθλητική γιορτή με παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου ο Δήμος Αρτέων στα πλαίσια της δράσης «Σώστε τον Αμβρακικό». Είστε συμμετοχή στους αγώνες και ανακαλύψτε την έντονη φυσική ομορφιά της Ελληνικής Πολινησίας. Πληροφορίες συγγραφείς στο arta.gr και στο Facebook «Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού». Επικοινωνίας, ARD TV, Αμβρακία FM και Arda Gold.