Επιχειρήσεις Άρτας - Ποτοποιία Γάτσιος (ARTA WebTV, 2022)
: [♪ Μουσική κυνηγή με δενθα고κληριακή μουσικήuckle czegoς πραγματικά στο ρυθμικό αεροκρότημαhooρου bonne [♪ Μουσική την παραλία της συναγάδας της ΕΕΛΕΡΤΗΣΕΣΕΣΕΣΙΣΕΣΕΣΕΣΗΣΗΣΕΣΗΣΤΑΙΣΗΣΕΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗ Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1878 από τον Αθανάσιο Γάτσιο και συνεχίζουμε σήμερα ως τέταρτη γενιά, εγώ με τον αδερφό μου Βαγγέλη Γάτσιο. Δραστηριοποιήμαστε στην παραγωγή και εμφιάλωση αλκοολούχων ποτών όπως ούζο, τσίπουρο, μπράντι και διάφορες γεύσεις λιγίες. Βαγγέλη Γάτσου. Δραστηριοποιήμαστε στην παραγωγή και εμφιάλωση αλκοολούχων ποτών, όπως ούζο, τσίπουρο, μπράντι και διάφορες γεύπησης λικέρ, τα οποία κυρίως εξάγουμε στο εξωτερικό, εντός-εκτός Ευρώπης, καθώς και στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι υπάρχουν δυνατότητες στην πόλη μας, ως αναφορά του επί κυρίν. Θεωρώ ότι, έτσι κι αλλιώς, ο χρυσός κανόνας του επιχειρήν είναι οι επενδύσεις. Μια επιχείρηση πρέπει να κάνει συνεχόμενες επενδύσεις με σκοπό την εξέλιξή της στους τομείς της παραγωγής και γενικότερα στη διάθεση των προϊόντων της. Το γρήγοροτερο, θεωρώ, πρέπει να γίνει ένα επιχειρηματικό πάρκο. Έχουμε μείνει λίγο πίσω σαν πόλη σε αυτό. και γενικότερα οι επιχειρήσεις εκμεταλλευόμενοι τα διάφορα πνευματικά προγράμματα τα οποία τρέχουν, μπορούν πάντα να εξελίσσονται και να βελτιώνονται. . Η αυτοδιοίκηση θα πρέπει να επενδύσει στο γρήγοροτερο στην Παρασκευή ένας βιομηχανικού παρκού, το οποίο θα μας βοηθήσει ειδικότερα όλους τους επιχειρηματίες. και ταυτόχρονα να εντείνει τις προσπάθειές της να γίνονται περισσότερες βιομηχανικές εκθέσεις προς όφελος βεβαίως της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας. Στα άμεσα σχέδια της επιχείρησής μας είναι να προβούμε σε κάποια επένδυση όσον αφορά τον κτιριακό εξοπλισμό της επιχείρησης καθώς και τον μηχανολογικό εξοπλισμό, βελτιώνοντας την παραγωγική διαδικασία αλλά και τις δυνατότητες αποθήκευσης της επιχειρησίας μας. Μουσική Οι νέοι της πόλης μας δεν πρέπει να φοβούνται να κάνουν έναν νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα. πρέπει να θέτουν στόχους, να έχουν όνειρα, να κάνουν τα πάντα για να τα υλοποιήσουν, να εκμεταλλεύονται τα επενδυτικά προγράμματα που είναι μια πολύ μεγάλη οικονομική βοήθεια και πιστεύω ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα αν το θέλουμε πραγματικά αν το επιδιώκουμε με το 100% των δυνάμεών μας.