2014.03.04 - ΠΔΕ - Συνέντευξη Τύπου με ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (3. Παπανικολάου) (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Τα περιφέρια της Ελλάδας και τα περιφέρια της εργασίας, την ελευθερική τους προσφορά σε πραγματικά σε ένα σκοπό ο οποίος το αξίζει ως τίποτα άλλο. Είναι η στήριξη σε ένα ίδρυμα κόσμο, σε ένα ξενώνα κόσμο, ένα μοναδικό, όπως είπε και οι περιφεριάρχες, δίνει πραγματικά αυτό που λέει τον ομάδον, ελπίδα. Σε κόσμο τον οποίο το χρειάζεται, το έχει ανάγκη και αναζητάει τη στήριξη. Εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή με όλες μας τις δυνάμεις, θα την διαδώσουμε στην κοινωνία, θα είναι η κοινωνία κοντά μας, κοντά στον ξενώνα, γιατί πραγματικά είναι στους ξενώνες για τους ανθρώπους. Εξυπηρετεί ανθρώπους που έχουν ανάγκη, που έχουν πόνο και χρειάζονται να βρουν χαλήνη μετά από μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Έναν πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην περιφέρον της Ελλάδας, στον κ. Πατσιφάρα, στον ΔΕΦΕ, στην Πρόεδρο, στον κ. Μαζί, τον χαγιατικό διφυδί. Και θα είμαστε δίπλα τους, όπως και αυτοί στέκονται δίπλα μας, σε αυτό το φιλανθρωπικό έργο, ένα έργο πραγματικά ζωής και ελπίδας.