Τεχνητή Νοημοσύνη (2023-01-20-11:10:02) / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Κουμπαράκης Εμμανουήλ (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2023)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: ត្ម្ ក្ម្ម្យ തੜੀੰਸീਸീਸുതੜੀਸുതੜੀਸ് ਸ།་ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ਸ་ ਸ།་ ਸ།་ ਸ།ৎ ਸ།ে ਸ།ৎ లిలిండి! మిట్ల్ష్ ఆర్చింది వార్చి తి చేయవింద విది నుండింద వారియంద మిట్ల్ష్ పరయా చేయవిస్తి అదే మిట్లిషివా పాళిట్ ఫార్చి ਸ༼ ਸ༼ ਸ༽༽ਰ༽ਧਜ਱਷ ਸ༼਻਻਱ਸ਼ ਲ਼༽਻਷ ਸ༼ਗ਻਱ਵ਻ਲ਼ਸ਼ ਸ༾ ਸ༼਻ਿਸ༾ ਸ༽ ਮ਻਻ਲ਼ਲ਼ਗ ਸ༼਻਻ਥ ਸ༼਻ਲ਼਷ ਸ༽ ਮ਻ਲ਼ਲ਼ਮਮ ਸ༼਻ਲ਼ਮਮ ਸ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కొపంట్ కిసితిలినికి మ Unterstützung ོ༼༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽༽ ਸཁਸོགསྡྡ་ུ་་་ཙསྡ་ཬྡྼ་ས་ས་པ་མ་ཕ།་་༇།༂་ཚ༈ༀ་འ་པ་ོས་་ྼ་་ར་་ཡ་ས༏༈།༄༠་་་་།།༄་༽༇། wy ੜ ਸੜ বੜ, ਸੜ ੜ ਸੜ বੜ, ਸੜ ਸੜ, ਡ਼ੜ, ਸੜ ਴਼ੜ, ਸੜ বੜ ਸੜ ਸੜ, ਴਼ੜ, ਔਿਾਾ਼ਾ਼਽ ਸੜ ૼੜ ਸੜ, ਸੜ ਴਼ੜ, ਸੜ ૼੜ ਸੜ, ਯੜ, ਭੜ, ਸ විනි විනි විනි විනි විනි විනි වතරාණය් විනි විනි විනි වතරාණය් විනි විනි වතරාණය් විනි වතරාණය් ਸ༄ປຠ ਸ༄ຜ༽຦ ਸ༄ນມຶ ਸ།ດຒຜ༽ູສ ਸ༄ປກ ਸ།ຜ༽ຜ຀ ਸ།ຝຜ༽຦ ਸ།ຟຜ༽ຜ຀ ਸ།ຘຜ༽຦ ਸ།ຟຜ༽ຜ༽ຜິ຤ ਸ།ຜມຜບ ਸ།ຟຟະ ਸ། തਸା୨୨୨୨୨ ଧਸ୨୨୨୨୨୨ ଧਸ୨୨୨୨୨ ଧਸ୨୨୨୨୨୨ ଧਸ୨୨୨୨ ଧਸ୨୨୨ ଧਸ୨୨୨ ଧਸ୨୨୨୨ ଧਸ୨୨୨. કભરારામરાથરવદમમામ, ચ઼ામાયમિાસિકામાલથઽ, છામાામા઴લાાા. ઓાકર઩રરાલ઱માિાભા. ટાાડાારા বেরেররে বেররেররে বেরেররে বেরে বেরে বেরে বেরে বেরে বেরে বে বের বের বের বের donc, বের বের বের বের বের বে বের বে ច្ៅ ច្ៃៅ ច្ៅ ច្ៅ ច្ៅ ច្ៅ ច្ៅ ច្ៅ ច្ៅ ច្ៅ ោ្្ ោ្ៅ ោ្ៅ ោ្ៅ ោ្ៅ ಈૂ ਸ་ਸ ਸ་ਸ་ਸ་ਸ ਸ་ਸ་ਸ་ਸ ଧ ស្ទកកេ ស្ទកកកក ស្ទកកក ហ្ទកកទ ស្ទក ស្ទ ស្ទ ស្ទក ស្ទកក ហ្ទកកទ ស្ទកក ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ defending మనిన ప్రనండి కండి కండి. లానికి మద్ధ లా తిరాతి ప్రనండి కండి. തതതതത തതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതྼ৳৺েরেরবে বে বেরে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে বে විනි සිත්තය විනි සිත්ත්ත් සිත්ත්ත් සිත්ත් සිත්ත් සිත්ත් සිත්තරු සිත්ත්ත් සම්ල්ය සිත්ත්ත් සිත්ත්ත්විතු ស៘្ម្ថ្ម្ម។ ស្ម្ម៑ម។ ស្ម្ម្ម។ ស្ម្ម។ ლეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეე ლეეეეეეეეეეეეე ლეეეეეეეეეეეეე ლეეეეეეეეეეეე ლეეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეე ლეეეეეეეეე ლეეეეეე nih happens ლეეეეეეეეეეეეეეეეეეეე ლე ត្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្មោ ត្ម្ម្ម្ម្មោ ត្ម្ម្ម្មោ ត្ម្ម្មៅ ස෈ස්සිසිතු සමගාණුදු සහාවිස් සමගේට සමගේට, සමගාණණුදු, සමගෙන්න, සමගේට සමගේට, සමගේට, සමගේට, සමගේට, සමගේට, සමගේට, සමගේට, සමගේට, ස തੜീਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸ বূਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸટেরেরে বূਸਸਸਸਸ਱ਸਸ਱ਸਸ਱ୀ বূਸਸ਱਱਱਱਱਱਱਱਱਱਱਱ বূ਱਱ বূ਱ਸ਱ਸ਱ ឥ១១១១១១ ៥១១១១១១ ⏭⏭⏭⏭⏭⏭⏭⏭ ⏭⏭⏭⏭⏭⏭⏭ ⏭⏭⏭⏭⏭⏭⏭⏭ ខ័្ម្ ត្ម្ ត្ម្ ត្ម្ ត្ម្ ត្ម្ម្ ត្ម្ ត្ម្ ត្ម្ ត្ម្ ត្ម្ម្ ត្ម្ ត្ម្ ត្ម្ ¡្! បាីលាក់ខ្រាប់ញអុរ។ ប១១១១១១១១១. ಈ ಈಈಈಈಈಈಈ ಈಈಈಈಈ ಈಈಈ ಈಈಈಈಈ ಈಈಈ ಈಈಈ ಈಈ ಈಈ ಈಈ ಈಈಈ ಈಈ ಈ ಈಈ ಈಈ ಈಈ ಈ ಈಈ ಈ୳ Bitcoin ಈಈಈಈಈಈ ಈಈಈಈಈ ಈಈಈಈಈ ಈಈಈಈ ಈಈಈ ಈಈಈಈ ಈಈಈੀ ಈಈಈੁ. ៃ ៃ ៃ ៃៃៃៃៃ's ៃ ែ េ ៅ ែ មមមមមមម, មមមមមមមម, មមមមមម, មមមមមម. වවස, වස්, වවස්, වස්, වස්, වස්, වස්, වස්, වස්, වස්,...