4η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 2022)
: Είμαστε έτοιμοι. Καλημέρα σε όλους και πάλι. Σας καλωσορίζω στον Περιφερειακό Συμβούλιο που γίνεται σήμερα με δύο συνέδρια σας. Μία ειδική για την εκλογή μελών της Εικονομικής Επιτροπής. Δεν ξέρω να ακούγουμε. Και μία τακτική με τα θέματα και την ημερήσια ατζέντα που έχει για τον Περιφερειακό Συμβούλιο. Θέλω να καλωσορίσω εκ μέρους όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου τον νέο Περιφερειακό Σύμβουλο από το συνδυασμό του κυρίου Γουλέτσο. Να είσαι καλά, υγιής πάνω από όλα, με δύναμη και δυναμική. Προχωρώ να δώσω ένα λεπτό το λόγο στον Περιφερειάρχη για αυτό το θέμα. Ούτε ένα λεπτό Πρόεδρε, μόνο καλημέρα και από εμένα. Και επίσης να καλωσορίσω τον νέο συνάδελφο κ. Αντωνίου και να του ευχηθώ καλή και παραγωγική θητεία. Να προχωρήσουμε λοιπόν στην εκλογή του τακτικού μέλους και των δύο αναπληρωματικών μελών από το συνδυασμό Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση. Ξηφίζουν όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου γι' αυτό. Θα στηθεί κάλπι και θα υπάρξει και μια εφορευτική επιτροπή. Πρέπει να διεξάγει τη διαδικασία. Προτείνω αν θέλουν τον κ. Αχινιώτη, τον κ. Σκούρα και τον κ. Βούργαρη να βοηθήσουν τη διαδικασία ως εφορευτική επιτροπή. Και καλώ τον κ. Γκλέτσο να μας δώσει τα ονόματα που θα τεθούν στα ψηφοφορίες. Και κ. Αχινιώτη να μας δώσει τα ονόματα που θα τεθούν στα ψηφοφορίες. Η διαδικασία εδώ είναι ευθυμέρα από τη δημιουργία της πόλης. Ο κ. Αχινιώτης έχει επιτροπή κάτι οτιδήποτε άλλο. Κάποιος ήταν λόγω της εκπληρωτής του με την ανοχή περιγραφική κίνηση και αυτό τώρα πια δεν ισχύει γιατί έφυγε από την παράταξη. Πρέπει να το αντικαταστήσουμε, οπουδήποτε είναι, είτε είναι επιτροπή είτε είναι κάτι άλλο. Δεν ξέρω πού και προκύπτει από αυτό. Θα το κάνετε αυτό εσείς, νομίζω αυτοδίκεια και αυτεπαγγελτα. Δεν ξέρω πού γίνεται αυτεπαγγελτα, θα το δούμε μάλλον... Τέλος πάντων, θα πάω με τον τρόπο που γίνεται και που προβλέπει ο νόμος. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ κι εγώ. Να ανακοινωθούν τα ονόματα, εσείς εσείς. Λοιπόν, τακτικό μέλος, η κυρία Σοφία Αγγελοπολού, ο Καπογιγκολάου, ο διπρόεδρος μας, ο κύριος Λάμπος Αντωνίου, ο νέος Συμβούλος και ο κύριος Σταμάτης ο Γκάβανης. Είναι τα θέα ονόματα που τίσετε σε ψηφοφορία. Πάζουμε ένα σταυρό και παρακαλώ την Υπορρυφτική Επιτροπή... Παρασκευά, κάνω μια χαρά, πάρε τρεις μυαλάκια. Είναι τσεκοθούμι μύδι για να μην γίνει ψηφοφορία. Πρέπει να πάμε κάτω. Πάτε και μια καρέκλα, σας παρακαλώ. Πάτε μια καρέκλα για τον κύριο Μούλτερ. Θα παρακαλούσα και για την άνοχή σας στον χρόνο λίγο, γιατί λείπει με άδεια ο κύριος Φώτης ο Παπαριστατείου. Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα. Κύριε Αναγνωστάκη, σας καλωσορίζουμε. Περιμέναμε και πρέπει από ένα λεπτό να ξεκινήσουμε. Καλημέρα. Καλημέρα. Καλημέρα. Καλημέρα. Ο κύριος Αποστολόπουλος. Ο κύριος Αποστολόπουλος, ελάτε να πάρετε. Θυμίζω ότι βάζουμε μέχρι ένα σταυρό, ένα σταυρό μόνο. Ο κύριος Βαρδακώστας δεν είναι εδώ, ο κύριος Μπουρδάνος δεν έχει έρθει ακόμη. Ο κύριος Γαλάνης. Ο κύριος Γαλάνης δεν είναι εδώ. Ο κύριος Δερμούζος, παρακαλώ. Και η κυρία Καλλαντζή στη συνέχεια. Έχουμε μιλήσει, τί είπατε. Γιατί, γιατί. Όχι αυτό το υπουργείο, Θανάση, μη σε περιφέρε από συμβούλιο. Συγγνώμη. Εγώ του το έχω πει το ηλία μου, είπε ότι έχει απάντησε από το υπουργείο. Συνεχίζουμε τη διαδικασία. Η κυρία Καλλαντζή έχει προσέλθει. Ο κύριος Καραγιάννης. Και στη συνέχεια κύριος Καρακάτζας. Ο κύριος Κελαϊδίτης. Ο κύριος Κούκουζας έχει έρθει. Ο κύριος Κυρμανίδης. Ο κύριος Μπακομήτρος. Ο κύριος Μπουρμάς. Ο κύριος Νικολάου. Η κυρία Παπαθωμά στη συνέχεια. Ο κύριος Περγαντάς. Ο κύριος Ανίδας. Ο κύριος Τασιός και ο κύριος Τοουλιάς. Η κυρία Αγγελοπούλου. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης. Ο κύριος Καραγιάννης.