Ο Δήμαρχος Αγρινίου για το έτος Χατζόπουλου (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2020)
: [♪ Μουσικήедentyermann. Marc Morales &cean Jankovicou. The Στιγμή την κοστασία τον Φράνη μου, το στοιχείο Με σεβασμό στο Αγρύνιο και στους σπουδαίους ανθρώπους που γέννησε και άνδρωσε, ανακηρύξαμε το έτος 2020, έτος Χατζόπουλου, τιμώντας τον μεγάλο ποιητή πεζογράφο και θεωρητικό για τα 100 χρόνια από το θάνατο του. Σκοπός μας είναι να ταξιδέψουμε τις νεότερες γενιές στα χρόνια που έζησε ο Κώστας Χατζόπουλος, σ' όλους τους σταφμούς της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες της ευτυχίας. Με την έκδοση του λευκόματος για τον Κώστα Χατζόπουλου, αλλά και του ειδικού συλλεκτικού λευκόματος τον Ελτά, και βεβαίως με τη σπουδαία αυτή έκθεση εδώ στη Δημοτική Ποινακουθήκη, το αγρύνιο υποκλήνεται αποτείοντας φόρο τιμής στο μεγάλο, το σπουδαίο Κώστα Χατζόπουλου. Έναν άνθρωπο της εποχής του αλλά και τόσο σύντομο. Ευχαριστούμε!