Accordia with Tango | Dimitris Kotzampasakis Frini Fatourou | TEDxChania (TEDxChania, 2019)
: [♪ Μουσικήели, 맞 clicking on the SHEET, Stereot compromised the audio serious audio道 Good day to you Good day to you Super hard.. Petriega? Wait we can spread this one totally Get out of the corner Get out of the corner Tire 0 Tire 0 Tire 0 Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Θα σε μπορούν να φύγουμε Σα λιγή σα λαμμέρι Που κανένα δεν ξέρουμε Και κανείς δεν μας ξέρει Δεν θα έχει η αγάπη μας Καρδιοκτύπια και πόρους Καλιά θα βαθίζουμε Στους μεγάλους τους τρόμους Θα σε πάρω να φύγουμε Ως του φως μου την αγρή Για να πάψει απ' τα μάτια σου Να κοιλάει ένα δάκρυ Θα σε μπορούν να φύγουμε Σα λιγή σα λαμμέρι Που κανένα δεν ξέρουμε Και κανείς δεν μας ξέρει Δεν θα έχει η αγάπη μας Καρδιοκτύπια και πόρους Καλιά θα βαθίζουμε Στους μεγάλους τους τρόμους Θα σε πάρω να φύγουμε Ως του φως μου την αγρή Για να πάψει απ' τα μάτια σου Να κοιλάει ένα δάκρυ Θα σε πάρω να φύγουμε Σα λιγή σα λαμμέρι Που κανένα δεν ξέρουμε Και κανείς δεν μας ξέρει Δεν θα έχει η αγάπη μας Καρδιοκτύπια και πόρους Καρδιοκτύπια και πόρους Ως του φως μου την αγρή Για να πάψει απ' τα μάτια σου Να κοιλάει ένα δάκρυ Για να πάψει απ' τα μάτια σου Να κοιλάει ένα δάκρυ Ως του φως μου την αγρή