ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2018)
: Φέτος δοκιμάσαμε να επαναφέρουμε στο νέο διευρυμένο δήμο, τον καλλικρατικό δήμο Αγρινίου, γιορτές που γινόταν στο παρελθόν πριν από πολλά, πολλά χρόνια, με την παρουσία ανθρώπων από όλα και τα μήκη και τα πλάτη της Ιφηλίου. Χορευτικά συγκροτήματα, δηλαδή, χορευτικά συγκροτήματα που ήρθαν να ενώσουν μέσα από τον χορό, μέσα από αυτόν τον τρόπο έκφρασης που εμείς οι Έλληνες τον ξέρουμε καλύτερα από τον καθέναν, την αγάπη μας για τη ζωή, την αγάπη μας για τον κόσμο ολόκληρο. Εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, όλα τα συγκροτήματα τα οποία βρέθηκαν κοντά μας, από όλες αυτές τις χώρες. Όπως επίσης και τα τοπικά λαϊκά συγκροτήματα πραγματικά όλου του Τίμου Αγρινίου, που συμμετείχαν σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις από την Πέμπτη που ξεκίνησαν, μέχρι και σήμερα που εδώ, στη λίμνη Τρεχωνίδα, στο αρχοντικό της λίμνης κάνουμε την τελετή λίκτης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια, που όλοι εσείς οι πολίτες την αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή. Παντού ήταν καταπληκτικά. Και στην πόλη του Αγρινίου και χθες που τα συγκροτήματα πήγαν στη Λεπενού, στο Αγγελόκαστρο, στη Ματαράγα και σήμερα εδώ. Θέλουμε να δείξουμε πραγματικά ότι πια μπήκαμε σε ένα άλλο βηματισμό. Το Αγρινιο χρειάζεται εξωστρέφεια και αυτή την εξωστρέφεια θα τη βγάλουμε. Και καταρχάς θα ξεκινήσω να ευχαριστήσω τον διοικητή του νοσοκομείου μας, ο οποίος πραγματικά μας βοήθησε πάρα πολύ στη φιλοξενία των γκρουπς. Να ευχαριστήσω την αντιδήμαρχο, την υπεύθυνη πολιτισμού, την κυρία Παπαγιοργιού, αλλά και όλους τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που συνεισφέρανε πραγματικά σε όλη αυτή την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω όμως και ένα ιδιαίτερο κομμάτι που το απτήξαμε στο Δήμο Αγρινιού και αυτοί είναι οι εθελοντές μας, την ακτήνα εθελοντισμού που πραγματικά, προηγουμένως τους είδατε που φωτογραφηδήκαν τις κυρίες εδώ πάνω, που έχουν δώσει όλη την ψυχή τους προκειμένου να βοηθήσουν στη φιλοξενία και όχι μόνο, γιατί βοηθάνε σε πάρα πολλά το Δήμο μας. Και επίσης θα θέλα να ευχαριστήσω, ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν ακόμη. Εννοείται ότι ο πολιτιστικός Όμυλος Κυνωρίου η θυστείς είναι εξαιρετική. Τους ευχαριστούμε πολύ, τους έχουμε δει, τους θαυμάζουμε κάθε τόσο και θα ξεκινήσουν. Αλλά θα θέλα να ευχαριστήσω και την κυρία Εύελη Τριανταφύλλου, η οποία πραγματικά μας εντυπωσίασε με την παρουσίαση, δεν είναι μια απλή με τα φράστρια, είναι πραγματικά της ταιριάζει ο ρόλος της παρουσιάστριας. Ευχαριστούμε πολύ. Κι αυτή το κάνει εθελοντικά. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστούμε όλους, όλους εσάς που ήρθατε εδώ και να είστε σίγουροι ότι θα το συνεχίσουμε. Του χρόνου θα το κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο δυνατό. Να είστε καλά. Ευχαριστούμε πολύ. Και να του φτιάχτω χαϊδεμένο μου, να του φτιάχτω φτιάξω τη φόλια του. Να του φτιάχτω φτιάξω τη φόλια του, με τα γρήτα πρύσσο βουμπούλα του. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Θα έχουμε ωραία γρουπ. Ξεκινήσαμε έτσι ωραία και με παλλιωθές και με δεν ξέρω τι. Πάντως θα δούμε γρουπ που διατηρούν ατόφιο το παραδοσιακό στοιχείο και θα δούμε και γρουπ που το εξελίσσουν. Θα ξεκινήσουμε τα ξένα γρουπ με το συγκρότημα το Σέρβικο. Το παραδοσιακό παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο. Το παραδοσιακό το Σέρβικο.