Εργαστήριο 3 / Διάλεξη 1 / Βοηθητικά βίντεο - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2016)
Βοηθητικά βίντεο: Στο μάθημα περάσουμε να ξεχάσουμε τα βοηθητικά βίντεο που υπάρχουν στον ιστότοπο Σκάλας Γυθείου μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η πρώτη ομάδα είδαμε στην τελευταία του σμίγουν μαθήματος είναι ουσιαστικά με τα χρόνια το καρτούν που ήταν μαζί δεύτερη αν όχι του 40 παιδιά αυτή τη στιγμή μας ωθεί να δούμε λίγο πώς φτιάχνουμε και πώς τροποποιούνται χαρακτήρα υπάρχουν λέει για να φτιάξουμε δημοσίως αστικά και θα χουμε λίγο τους ήχους και θα μελετήσουν τις διαφορές που έχει εκδώσει προσφέρουμε την γνώση σκρατσ αναθέσαμε την παλιότερη δήλωση ειδικότερα όσον αφορά το κομμάτι της μεταβολής των δημόσιων τον χαρακτήρα στη συνέχεια αρχίζουν σταδιακά να περνάμε σε πιο το συνθέτες ρουτίνες και αρχίσουν να μελετάμε προγραμματίστηκε δομές μέσα από το σκίσουν λες νέα ολοένα και αυξανόμενης δυσκολίας ολοκληρωθεί σταδιακά μέσα για την κατασκευή ολοκληρωμένων παραδείγματα ασκήσεων μέχρι τον 10ο μάθημα και στα δύο τελευταία μαθήματα ως επί το πλείστον θα γίνει παρουσίαση επίμονα εργασιών που υπάρχουν ήδη στο σκρατς τον βουλευτή γι ν με σκοπό να δώσει μια πιο ολοκληρωμένη δυνατόν μια εικόνα των δυνατοτήτων που δίνει το περιβάλλον αυτό περνάμε λοιπόν λάβουμε ένα ένα τα πρώτα χρήματα σε πλήρη οθόνη βίντεο και να σχολιάσουν είμαστε λοιπόν και πάλι στο site του όμως ας έτσι νομίζω διαθέσιμες καταστέλλει MIT τελεία του και θα πάμε στην επιλογή βοήθειας στο πάνω μέρος λίγο μέλι έτσι την εισαγωγή και τις κάρτες πάμε να δούμε λοιπόν τώρα εκπαιδευτικά βίντεο όταν ανοίξει σε νέα καρτέλα γιατί θα επανέλθουμε κάπου μου υπουργό το πρώτο εκπαιδευτικό βίντεο με τίτλο εξοικειωθείτε με το σκρατσ τοξικές ή πέρασε μια σειρά από εισαγωγικά μαθήματα τα οποία βρίσκονται στη συνέχεια έχουμε τη δυνατότητα κάνοντας κλικ από δω σε καθένα από αυτά ξεχωριστά να προβούμε σε έναν αναδυόμενο παράθυρο θα προσπεράσουμε μερικά γιατί μελέτες αμοιβή με τη μορφή των καυτών στο προηγούμενο μάθημα το πρώτο λοιπόν λέει κάντε το αντικείμενό σας με κινηθεί ευθεία στην παρουσιάζεται με εντολή κινήσου πόσα χρήματα το δεύτερο λέει κάντε το αντικείμενό σας να περιστρέφεται συνεχόμενος αστικά παρουσιάζει τις εντολές της περιστροφής δεξιόστροφα και αριστερόστροφα κατά κάποιους μήνες λέει πως αλλάζουμε χρώμα στο αντικείμενο που το δοκιμάσαμε τις πεταλούδες λέει πώς να κάνουμε ένα αντικειμένων να χορεύει μέσα από επαναλαμβανόμενες κινήσεις να κάνω τα δικαιώματά μας ακολουθεί το ποντίκι το είδαμε γυρνώντας χρησιμοποιώντας το χαρακτήρα της γάτας μορφή κατόψεις μήπως να κάνουμε το επόμενο το αντικείμενό μας να γλιστρά μέρος στην παρόμοια άσκηση πλέον σε βιολογική μορφή εγώ παρουσιάζει την εντολή της ομαλής λύσης για κάποια δευτερόλεπτα δημότες στην εναντίωση φαίνεται μέσα από το φαντάσματα του οποίου αναζητούσε κάτι θυμούμαι και ούτω καθεξής δοχείων ενδιαφέρον αυτό το video το οποίο λέει πώς να κάνουν το αντικείμενο μας να χώρου πιθανόν όταν ακούγεται κάποιος ήχος για τις ανάγκες του το σπίτι αυτή είναι μια δυνατότητα υπάρχει η οποία υπάρχει στην έκδοση E δύο δεν υπήρχε δεν ήταν διαθέσιμο στην έκδοση ένα τέσσερις ΚΚΕ εδώ μπορούμε να πάρουμε σαν είσοδο εκτός από Coupe για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που ήταν στο προηγούμενο παράδειγμα τοίχο από το μικρόφωνο του υπολογιστή πάμε να το δούμε ενδεχομένως με χαμηλότερο ήχο του στην αυριανή στοιχείο που ήμουν μικρός σπάει ξανά και ξανά από αυτό λοιπόν που κάνει είναι συγγραφέας σε κάθε κάθε φορά που χτυπάει τα χέρια του με μορφή χειροκρότημα τόσο χωρίς τις επιπλέον χαρακτήρα στις γάτες για να δούμε λίγο πως θα ήταν CEO και συνιδρυτής του συνανθρώπου ειδικότερα όσοι έχουν αλλάξει λέει λοιπόν ότι ουσιαστικά για να ρίξει κάτω πρέπει να αλλάξει δίδυμοι του σήμα στον άξονα των κάθετων σοβαρό πλήγμα ήρθε να μας πάει λοιπόν στους αισθητήρες πελάτες υπάρχει ένα Λάκη δύο στρογγυλό όπως είδαμε το τιμή του δυστυχή και διεκδίκηση για το ποντίκι που λέγεται Ελλάδα να λέγεται δίχως άλλους λαούς των βαλκανίων non paper δηλαδή αυτό μου θα δούμε σε λίγο στην ελληνική εκδοχή όπως ακριβώς ονομάζεται παίρνει πμ τις εντάσεις τους ερχόμενοι ήχο από ένα μικρόφωνο Συνεπώς λοιπόν βάζοντας το αλλάξετε όχι όλες οι δήμοι του ψητού ξένων στην τιμή του αισθητήρα αυτού δε σημαίνει ότι όσο πιο δυνατό θόρυβο κάνουμε τόσο πιο πολύ θα αυξηθεί η τιμή του ψ ματωμένο το παράδειγμα είμαι βέβαιος και βέβαια δεν είναι να έχουν κανέναν μοιάζει ιδανικό για πάντα από τη στιγμή που θα ωθήσουν τις ένα ασπράδι τονίζουν τη θέση το 1008 επιδεικνύει ορθολογιστής ζητάει πρόσβασης το μικρόφωνο του υπολογιστή το οποίο στους φορητούς έδωσε μέσω ματωμένο γύρω γύρω την χρονικά από ένα τόσο σταθερό υπολογιστή πρέπει να έχουμε συνδεδεμένο το μικρόφωνο ζητάει άδεια πρόσβασης αυτών μια τυποποιημένη διαδικασία ασφαλείας από το περιβάλλον της αυτού του νόμου χρησιμοποιείται τόσο σκρατσ για να τρέξει και πρέπει να πατήσουμε στην επιλογή Allahu να το επιτρέψουμε δηλαδή να έχει πρόσβαση στην δεδομένα ναυαγοί θα υπάρχουν και σε κάθε χειροκρότημα λοιπόν πεινάει αλλού παρουσιάζεται έτοιμος να αλλά θα κάνω μια τροποποίηση θα πάει στους ασθενείς ρυθμό αυτό είναι το όπλο του πλακίδια το οποίο κάνει πολλαπλασιασμό με το αστεράκι στη μέση 07 εγώ πότε θα πολλαπλασιάσει τη δύναμη που έρχεται από το μικρόφωνο T4 για να έχει μεγάλη για να κάνω μεγαλύτερα νούμερα να δούμε τι θα πουν οι άλλοι παραμένει και η δίψα μου για να βοηθάω όταν έψηνε κόλλυβα και αυτό που αναρωτιέται κλείνοντας το βίντεο είναι αν έχουμε τη δυνατότητα αναγνωρίζουν πόσο μπορούμε να σκεφτούμε πιο τρόπον θα μπορέσουμε να κάνουμε την κατανομή τα κινείται στο γνώρισμα δύο άξονα αριστερά δεξιά δηλαδή δεχόταν χειροκροτούμε που η απάντηση είναι προφανής αντί να τροποποιείται η τιμή του C πρέπει να τροποποιείται η συμμετοχή παράλληλα ας ανοίξουμε λέει των επενδυτών τους δραστηριότητα ένα άνοιξης ελληνικό περιβάλλον του δώσουμε λίγα δευτερόλεπτα για να δούμε την αντιστοιχία των εντολών που χρησιμοποιήσαμε πρέπει τους αισθητήρες λοιπόν το λαό συνετό ένταση είναι αυτό ο έτσι και στους συντελεστές δεν υπήρχαν λέξεις είναι αυτό το τελευταίο με το προέβη πάμε να δούμε το επόμενο βίντεο της σειράς είναι λέει κάντε το αντικείμενό σας να περιστρέφεται όταν λέτε κάτι στην ουσία λοιπόν αυτό που κάνει τον εξόδων το χουμε είναι ότι αντί να τροποποιείται η τιμή του του ψυγείο όπως έκανε πριν τον βάζει να περιστραφεί κατά κάποιες μοίρες ανάλογα με το αν ακούγεται χειροκρότημα όχι το ζούμε σύντομα Ισπανού αγορές ξανά τις καταθέσεις των κάψουλες υπαγωγής έχουν μειωμένες έτσι πάλε χρησιμοποιεί το μπλοκ της έντασης ναό ανάμεσα στη Νάξο και δεσμό Τσίπρας αυτούσιο μάλιστα αυτό που έκανε στο σημείο αυτό είναι το εξής όλα τα πλακίδια τα οποία έχουν αυτή την έλλειψη ιδιόμορφη και τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως την είσοδο στο ΝΑΤΟ η βία άσπρα που αναφέραμε στο προηγούμενο μάθημα έχουν διπλά ένα τόξο αυτό δράμα πιστωτριών κάνουμε κλικ εμφανίζεται το τόνοι του τσεκ λοιπόν το έχουμε ενεργοποιημένο τότε μας δίνει στο πλάι της οθόνης αριστερά της οθόνης μας δείχνει την τιμή του συγκεκριμένου τέτοιου άρα μπορούμε να ελέγξουμε ένα βλέμμα προς στιγμή κι εκεί πάνω στην τιμη που έχει το όχι του ποδιού του ψ του ποδιού έχει κάτοψη ένα χαρακτήρα τοπικό οποιονδήποτε άλλο ταξίδι του οποιαδήποτε άλλο τέτοιου τύπου μεταβλητή θέλουμε στην παρούσα δράση θα ενώνουν βλέπουμε πόσο ανίκανοι ήχο ανέβαινε αυτή τιμή οι τιμές μπορεί να πάρω το μηδέν μέχρι τα 100 0 αντίστοιχης πολίτης είχε το κράτος αρκετός θόρυβος κινούνται σε άλλο παράδοξο είναι κραυγή λοιπόν εισάγει σας τον κολακεύει του όχι απ' τις 40000 βαθμών στις 31 Αυγούστου 2000 του ποιο είναι το εάν στα ελληνικά θα παρέχονται και στην ο Πειραιώς συγκρίνει τιμές και εάν η αριστερή τιμή είναι μικρότερο από τη δεξιά τιμή τότε έχει τιμή αλήθεια ισχύει δηλαδή και σ'αυτή την περίπτωση εκτελείτε ότι υπάρχει εδώ μέσα τον πρώτον υπάρχει εδώ μέσα αν δεν ισχύει τότε προσπερνά γλώσσας εντολές και πάει από κάτω στα στο ελληνικό περιβάλλον αυτός εδώ είναι τελεσθείσα αυτόν το μικρότερο ποσοστό μεγαλύτερο από και στον έλεγχο αυτό χρησιμοποιήσαμε το εάν τότε ανίσχυρη λοιπόν αυτό που έχουμε εδώ τότε Εκτέλεσε αυτές εντολές άλλος πηγαίνει από κάτω έδωσε εγγυήσεις να προσέξουμε το εξής ότι διεκόπη που έχει διπλό από τώρα αν είναι εξαγωνική οι τελευταίες λοιπόν αυτοί που κάνουν σύγκριση μεγαλύτερο μικρότερο βρίσω που κάνω λογικές πράξεις η και δεν ισχύει διότι έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα ακριβώς γιατί το αποτέλεσμά τους είναι ότι αυτό που ελέγχεται ισχύει δεν ισχύει άρα η εξαγωνική τελευταίες αντίστοιχων σε λογικές πράξεις οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αληθές ψευδές και χρησιμοποιούνται για να ελεγχθεί αυτή τη συνθήκη και να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους ανάμεσα στο να εκτελεσθεί οτιδήποτε υπάρχει μέσα οι οτιδήποτε υπάρχει από κάτω στην περίπτωση αυτή σε άλλες περιπτώσεις έχουμε και το σύνθετες επιλογές θα δούμε σιγά σιγά συνεχίζουμε με το βίντεο σιγά σιγά και στη γαλήνη τους τάιμ άουτ αγώνες αυτό λοιπόν που κανένα δεν συγκρίνει την ένταση με μια τιμή μέχρι 210 ξέραμε έξαλλες τους πελάτες της σαν και εσάς δε θα λοιπόν ήχος είναι έχει τιμή πάνω από 100 τότε θα γυρίσει κατά 15 ημέρες κατά φάνηκε καθαρά φωτό βάλει μέσα σε ένα για πάντα όπως και πριν για να κάνει αυτό τον έλεγχο για πάντα χαμηλά ήταν τα εύκολα τα λες τότε εύκολα προσέξτε την πίεση που της άσκησε ιδίως σε άτομα μέσης αυτόβουλη λοιπόν το έλεγχο στιγμή στην νέων αναλλοίωτος γίνεται μόνο ένα φορά και για να γίνετε συνεχόμενα πρέπει όλο το μπλοκ όλο το κλαμπ και δύο του ανδρός να μπει μέσα για πάντα για να μπορέσει να ελέγχει συνέχεια όσα μέσα κι άλλα μέτρα κι αν βρίσκονταν ήταν γραφτό να έτσι βάζει και ένα πλακιδίων έναρξης των απαντήσεων την σημαία γματος λένα Asia όσο λοιπόν μιλάει πιο ήχος έχει τιμή πάνω από 10 περιστροφές τέρατα κατά 15 μέρες μήνες συνέχεια και συνέχεια από όσο έχω δει είναι χαμηλός δε γίνεται αυτή περιστροφή το επόμενο παράδειγμα είναι να φτιαχτεί λέει ένα απλό παιχνίδι στοχεύουμε είναι ένα βίντεο το οποίο διαρκεί λίγο παραπάνω με έξι λεπτά το βίντεο μαζική να διδάσκει μια και έξω στόχος του παιχνιδιού είναι κουταμάρες μάλιστα δηλαδή χωρίς να τον ακουμπήσει η μάγισσα πήγαινε πάνω κάτω ώστε να σταματήσεις να ας δούμε λοιπόν δεν έχουν προσωπικές πρώτα εσείς απλά πατώντας το ψαλίδι πάνω της τώρα θα εισάγει τους χαρακτήρες που χρειάζεται το πλήττει τη μάγισσα και το καβούρι σαμάνθα τρεις πλανήτες και μάτια να δουν το κοντέρ και ισάριθμα μπλέκονται με τις εστάλησαν και σύμφωνα με τις προβλέψεις κοντά βρίσκεται Σερρών το πλειοψηφούν κόμμα στη θεωρητική εδώ λοιπόν αντιμετώπιση κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά και έχει μεγάλη σημασία αυτό γιατί έτσι πρέπει να δουλεύουμε στο σκρατς αυτό μου κάνει λοιπόν είμαι παίρνει πρώτα όπως εξηγήσαμε και την προηγούμενη φορά τον ηθοποιό μάγισσα όπως αυτό που κάνει είναι να κινείται πάνω κάτω σχοινί άρα φτιάχνει το κομμάτι των σεναρίων που αντιστοιχεί στη μάγισσα και λέει ότι στην απάντηση μια για πάντα θέλω να πηγαίνεις 10 βήματα ένα κίνηση που κάνουμε για να φτάσεις στα όρια της οθόνης τότε αναπήδηση επειδή όμως εξορισμού βλέπεις 90 μοίρες προς τα δεξιά δηλαδή μα δεν θα πήγαιναν στα δεξιά της αλλάζει στην αρχή την κατεύθυνση πριν από το χώρο σε 0 για να ξεκινήσει για το προς τα πάνω εδώ θέλει μια προσοχή γιατί πρέπει αυτό το Δες προς την κατεύθυνση 0 ΝΑΤΟ βάλει έξω από το για πάντα και όχι μέσα στο για πάντα γιατί αν βάλει μέσα στο για πάντα τότε θα κάνει μια κίνηση προς τα πάνω θα φανεί στο τέλος θα δεις και θα πηγαίνει πάλι πάνω πάνω οπότε θα χτυπάει συνέχεια στο ταβάνι της οθόνης βάσει των αγορών χωρών μικραίνει το μέγεθος όπως ακριβώς και την προηγούμενη φορά ήταν αρκετά μεγάλη χαρακτήρες φτιάχνει τον τον κώδικα των νέων κόντεψα εδώ θα χρησιμοποιήσει υπάρχουν για αριστερά και δεξιά όταν πατηθεί λοιπόν είναι το εξής κουμπί μετακίνηση 30 το πλήθος των ευρημάτων έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα θα κινηθεί εδώ αυτό που κάνει είναι παράτησε αυτό το κουμπάκι του όποιον να το δούμε σε μεγαλύτερο μέγεθος αυτό που δεν εξασφαλίζεται μόνο Διπλασιασμός και αντί να το κάνουμε δεξί κλικ που το είχα δει κι εγώ στο προηγούμενο μάθημα μ'αυτό κάνει κλικ πάνω σε μια εντολή και διπλασιάστηκαν αντίγραφο της απότομα και με τους δύο τρόπους εδώ θα κάνω δεξί κλικ διπλασιασμός άλλο έναν ενώ τον παράδεισο πάνω στη σφραγίδα και κάνε κλικ εδώ φτιάχνουν πάλι ένα αντίγραφο και μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά αντίστοιχα με δεξί κλικ διαγραφή υπακούοντας με το ψαλίδι πάνω σ'ένα πλακιδίων ήσαν χαρακτήρα ολόκληρων κάνω διαγραφή για να πάρουν τις μέγαρο λοιπόν φτιάχνει το αριστερό βέλος του οποίου κινείται κατά μείον 30 θα κινείτο χαρακτήρας κάβουρας αριστερά δεξιά προβλέψεις 100 RNA δημόσιο κώδικας του χαρακτήρα να παίξει τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει όταν οι δύο χαρακτήρες έχουν μπει κυψέλες των πνευστών και είτε να εισαχθεί σε εδώ θα χρησιμοποιήσει δωρεάν υποδομές και πριν και θα φανεί το 12ο συγκεκριμένων πάνω στην στο σενάριο της μάγισσας έχει την εντολή λοιπόν εάν νομίζει για να βάλω αντιδρούμε στα ελληνικά αν έτσι πάνω στους συντελεστές και υπάρχει τελεστεί εις αισθητήρας συγνώμη έχει τελεστεί στην Τυράς όπου και στους αισθητήρες έχουμε κάποιες εξαγωγές κάνει εξάγωνο πλακίδια τα οποία επιστρέφουν ως τιμή των ΤΕΙ το όχι του ισχύει δεν ισχύει δηλαδή οι ΗΠΑ αγγίζει ένα χαρακτήρα στον άλλον θα το άγγιζε αγγίζει το χρησιμοποιήσαμε στο προηγούμενο μαθήματα το παράδειγμα με το ψάρι και τον αρχάριο προσπαθούσε να φάει έτσι εδώ λοιπόν θα βάλουμε το αγγίζει και από το βελάκι δίπλα του αγγίζει μπορούμε να επιλέξουμε το που θα αγγίζει εδώ λοιπόν το δώσαμε επιλογές το ποντίκι την άκρη της οθόνης και αφού μας σύστημα άρχισαν να δίνει επιλογή για το αγόρι άλλο PSI άλλων ΔΕΚΟ του χανς είναι σαν και μέσα θα χρησιμοποιήσει βαριά βιβλιοθήκη αλλά και τα σουρώνουμε και ήταν έτοιμο και θα βάλει αυτό τον ήχο να παιχτεί Ι.Ν. μάγισσα ακουμπήσει τον κ θα βάλουν και τους το Ναό που είναι σε θέση να διακινεί βέβαια της κ Τσίπρας χθες έξω πράξεις και είναι ξανά στη άλλων χθες που ενώ λοιπόν τι έκανε έχει βάλει μέσα στην κίνηση της μάγισσας αυτό το μπλοκ που λέει αν ακουμπήσεις τον κάβουρα τότε έπαιξε έναν ήχο που έβαλε μέχρι να τελειώσει όμως δίχως αυτό σημαίνει ότι μένουν με αυτή την εντολή με χρονοχρέωση ήχος είτε κατά ένα δευτερόλεπτο τον κρατάει έναν εκδότη κατά ένα ώρα σε αντίθετη περίπτωση αν διαβάζαμε το έξι μέχρι το τέλος ήταν απλά παίξε τότε θα ξεκινούσε να παίζει πως θα προχωρούσε στην επόμενη εντολή την εκτέλεση παράλληλα ενώ τώρα περιμένει να ολοκληρωθεί δίχως να πάει στον επόμενο στο στο επόμενη εντολή η επόμενη λοιπόν που έβαλε για να πάμε λίγο να στους τοίχους να δούμε το εξόδων ήχος και το παίξω τον έχω μέχρι τέλους να έξι και από τον έλεγχο πήρα αυτό το μπλοκ πολύ σταμάτησε και δοκίμασαν επιλογές όλα αυτό το σενάριο αλλά σενάρια στο αντικείμενο αυτό αυτή είναι μια διαφοροποίηση ανάμεσα στους 35 ασφαλιστηρίων θυμηθούμε στο προηγούμενο μάθημα υπήρχε το σταματάω όλα όπου συμβολίζοντας αιτήσεις με το κόκκινο κουμπάκι αυτό υπήρχε το σταματά αυτό το σενάριο που το χρησιμοποίησαν την προηγούμενη φορά για να σταματήσει να γίνεται το ψάρι και υπήρχε υπάρχει το σταματά άλλα σενάρια στο αντικείμενο αυτό που σημαίνει ότι αν έχουμε καλά σενάρια εκτελούνται παράλληλα απενεργοποιήσετε για αυτόν τον χαρακτήρα έτσι αυτήν ένα καινούριο δυνατό ποσοστό ένα δύο για να δούμε λοιπόν τρόπος λειτουργίας των ΑΕΙ έτσι κι τζέι γκάτσμπι τον έπιασε λοιπόν ακούστηκε ήχος και σταματούσαν να κινούνται ήδη σειρά τώρα θα προσθέσει και το κλειδί στα μέχρι να το κάνει βρήκε το 1009 θα το γυρίσει θα δούμε αργότερα τι είναι αυτό μια χαρά κι έτσι θα αναρτώνται εδώ τώρα θέλει να δει να προσθέσει κώδικα για να δει τι θα γίνει όταν γου κάβουρας ακουμπήσει το κλειδί ώστε λοιπόν δεν το λέει περίμενε μέχρι να ακουμπήσεις το κλειδί για να το δούμε υπάρχει εντολή περιμένω ώσπου που έχει εξαγωγικό χώρισμα στο εξαγωγικό προορισμό βάζει τον αισθητήρα αγγίζει το έτσι αυτό εκεί βάζει το το κλειδί και αυτό να δούμε πως θα το χρησιμοποιήσετε άλλο χάρτες με αστείους χρησιμοποιεί την εντολή με πάγωσε την οποία έπνιξε ίσως λίγο χώρα την ας δούμε τώρα τι κάνει να πάρουν φοβάται τις παρελάσεις αν κρατάει ζεστή στη όταν βγεις στο δεξί της στα ρατσισμού να αυτός στον εκσυγχρονισμό του εξηγήσουμε σε λίγο ο το παράδειγμα γιατί ουσιαστικά χρησιμοποιεί μια εντολή για να μεταβούν από το bar αγορά εντολές το κλειδί για να κάνει κάτι βουνό πρώτο θύμα αυτού μάιος 2000 στην αρχή αλλά αργά το βράδυ κι Gerald άφησε δίνοντας μεταβατική πριν προχωρήσω αυτό όμως το ριξεις και δίνει παραδείγματα στα οποία θα επανέλθουμε με μεγαλύτερη με περισσότερη ανάλυση και ΣΔΟΕ έπρεπε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να βάλουνε περιπολούν τα εισαγωγικά λοιπόν ας εξηγήσουμε πρώτα από το έδαφος το οποίο το χρησιμοποιούμε σαν παράδειγμα στη συνέχεια τι κάνει λοιπόν το Σάββατο και ένα δεύτερο χαρακτήρα ας πάρουμε για παράδειγμα αφού το μήλο μέσα στο στον επεξεργαστή ενώ υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα να στο κράτος τώρα υπάρχει δυνατότητα όταν θα συμβεί κάτι οτιδήποτε έτσι κάποια στιγμή στο να τόσο μας συμβεί κάτι με το οποίο θέλω αυτό το κάτι μάλλον θα το καταλάβουμε μέσα το σάββατο αυτό μπορεί να ναι όταν πατάς το κουμπί της εναλλακτική μονότονο της κουμπί στο άκρο της οθόνης όταν συμβεί κάτι οτιδήποτε το οποίο έλεγε αυτός έτσι και θέλουμε μας στο να ενεργοποιήσουμε κανείς χαρακτήρισαν κάνω κάτι γιατί μέχρι τώρα οι αρμόδιοι ημών αλληλεπίδραση μεταξύ χαρακτήρων ο ακουμπούν πρώτον ιστορία με τα ψάρια την προηγούμενη φορά και γι αυτό Σταμάτα να όχι δεν είναι μόνο αυτό το σταματά αφορούσαν άλλα σενάρια του χαρακτήρα αυτούς λοιπόν σαν τρόπος μελετητικών το μετάνιωσε ένα μήνυμα λοιπόν και είναι εξορισμού μήνυμα έναν παράδεισο εδώ λέει νέο μήνυμα γράφω εγώ μια λέξη μια φράση ότι θέλω εγώ και αυτόματα να αυτή φράση που θα γράψουν θα προστεθεί σε αυτή τη λίστα για να απαντήσουμε αυτό το πελάγη υπάρχει υποδομή πάγωσε και όταν λάβουν το PD μαρτύριο ότι προσθέτει στη λίστα του μετά όμως θα εμφανίζεται αυτόματα στη λίστα και το ταμπλό ας πάμε πάλι στην στο αγαπημένο παράδειγμα του θεάτρου για να δούμε τι πώς λειτουργεί αυτό λοιπόν ένα ηθοποιός μπορεί να κάθεται στα παρασκήνια και όταν φτάσει η ώρα για παράδειγμα η ώρα σου είναι ο μέσα στο στη σκηνή του θεάτρου υπάρχει ένα χαρακτήρας όποιος κάτι λέει και τη στιγμή που κάποιοι με τη φράση που πρέπει ο ηθοποιός περιμένει στα παρασκήνια πρέπει να χτυπήσει το κουδούνι για να του ανοίξει ώστε όπως ο ηθοποιός βρίσκεται στη σκηνή την πόρτα υποθέτουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα σπίτι και να περάσει μέσα λοιπόν ανάλογα με τη ροή της παράστασης θα μπορέσουμε καθυστέρηση γιατί αν υποθέσουμε ότι είναι μια αστεία παράσταση γελάει κόσμος οπότε ένιωσε ντροπή περιμένουν λίγο να γελάσω κόσμος οι μιλάει λίγο πιο γρήγορα κάποιος θα πει οτιδήποτε δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το συγχρονισμό των να πούμε στον ηθοποιό και ενώ στο παρασκήνιο μπες 25 λεπτά και τρεις δευτερόλεπτα τη στιγμή που θα ξεκινήσει παρά στάση έτσι πρέπει να ακούσει τη συγκεκριμένη λέξη φράση από τον ηθοποιό βρίσκεται μέσα για να εμφανιστεί το αντίστοιχο λοιπόν γίνεται εδώ υπάρχει η εντολή με πάχος όταν μετάδοση λοιπόν όταν γίνει το μετάνιωσε ουσιαστικά σαν άλλη μια λέξη μια φράση και λέμε λοιπόν στους υπόλοιπους χαρακτήρες τους οποίους χαρακτηρίζεται μπορεί ο ίδιος αυτός του δηλαδή να το ακούσεις κυρίως γιατί όταν κάποιος μια λέξη που ήθελε έτσι λοιπόν τη λέξη πόρτα και λέμε όταν λάβεις πόρτο Βαμβακούσης δηλαδή τον αγώνα σου λέει πώς το έκανε αυτό κάρτα έτσι αυτό λοιπόν χρησιμοποιεί εγώ και λέει ότι ποταμό κάβουρας ακουμπήσει το κλειδί τότε να με παγώσει Victory νίκη δηλαδή και λοιπόν στο κλειδί όταν λάβεις Victory νίκη παίξε να σταματά όλα αυτό όμως δεν μας κάνει το εξής κάνει μια ενδιάμεση προσθήκη επειδή έχασε θέλει κάθε προβατα επισημαίνουμε ξεκινάει ωμό γαύρο από την αρχική τα και προσθέτει την εντολή πήγαινε στο και βάζει τις συντεταγμένες της αρχίζει θα επανέλθουμε και σ'αυτό σύζυγος του μένει όμως να κλειδώσει και θέλει μερικά δευτερόλεπτα δεν διασφαλίζει έτσι στα στα καταφύγια θα τεθεί και το ενάρετοι βόρειοι για να κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο με το παιχνίδι της Τούμπας είμαι το δεξί κλικ και Εξαγωγή πριν να βάλει άλλη μια μάγισσα και να αυξήσει το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιών να ολοκληρώσουμε λίγο με αυτό που ανέφερα πριν θέλει ήθελε λοιπόν κάθε φόρο απάντηση είμαι ο χαρακτήρας σας ζωντανό πάντως με τον οποίο δουλεύει να ξεκινάει από κει αυτό λέγεται αρχικό ποίηση αρχικό ποίηση ένα πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο θα το μελετήσουμε διεξοδικά και στην στα επόμενα μαθήματα θα αναφερθούμε αναλυτικά οπότε το παρακάμπτουμε λόγια των θεμελιωδών γνώρισμα το περιβάλλον και να δούμε δυνατότητες πάντως είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε αρχικού ποίηση που σημαίνει πάλι χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του θεάτρου όταν ξεκινάει να παίζεται ένα παράσταση προέβη πάνω στη σκηνή με το που ανοίγει η αυλαία έχουν πάρει ήδη θέση τους θεατές και πάνω σε αυτή την σκηνή είναι ανάλογα με το πού βρίσκονται αφήσουν αλληλεπιδρούν και να εκτυλίσσεται το έργο εάν καθένας κάθε τόπου θέλει έτσι να ακολουθεί τις θετικές αλλαγές ενδεχομένως θα εμπνεύσει θυμίζω μια περίπτωση ένα γνωστού ηθοποιού Ελληνο όποιος κάποτε εμφανιζόταν στη σκηνή με δεμένα μάτια και επειδή ακριβώς δεν υπολογίστηκε σωστά η δεν είχα βρει μια σωστή φόρμουλα για να του πουν ακριβώς το να κάθεται στην αρχική σκηνή επειδή η παρούσα έκλεβε δεμένα τα μάτια λοιπόν έπεσε από τη σκηνή και έσπασε το πόδι άρα είναι πολύ σημαντικό για να λειτουργήσουν όλα σωστά ατακάμα αρχικό ποίηση θα επανέλθουμε σε αυτό και να εξηγήσουμε τι σημαίνει αρχικό ποίηση είναι κάτι το οποίο το μελετήσαμε και στο μάθημα του δεύτερου έτους αποφασίσαμε για τον αλγόριθμο στο μάθημα εφαρμογές της πληροφορικής στην εκπαίδευση πάμε να δούμε το τελευταίο βίντεο αυτής της ενότητας στο Φτιάξε μια ιστορία αυτό είναι ένα βίντεο των πεντέμιση λεπτών για να δούμε το χρησιμοποιεί δύο χαρακτήρες μέσα σαν υπόβαθρο δωμάτια καινούργια στοιχεία μας εισάγει της περιοχής και είναι λοιπόν δυο χαρακτήρες οι οποίοι μιλάνε μεταξύ τους αλλάζουν αλλάζουν παρά το υπόβαθρο πίσω έπειτα ελεγκτές προχωρήσω λίγο πιο γρήγορα βάζει λοιπόν τους δύο χαρακτήρες βάζει και το υπόβαθρο της μας έχει απόφραξη κινήσουν να μην λέει λοιπόν στον άλλο ο πορτοκαλί στο κόκκινο για όσους βγήκαν κι αυτό λένε για δύο δευτερόλεπτα μόνο τρεις , μεταβεί υποθάλπει θα χρησιμοποιήσει την εντολή να μεταβούν σε ένα μίνι αυτό έχει λίγο δύο κρίσιμες συναντήσεις με στελέχη όχι για αγορά λοιπόν το μήνυμα που θα μεταδώσει λίγη μπύρα ένα of Athens κουμπί έλθουν όταν λάβει κι αν τότε θα μπει κι αυτός με τη σειρά του γεια σου για πάντα όπως λέει τον χαρακτήρα του κλασικού κόβει και ακολούθησε με χρησιμοποίησε λοιπόν παραδίδω μεταβούν σε όλα μα και θα πει τώρα ποινικό ένα οπότε καταλαβαίνω ότι ήρθε η σειρά του και αυτό τον δρόμο κάνε αλληλουχία σειρών μεταξύ των δύο χαρακτήρων για να μπορέσουν να κάνουν έναν υποτυπώδη διάλογο χρησιμοποιεί το μεταδώσω τον λαό τον ασθενή βέβαια θέλει να αφού ολοκληρώνεται διάλογος αποφασίζουν ότι κάπου θα πάνε και οι δούλοι που κάνει με τα λάθος ανέλαβε την ευθύνη born To Run θα πάνε στο φεγγάρι να δω πότε θα λάβουν λοιπόν στο του πάμε στο φεγγάρι νιώθουμε θα φορτώσει στο υπόβαθρο την εικόνα του φεγγαριού βάσεις για να δούμε πώς θα το κάνει αυτό θα το κάνει αυτό το σκηνικό που θα του βάλει όταν λάβει τον όγκο του βουνού τω ν αλλάξει το υπόβαθρο σε mood έτσι και αυτό το δρόμο και με μια σύντομη αν οι μελέτες του εργατικού κόμικ ήθους όταν προσθέτετε αρχικό PC υπόβαθρο όταν πατηθεί σήμερα να φορτώσει το προηγούμενο υπόβαθρο που είχαμε έτσι ώστε πάντα να ξεκινάει από το πουθενά ακριβώς την εικόνα του Εντύπου ιστορία μας έτσι αυτό που δείχνει αυτό το βίντεο ένα τρόπου συγχρονισμού και το συγχρονισμό θα μιλήσουμε λίγο αργότερα αυτό το μάθημα μέσα από το μετέδωσε και όταν λάβουν θα δούμε και συγχρονισμό με μέσω με τον μετράμε το χώρο μου και έτσι θα έχουμε μια πλήρη εικόνα του πώς συγχρονίζουν λοιπόν τώρα αυτό που έχει σημασία να πούμε πριν περάσουμε στους χρονισμός σ'όλα τα υπόλοιπα είναι να δούμε με ποιο τρόπο χειρίζεται το σκρατσ βίο τους χαρακτήρες και τον επεξεργαστή το σχέδιο λοιπόν ως δομές τους κράτους δίαιτα να κατανοώ παρεμβάσεις επεξηγηματικές κάθε φορά να δούμε τη διαφορά είχε το παλιό τόσκα στη δεν υποστηρίζει το κάθε υποστήριξη πολύ περισσότερο λοιπόν εδώ θέλει να αλλάξει την κρατάει οι οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα έτσι αυτό που κάνουμε για να πω κι εγώ τη γάτα μου μας πίσω με το ψαλίδι μας πίσω το μήλο και πάμε στην Ελλάδα καταλοίπων αυτό που κάνετε πάει στο ενδυμασίες έτσι και βρίσκεται στο περιβάλλον αυτό με το στο οποίο φαίνεται η γάτα το είδαμε την προηγούμενη φορά και μπορούμε να σχεδιάσουμε πάνω της κηδειών τα εργαλεία σχεδιασμό στα δεξιά κάνε κλικ λοιπόν στον χαρακτήρα να το ξαναδούμε λίγο αυτόματο δοκιμάζουμε και εμείς κάνε κλικ πάνω στο χαρακτήρα έτσι και πατάει στο κουμπί ανήμπορου εδώ λίγο να εξηγήσω το εξής σε σχέση με το σε σχέση με το μου πως εμφανίζονται τα γραφικά στο στο σκρατς γραφικά λοιπόν γέμισμα ειδικά για το τηγάνισμα ειδικά και τι όχι στα φωτογραφικά είχαμε μιλήσει αναλυτικά στο μάθημα ασφαλιστικά και καλλιτεχνική δημιουργία στο 13 03 εκεί λοιπόν στην αρχή της επεξεργασίας εικόνας φέρονται αυτό αναλυτικά ουσιαστικά λοιπόν τι συμβαίνει αντί να είναι μια οικονομία τόσο στο μπλέκουμε τώρα είναι ένα σύνολο από επιμέρους σχήματα για παράδειγμα ένα έλειψε ήταν να βγούμε σχήμα το ένα μάτι αλογίσιο κιμά το άλλο μάτι μισή η έλλειψη μισός κυκλικός γεμάτο στόμα κλπ οπότε τι κάνει προτού πάει μας αντί να τα κάνεις κλικ πάνω του έχω και έχοντας επιλέξει το γάτο μπορούμε να κάνουμε τα εξής πρώτον να το μεγαλώσουμε για το μικρύνουν όπως μεγάλων και μικρών και από το παράθυρο στα Windows αγαπητό νότον περιστρέψουμε έτσι και κάθε φορά που κάνουμε κάτι δεν είμαστε σίγουροι υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε αναίρεση κι αυτό έχει ενδιαφέρον ότι παρά τα ΑΕΙ το τελευταίο κουμπάκια αυτό το οποίο έχει ένα τετράγωνο και ένα κύκλο που λέγεται διαχωρισμός αν μπορούσε να γίνει και με το που κάνει τον πρέπει λοιπόν πιστοί ή ο θάνατος και έχουν σπάσει τα κομμάτια του σε πόλεμο το σπάσει σε χέρι πως διάλογο ποδιού γρά ει κεφάλι μάτι στόμα και μπορεί να επεξεργαστεί το καθένα ξεχωριστά για να δούμε λοιπόν τι κάνει αφού ΠΑΣ σε έτσι ο μόντι όπως ήμουν μετώπου είναι ένα κομμάτι το άλλο πόδι ένα άλλο κόμμα δεν μπορεί να τα περιστρέφει το μεγάλωνε η μικρή Άννυ ανεξάρτητα αν η μετακίνηση και τα εξής πάμε να παίξουμε κι εμείς λίγο αυτών άρα λοιπόν εδώ δίκαννο μπορούμε να πάρουμε αυτό το πόδι για παράδειγμα και να το μεγαλώσουμε μπροστά πίσω μπορούμε να το περιστέρι και να κάνουμε τις διαφορετικές αφορμές εγώ εδώ για να κάνουμε τις διαφορετικές στάσεις και να δείξουμε ότι ο χαρακτήρας αυτός περπατάει στην πραγματικότητα έτσι οπότε φτιάχνοντας τέτοιου μ'αυτό τον τρόπο για παράδειγμα περάσαμε από το σ'αυτό το κουστούμι έτσι και να κουνά τα χέρια κλπ αυτή είναι ένα δυνατότητα η οποία δεν υπήρχε στο ωστόσο κράτησε το παλαιό τους στο Πάντειο απλά ζωγράφιζα περνάμε το μονοπάτι του εναλλακτικές ζωγράφισα εδώ τα γραφικά είναι δύο σημαντικά μπορούμε να τα επεξεργαστούμε πριν δεν ήτανε πιάνεις Ματίκα δεχτούν δηλαδή ήταν γραφικά τύπου πυκνό αλλά για να κάνουμε αλλαγές έπρεπε να σβήσουμε με το πόδι και να ξαναζωντανέψουν σαν πλευρό και δε μπορούσα να το τραβήξουμε όπως καμβά ετών γίνεται η ζωή μας πιο εύκολα δηλαδή για να δούμε τι άλλο μπορεί να μπορούμε να κάνουμε ένα χαρακτήρα εδώ θα εξηγήσει αυτό που μόλις είπα με τη διαφορά μεταξύ πείσμα και να τον γραφικών λέει λοιπόν ότι το δίλημμα που γράφτηκα δουλεύουμε τελεία τελεία έτσι φτάσαμε εξήγησε αναλυτικά είχαμε κανένα μάθημα στο με τεχνολογίες καλλιτεχνική δημιουργία έτσι ζωγράφιζε λοιπόν μέσα στο μυαλό οδηγούμε τη αλλά διαλέγει χρώμα το δομών αστικής και ούτω καθεξής δίνει κομμάτια του ζωγραφίζει τρεις το αλλάζει χρώματα χρησιμοποιώντας το εργαλείο του κουβά και πάει λέγοντας έτσι εδώ θέλω επίσης να προσέξουμε το εξής κουτί όταν ζωγραφίζει αυτό είναι δεκτό εξωτισμό αν είναι πήδημα ο ζωγραφίζει λοιπόν εμφανίζονται στα αριστερά μια και γραμμή εργαλείων με τις επιλογές που αφορούν το σπίτι μου και στα δεξιά μια γραμμή εργαλείων με τις επιλογές που αφορούν τα των γραφικά πηγαίνοντας λοιπόν βοήθεια μπορεί να μεγαλώσουν τα μικρύνει θα δούμε τώρα πώς ακριβώς να φτιάξει ένα καινούριο του οποίο το τον πηγαίνει πέρα δώθε ενώ αν ήταν δίδυμα θα πρέπει να το σβήσει άδοξα ζωγράφισε μου μπορεί να επεξεργαστεί το σχήμα τους που θα δούμε τώρα εμείς ακριβώς πώς γίνεται αυτό ολοκλήρωσε το βίντεο και θα του δούμε στην πράξη πλέον αλλάξει βέβαια μέγεθος για να το βλέπω στην πράξη αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί στο μιλούν λοιπόν αφού δούλεψε στο μύλο και στο Πήλιο πάμε σε δημοψήφισμα τη στιγμή που είναι εκτός αυτών κάνουμε λοιπόν το εξής πάθαμε στο κουμπί αυτόβουλη αλλαγή σχήματος έτσι κάτω από το Βέλγιο με το βελάκι κάνουμε κλικ έργα εκατομμύρια αυτό πρότεινε επιλέχτηκαν με τρύπα στο μύλο και εμφανίζεται το μήλο με κάποια κιλάκια γύρω γύρω στο περίγραμμα του περνώντας λοιπόν από αυτοκινητάκια τραβάμε ουσιαστικά αυτό αφορούσε το του μέσα στο κόκκινο μέρος του ομίλου έτσι μπορώ λοιπόν να πάρω αυτά τα σημεία σε άλλες θέσεις και αναλαμπή στο ΧΑ σχηματίζεται μια καμπύλη από το ένα τέσσερις δίκυκλα και στον άλλον και μπορώ να επεξεργαστώ το σχήμα αυτό έτσι εδώ τώρα κάνε κλικ πάνω στην μαύρη γραμμή και μπορώ να παίξω με τη μαύρη ρίζα το περίγραμμα του ομίλου έτσι είδαμε δύο σχήματα άλλοτε μέσα του ομίλου άλλο το έξω του ομίλου ψηφιδωτό τράβηξα έξω μακριά φάνηκαν την ανεξάρτητα κομμάτια ενώ πιθανότατα το μέλλον παραμένει κλειδωμένο μέτωπα αυτό μπορώ να βάλω κειμένου και ούτω καθεξής και εδώ κάτω λέγει μια επιλογή που λέει αυτή τη στιγμή είμαστε σε πρακτορείο είμαστε σε διαρκή σημαντικά και αν θέλουμε πατώντας στο βελάκια στον κουβά και δεν μπορούμε να το κάνουμε b μου και να μην μπορούμε πια να κάνουμε τέτοιου τύπου τροποποιήσεις πρέπει απλά να ζωγραφίσουμε κάτι με το πινέλο μόνο έτσι για να δούμε τώρα σε ένα δεύτερο που φαίνεται ότι είναι πιο ευέλικτο πώς γεμίζουμε και εδώ έχει μια ιδιαιτερότητα του εξηγήσουμε τι κάνει λοιπόν ζωγραφισμένη στο περίγραμμα ζούμε δύο και βλέπετε ότι το αρχικό και τελικό σημείο συναντιούνται αντί λοιπόν να το κουβαλάει γέμισε την περιοχή να γεμίζει στο σχήμα αυτό που έκανε καλεί τον Big Mac θα γέμιζε γιατί πάντα το εργαλείο του κουφάλα του γεμίσματος κάνει τι δηλώνει το χρώμα που έχουμε επιλέξει το μούφα μέχρι να βρει εμπόδιο το εμπόδιο απλά θα τανε έτοιμο γραμμένο γύρω γύρω οπότε θα γεμίζω όλο αυτό το πέρα και θα σταματούσε στο περίγραμμα στο δεύτερο όμως δεν ισχύει αυτό και θα δούμε τώρα γιατί δεν ισχύει δεν ισχύει γιατί το σχήμα δεν λύνει αυτού πρέπει να κανε λοιπόν είναι με το γάλα και αποδείξαμε πριν παίρνει την μια άκρη και την ενώνει με το τέλος δηλαδή και το ν με την αρχή τώρα που ενώθηκε και δοκιμάστε τραβάει Αναδιώτη ενώθηκε τώρα το σχήμα θεωρητικά στον κοιτώνα που βαστά δουλέψει στην αινιγματική μορφή αυτή είναι μια διαφορά λοιπόν ανάμεσα στα γυρίσματα κι και έδινε δείγματα μορφή χρήσιμων πρώτων υλών η οποία τη η λέξη στα ελληνικά με CFO γραφικά γραφικά οπότε είναι μάλλον πιο εύκολο να θαρραλέο βήμα λοιπόν για να δούμε το εργαλείο αλλαγή σχήματος έτσι αυτό ακριβώς που μελέτησαν του αλλάζει περιγράμματα αλλά στα αποδυτήρια να δούμε τι θα φτιάξει απαλλαγή λοιπόν δουλεύει πάνω στο δούλευε πάνω στο στον κύκλο πάνω στο περίγραμμα του κύκλου τροποποιεί και προφανώς θα προκύψει κάτι άλλο σταδιακά ρωτά μάλιστα κάνοντας κλικ σε σημεία τα οποία δεν έχουν τέτοιο κύκλο κι δημιουργεί έναν κύκλο και μπορούμε να κάνουμε περισσότερες στάσεις ας το πούμε έτσι πάνω στη διαδρομή του περιγράμματος και να έχουμε περισσότερα σημεία αναφοράς το οποίο μπορούμε να μετακινήσουμε σε διάφορες θέσεις για να επηρεάσουμε την το περίγραμμα έτσι τώρα σταδιακά το προχωρούσαν έχουμε σαν τέχνη μια γάτα στην πρόσοψη και όχι σε προφίλ συγκρίνοντας τη λειτουργία το βάθος του προσπεράσαμε για να το δούμε αυτό γνωρίζαμε ήδη ότι σ'#αυτό το σημείο το κράτος έχει τρεις κουμπάκια το ένα συν σε μεγεθυντικό φακό ένα πλην κενά ίσον αυτό χρησιμοποιείται για να κάνουμε με διάχυση της κρίσης στο παράθυρο που βλέπουμε και τόσο προφανές στο 100% αυτό μπορώ να το κάνω και το βλέμμα σενάριο βλέπουμε ενδυμασίες μας βοηθάει να εστιάσουμε βιώσιμη μέσης κλικ κλικ λοιπόν συγκρίνει τέτοιας μια ενωμένη κλικ ακριβώς πάνω στο στο στο περίγραμμα φτιάχνει καινούρια σημεία έτσι το ιράν από τον ανέξοδο στο προηγούμενο μου βίντεο όταν πλήρωσε το σχήμα εδώ λοιπόν για να δούμε τι έκανε πήγε και ξανά κύκλο άσπρου διάλεξα και τα δύο μαζί και μπόρεσε να τα ενώσει μπορούμε λοιπόν να ενοποιήσουν με δύο τέτοια σχήματα σε ένα και να μπορούμε να πειράξουμε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά όπως κάναμε πριν όπου στη ΓΑΔΑ ήταν ουσιαστικά μειωμένη κατά λεπτά αν μπορούσα να τα σπάσουμε και έναν άλλο κομμάτι το οποίο ζήτησαν κομμάτι το το χέρι της η ανθρωπόμορφο ποτέ δεν στέκεται στα πίσω πόδια έτσι οπότε κάθε πολίτη ξεχωριστά κομματιού με ξεχωριστό κομμάτι και το καθεξής ολοκληρώνουμε σιγά σιγά μη τον επεξεργαστεί σχέδιο με την εξομάλυνση να δούμε τι κάνει εξομάλυνση εξομάλυνση αυτό μου κάνει το εξής από τον ζωγραφίσουν κάτι βγαίνεις στο στα ΜΜΕ το γραφικά μπορούμε κανονάκι γονείς κλπ στα μεταγραφικά υπάρχει αυτή επιλογή το σου ως τον ποιο εδώ λέγεται εξομάλυνση των τι κάνει προσπαθεί να κάνει τις βέλτιστες καμπύλες για να μην έχει απότομες αλλαγές απότομα ξεκινήματα πάνω στο περίγραμμα σχήματος που φτιάχνει την στιγμή Νάντια εγώ έξω και κάνουν μια γραμμή η οποία θα είναι έτσι αυτό θα την επιλέξουν με την επιλογή τη συγκεκριμένη απάτες εξομάλυνση της έχω απότομες αλλαγές με την εξομάλυνση θα προσπαθήσει να διορθώσει τώρα βέβαια πρέπει να δουλέψουν λίγο με τις δουλεψω λίγο την με το σχήμα που φτιάχνω για να μπορέσει να το ισοστάθμιση τώρα δεν είχα πολύ μεγάλες αλλαγές αλλά ξεφεύγει κάτι μπορεί να το επαναφέρει η ενώ στο πλαίσιο των προγραμμάτων πήγε να το κάνει πριν με το νούμερο δύο που θα ενώσει την πεταλούδα με το με τον αριθμό να δούμε έχει δύο σχέδια τρεις σχέδια αποτελούν την πεταλούδα πατάει το κουμπί Κούρου είναι το αντίστοιχο κουμπί που κάναμε πριν εμπόρου και σπάσαμε τη γάτα σε κομμάτια πατώντας στο τα ενώνει φέροντας το λοιπόν κι αυτό το εξηγήσουμε σε λίγο και πατώντας ρουπία μπορούν μπορεί να ενώσει την πεταλούδα και με το λουλούδι διαλέγει πειράζει λίγο το φτερό Πασπάλη και πήραν το δεύτερο αυτό 10 δεν περιέχει το τελευταίο στοιχείο που έχει νόημα με το οποίο δουλεύει μόνο σε 8 πρακτικά και δουλειές είναι δυνατότητα μόνο του όμως αυτό δεν είναι η δυνατότητα στρώσεων τι την κάνουμε στρώσεις λοιπόν όπως ακριβώς τον βάλουμε διαφανείς προφανώς από τη μια πάνω στην άλλη αυτό που βλέπουμε είναι αυτό προκύπτει μέσα από τις διαφάνειες εδώ λοιπόν τι κάνει μπορεί να αυτή τη λογική να βάλει την πεταλούδα βρίσκεται πίσω μπροστά από το από το look αυτό γίνεται με τα δυο κουμπιά που βρίσκονται εδώ στο δεξί μέρος πολύσπορο στο ένα ευρώ πιο πίσω ένα βήμα πιο μπροστά αυτό ισχύει κυρίως όταν υπάρχει υπάρχουν χαρακτήρες πάνω στη σκηνή μέσα στο νερό το έτσι για να πάμε λίγο στα σενάρια δόλιοι πώς πίσω όψης υπάρχουν επιλογές πήγαινε πίσω 1.3 τέσσερις ως αντίπαλο θέλουμε λέει πήγαινε στην μπροστινή στρώση μια στρώση αντίστοιχης χαρακτήρα αν έχω 10 χαρακτήρες έχω 10 στρώσεις πράγμα που σημαίνει ότι αν του τύχει και εμφανιστούν όλοι στο κέντρο της σκηνής για παράδειγμα πιο πάνω από εμένα στο κόκκινο πράγμα τότε θα καλύψουν τους βολικούς εάν λοιπόν θέλω αυτό το κόκκινο βλέπεις ο χαρακτήρας αυτών των σταυρανθών στυλό στις 20 10 και αντίστοιχα έναν συγκροτείται αιρέσεις σε μικρότερο νούμερο στρώσεις οι υπόλοιποι για να φαίνονται άνοστα τον άμεσα μάλλον φωτογραφία πολλά άτομα μαζί με τους ξένους τους πιο κοντούς μπροστά αντί ε μπροστά βλέποντας όμως δε θα έτσι ακριβώς αυτή διαδικασία και επιτυχίες αυτών των περιουσιών που έφτιαξαν να δούμε ποιοι είναι όλοι μαζί ένα χαρακτήρας είναι πως το κόμμα τι έχει μείνει λοιπόν από χώρο έχει μείνει το κέντρο της ενδυμασίας το οποίο είναι το δείξαμε την προηγούμενη φορά ήταν εκείνο όσο σταυρός που βγάζει γέλιο η επίπτωση είναι περιστροφή στο επίκεντρο της είχαν και το υπόβαθρο αντικειμένων ο για να δουλεύω την πεντάμηνη μπορεί να στείλει τον χαρακτήρα αλλά πόσο πίσω μου αν δούμε λίγο προσπαθεί να κρύψει πίσω του σκηνικό λοιπόν θα το πούμε λίγο για να εξηγήσουν είναι αυτό που κάνει το εξής πολέμησαν υπόβαθρο υπόβαθρα λοιπόν αυτό για παράδειγμα εξηγώντας πως το υπόβαθρο θα σβήσω το χαρακτήρα για να μη φαίνεται αυτό λοιπόν που κάνει είναι το εξής από το υπόβαθρο που είναι η εικόνα προσπαθεί να φτιάξει θα το ξαναβρούμε πάλι προσπαθεί να φτιάξει έναν καινούργιο χαρακτήρα σε μένα τώρα δεν ενοχοποιεί τους γι τη συγκεκριμένη περιοχή είναι μια περιοχή η οποία εμφανίζεται όταν κάποιος έχει μπει με τον κωδικό ετσι τραβάει λοιπόν το υπόβαθρο με το ποντίκι από καταφέρνει κι αυτό είναι οι λεγόμενοι τσάντα μεταφοράς έτσι λέει ο προσθέσουμε πράγματα υπάρχουν αποθηκευμένα ράφια ενδεχομένως μπορούμε να το πούμε κι από εκεί μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε άλλα σημεία από κει λοιπόν το πετάει ξανά με το ποντίκι στο σημείο του θιάσου και έτσι έχει φτιάξει ένα χαρακτήρα όποιος είναι τυρί είναι ένα αντίγραφο του υπόβαθρο αυτό το υπόβαθρο λοιπόν πάει στις ενδυμασίες να το δουλέψει απ τη στιγμή που είναι χαρακτήρας σχεδιασμένο εργαλείο της επιλογής μια περιοχή εδώ πέρα στη συνέχεια για άνοδο ξανά δούμε σβήνει όλα τα υπόλοιπα κομμάτια αυτό το κουμπί της λύνει όλα τα υπόλοιπα κόμματα εκτός από αυτό που είχε επιλέξει δεν λίγο ακόμα με τη βωμών ουσιαστικά θέλει να κρατήσει αυτού του φυτό μεγάλωνε γομών μαστίχα για να λύσει το περίγραμμα έτσι δεν κομμάτι-κομμάτι το έσβησε όλα τα υπόλοιπα και μετά πήγε σε λίγο μεγαλύτερη λεπτομέρεια οπότε τώρα αυτό είναι ουσιαστικά χαρακτήρας ο οποίος υπάρχει πάνω από το υπόβαθρο και μπορεί τώρα να στείλει το ΧΑ άτομα περπατήσει και να πάει πίσω από τον νομοθέτη το λουλούδι στη ρωσία φυτό όπλο αυτό στην ουσία είναι ότι είναι ένα καινούριος χαρακτήρας που έχει φτιάξει με έμφαση το υπόβαθρο κόβοντας όλα τα υπόλοιπα και επειδή αυτό βρίσκεται μια στρώση πιο ψηλά βρίσκεται μπροστά από κάτω όταν μπορώ να δώσω και φέρεται να κρύβεται από πίσω του είναι μια έξυπνη τεχνική λοιπόν για να μπορέσουμε να διαπράξουν χαρακτήρες πάνω στη άσχημη έτσι και το ολόκληρο τα ενημερωτικά βίντεο που έχει το το σπιράλ της στον ιστότοπο του κλείνοντας να πούμε ότι έχει και επιλογές να καθαρίσουμε το υπόβαθρο του βάλουμε τιμές έχει διάφορες δουλειές βάζω γράφει ήσουμε να κάτι που έχουμε γράφει ισχυρίζεται μας λες να το περιστρέψουμε να το κάνουμε να γυρίσει σαν τον ήλιο μας καθρέφτη να δούμε σε μορφή δόλου είτε κάθετα Εντοπίζονται έτσι θάνατοι υλικά όπως ίσχυσε όλα τα εργαλεία πληροφορικής για να μπορέσει κανείς να γίνει καλύτερος αυτόν πρέπει να αφιερώσει το χρόνο να εξασκηθεί έτσι ολοκληρώνοντας λοιπόν αυτό τη σειρά με τ video και έχοντας πάρει μια ιδέα για τις δυνατότητες που προσφέρει το σκρατσ θα περάσουμε τώρα σιγά-σιγά σε πιο σύνθετες ασκήσεις πολύ συχνά χρησιμοποιείται το σκρατσ ένα τέσσερις ως πιο εύκολο το υπενθυμίζω επίσης κάποια πράγματα που είδαμε στις στο προηγούμενο μάθημα όπως για παράδειγμα το παράδειγμα με το μπάχαλο που πέταγε θα επανεμφανιστεί για να αντεπεξέλθει και να γίνει μια υπενθύμιση όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο έτσι και στο σημείο αυτό θα περάσουμε σε ολοκληρωμένα παραδείγματα και μέσα σε ταξί όπου θα δίνουμε ασκήσεις οι οποίες πρέπει να επιλυθούν και θα παίρνουν σύνταξη για να βλέπουμε και προβλήματα κατανόησης που αντιμετωπίζουν λόγω πρότερον παραστάσεων Le φοιτητές ανεξαρτήτως ηλικίας για να δούμε σιγά σιγά πως όλο αυτό το πράγμα μπορεί να μπει σε μια σειρά και να καταλάβουμε ακριβώς τη λογική του πριν δούμε λοιπόν το παρά το πρόβλημα που θα μας απασχολήσει μάθουμε λίγο τις εντολές του σχεδιασμό της πένας τιμά αυτή η κατηγορία έτσι η οποία υπάρχει αντίστοιχη και στην παλιότερη τους τους και εδώ συμβαίνει το εξής στου σημείο που είναι το κέντρο του χαρακτήρα που όταν στα πρώτα πρώτα μαθήματα μπορούμε να κάνουμε την εξής προσομοιώσεων θυμίζει την έκδοση του Νέου της ενώ παλαιότερα αυτό που κάνουμε λοιπόν είναι όταν κινητό χαρακτήρας μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να κρατά ένα μεγάλο όμως καθόλου σε εκείνο το σημείο και αυτό που αυτού του κινούμενος σε έντομα καθολικά αφήνει πίσω του ένα ίχνος αυτό γίνεται με το κατέβασε την ένα 22 ανακατεύω σημαίνει βάλτε πάνω στο χαρτί για να ζωγραφίσει κατά κάποιο τρόπο έτσι και σήκωσε την πένα τις εικονικές δεν ζωγραφίζει για να το δούμε λίγο θα του πω λοιπόν εγώ του χαρακτήρα κατέβασε την ένα κινήσου 50 δινόταν σήκωσε λιμένα θα τον βάλω να περιμένει ένα δευτερόλεπτο για να προλάβουμε να το πούμε και μετά του πολίτη κινήσουν άλλα 52 λοιπόν για να δούμε τι θα κάνει αυτό κινείται λοιπόν σταματάει κινείται εγώ άφησα μια γραμμή εδώ κινήθηκε χωρίς φυσικά αυτές λοιπόν τις έντονες μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα της πένας λέει θεώρησε το χρώμα της πένας κάνοντας κλικ εδώ πέρα μπορούμε να διαλέξουμε από διάφορα χρώματα που έχουμε στη διάθεσή μας έτσι μπορούμε να αλλάζουν σταδιακά το θέμα της κρεμασμένο στη λογική όλα στο χρόνο τόπος είχανε πει στου πρώτα πρώτα παραδείγματα and love in να βάλουμε ένα συγκεκριμένο χρώμα τέλος βάζει το αριθμητικών κανόνων που έχουμε για την απεικόνιση των χρωμάτων να βάλουμε σκυλιά στην έναν φαίνεται αυτό το ίχνος δηλαδή με ισχύ για να το κάνουμε πιο χοντρό πιο λεπτό έχει το μέγεθος της πένα για να τα αυξήσουμε κατά ένα αύριο τρεις 5.4 η κατευθείαν σε ένα συγκεκριμένο μεγάφωνο ποσοστό και είναι σημαντικό κάθε φορά να καθαρίζουμε αυτό που κάνουμε για να μην γράφουμε κάθε φορά πάνω τα παλιά αυτά όλα λοιπόν θα μας απασχολήσουν στο επόμενο σετ ασκήσεων όπου η βασική άσκηση είναι θα την δούμε τώρα στη υποθέτουμε στην παλαιά έκδοσή τους ας το δούμε σε πλήρη οθόνη για να καταλάβουν τι γίνεται αυτό ο θάνατος λοιπόν γιατί έχουμε κάνει την ζωγράφισε στην πένα και καθαρίζουν για να δούμε λοιπόν σε πλήρη εικόνα τι κάνει βάζω το άτομο να κινηθεί κινούμενος ζωγραφίζει αυτά τα σχήματα το καμίας με πέταλα λουλουδιών οπότε ζωγραφίζει ένα λουλούδι έξι πέταλα ή μέσω των δεν μπορώ τώρα και με πλήρη όσον αυτόματα και οργανώνονται αυτά ενώ στο κέντρο της Μαρινόπουλος αυτό λοιπόν το βασικό πρόβλημα στο οποίο δώρο πρέπει θα εξηγήσω από τώρα το εξής για να αγοράσουμε το γνώμες τώρα στα πλαίσια της πραγματικής τάξης αυτό πρέπει να κάνουμε να καταφέρω να φτιάξουμε ένα πέταλο αφού φτιάξουμε τον Καπετάνο να δούμε πως θα ζωγραφίσουμε τα υπόλοιπα και θα δούμε τι θα δουλέψει μόνο με έξι κατανάλωνε περισσότερα έναν αριθμό fax χωρίς να χρειαστεί και αυτό το πρόβλημα προσπαθούμε πάλι σε επιμέρους προβλήματα το οποίο είναι ήδη αν ζωγραφίσουμε το μισό πρέπει να γυρίσουμε ανάποδα μας ζωγραφίζουμε το άλλο μισό αυτό λοιπόν θα δούμε τώρα σταδιακά σε συνθήκες πραγματικής τάξης εδώ χρησιμοποιούμε τις εντολές της πένας και χρησιμοποιούμε στις επαναληπτικές δομές και την αλληλεπίδραση με τον χρήστη μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις πάμε λοιπόν σιγά-σιγά να μάθουμε πως ακριβώς γίνεται αυτό