Ενότητα 13: Πολυπολική ανάπτυξη / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Σήμερα θα ασχοληθούμε με την πόλη πολιτεία ανάπτυξη φτιαξουμε δηλαδή ένα πολυπολικό άθροισμα για το δυναμικό ξέρουμε δηλαδή ότι υπάρχει μια περιοχή του χώρου που περιγράφεται από πυκνό εδαφών ποιου ρόλους ή τις γιατί έχουμε συνηθίσει με χιτώνες να συντονίζουμε διερευνά θέση που περιγράφηκαν φορτίου εντάξει εδώ η αρχή των άφθονων απρόσμενα σύστημα χθες ορθογώνια συστήματα ως προς το θείο αναφέρουμε την κατανομή φορτίου και έστησε κάποια θέση ισχύει η οποία είναι αρκετά μακρινή σε σχέση επίθεση κοιτώνες δηλαδή πιο πολύ ενδιαφερόμαστε τώρα εφαρμόστε την περίπτωση που το μέτρο του 1000 είναι πολύ μεγαλύτερο από το μέτρο π.χ. τόνος κάτι που τώρα είναι πολύ μεγαλύτερο από το βάρος των θέλουμε να δούμε πόσο είναι το δυναμικό φ ΕΝΦΙΑ θέλω να ποια είναι η σχέση που έχουμε με τον μύθο όταν μιλάμε είμαστε ελεύθερο χώρο υπάρχει φαγητό για να εφαρμόσουμε το μεθοδολογίας μετρήσεων δεν είμαστε ελεύθερο χώρο θεωρούνται ενεργοποίησαν ξέρουμε το λύνει το πρόβλημα αυτό που έκαναν δυναμικό από κατανομή φορτίου ερώτηση έχει εντάξει από ένα φορτηγό στη θέση είχε το περιγράφετε περιγραφές ή σε θέση έχει έγινε παρά το χιτώνες τεχνητών μέσα το κοτόπουλο το πρώτο πράγμα που είχαμε βρει ήτανε αυτός εδώ τύπος όποιες είχαμε δει ότι τελικά μπορεί να εφαρμοσθεί οπουδήποτε σε πολλές περιπτώσεις άμα θέλω προκηρύσσει πατώντας σ' ακόμα και φέτος που έχω επιφάνειες αν μπορούσα να βρω περιφερειακή πυκνωτές φορτίου τα βάζα και Έξαρχος ήταν δώρο όχι ή θυσίες στην επιφάνεια και ποιήματα από δύο αλλά επειδή δε βόλευε να το κάνει αυτό για αυτό έχουμε μέθοδο για τον σταρ της κάντρι εδώ λοιπόν υπάρχει εμφανής κάποιοι περιορισμοί είχε φθάσει το 1,5 εντάξει τώρα εγώ θέλω να κάνω ένα παιδί στο υπουργείο ανάπτυξης έχω κάποια έκφραση για τον ένα 2011 πέρασε στη υπάρχει εντοιχισμένη κοιτώντας και ένα διεθνές και ένα έχει μείνει ζητώντας είναι γνωστό από την ανάπτυξη servers μερικές εφαρμογές δηλαδή είναι τέσσερις ποιοι δύο Γάλλους και έναν επί μικρότερο στην εν αυγά καλύτερα στην άλλη και να φύγει O I Περάκη λένε θ των φυτών τη Wild Ελένη θὰ θέλει αυτός τύπος που ξέρουμε από τις απ το ανάπτυγμα των ανεπιθύμητων στον ελεύθερο χώρο χρησιμοποιώντας θετικές αρμονικές και τα μικρότερα και μεγαλύτερα έτσι ανοίγω τώρα πάνε εφάρμοσε αυτό δηλώνει στο προβλέψεις αρχές εδώ πέρα και αυτή εδώ η υπόθεση έμεινε έχει μέτρο η φυτών να σκεφτω έχω γράψει τον δικό μας τρόπο εάν τώρα πάντως αυτή την περίοδο γράφω εδώ πέρα εφάρμοσε το δικό ποιος μπορεί να μπει πιο όταν κατέβηκα τα μεγαλύτερα πιο ήταν πρώτα το βλέπετε ποια είναι η χιτώνες γιατί η μετοχή το ευρώ είναι κοντά ιρισίνη από μια πόλη σε σχέση με τα 1000 ένοχοι είναι σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση που έχει τον άρα εδώ εφαρμόζεται λοιπόν είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το μικρότερο είναι τον άρτον της κ.ά. είναι μια απόσταση που δείχνει τη θέση ότι θέλω να γράψω όπως το παιδί οπότε πάω σε αυτό το ιδιότυπο κάτι τέτοιο αυτό το ανάπτυγμα με αναρτώντας εδώ και άρα εδώ πέρα από τα δυτικά θα έχω τιμωρηθεί ξέρουμε δε τώρα για αντιγράφουμε έχει επιταγές κλπ έχω μια ολοκλήρωση πάνω σ'αυτή την ποσότητα που το πέτυχε είχε τονίσει αυτό το άθροισμα εντάξει η ολοκλήρωση και το άθροισμα μπορούν να αλλάξουν σιγά οπότε έχουμε κάνει πολλές πάρα πολλές αυτό έστειλαν ήδη ισχύει οπότε εγώ μπορώ να σας έγραψε το ολοκληρωμένο μόνο στις πραγματικές μεταβλητές που εδώ ολοκληρώνονται μπορεί κάποιες ποιες είναι αυτές μεταβλητές πρόχειρων που θα γράψουμε δυο ολόκληρες υπογράφεται άθροισμα ακόμα σφαίρα ποιοι Δείτε και ένα εντάξει εφήμερο του χιτώνες και εδώ θα χρειασθεί τώρα τον άρα λοιπόν για να ξεχωρίσουμε το κόμμα αυτό τον καιρό έχει ολόκληρο μάμε αρθρώνοντας τετράγωνο Bay αναρτώντας επί PSI ή ή ντε φυτών γιατί εδώ είναι οι ντε κοιτώντας και ασχολείται με σχετικές συντεταγμένες ευθύ αλλά καθόλου συστήνεται τὸν Wire αστεράκι φυτικά Φ Θ ανταγωνιστικότητας αυτό το κομμάτι που έχει σχέση 100 νούμερο μετά το νούμερο και κάνουν ολοκλήρωση 25 έτος ή και μετά από πέντε σερί περισσεύει το wine προσμένουν White LED η όμορφη αλλά στην ελ και μεταξύ υπάρχει κάποιος κάποια πορεία κάτι που δεν το βλέπουμε έχω ξεχάσει τον κλήρο τους λοιπόν είναι φθόνο Σεντ Ετιέν το κριθεί ζητώντας έτσι λοιπόν όχι τη εδώ λοιπόν σε οδικά ολοκληρωθεί σχοινί ουσιαστικά συνάρτηση του εδώ και τώρα για κάθε διαφορετικό άριστη είναι αυτά εδώ λοιπόν που μάζευε λένε χθες δε ποσότητες βλέπετε είναι συνάρτηση τού εδώ και τού εν και κάθε φορά που λογίζονται ανάλογα με τον αυτή τη φορά έχω πέρα γυάλες με τη με το 0 για ίσο με ένα και ούτω καθεξής όπως το τελικό αποτέλεσμα είναι τα μάζευε ένα ξενοδοχείο ετερόκλητες φεύγει εξάρτηση λοιπόν από τα φυτά των φυτών ή εντάξει και το αποτέλεσμα είναι άθροισμα 4th δύο L και ΕΕΔΥΕ καταναλώνουμε πιο λένε έχει White Ελένη Φ κόμμα φ για στην ελ και και παρατηρούμε δευτέρα λοιπόν ότι με αυτή την απλή μεθοδολογία καταφέραμε το δυναμικό να το γράψουμε ένα άθροισμα από όλους έχουν διάφορες δυνάμεις του δηλαδή αν είναι ίση με το μηδέν ο πρώτος όρος ΕΛΥΦ 0 ίσαμε το 0 0 ταμπέλες κατεβαίνετε στο θα έχουμε παρουσιάστηκαν εδώ πέρα τέσσερις Π εδώ θα γίνει τους βιοενέργεια και ανάμεικτες κάποιοι επί πιο 00 επιλέγω ΑΕΙ 00 διατέλεσαν μέλη με το μηδέν 1000 πρώτο πρώτο σας πηγή βραδιά και τι περιμένω αυτό κυμαίνεται μέχρι να έχει σχέση με τι θα μοιάζει αυτό γίνεται ευάλωτο ελισάβετ 0 εξαφανίζεται αυτό το άρτον συστήνεται και περίσσευμα αυτό εδώ και θα έχουν ουσιαστικά χιτώνας ηχηρό όχι των επείγον My αστεράκι 00 αυτό τοπίο το παλαίστρα είναι μηδέν το 94,1 διατίθεται στα γραφεία και μετά ολοκληρωμένα έχει τόνους γείτονες αυτό το φορτίο άρα το συνολικό φορτίο του ιού στο πούμε νεαροί χθες γράφει οπότε και αυτήν παίρνει σταθερά ούτε το φυτό το αυτή εξαρτάται απλοποιούνται και δώθε έστηναν για τέσσερις επίκαιρο έναντι τέσσερις ποιοι απαιτούνται δύσκολες και ενοικίου διά της πρώτος όσο περίμενε ανά έτος περικοπών δύο διά εντάξει μη χαθείτε εδώ πέρα και αυτό κάνει ένα 54 πμ σταθερά είναι και εδώ έχω διερευνήσει γράφει οπότε στηρίζω αυτή είχε μετατραπεί απλοποιείται και τετελεσμένη μόνο Γι' αυτό το επιτόκιο 00 έναρξη γραμμών ποδόσφαιρο λοιπόν καθαρά το ένα βία και σου λέει σε μεγάλη απόσταση από μια κατανομή φορτίου όπου πρώτος σημαντικός όρος συνεισφέρει σε μια τέτοια ανάπτυξη σε δυνάμεις του ένα τρεις έναντι ανταλλαγμάτων είναι διάτρητη και ούτω καθεξής είναι κομπάρσος το συνολικό φορτίο νάνσυ ανάλογα μπορούν να βρουν το δεύτερο όρο ο δεύτερος όρος έχει μέσα του οικείου ένα 0 και τέτοιου ένα έτος και όχι ένα μείον ένα αλλά υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ του Q1 και μειωμένα ο δεύτερος αποτυπώνοντας την πολυπόθητη ανάπτυξη αυτός την πρόταση έχει θελήσαμε να εμείς με τολμηρές και ζητήσαμε να κλήσεων ενώ εντάξει να δούμε κι αυτός όρος περίπου πηγαίνει για να δούμε και πολλά από αυτά άποψη εδώ μορφής θα έχετε άδικο όταν μια περίπτωση θα βάλουμε ένα 0 και όταν θα έχουμε δίκιο ένα 0 και δώρο ένα VR αυτό γεννά ένα δυάρι στο τετράγωνο εντάξει και αυτό πάει φαγητό πάει ένα ένα και θα είναι να διαλύσει το γάμο πότε δεύτερος όρος είναι της πηγαίνει σε σχέση με τα όσα ένα διάταγμα κέντρο διαφορετικά υπουργεία ανάπτυξης διάφορες δυνάμεις του ένα άδεια για να δούμε περίπου ποσό διεκδικεί ένα 0 πυραμίδες τα αντιγράψουμε από δω εντάξει χρειαζόμαστε ουσιαστικά εδώ αυτό θα γίνει μόνο αν τα είναι ανοιχτό έως τρύπιο και αρχιτέκτονες της Σάινθ ή και ή έτσι επί αυτό ας το κρατήσουμε τώρα έτσι όπως είναι στο ΕΤΕΑ κι εδώ ας βάλουμε ανακτώντας επιτείνουν χωράει αστεράκι με 0 και άνοδο 0 η οποία είναι ή φυτών αυτό επτά εκλογές έκαναν επίκαιρο είχε τον ποὺ θυμίζει αστείο όπως θυμόμαστε έχει υπάρχει κωδικός MIS 370 τετραγωνικά κα μια και που άνοιξε τη λένε το τρομαγμένο πολεμώντας σαν όταν έχουμε λοιπόν εμείς με το μηδέν αυτά εδώ απλοποιούνται και τότε θα συναινέσουν το ένα θα φεύγει από το ότι τα κινητά τους τρεις τέσσερις ποιοι άρα αυτό εδώ είναι τετράγωνη γυρίζετε εταιρείας για τέσσερις πηγή ποιο είναι τώρα το πολυμελές σαν πρώτη ταινία το πεντηκοστή η ένταξη χώρας ή έχουν και αυτό το άρθρο ένα κώδικα ή μου κάνει ζητά τόνωση έτσι δεν είναι αυτό εδώ είναι της και των ένα και ουσιαστικά εδώ έχουμε το εξής ολοκληρωμένο έχουμε ΔΕΗ ή σκληρό ή γιατί κάποια σταθερά στην αφροδίτη η μέρα που είναι ρίζα τρεις τέσσερις ποιοι επιζητά έντονες αυτό θα το γνωρίζουν στη συνέχεια πιάστε τα συνεχίζει η συνιστώσα της υπόλοιπης Ευρώπης εντάξει αυτό είναι ζεστός πολυθρόνες εάν το κάνουμε παρόμοιες πράξεις πότε θα εμφανιστεί και εξάρτηση αυτή γωνιά φύγετε θα έχουμε το wine ένα ένα που έπαθε το επιθετικό ΕΙ μη για ταφή ή θα δούμε ότι κυβερνά ένα έχει γίνει ουσιαστικά ανάλογο του έχει μιαν διότι επιτρέψει όπου έχει θα έχουμε περάσει ή και παίξει έχουμε τα ψητά μας εντάξει οπότε βλέπουμε ότι προδώσαμε σε σχέση με το φορτίο ο δεύτερος όρος έχει σχέση με το δίπολο και ούτω καθεξής αυτός είναι ένα τρόπος να κάνω πολύ πολύ για ανάπτυξη όπου είναι αρκετά μαζί με υγιή έκφραση ΟΤΕ νίκος τύπος για τον νίκο δηλαδή λεκτική είναι σε ένα αρκετά μαζεμένο τρόπο ένα άτυπο μαζεμένο η έκθεση αλλά όμως είναι λίγο απ όλα αυτά εκεί που ΤΑΚΗ Ελένη άβολα εντάξει δε βλέπετε βερνικιών το χίου ένα 0 και του Q1 θα έχουνε μέσα δεν αίνεται ότι ένα πράγμα έχει μέσα βέβαια μένει την σχέση σας έχετε ξεχάσει τόσα της υπόλοιπης Ευρώπης οπότε εννοώ ο τύπος είναι πολύ βολικός από άποψη κάθισα ζητηθεί φυσικής βάσει των αποτελεσμάτων δεν είναι τόσο σημαντικό για αυτό άμεσα θα καταφύγουμε σε μια άλλη μέθοδο για να υπολογίσουμε αυτού εδώ τροφή του 1000 σε πολύ πολύ για ανάπτυξη τάξη αυτό το οποίο δεν το έντυπο από τις ίδιες αρμονικές και το αποτέλεσμα ήταν με πιάνει κατίσχυση βασική πιάνουν το αποτέλεσμα μένουμε εδώ κρατάμε ότι μαζί με μια φράση και υπάρχει συστηματικός τίποτα δεν υπολογίζουμε αλλά δεν έβγαινε πολύ κομψές εκφράσεις οπότε τώρα θα ξανασυμβεί με την ίδια έκφραση κι αυτή το γνώρισμα για το δυναμικό έχουμε κάποια πολύ πάνω σε αυτά έχω απορία σίγουρα έχω απορία πες χρησιμοποιεί με την ίδια έκθεση αλλά τώρα δε θα δουλέψουμε με σχετικές συντεταγμένες θα δουλέψουμε αυτό κατέστη ένωση να συντεταγμένου να δουλέψω θα αντιθέτως σε μας έχουμε εντάξει θα σκεφτούμε λίγο διαφορετικά τι θέλω εγώ πάλι ουσιαστικά θέλουμε να κάνουμε ένα ανάπτυξη αυτής της ποσότητας του ένα ατύχημα είχε τον γιατί και αυτό κάναμε ένα ανάπτυξη της ποσότητας έναν βιοχημεία όχι τον μόνο που είχαμε συγκεκριμένη έκταση από το θεώρημα με σχετικές αρμονικές και είχαν μεταβεί προηγούμενα μαθήματα Αθήναι 1000 τώρα τα μοντέρνα ψάξαμε αρχή εντάξει οπότε και φιλοσοφία εδώ είναι να βρούμε μια έκφραση για το νόημα και το ζητούμενο είναι να βρούμε μια έκθεση για το ένα κι μειονοτήτων εντάξει κι εμείς θέλουμε να κάνουμε ανάπτυξη ανάπτυγμα θέλουμε δηλαδή εμείς να εκμεταλλευτούμε κάπως το γεγονός ότι αυτό είναι μια άποψη μέτρο πολύ μικρότερο πτωχή έναρξη οπότε εδώ μπορώ να πω το εξής θα αντιγράψουμε θα πάρουμε εφαρμόστε τη μεθοδολογία από το ανάπτυγμα τέιλορ εδώ έχουμε συναντήσει αυτή όχι τρισδιάστατη και θέλουμε ανάπτυξη όχι γύρω από το μηδέν γιατί μπορεί και να είναι χρήσιμα τα δισεκατομμύρια από την άποψη ότι μπορώ να κοιτάξω τον αντίπαλο κάπου μέσα στην κατανομή φορτίου και όχι τόνωση να κινείται μετέφερε νερό το σύστημα εξοντώνεται αλλά από μέσα και όχι το να παίρνει μικρές τιμές στην περιοχή εκεί πέρα που είναι πεπερασμένο ρόδι ή οπότε και ευκολία εμείς θα χρησιμοποιήσουμε ένα ανάπτυγμα τέιλορ γύρω από το μηδέν S only πώς γράφεται ευτυχή σαν πατέρα Έλληνα και μητέρα εφο πρώτος όρος θα είναι Ευθυμίου ενώ τολμήστε για τα γερμανικά και δεν είναι αξίζει μερικοί μεθάει κόστους Χίλαρι που υπολογισμένη αυτή παραγωγή το μηδέν επειδή έχει πάρει συν ένα δεύτερο γιατί θα υπάρχει ένα πραγματικό πάρτι παραγωγικό ένα δεύτερο δεύτερη παραγωγός του 700 προσήλθε έτσι επειδή φυλάει π.χ. Jay και ούτω καθεξής στην ήπειρο διότι εντάξει αυτό συνέδριο γενικός τρόπος για να γράψω τρεις διαστάσεις αμάρτημα τελών για μια συνάντηση που θα έχει σε από την διάσταση μεταξύ το Χ.Α. δηλαδή είναι C1 μπορεί να πούμε είναι τόση 1002 αυτή η άποψη έχει τέτοια είναι το ζει μας σκεφτόμαστε με άξονες σχετίζεται με αυτή εδώ η έκφραση συνολικά υπάρχει εγώ πρόκειται θα σπάσει και αυτή εδώ η έκθεση μπορεί να κάνω κάποιες με την ισοδύναμη λοιπόν αυτή η δράση είναι ισοδύναμη με τον έναντι του ΑΕΠ στο 0 επειδή άνοιγμα είχε για να δούμε τώρα το κατά εγώ εδώ έχω εμφάνισε τους δήθεν το επαναλαμβάνω ότι δεν έχω διάθεση στην πραγματικότητα θέλουν να γράψουν σωστά αυτό ΔΕΘ χρειάζεται καθάρισμα εδώ δηλαδή αυτό είναι άθροισμα πάντως όλα τα ΑΕΙ εδώ είναι άθροισμα πάντως όλα τα κομμάτια αυτός στον τρόπο γραφής εδώ υπάρχει άθλημα σταματάει εδώ υπάρχει άνθρωπος όλα τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ όλα τα ΤΕΙ εμείς έχουμε μερικά μάλιστα η αθήνα υπονοώντας το συμβολισμό του αϊνστάιν σύμφωνα με το CBS Lifestyle όταν έχω δει τίποτα αναλαμβάνετε υπομένει κάθε στρατιώτες αποδέχονται άϊ άϊ υπονοεί καθίσταται ζωτικής γιατί όταν γράφω εγώ μερικοί του ΕΦΕΤ προσθέσει Χίλαρι πτυχία ΑΕΙ στο 0 αυτό ποιοι είναι σαν να έχω γράψει μπροστά αναφέρει όταν έχω υποδυθεί επαναλαμβάνεται υπονοείται άθροισμα αυτό δηλαδή πάντοτε μερικοί του επτά 0 ως πρόσχημα για να επιτύχει ένα συνεργείο του ευχόμενος χωρίς προσχέδιο είχε διορίσει μερικοί εκ του μηδενός το πρωί φοιτήτρια π.χ. τρεις και πάμε άδεια Χ1 θυμηθείτε παραγράφου έχει συριζα το ίδιο είναι έτσι δήθεν παραλάβατε δεν είναι υποσχέθηκαν πατέρας εδώ πέρα έχω δύο βίδες καταλάβαμε δικαίου ΑΕΙ και ΤΕΙ Γι' αυτό έχω ποια θέση οπότε μπορούμε να δεχτούμε εμείς το συμβολισμό μάλιστα και να σταματήσουμε να γράφουμε ερείσματα αλλά αυτά δεν υπονοώ ότι εδώ βλέπετε αυτό το κομμάτι δεν είναι παρά ένα παιδί είναι το κράνος του έφθασε στο 0 επειδή είχε για το brand levi είναι μερικοί υπέθεσε πως είχε ένα ατύχημα με διευρυμένη και του επτά στο 0 22 π.χ. δύο βραβεία μερικοί 7.23 π.χ. τρεις βραβείο και το όχι είναι όχι ένα επιχειρηματίας έχει ήδη επιχειρηματία είχε τρεις π.χ. 32 οι ένα ιδιαίτερα παστέλ αλλά οπότε με τη συντομογραφία αυτό γράφεται έτσι δηλαδή με το συμβολισμό του αϊνστάιν ο πρώτος όρος παραμένει όπως είναι ο δεύτερος όρος παίρνει αυτή τη μορφή ο τρίτος όρος τελικά πόση δουλειά αλλά σε πρώτη φάση γράφεται έτσι λοιπόν για να στοιχίζουν εμείς τώρα το ανάπτυγμα μας τι χρειαζόμαστε εδώ ποιοι θα έχουμε ή ή ένταξη πρόσβαση έχει γιατί έτσι είσαι 2000 εμπορικών γράφουμε στον άρχοντα ενόργανης στόχοι τόνωση που παίρνει μικρές τιμές γύρω απ' το μοιραίο για την αρχή των εξόδων και δημιουργήσαμε την κατανομή φορτίου αργότερα ό εδώ ευάλωτων χρηστών τον τόνο αυτόν τον εντάξει και ουσιαστικά αυτός είναι τύπος που έχει τώρα παίρνω εγώ αυτό το δίποντο Βασίλη και τον εφαρμόζουν για την περίπτωση που έχω επισυνάψει διαφέρει και πιανίστας που διαφέρει οι εφ και μάλιστα εδώ είπαμε ότι αυτό βραχυπρόθεσμα πρώτη οι επτά που έχουν μεν διέθετε δεύτερο φτηνή εφημερίδα το πρόβλημα οι έναν διαχύτη μειώνει τον καθίστανται ανοίκειες αρχηγικές αρχιτέκτονες εγώ θα επιχειρήσω τώρα θα συναντήσετε και τον εντάξει οπότε σε αυτή τη συνάντηση που είναι η αν να αφήσω εφάρμοσε αυτό τότε πότε θα έχουμε πάμε στον πρώτο όρο ο τάσος πως θα ήθελε να περάσει έτσι μηδενός καταβάλλονται στόχοι των δεν είναι άρα θα έχουμε έναν φεύγει το κείμενο ένα μέτρο σε Μαυρωτάς ώρες ST ο δεύτερος όρος τώρα τι συνέβη ήταν τροφή στο μηδέν για να θυμηθούμε μ' έναν και θέτοντας αφού βάλουμε και θα το δούμε αυτό είναι άρα μέτρα τόνωσης του θύματος θύμα θεραπεία η Μινέ είναι το έναν διαχει μείωση των απ τα πρώτα μαθήματα που είχαμε τόσο καλή στο ποιος δε θυμάται αυτά προοδεύουν και βέβαια έγινε 1000 μ.ό. βλάχοι μιας γείτονας στην τρελή πρόσεχαν να ξεκινήσει όταν είναι ως προς τον τομέα παραγωγής θέληση όταν είναι ως προς το άτονο εδώ θα υπάρχει να δημιουργηθεί το με και το βάθρο που έχουν ουσιαστικά ένα νέο διάφορα οπότε εδώ το αποτέλεσμα είναι αυτό εδώ το γκραν κάνει τόσο καλά που το θέμα αυτό στο Miller άρα υπολογίζω αυτό εδώ για ισχύ ή ίσο με το μέγα αρωγό όχι το μέσο 00 φυτών αυτής το μηδέν και τι κάνει το κάνει φ διάμετρο και όχι στην τρίτη οπότε επομένως τώρα θα βλέπετε είναι όπως είπαμε αυτό μας κάνεις 1000 συγνώμη μέση εδώ θέλω να το δούμε γιατί πάμε τώρα να δούμε τι κάνει λοιπόν εσωτερικό γινόμενο σχεδόν ω από το διαμέτρου του 1000 στην τρίτη το βρήκαμε και το δεύτερο εντάξει το καταλάβαμε απόρροια εξυπηρέτησης είναι για να κάνουμε μια προσπάθεια γι τρυπάμε στην κάθε προσπάθεια να βρούμε τον τρίτο όρο να διοχετευθούν μέσω δύο πρώτος λοιπόν πάω τώρα τους δύο πρώτους σωρούς αντικαθιστά το Σ'αυτό βέβαια οφείλουμε δηλαδή στη θέση του ένα βιοχημείας ή γράφω το ΕΤΑΤ έχει και όχι πχ τον δία στην τρίτη τάξη και κανόνων θα το κάνω λοιπόν σε μια οπότε τότε θα έχουμε ο πρώτος όρος θα μου δώσει ένα 2900 και μέσα τον Γερμανό ή επιτύχει τον πήδημα καταλάβετε κάτι άρα απέξω θα βγει τώρα ένα βιασύνη και μέσα θα είναι ολοκληρωμένο άρθρο φυτών επειδή έχει τον ο δεύτερος έχει χαμηλώσει χάνοντας το όχι αυτό μπορεί να διατάξει ιδιαιτερότητες είναι ως πρόσχημα αραβοσίτου έχει εσωτερικό γινόμενο και το είχε τρίτη βράδυ απέξω γιατί υπάρχει κάποιος ας πρόσεχε πρόσεχε το σπαθί και μέσα στο Ηρώδειο θα έχει πάχος ή οχυρό τους ή πίντερ κοιτώνες ένταξη και αυτή από την ποσότητα στήνει την είπαμε και πριν γνωρίζω και την ονομάζω ΤΕΕ ίππων και ροπή φοβηθεί πρέπει αυτός να χειρουργηθούν αυτό το διαγώνισμα βασικά του Γεννηματά σχεδόν βέβαιο ότι τον έχει τον και βγήκε πάρα πολύ όμορφα και εύκολα αποδίδει πολύ πολύ και ανάπτυξη εντάξει να δούμε τώρα και τον επόμενο χρόνο καθώς εδώ για καμία προσπάθεια να δούμε αυτό μόνο για να δούμε τι χρειαζόμαστε καν πεδίο παραγωγής είναι μάτια 9 ήρθε η ευθύνη πιερ ρενέ εκείνη έχει τον οπότε Σταμέλος το πρόχειρο και ένα πρόχειρο από δω να κάνουμε λίγο στην παραγωγή έτσι θέλω μερικοί ως πάσχει τζέι τόνος λέει συνταξιδιώτες έντονες είναι του έναν μοιάζει μείωση των είναι κανείς μπορεί να αντιπροσωπεύονται αποτέλεσμα πόσο μερικές φορές παραγωγής είχαν το ginger μπορεί να είναι π.χ. ένα μετοχή δύο περιέχει τρεις είναι σαν να έχω λοιπόν μερικοί πως πάσχει τζέι πρόνοιας κενής ποσότητας αυτής θα είναι Χ1 αιμάτωμα στο τετράγωνο κρύψει ένα μειοψη ή τετράγωνο πιέζει ένα δυνατόν στο τετράγωνο και όλα αυτά εις την μείον ένα δεύτερο παραλίγο εδώ φτάσαμε στον πίνακα εντάξει την δευτέρα στον παρονομαστή αυτό αυτό το κάνετε πράξεις με προσοχή Σίμος θα βγει τώρα ένα δεύτερο σημείο θα κατέβει κάτω θα γίνει τρεις δεύτερα θα κάμει και παραγωγής σε κάποια από αυτά αστυνομικοί γράφοντας CTO εντάξει μισθωμένα δύο τρεις ετών θα προσφωνήσει τρεις έχουν αρχίσει χ Χ1 φοιτήτρια γιατί το έχω βάλει το σύμβολο και ταχύτητα 301 οπότε τα αποτελεσματικά θα είναι 1000 μιλίων feeds τονίζει εντάξει η βία πάλι αυθαίρετο το μέτρο φ ένα θέση τομέας στην δίκη γιατί εκεί θα γίνει ο δεύτερος είναι μείον τρεις δεύτερα και μετά χρειαζόμαστε ένα παραγωγής για να πάρει τη δεύτερη παραγωγή 1000 στο προσχέδιο γεγονός το ένα χημείας ή πρώτα κάνα δυο παραγωγής και μεταφέρουν αυτό στο 0 μεταξύ πρώτα είχαμε δύο παραγωγές της και μετά φέρνω αυτή τη συναυλία στο 0 τώρα οι παραγωγοί της ως προς το συγκεκριμένο ποσό κάνει πώς να θυμώσω η παραγωγή στη δεύτερη παράγων είναι η πρώτη παραγωγή αυτής της ποσότητας δηλαδή αυτό εδώ είναι οι δύο με το αυθαίρετο είναι ισοδύναμο με το γράψαμε το με το να κάνω παραγωγή ίση άσπρο σχοινί ή αυτής δεν προσφέρεται όχι News feed όντας διά το μέτρο αυτό ενώ στην τρίτη που ήτανε αυτό γραμμένο δημήτρη Δευτέρα την διαφορά κάνει παραγωγής στον αριθμητή αναπαραγωγής μερίδιο στο χ α ή το αυτό έτος τα ποσά που χάνει κάποιος βλέπει πόσο κάνει παραγωγής μερικοί στοιχεία ή πρόκειται για όχι ζητώντας μεγάλη μείον Δ αεί κόμμα τζέι μόνο όταν το ίδιο με τον τζέι έχω μερικοί προσπαθεί να τον κάνει μονάδα σας φέτος δεν έμεινε αμέτοχη ένα προσοχή διορθωση λογύδρια μας κάνετε άρα ένα παίδες να το γράψω έτσι ή μήπως είναι δηλαδή από κάτω ότι είχαμε όχι ό τι δεν είπε και μετά παραγωγή από κάτω εάν παραγωγής προσήχθη κάτω από κατάργηση τρεις CIA γιατί όπως κάνω προηγούμενες μείωση αρχιτέκτονας έτυχε τζέι τζέι όντας και από κάτω θα έχουμε στην Γενική κρίση υπήρχε δόλος αλλά όλα αυτά εδώ τώρα για να γίνει αυτό 5C πολλαπλασιάζεται όμως αυτό αφήνοντας προσπαθεί έτσι όπως είναι πρώτα το βάζουμε το για αρχή ή ίσαμε το μετέρχεται αυτόν συνταγή όλο αυτή παραγωγής στον εντάξει βάζουμε το νερό οπότε αυτό όπως μας δίνει τώρα αφού και αυτό θα το πάρουμε σχεδόν ίσο με το 0 και αυτό διάχυτο βασίζονται 0 θα μας δώσει μηνιαίων δ τζέι διαχει τρύπες C τρεις Sea-Eye επιχείρησε γιατί αυτά τονίζονται μεταξύ για να το κάνω λοιπόν πέμπτης που εδώ πέρα ανθρώπων τρίτης θέλω το κάνω πέμπτης που εδώ έχει το μέσον το 0 θάνατο πολλαπλασίασε κείμενα τετράγωνο όπου το τετράγωνο δεν υπάρχει μέτρο π.χ. στο έδρανο και θα γίνει αυτό ενώ πέμπτης οπότε Επόμενες ώρες έχει τιμωρηθεί and γραφικά που τρεις σήριαλ τζέι μείον άλλο τετράγωνο διὰ δὲ τζέι πήρε ένα δεύτερο κι αναζητώντας τζέι τον μέσα εντάξει έχει μπορώ εγώ αυτή εδώ την ποσότητα να βάλω το ένα δεύτερο μετέβαλε λόγω εντάξει και αυτή εδώ την ποσότητα νερού ίσο όσο πάει και λέει περιεχόμενο τι μέγεθος είναι το πιο light επερχόμενη βαθμό το διαγώνισμα είδα κάτι άλλο έχουμε χαθήκαμε είσπραξης δεν παρέστη μόνοι σας δεν της είναι γιατί εδώ βγαίνει τον Βενιζέλο το τρίτης αλλά πολλαπλασιάζει με το ARTE τραγουδάει πάνω στόχοι το μέτρο το μέτρο του χ το R5 δηλαδή όπως έχουμε πέρα ένα διάχυτο τρίτης οπότε το βλέπετε σαν την ανάπτυξη γνώσεων στην διαχείριση διοικητικές μα θα μου πείτε που προμηθεύει camera διάταγμα πρόσεχε δεν έχει οπότε πάμε διαστάσεων ατυχία ή είναι μεταξύ και να περάσει καλά θα πει κάποιος εδώ το ξέχασε αυτό διαιρούμενο και με το Art ταινίες ποτέ πέρα από τα πήγατε σινεμά εδώ όχι π.χ. εντάξει λοιπόν οπότε στοιβάδα είναι διάτρητη από Βούτση αποσπά από τη μετενέργεια έχει το ένα τρεις των διαταγών παιδιατρικής αυτό εδώ το μέγεθος είναι δανειστής δεύτερη σύνταξη των 400 όταν ήρθε στη γενίκευση του Γεννηματάς όταν τη δευτέρα τάξη όπως αυτός εδώ πέρα μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι σαν ένα μαθηματική πράξη μια ένα γραμμικός μετασχηματισμός που πιάνει διαμέρισμα ειδοποίησε καλωδιακή έτσι τόσο απλά μπορούμε να σκεφτούμε την ασταθή δεύτερης τάξης γενικά οι δανειστές μπορεί να έχουμε ότι καθυστερούμε εντάξει και να είναι γενική στο δύσβατο όπως έχουν ήδη κάνει τρόπο ένα διάλυμα που αναφέρεται σε τρεις άξονες και έχει συνιστώσες Χ1 Χ2 Χ3 η Α1 Α2 Α3 όταν άμεσα ήταν στη δεύτερη στα εξής είναι σαν να πηγαίνουμε σε μεγαλύτερο χώρο που έχει τρεις επί τρεις 9 διαστάσεις για σας τώρα είναι να διαθέτει 9 διαστάσεων εντάξει και εκεί πέρα έχουμε διότι για να περιγράψουν τον δανειστή όπως το ρεύμα τόκοι βρισκόμενοι RGA και υπάρχουνε ιδιότητες δηλαδή ένα εδώ ένα πίνακας τρεις . μπορώ να σκεφτώ τον στη δεύτερη τάξη ίσχυσαν μαθηματική γραμμικό μετασχηματισμό που ένα διάλειμμα αφού το παίρνει και το πηγαίνει σε μια άλλη μορφή γιατί χρειαζόταν να τεθεί συγκεντρωθήκαμε είχαμε ένα διάλειμμα το παρουσιάζουν μια σταθερά είμαστε βέβαιοι ότι οι άνθρωποι τα μεγάλων αναιμική μικρότερο όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που ένα διάλειμμα όπου περιγράφει κάποιο φυσικό μέγεθος όταν το σκίσω κάτι ανεπαίσθητα διαφορετικό brand για παράδειγμα έχετε ένα μόριο που μετατέθηκε περίοδο πολλών ετών δεν είναι υποχρεωτικό η πόλωση που φεύγει να πάει στράφι το πεδίο για να το περιγράψω Αυτοδυτών συντόνιζαν μίασμα που έχω δεν είναι πάντα βρίσκουν πεδίο χρειάζονται στη που τη δυνατότητα να έχω διευθύνσεις και σε άλλες από εκεί που είναι το εφαρμοζόμενο περί εντάξει οπότε αυτό το μέγεθος είναι ένα δανειστής έκτακτης όποιος μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και χωρίς να έχει ίχνος δηλαδή άμα γράψουμε Tokyo Sky high αυτό είναι ίσο με το 0 ποιος μπορεί να πει σύμφωνα με το συμβολισμό που κάνανε προηγουμένως πιο φυσιολογική αλλά φορέων είναι ουσιαστικά θεσμός χρωστάει πιο τραγική είναι πιο ένα-ένα και στο βάλτο για την επόμενη και πιο δίκαιο και πιο ιατρεία εντάξει κι αν κάνω προσήχθη για πράξεις θα δείτε λογοδοτεί θα έχουμε στο άρα τρεις φορές για την τάχιστη για ένα ένα για 2.3 τρεις θα δανειστεί το μείον τρεις φορές το αλλά γιατί να μην έχω ενα εδώ θα έρθει τρεις και ένα τραγούδι έχει βιώσει όταν οδηγείτε 1000 οπότε 31 31,0 είναι αυτός όταν στις λοιπόν χωρίς ίχνος γιατί όταν το τρυγόνι στοιχείο του είναι μηδέν θεωρείται χωρίς ίχνος και με αυτή τη λογική μπορούμε να προσθέσουμε και αφαίρεσε μια ποσότητα και να γράψουμε αυτό το ανάπτυγμα ως εξής ένα έκτο . στο μείον Δ ΑΕΙ ΤΕΙ το άρτον μας καθίσταται τάγμα νομίζω αυτή είναι πιο σωστή η σωστή και συστηματική απόληξη για να βγάλουμε τελικά ότι υπάρχει και ένα τέτοιος όρος που εμφανίζεται όταν κάνετε πολύ πολύ και ανάπτυξη εντάξει και να τον βάλει μέσα στο ολοκληρωμένο και να έχουμε μια καινούργια ποσότητα αντιγράψω από χαρτόνι ενώ λοιπόν αυτό το 3,3 φυλάει εκδότες οι τζίροι των μυών αναρτώντας το τετράγωνο του δρ τζέι φυτό κρίση ή επί πέντε πολλές και αρκετή ποσότητα την ορίζω ως Y g χαμένοι είναι αριθμός πλέον αυτονόητο και το μητροπολίτη ροπή υπερβολική λόμπι που εντάξει αυτό το μέγεθος των μερίδων κοινοποιεί αυτός ήταν στη δεύτερη στα αξίες έχει δύο νύχτες είναι η υπερβολική ροπή τώρα αυτό πώς βγήκε το παίρνω το βάζω μέσα στο πλήρωμα και έχω τόρο χιτώνες επιτεθήκαμε σε αυτό τον κάνει τέτοιου άλκη Ζέη και μετά σε άλλα βιβλία βλέπετε ότι η συνεισφορά που έχουμε το δυναμικό είναι το πιο light τζέι επί αυτόν τον όρο ένα έκτο επί αυτό εδώ αλλά τη βία επειδή απλώς αυτό έδρες δουλειές διώχνει αυτό πως εντάξει αυτό κάνει το ίδιο με αυτό της και για δεύτερο έδωσε άλλη πηγή επιχείρησε να ασκηθεί εκφράσεις δύναμης και τις δυνάμεις γιατί ακριβώς αυτό κι άλλοι νέοι Βίτσα είναι χωρίς ίχνος ένταξη Παρασκευή λοιπόν 15 διατηρείται αυτό το έντυπο η Αυγή online τον βρήκε ότι δίπλα στο Κιντάλ τζέι να διαγράψω τον επόμενο χρόνο θα είναι άξιοι ένα δεύτερο πιο IG πτυχία ΑΕΙ επιχείρησε έγραψε έτσι υπογράφει είναι και οι δύο τρόποι ισοδυναμεί και με απόδειξη 10 να είναι πιο αυστηροί δεν μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο γιατί μετά θα χάνουμε κάτι από την αυστηρότητα αποδείξεις εντάξει τι μάθαμε λοιπόν εδώ ότι όταν χρησιμοποιώ την για τις κατευθύνεστε ερμηνευτή θα κάνω από την πολυπόθητη ανάπτυξη ο πρώτος όρος έχει σχέση με το φορτίο γιατί βλέπετε αυτό πέρα είναι το συνολικό φορτίο πιο κεφάλαιο και μικρότητες σου μια χαρά προσφάτως ο δεύτερος όρος έχει σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη οπότε θα δούμε αυτό τότε θα είχαν ήδη κι έπειτα από καιρό για το απόσταση είχε βρει εντάξει αυτή γεννά το ανάπτυγμα που μπορούμε να έχουμε χρησιμοποιώντας και τις μεθοδευμένες είναι πιο ξεκάθαροι φυσική σημασία πέρα πιο καθαρή φυσική σημασίαν απ' την άποψη ότι ξεχωρίζουμε πως είναι όρος με το φορτίο πόσοι είναι οι χώρες με το δίπολο υποσύνολο μετατραπούν εάν τώρα πάμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και να δούμε και το 8 απολογείται τάξεις εκεί πραγματικά παθαίνετε πρόβλημα είναι πολύ μπερδεμένη πόλη τα μαθηματικά Γι' αυτό και μας έκανε να υπάρχει έχει απορία σε συνέχεια του μαθήματος πήγαμε λίγο αργά αλλά είπαμε κάθε απόδειξη β γιατί το βιβλίο γράφει απλώς μετά από πράξεις μια έφοδο αποτέλεσμα με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ Καρυπίδης αναστήσει αναγραφόταν μόνο αστυνομικός στην πόλη και πρέπει να χτίσουμε το μέλλον μάθημα μέχρι εκεί υπό αυτό το πρίσμα οι υπουργοί πρέπει εντάξει μπορώ και ρωτάω το εξής αν έχετε διαβάσει άρθρα επιστημονικά αφού ασχολούνται με μοριακό τύπο κοινοποιεί συνήθως δεν τα αυτά τα περιοδικά έχουν σχέση με τη φυσική ότι το δίπολο ξέρω πηγαίνει από το αρνητικό είτε φοράτε είναι καταλυτικός το θετικό φορτίο αν διαβαστεί άρθρο χημείας και βιοχημείας συνήθως πάνε πάντα από τη μεριά ποιος μπορεί να μου πει ποιο είναι αυτό που είναι συμβατό με τη φυσική πως εγώ δεν μπορώ την έκφραση αυτή που έχω βάλει εδώ και πολύ καιρό να τη χρησιμοποιήσω και να καταλάβω τι φοράει το λοιπόν όπου το δίπολο αυτό της τι σημαίνει λοιπόν λεκτική κατανέμει ένα πρότυπο ενώ είναι ωθούνται σε κάποια απόσταση το ένα φορτηγό ψυγείο που ήταν φερμιόνια u οπότε εμείς αυτό θα κοιτάξουν να βρούμε τη διπολική η οποία αντιστοιχεί αυτή αποτυπώνεται κοκκινωπή αυτός είναι σχεδόν σε χειρότερη των πέντε και των λοιπών καιροφυλακτεί στοιχεία σε ένα για κατανομή φορτίου αντίστοιχης λοιπόν σας περιγράψω φύγαμε αντιγραφής με όταν σε ένα θέση εδώ C1 θα βάλουμε ένα φορτηγάκι έτσι έγινε και σε μια άλλη θέση βιώνουν θα βάλουμε ένα φορτίο μιας εγκύου αυτό είναι λοιπόν σε δύο θέσεις με κάποια απόσταση μεταξύ τους ότι θέλουν να διαβάσει οπότε όποια προτροπή να το περιγράψω είναι στη θέση 1001 έχω και γω και στην ισχύ δύο MW ποια είναι η κατανομή των ρ π.χ. εδώ εντάξει με ό θα δούμε και το ίδιο πόθεν κατανομή βάζουμε γείτονες όπως μπορεί να περιγράψει τα φορτία πια κατανομή έχουμε κάνει παρόμοια πράγματα μπορεί κάποιες στο γραφείο γυναικείου με τη δ έναρξη ή ένα είχε ένα μυρίων κάποιου γιατί το φορτίο είναι πιο το άλλο μια τέτοιου δ χιτώνας μείον σχέδιο αυτή είναι η κατανομή και η κατανομή αυτή του δίπολου ετσι περιγράφει ερό είχε τονίσει ένα δ συνάντηση με το PC το κινητό κοινό και μια κουβέντα να σου μετόπισθεν ιωδίου και μετά για να βρω πως πολλοί κοινοποιήθηκαν λοιπόν και τα οποία φέρονται και Τηλέτυπος λέει ή επί αυτή την κατανομή MIG να γράψουν χάθηκαν Καλλονή ετοιμάζω εδώ με ευθύνονται κοιτώντας και αυτός πάει σε δύο προγράμματα δεν είναι έχουμε ολοκληρωμένο ή επίκαιρου επιβεβαίωσε τα τείχη τόνους μείωση είναι πόσο θα είναι το πρώτο πείραμα πόσο γάλα έχοντας αναρτήσει επίσημη παίζουν κάνει τη δύναμη που έχει αυτό οι συναντήσεις που έχει αυτό εδώ εκεί που στοχεύει παρακαλεί και εκεί υπάρχει μηχανική u επιτυχίες να ανάλογα συνομιλητές θα δώσω όχι σε γραπτή τους έτσι με το αυτό είναι και δύο μέσα ο πρώτος γεγονός που κάνει εγώ π.χ. ένα χορευτές έχω μεγάλο μείον ποιου επιχει δύο εκτίμησαν λοιπόν και μου κάνει πιο C1 μείωση δύο ποιο είναι το πλάνο μας για ένα ένα εισιτήριο αυτό το είχε πόστο δεν πάει αυτό ταιριάζει νομίζω Χ1 μιας ήδη γιατί C2 και αυτό το διάλυμα που συμμετέχουν πέτυχε δύο γκολ και είχε άρα το διαζύγιο να έχει δύο που βρήκαμε κύτταρα πήγαινε των μυών του τόκιο σύμφωνα λοιπόν με το φυσικό κόσμο το δίπολο έτσι το κάναμε καν να πείσει κόβουν το δίπολο θα πρέπει να βγαίνει από το αρνητικό πρώτο θετικό φορτίο εντάξει το θέμα σημασία έχει και το Μόναχο τα βάζει τέρμα δύναμη στην ανάπτυξη εντάξαμε το κοντό καρέ εμείς καταλαβαίνουμε ότι ήδη μπόλικη ροπή πηγαίνει που είναι λοιπόν άδεια από τη είναι ουσιαστικά ίση με το μετρό ένα από τα δύο φορτία επί το διαμέρισμά της απόστασης αλλά το διάλυμα αποστάσεις μεταξύ των δύο που ξεκινάει το αρνητικό το θετικό Μαρία Παπουτσή διαλείμματος την άδεια να μπει κατά δω έχει με αυτό το μέτρο του επιτυχία να έχει ήδη εντάξει τόσο απλά τουρισμό οργανωμένα λοιπόν τώρα υπάρχει ένα λεπτό σημείο νομίζω δεν έχουμε τα λεφτά θα υπερβούμε αυτό είναι ένα πάρα πολύ το σημείο και πολύς κόσμος δεν δίνει σημασία και κάνει πράγματα που μπορεί να είναι και βλακείες αυτή εδώ υπόλοιπο και ανάπτυξη ότι γράψαμε στα κόκκινα μάτια πρόσφατα στην οδό κίου δεύτερος όρος είναι το δίπολο σωθεί τότε θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας δείχνει τελικά ότι μπορώ να γράφω το δυναμικό σε όρους από σενάρια ένα διαταραγμένο ένα διάτρητες με ανάλογους όταν είναι άδεια οι πιο σημαντικοί εσείς παρά το φορτίο δηλαδή αν εγώ έχω 100 φορτηγών που περισσεύει φορτίο το πιο σημαντικό δώρο σε πολύ μεγάλη απόσταση θα είναι το ιστορικό φορτίο για την κατανομή διά εντάξει αν έχω ένα ρόλο που δεν της νομικά κινείται αλλά υπάρχει μέσα θετικά και αρνητικά εξίσου αυτό που είναι σημαντικό είναι η αποπληρωμή του το εξής εγώ σε πολλά υγεία άρθρο επιχειρείται κλπ ειδικά για κάποια μόρια μπορεί να δείτε κάποιες φορές πληροφορίες μας τα Μόρια πράγμα πολικά για την πόλη και να πει πως σε λίγο καιρό χορτάτη για κάποιο μωρό μου αμερικάνικο πόσα είναι τα πολλά και όχι λοιπόν αυτές τις πληροφορίες πρέπει να κοιτάτε με πάρα πολύ προσοχή γιατί υπάρχει κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι το εξής που είναι λεπτό σημείο και πρόσκαιρα σχεδόν όλοι δεν έδινε σημασία οι ίνες που έχουνε αυτές οι υπόλοιποι πολίτες ροπές είναι πολλοί οι οποίοι δρουν κοινοποιεί και ούτω καθεξής γενικά ναι είναι σταθερές και ανεξάρτητες αλλά εξαρτώνται από το σύστημα αναφοράς που έχει εντάξει όλες αυτές οι οπές γενικά εξαρτώνται εκδόσεις αναφορά εξαρτάται ουσιαστικά από την αρχή των αξόνων ποια από όλες τις πολύ βολικές ντροπές όταν έχω ανάπτυγμα δεν εξαρτάται την άρση των αξόνων είναι η πρώτη δυνητική δηλαδή αν εγώ κάνω μια πολύ πολύ και ανάπτυξη ευρώ ότι υπάρχει συνολικό φορτίο τότε το μόνο που δεν εξαρτάται από τους άφησαν να συνεχίσουν το φορτίο εντάξει και μετά το δίπολο τετράποδο και όλα τα άλλα εξαρτώνται από την αρχή των ίσων απόδοση στην αναφορά αν εγώ έχω ένα άλλο σύστημα που τόκιο είναι μηδέν και προτείνει μηδενικη εισφορά είναι το δίπολο εκδότη διπολική το οποίο είναι πολύ ανεξάρτητη απόδοσης αναφοράς και να εφαρμόζεται εδώ πέρα με το και καινοτομιών βίου τους στόχος είναι να υπάρχει όρος του δία ο πρώτος νομικός όρος Σινά όρος όχι επιπε αυτό στο βερολίνο όραση έχει πείτε διασύρει στην τρίτη αυτό τότε δεν ξέρανε να εκτινάσσονται εντάξει για Τήνο προόδους μ.μ. γενικός όρος στον ανάπηρο και ούτω καθεξής αν προσβλητικός υπερβολική ροπή δε θα ξεπερνά την AXON να κάνουν ένα πάρα πολύ απλό παράδειγμα για το κατά βλέπει έστω ότι αντί για αυτό εδώ είχα το διόδιο ανοιχτά πακέτο διοδίου μπορεί να μπει κάποιος στη θάλασσα κοντά στο επόμενο και θα αλλάζει πόσο θα κάνει πολύ καιρό τη μάζα των Ποντίων Χίου και τονίζει πως η υπόλοιπη Ευρώπη θα άλλαζε τον στη θέση του και θα μας διότι δεν είναι εδώ θα έσκαγε μύτη εναντίον και αυτό τον έκανε τόσο έναρξη βλέπετε τώρα ότι αφού το αποτέλεσμα εξαρτάται από τους αστέρες που έχω για παράδειγμα αν έχω βαλθεί να έχει τον άξονα μου στόχοι δύο θα βγει εδώ πέρα διότι έτυχε να αγχώνεται τόσο στα χέρια δημίων του πέτυχε δύο άνθρωποι μια φορά ανθρώπινα γιατί γιατί εδώ αυτό υπάρχει ιστορικό φορτίο σαν κοπάδι είναι δύο κείμενα του γυναικείου και μικρό οπότε μόνο πρώτος όρος να εξαρτήσει την αρχή αξονική O Neal ορισμένοι υπουργοί ανάπτυξη εξαρτώνται από το ζήτημα αφορά πάρα πολύ σημαντικό γιατί ακόμα κι αν δεν κάνουν έρευνα πάνω σε αυτά ακούνε μια τρίτη καμινάδα μπόλικη ροπή και την πατρίδα μας να πουν αν όχι πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι για το σύστημά σου πιο ψηλά 1ος Ημιτελικός όρος ανάπτυγμα και αυτός θα με ξάφνιαζε όσο όλοι οι άλλοι όροι εξαρτώνται απ' την αρχή Νάξο και πρέπει να αποσυρθεί κόστος εφαρμογής καταλάβαμε πέντε Σταμάτης 10 12 πορεία μεταξύ