Κοινωνικό Μήνυμα "Αγγίζουμε την Ιστορία!" (ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΑ, 2018)
: Αγγίζουμε την Ιστορία. Ένα πρόγραμμα για την ισότιμη πρόσβαση των τυφλών και μερικώς βλεπών των επισκεπτών στα Μουσεία. Μια δράση εκπαίδευσης όλων μας στη διαφορετικότητα. Απτική διαδρομή, εργαστήρια απτικής διερεύνησης και πληροφορίες σε Μπράιγ στη μόνιμη έκθεση του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου. Αγγίζουμε την Ιστορία. Σε συνεργασία με τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος. Εθνικό Ιστορικό Μουσείο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής στα 2 13 με ελεύθερη είσοδο. Πληροφορίες 210 32 37 315 και www.nhmuseum.gr