Δημοτική Βιβλιοθήκη Αθηναίων | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Είμαι η Φέι Πίτα και είμαι από την Αθήνα και από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας. Είναι η τρίτη χρονιά που έρχομαι στο Future Library και τα εργαλεία που μου δίνει το σεμινάριο πάντα μου δίνει πολλά εργαλεία. Αυτή τη φορά μου έδωσε ακόμα πιο πολλές ιδέες ως συνήθως. Μου άνοιξε ακόμα πιο πολύ το μυαλό μου. Είναι πολύ πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα. Όλο το Future Library από τη στιγμή που ξεκίνησε και έχει δώσει όλο μαζί ένα εργαλείο που έχει δώσει πολλά βήματα στις βιβλιοθήκες μας. Μας έχει μάθει ο κόσμος. Έχουμε τον τριπλάσιο κόσμο από αυτόν που είχαμε παλιά. Τετραπλάσιο ίσως. Και συνέχεια πάμε μπροστά και συνέχεια ό,τι και να γίνει θα έχουμε στο μυαλό μας αυτά που μας έχει δώσει το Future Library. Ευχαριστώ.