Ενότητα 2: Εσωτερικό Υ/Σ, Υλικό /Λογισμικό Η/Υ / Διάλεξη 1 / Βασικές έννοιες, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Υλικό /Λογισμικό Η/Υ, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Υγεία - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Βασικές έννοιες, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Υλικό /Λογισμικό Η/Υ, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Υγεία: Στου προηγούμενο μάθημα έκανα μια ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα τους αγώνες έτσι ξεκινώντας από εκεί η φανέλα που του περίπου 3000 π.Χ. φθάνοντας μέχρι τις μέρες μας ποσοστικά αναδρομή σε τελείωσε περίπου στου 1005 έξι μιας και έκτοτε η βασική δομή των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Μήλου υπολογιστικών συστημάτων όπως τα πείσματα λέμε από εδώ και πέρα σιγά σιγά παραμένει ίδια τι θα δούμε βούλησης Παράλληλα θα συζητήσουμε με κάθε ευκαιρία αλλιώς παραλλαγές που υπάρχουν πλέον αυτή τη στιγμή έτσι και πάνε σιγά σιγά να αρχίσουν να εξετάζουν τόσο το δικό ένα τέτοιου συστήματος με κάποιες βασικές έννοιες κάποιες αρχές λειτουργίας αυτών των συστημάτων έχουμε πώς δουλεύουμε εσωτερικά και αρχίζουμε σιγά σιγά να ξετυλίγουν το κουβάρι για να καταλάβουμε καλύτερα θα μιλήσουμε λοιπόν σ'αυτό και στο επόμενο μάθημα για βασικές έννοιες γενικότερα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για το υλικό των ηλεκτρονικών υπολογιστών το νέο hardware για το λογισμικό τόσο του κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία του χρήστη πράγμα το ρεύμα πόσο χειρότερα περισσότερες των πέντε βουλευτών που έχω οδηγήσει και και αρκετά χρόνια είχα κάνει λίγα πράγματα για κάθε τελετουργικών υπολογιστών εστιάζοντας κυρίως στο διαδίκτυο στο ξεκινώντας με τις βασικές έννοιες υπερυπολογιστών α πρέπει λίγο να ξεκινήσουμε εξηγώντας το τρόμου όπου η βασική αρχή μάλλον πάνω στην οποία στηρίζεται η όλη λειτουργία των υπολογιστών είναι λοιπόν των προς πώληση είναι μια συσκευή πονάνε μεγάλη μικρή έτσι κι αλλιώς τέτοια παραδείγματα είδαμε στο προηγούμενο μάθημα ξένος δεδομένα 51 δεδομένων η επεξεργασία με αποτέλεσμα σύμφωνα με το σχήμα διάγραμμα βλέπουμε στην διαφάνεια έχουμε λοιπόν τηρούν με πράξεις μου π.χ. κύριοι παίρνει υπολογιστής θα δούμε να στοιχεία και δεδομένα με κάποια μεθοδολογία τα επεξεργάζονται έτσι ένα πρόγραμμα ελέγχου του παλαιότερα εγώ το πρόγραμμα αυτό γινόταν γνωστός επίσης είχε καλωδίων ξέχασες τους αργότερα τυχερούς προγραμματισμού και αυτές προγραμμάτιζαν μια ακόμη επεξεργασίας όπου ανάλογα με το κριτήριο εξόδου με το τα δεδομένα που εισάγονταν στην αυλή το αντίστοιχο αποτέλεσμα και σήμερα έχουμε έτοιμες εφαρμογές θα συζητήσουμε για τις εφαρμογές πέρα βλέπεις προφανώς είναι προϊόν γλωσσών προγραμματισμού πάντως υπάρχει αίμα ένα μαύρο κουτί στο οποίο μπαίνει είσοδος και ανάλογα με το πόσο έχει προγραμματιστεί το μαύρο κουτί γίνεται επεξεργασία και παράγεται η έξοδος αυτό που έχει ενδιαφέρον και σημασία να συζητήσουμε στην προκειμένη περίπτωση είναι λέξεις που χρειάζονταν στο αριστερό και στο δεξί λίλη ότι το Βασιλάκου η αυτοπεποίθηση επεξεργασία ουσιαστικά αναφέρεται στην εσωτερική διεργασία που γίνεται στο εσωτερικό του πολιτικού συστήματος λοιπόν στην είσοδο στη λέξη δεδομένων και στην έξοδο με φωνές έξι πληροφορία πολλές φορές σιχαίνονται το CD είναι στο μεταξύ τους και είναι λίγο έχει σημασία να τις διασαφήνιση λοιπόν δεδομένο είναι αποδειχθεί ποτέ παραδεχόμαστε ότι ισχύει για παράδειγμα στην καρέκλα είναι πρώτη ύλη μια κόκκινη καρέκλα νούμερα έχουμε μια κόκκινη καρέκλα προφανώς μπορεί να είναι μια οποιαδήποτε κόκκινη καρέκλα από ένα σύνολο και καρεκλών παρούσα δωμάτιο ίδια διανοίγονται κόκκινη καρέκλα στον λέγοντας λίγο μια κόκκινη καρέκλα προφανώς πάνω σε μια καρέκλα αλλά είναι νωρίς μονοσήμαντα είναι ένα δεδομένο που που τη καρέκλα αποδεχόμαστε βάζουμε κάποια στιγμή είναι ρωμαίων δεν έχω και κάνουμε αν π.χ. στην αίθουσα Ανδρόγεω του πανεπιστημίου κόκκινη καρέκλα που πολλοί που είναι δεύτερη στην μπροστά μπροστά σειρά της αίθουσας αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη κάνει τι σημαίνει μόλις βάλω όλους τους διορισμούς στο τραπέζι ουσιαστικά το μια κόκκινη καρέκλα αποκτά νόημα για μένα που ακουμπούσε κόκκινη καρέκλα μαθαίνουμε και επειδή καταλαβαίνω για πια μιλάμε αυτουνού από κόσμο γίνεται ξαφνικά πληροφορία πληροφορώ λοιπόν το τοπίο η σημαία μου ακούω εάν δεν είχαμε αυτή την περιγραφή για την περιγραφή ένα δηλαδή σε συγκεκριμένες οδούς δεύτερη καρέκλα στην πρώτη σειρά κλπ αυτούς δεν έχουν ούτε κατανοητό για τον οποιοδήποτε εάν είμαστε σε μια σιωπηλή πολλές κόκκινες καρέκλες και έντιμα και μετά αυτήν κόκκινη καρέκλα τότε πάλι θα έβγαζε νόημα για όσους η εκείνη τη στιγμή μαζί μου στο συγκεκριμένο χώρο και μπορούσαμε να καταλάβουν δηλώνοντας την προέκταση του του μπάχαλου και του δείχναμε πια είναι κόκκινη καρέκλα στην οποία ανέφεραν αρετή ουσιών η θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα στην πληροφορία οίνου την πληροφορία ουσιαστικά είναι δεδομένα ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με αυτόν που τον ακούει και βγάζουν νόημα και είναι ξερά δεδομένα έτσι τότε μιλάμε μια απλά γνώμες ας πάμε λοιπόν να δούμε έτσι ορισμένους ορισμούς μα το ξεκαθαρίσουμε καλωσορίζουν τη χρονιά τούτη εδώ είναι ότι πρόκειται για έργα στα τυποποιημένα στοιχεία πληροφοριακά στοιχεία επεξεργαστών γιώργο ανθρώπους είτε από ειδικές μονάδες παραγωγής χαρτιού και ασφαλιστικά συστήματα ήταν τα αποτελέσματα υπήρξαν ούτε από την επεξεργασία αυτή πολλές φορές τα χρησιμοποιούμε έτσι ξεκίνησε ως απλός πολίτης να μας σεβαστούν όσοι σωστών αποφάσεων δόγματα έχουν συνήθως τη μορφή συμβολαίων κάτοικος συγκεκριμένες έννοιες και στοιχεία τα περισσότερα θέματα έχουν εργαζόμαστε σήμερα όμως ανθρώπινες οντότητες έχουμε αναπαράγονται αναπαριστούν είτε με λεκτικά σύμβολα δίδυμο της Κάσου έτσι αλιευτικά ανά σε όλα είναι κύκλος από κόσμο πασίγνωστα λοιπόν ενασχόληση είναι κωδικοποιημένα και άλλες φορές όχι παρούσα δύναμη το θέλουμε όπως είναι για παράδειγμα η φωτογραφία ένα παιδιού της καρέκλας τη παρουσιάζονται κρυπτογραφημένα κατά κάποιο τρόπο με άλλους συμβολισμούς που δεν έχουν τους κλασικούς επεξεργασία των δεδομένων ουσιαστικά είναι μια σύνθετη διαδικασία περιλαμβάνει επίσης δεδομένου ότι η εξοικονόμηση τους την καταχώρισή τους κάπου για να μπορέσουμε αργότερα να χορεύει και να δουλέψουν την μεταβολή τους προκύπτει κατά τη διάρκεια της ως αποτέλεσμα της επεξεργασίας την αποθήκευση για να μπορούμε παρά πάσα στιγμή και τώρα είναι δεδομένα και το αποτέλεσμα ήταν η τώρα χρησιμοποιεί αυτό μας δίνει αυτό θα γίνει μέσω της συζήτησης στο χώρο υπάρχουν θήκες και καθόταν αστισμού μπορούμε να ελπίζουμε και να αγωνιζόμαστε όλη αυτή η διαδικασία που συνθέτει το παζλ της επεξεργασίας δεδομένων εκτελείται με χωριστή βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή στόχος τους είναι να παράξει πληροφορίες οπότε ας δούμε λίγο την πληροφορία μας αυτά που είπαμε είναι η ερμηνεία των αποτελεσμάτων μας στην επεξεργασία των δεδομένων έρευνα έχοντας κάτι που βλέπουν ουσιαστικά άδικα το νόημα του εγώ το του δίνω αίμα για να σημαίνει κάτι για μένα τόση βιώνουμε καταστάσεις με πράγματα τα οποία είναι δίκαιο το οποίο αναγνωρίζουν και έτσι ένα πρωτογενές σχεδόν δεδομένο αφού μόνο το καυτής απόδοση μέσω καταστάσεις πρόσωπα πράγματα ξαφνικά αποκτάμε περίμενε και γίνονται πληροφορία για έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφορία είναι το πιο βαρετό στοιχείο για να μπορέσουμε να λάβουν σωστές αποφάσεις ίσως απόφαση αναφέρονται σε αρκετά απλοϊκά πράγματα δηλαδή εγώ ακολουθώντας μια ένα άκρη του άκρη στην άλλη καταχωρίζονται πληροφοριοδότης τη διαδρομή ακολουθούν όπου βρίσκεται το εμπόδιο μιας ειδικής καρέκλας και άρα θα πρέπει να αποφασίσω αυτά πρέπει να σταματήσουμε την μετακίνηση γιατί έχω μαζί μου θα μου πει κανένας φυλακή έχει χρόνια να δει τα νούμερα ιωάννη με μπορεί να μετακυλίεται δεχόμουν ματωμένη στο πάτωμα οπότε σε περίπτωση που δεν μπορεί να μετακινηθεί για αυτό το λόγο η γιατί μου φαίνεται πολύ φαρδιά και τα μαθήματα εκείνες όμως γιατί θα χαλάσω το ενδεχομένως μια τέτοια ρύθμιση που θα βγω έξω φτιάξουν έχει πραγματοποιήσει κλπ ενδεχομένως απόφαση άλλαξε διαδρομή και να περάσω γύρω-γύρω καρέκλα εάν και εφόσον κρίνει ότι υπάρχει βαρετός όλος για χωρέσουν ACI Europe την καρέκλα για να παρακάμψουν έτσι αυτή είναι μια απόφαση η οποία ένα στενού πλέον έχουμε Cooper την απόφαση στο επεξεργαζόμαστε την πληροφορία του η συγκεκριμένη κόκκινη καρέκλα που βρίσκεται και σε τι συνθήκες θα είναι δεδομένη δεν είναι δεδομένη αν έχει κάτι πάνω της όχι ελαφριά αγόρια είναι πολύ μεγάλο ο Λάσο και όλα τα άλλα πράγματα τα οποία έχουν εννοεί με αυτό ένα πάρα πολύ γνωστό παράδειγμα μιας καθημερινής αποφάσεις καλείται να πάρει και μπορεί να γίνει βιώσιμο το γούστο μας χαρτί δηλαδή να ταιριάζουν και αν ο συγκεκριμένος ταιριαστός συνδυασμός είναι ακατάλληλες για εσάς στην οποία να τα βγάζω ποιος πολύ πιο σύνθετο αλλά πιο συχνά αποφασίζουμε έχουμε κάνει για παράδειγμα με οικονομοτεχνικά μελέτης μιας εταιρείας και τα επόμενα επιχειρηματικά βήματα θέμα κάνει τούτο κάθειρξης έτσι υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις ποιότητας και δύσκολες την πληροφορική λίγο ο αγγλικός όρος είναι πολλές φορές IST College of science Technology in Progress Science and Technology έτσι είναι δηλαδή η επιστήμη της πληροφορίας και της τεχνολογίας τη γη επιστήμη της πληροφορικής τεχνολογίας είναι η επιστήμη και τεχνολογία που έχει σαν αντικείμενο την έρευνα συλλογή αποθήκευση επεξεργασία παραγωγή και μετάδοση πληροφοριών χρησιμοποιώντας ως κύριο εργαλείο ως κύριο μέσο τον ηλεκτρονικό υπολογιστή με λίγα λόγια που ουσιαστικά είναι η επιστήμη και ένα σύνολο τεχνολόγοι τεχνουργήματα το προϊόντα τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιούμε είχε να διεκπεραιωθούν όλες οι επιμέρους ενότητες συνιστώσες του κύκλου τις επεξεργασίες που είχαμε στην προηγούμενη α προφανώς επίγνωση βάσεων έχω γράψει 120 υπολογιστή με την ευρύτερη έννοια πλέον το υπολογιστικό σύστημα για αυτό και πνεύματος κυρίως όμως μέσω της προσκόμισης κι αυτόν υπάρχει έξι τεχνολογία στο αγγλικό τίτλο λέει είναι άριστη προχωρώντας λίγο παρακάτω μπαίνοντας περισσότερο σαν ζωντανός λογιστικού συστήματος μου ότι στο προηγούμενο βαθμό τη ο τρόπος λειτουργίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή στηρίζεται ουσιαστικά στα κυκλώματα της μικροηλεκτρονικής νομιμοποιήθηκαν χάρη στην ανακάλυψη του τρανζίστορ το οποίο τινάζει στον είπαν ότι έχουν γίνει πια υπερβολικά καλό αποτέλεσμα ομπάμα πάρα πολλά στο ίδιο κύκλωμα το ένα είναι αυτό και το δεύτερο τη πρέπει να σκεφτούμε ποια είναι λειτουργεί από πετρέλαιο τρανζίστορ έχοντας λοιπόν κάνει ότι κάνει μου διακόπτεις σε ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο που μπορεί να λοιπόν εκτός κλειστός κάθε μέρα εγώ είμαι υπέρ έτσι αυτές είναι οι μόνες δύο καταστάσεις που μπορεί να έχει ένα συγκεκριμένο τρανζίστορ κάθε φορά θα περνάει ρεύμα και θα περνάνε κάνουμε την αντιστοίχιση μπορώ τώρα ενδεχομένως να σας φέρει σε κάποια υπηρεσία διαχωρισμού για χούντα ενδεχομένως και όχι λοιπόν στη μια κατάσταση αντιστοιχούν με τον αριθμό ένα και στην καλή κατάσταση των αριθμών είναι συνήθως το μηδέν σημαίνει χαμηλή τάση καθόλου ρεύμα για 3ο κύκλο έτσι και τώρα ένα ήδη δηλαδή εγώ το έχω γράψει συγκεκριμένα διαφανή ανάγοντας το καλό έτσι και τούτο σημαίνει υψηλή η ασωτία έχουμε ρεύμα ότι κλείνει τον κύκλο πραγμάτων άρα έχουμε δύο διακριτές καταστάσεις τις οποίες σε φυσικό επίπεδο αντιστοιχούν στο τέρμα ερωτευμένη έτσι αυτές μια και το ρεύμα να ανιχνεύσει μου είναι δύο μήνες η κατάσταση ενδιαφέρον τόσο μεταξύ τους ώστε να είναι διακριτές μεταξύ τους έτσι τα τρανζίστορ που υπάρχουν στο εσωτερικών σελίδων του υπολογιστή μπορούν αλλάξουν κατάσταση να ανοίξουν ένα κλισέ να περάσω 12 στο ένα ή στο μιλάνο στη πάρα πολλά εκατομμύρια φορές μέσα σε ένα δευτερόλεπτο έτσι στους περισσότερους υπολογιστές απλών χρηστών που κλείνει τάση εξόδου δηλαδή είναι μηδέν δεν έχει αίμα στα ούρα αντιπροσωπεύει τον αριθμό ένα τρανζίστορ που ηχεί πλαστού εξόδου είναι 500 τη βάση λειτουργίας ένα ηλεκτρονικού υπολογιστή τα πέντε , πλέον έχουμε και μικρότερες θα σας πω εγώ υποδιαιρέσεις την αντίστοιχη στο δυαδικό αριθμό αυτή την έννοια του δυτικού συστήματος το οποίο όπως είχαμε πει στο προηγούμενο μάθημα ξέρει πού να τους αυτού πλοίων τα περίπου την περίοδο του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου θα την αναπτύξουμε περισσότερο στη βόρεια και θα δούμε και ασκήσεις γιατί δήθεν μελών της κατάσταση για να καταλάβουμε χαμηλής πληροφορία αποσπάσματος μετρίασε τον κανονικός υπολογιστής στην επόμενη γενιά λοιπόν θα δούμε είναι έννοια του Beach Toby είναι ένα ψηφίο είναι τα αρχικά των λέξεων άι άλλοι BG δύο του γενάρη το αρετή η 8 GG το τέλος Δείτε την συνέχεια του υποψήφιο ένα επειδή λοιπόν είναι η αναπαράσταση της κατάστασης ένα σημείου πέραν της κατάσβεσης και του τότε μας μια ακόμη λειτουργία δηλαδή θα έχει ρεύμα θα πήρε άλλη αντίστοιχη στο μηδενιστούν ένα στο να είναι αντίστοιχα % βρε όλα λοιπόν τα δεδομένα σε αναλυτών τον υπολογιστή αυτό είναι σημαντικό να καταλάβουμε μετατρέπονται σε ένα σύνολο που δεν και δεν καταλαβαίνει δηλαδή πολύ υπολογιστής ότι π.χ. το κουμπί τύχη κάνε κλικ στο πάρε κουμπάκι πάνω στην οθόνη για να συμβεί κάτι άλλο απλά όλη αυτή η κίνηση θέση του κουτιού το γεγονός ότι εγώ πατάω το μέτωπο και το κάνω κλικ και πατιέται το κουμπί αντίπαλο αυτό μεταφραστεί σε μια σειρά από όσους κινούνται αντιστοιχώντας σε στιγμές δεν μια σειρά από τεστ τα οποία είναι υπεύθυνα για έλεγχο κάθε σημείο μπορούν να μεταφράσουν στα εκλογικά της οθόνης και αυτό να οδηγήσει στο αποτέλεσμα έγινε κλειστό πάτε με τον οποίο θα ενεργοποιήσει μια διαδικασία όπως αυτή έχει καθόρισε το πρόγραμμα αποτελούν την εφαρμογή του νόμου κάθε φορά ο χρήστης δεν αντιλαμβάνεται ότι τα στοιχεία που εισάγει μετατρέπονται σε ένα σύνολο που δεν έπιασε τους διότι όλες οι εργασίες όπως εισαγωγή εξωπραγματικό αριθμό 21 είναι σύμφωνα με τη φυσική γλώσσα που χρησιμοποιώ το 112 οικοσύστημα αριθμού που χρησιμοποιεί κομεντί του γράφοντος υπολογιστή γραμμή μια εφαρμογή αριθμομηχανές κοντύτερα δηλαδή πιλότου 16 δύο με αποτέλεσμα 12 αν οι πωλήσεις δεν καταλαβαίνει το 10 δύο ούτε τόσοι καταλαβαίνει μια σειρά από αστούς και μηδενικά και δουλεύει τελικά φανταστούμε μικροψυχία στο δυαδικό σύστημα το αντίστοιχο γίνεται μπορεί να στον υπολογιστή σας για παράδειγμα είναι όπου δεν καταναλώνει χρώματα σχήματα κλπ αλλά καταλαβαίνει σημεία και τιμές χρώματος για κάθε σημείο χρωστάς μια συνεχόμενη κακιά Asus είναι κάτι το οποίο θα το δούμε στο βαθμό σταγόνες καλλιτεχνική δημιουργία του αντίστοιχα τέτοιο πράγμα γίνεται και με τον ήχο που θα δούμε στο ίδιο μάθημα πιο αναλυτικά πήγατε και λογική στηρίζεται στην άλλη πλευρά του Πουλόπουλου Άγγλος μαθηματικός στο 19ο αιώνα το οποίο ονομάζεται επίσης γίνεται διανομή για έχει εφαρμογή να βρει στόχο των ηλεκτρονικών υπολογιστών επειδή ουσιαστικά εισάγει όλο συλλογικές συναρτήσεις που αποτελούν τις πράξεις των ιατρικών καταστάσεων της πράξης δηλαδή που κάνουν στο νευρικό σύστημα όπως ακριβώς 12V To σύστημα έχουμε μαθηματικές πράξεις απλούστερος το οποίο είναι θεμελιώδες είναι πως η αφαίρεση κύστης σήμερα πολλαπλασιασμός διαίρεση έτσι έχουμε καιρό πράξεις ναι στο δυαδικό σύστημα στη διαρκή άλγεβρα υπάρχουν στην κάθε κατάσταση τα κράτη θα είναι αληθές αλλά απαιτεί μια που αντιστοιχεί στην υψηλή τάση στην ύπαρξη ρεμάτων στην πολιτική αρένα κάτι που αντιστοιχεί σε κάθε κατάσταση με την αντίθεσή σου στο υπάρχει το ψευδές όχι στίχοι στου Ρέντη καθόλου ρεύμα σε πολιτικές απόψεις λοιπόν πολιτικής άποψης στα τρανζίστορ λογικές καταστάσεις με ένα αντίστοιχο με τις ευλογίες του πνεύματος χαμηλή και υψηλή χαμηλή έχοντας την υψηλή κοντά στο πεντάγωνο έτσι αναγκαστήκαμε καθώς υπάρχει η υπάρχει δηλαδή λειτουργική ουσιαστικά στηρίζεται στο γεγονός ότι υπάρχουν λογικές καταστάσεις κάτι είχαμε άνετες τσάντες Μήτρου ύφος κι αυτοί είναι οι πράσινο βελούδινο περίβλημα τον υπολογιστή κάποια στιγμή δηλαδή είναι ένα μέρος του νόμου της ιθαγένειας να είναι ήρεμα είχα αντίστοιχη τόσους μήνες οι δυστυχισμένοι χθες πάνω από τα 400 ρυθμίσεις τόσο δες δεν μπορεί να υπάρχει πολύ ρεύμα λίγο ρεύμα χτίσανε πάνω από ένα όριο ανά θεωρείται υπάρχει θα 100 οικονομία να αισθάνονται ότι δεν υπάρχει και μπορεί με αληθινό είχαν χθες και οι έξω μέσα μου πονάω και αληθές υψηλόβαθμο έτσι υπάρχουν πράξεις στο κρατικό σύστημα που όπως πρόσθεσε αφαίρεση πολλαπλασιασμό και διαίρεση που στην ανθρώπινη λογική αντιστοίχως νομικές πράξεις όπως αυτό και εκείνο που συγκρότησαν λάδι καρδινάλιοι χθες άμαχοι γνώση Χρήστος σκηνή σκηνή και η Ελένη είναι μια άριστη ποιότητα δεν είναι αληθές το είναι ψευδής δεν μάλιστα στο τέλος υπάρχει το αυτό εκείνο συντελεστής με το διασωστικό μη αυτό εκείνο αν αυτό είναι αληθές τότε συγγενούς τους να λυθεί αρκετά δεν υφίστανται είναι και αυτό και εκείνο άρα μπαίνουμε επανέρχεται έτσι και η διένεξη με το ΔΝΤ σε όλες υπάρχει και το αποκλειστικό όχημα πλοηγό στην καθομιλουμένη αντιστοιχεί στο αυτού εκείνο στα αγγλικά λέγεται έξι ωρο σωρό έξυπνους μόνο αποκλειστικό δήλωνε που λέει ότι το αποτέλεσμα συνδυασμός είναι αλήθεια αν ήταν αυτό ή εκείνο ή το άλλο είναι αληθές αν είναι διαψεύδει η μελέτη το κάπνισμα υψηλές ταξίδι ο συντελεστής στις ανούσιες άλλοι όχι αυτό αυτό είναι αληθές ανάδοχοι αυτό είναι ψευδές έτσι και πάει λέγοντας υπάρχουν λοιπόν λογική πίνακες που στηρίζουν αυτές τις Σ αυτές τις δύο πηγές της κ όμως έκφραση συλλογικής έτσι γιατί έτσι μεταφράζω τρεις χρόνια αυτή σε φράσεις και γι' αυτό το κενό έτσι και με τους δανειστές καθώς η συγκεκριμένη κάνουμε φοβόμαστε πίνακες αν θέλουμε να εξάγουμε τα αποτελέσματα λογική το πήλινο των πράξεων αυτών αν το Pro έξι Plus One κλπ αναπαριστά τη λειτουργία και δράση στο διότι η δράση στους ηλεκτρικούς διακόπτες πάνω μου κατάθεσαν έχουμε κλείσει συνδυάζοντας και δράσεις θα ανατάξει τους μπορούμε να φτιάξουμε μια συστοιχία τρανζίστορ που ουσιαστικά εκτελεί τη λειτουργία άρα σε μείωση μια λύπη μου θέματα δήλωση μια και η δύση έχουν ρεύμα γαλέρα μέλος ποτέ έτσι γίνεται ηλεκτρικά το κύκλωμα φυτρώνει κάποιο κύκλωμα αποτελεί την πράξη και με αντίστοιχη λογική γνωρίζαμε πράξεις στη γαλλική βουλή λογική του πολ διαμορφώνουν τις λογικές πύλες που είναι σε που αποτελούν ένα τσικ του τσικ με το το ολοκληρωμένο κύκλωμα που με τον τρόπο που αλόγου εξήγησα μου αυτός με τη σειρά τους διαφωνώ ευρύτερα κυκλώματα και λόγου τα οποία είναι υπεύθυνα για την εκτέλεση σύνθετων συνασπίζονται λένε ήρωες ξεκινούν από την προς ατη αριθμό μέχρι τον χώρο ένα κινούμενο βίντεο στη χώρα μου το οποίο με λύπησε προσθέσεις αφαιρέσεις πολλαπλασιασμός διαίρεση πάρα πολλών πολλοί ψηφίζουν έναν αριθμό για να ανεβάσω το αποτέλεσμα στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή ψηφιακή λογική που βασίζεται στο Χάρι γούστου υλικό το προϋπάρχον ότι έχετε δικά σου ως υπολογιστές στην ουσία έχει το εσωτερικό του μια σειρά από τους πιο αποφασιστικές θέτετε τον ποιοι παίρνουν είσοδο χάσμα αποτέλεσμα ανάλογα με τα αποτελέσματα ενώ καλείται να πάρει αποφάσεις για το πώς θα χειριστεί το δεδομένο που κυβερνούν τον προγραμματισμό που έχουμε καλά τσι χορούς μαύρου μέσα παραπάνω πληροφορίες για κατευθύνεται σε άλλη σε άλλη κατηγορία φοιτητών της ενδεχομένως καθηγητές σε φοιτητές πληροφορικής αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε από όλη αυτή τη διαδικασία ένα ηλεκτρονικός υπολογιστής του δουλεύει με βάση το ρεύμα μάστιγα και λογική για την Κίνα και ορίστηκε στις δυνατές καταστάσεις στο εσωτερικό του σε κάθε σημείο του εσωτερικού του κάθε φορά να υπάρχει ρεύμα δεν υπάρχει ρεύμα και μένουμε σε αυτό που ουσιαστικά λειτουργούν όλης επιμένει συσκευές αποτελούν ένα υπολογιστικό σύστημα και έμμισθης αντιλαμβανόμαστε σαν είσοδο δόκανο του πληκτρολογίου το μπικίνι έξοδο που είχε όπως μουσική έξω από την οθόνη για να δούμε ένα βίντεο μια εικόνα του κάθε εξής δούμε αναλυτικά έργα στο σημείο αυτό να περάσουμε αφού του πάρκου την αποκούμπι τα γένια του ποιητή που ουσιαστικά υπάρχει γιατί στηριζόμαστε αντικοινωνική έτσι και να δούμε που το χρησιμοποιούν σωστά το παιδί λοιπόν αντιστοιχεί στη μικρότερη δυνατή πληροφορία στο στο ελάχιστο το μόνο που μπορεί να βρει ένα υπολογιστής πήρε αυτό που υπάρχει δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένος είναι μέχρι μικρότερη πληροφοριακό αυτοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχει μεν υπάρχει ρεύμα άρα μπορεί να απονείμουν κλειδί στη νίκη του έτσι λόγω της κατασκευής του ΟΤΕ ΔΕΗ χρήσιμο πολλαπλάσιο του δύο έτσι για να βγάλει τα αποτελέσματα ηλεκτρονικός υπολογιστής μπορεί να επεξεργαστεί αριθμούν συγκεκριμένο αριθμό Beach από τις δυνάμεις του 208 είναι το δύο και την τρίτη 12 έξι το δυστύχημα συνέβη επειδή επιδιαιτητή δύο τέσσερις φορές με εγώ δε στην μητέρα της Άννυ και πάει λέγοντας όλα έχουν σα βάση τα πάντα ως βάση τον πλήρη και αύριο θα δουλεύουμε ένα πολλαπλάσιο του b μεταξύ του δύο κάθε βδομάδα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι όλα σε μορφή beta και όπως πρέπει και αυτή μορφή ανέξοδου τύπου την πρόληψη της λατρείας ξάπλα έχουν έρθει κανένα πρόβλημα από το πληκτρολόγιο αν προορίζονται για την οθόνη για να δεχτούν να ναι για ένα ισχυρό και ούτω καθεξής πάντα όλα έχουν την τιμή τους γιατί δεν 8 MP μαζί φτιάχνουμε αυτού που ονομάζουμε by έτσι ένα byte λειτουργεί 8 b ενώ το ασυλία ιδανικά στη σειρά και αυτό λέγεται ψηφιακή λέξη αυτή είναι της λέξης 8 μου λοιπόν στη σειρά am γράμμωση συνδυασμός με άσους και μηδενικά έχοντας 8 ψήφοι στη διάθεση μας τότε οι συνδυασμοί πιθανοί συνδυασμοί δύο στην 8η ο πρώτος είναι ο 0.0 0.10 δηλαδή το τελευταίο είναι No ένα ένα ενώ έμεναν 8 φορές κόλαση δηλαδή έτσι όλοι εμείς οι συνδυασμοί είναι γνωστή δηλαδή διακόσιους 56 συνδυασμοί μετατρέπουμε δηλαδή ο βουλευτής δήλωσε δεκαδικό σύστημα θα τους αριθμούς από το 0 έως 255 για να είμαστε ακριβείς αυτενέργεια όσων 56 ψήφοι αν υπολογίσουμε και τον εξοπλισμό των ομάδων δηλαδή να μείνει για όσο 16 ψηφία από το 0 έως και 145 ένα αριθμός διάδικος αριθμός μπαίνει σίγουρα έτσι μπορεί να είναι λοιπόν αυτοί οι νόμοι εμποδίζουν διαφορετικών Λέσβου το Ντουμπάι είναι η βασική πρόβα δήμων αναμετρήσεις για να μετρήσουμε το Κούρδων πληροφοριών βλέπουμε έναν πίνακα που δείχνει λέει επίσης επιστήμες αυτές ας το δούμε λίγο πιο προσεκτικά λέει για παράδειγμα ότι ένα byte λιμοκτονούν b ένα κιλό bikes και κυρίως παρά στα μαθηματικά στη φυσική θετικής επιστήμη σημαίνει σύνταγμα έτσι ένα κιλό by την σωστή αρχή λαμβάνει ο στηριζόμαστε στη διάρκεια και η λογική στην ουσία δεν έχει πάει απλά βρίσκουμε 800 γρ στόχοι για το οποίο αντιστοιχεί σε δύναμη του ιωάννη μόνο τη διετία 2010 που έστειλε στη 10η 1024 παρά στην πραγματικότητα νέοι το κοινό δεν έχει πάει καλά 1024 μπάουερ ω by είναι το 1900 μιλίων σημαίνει το εκατομμύριο τιμές είναι π.χ. για κοινό ποικίλων άρα στην ουσία δεν είναι ένα εκατομμύριο είναι εκατομμύρια Σάββατο 1576 το turbo κινητήρας 1000 24024 τιμωρούς σκηνικό στην Ελλάδα έτσι για αντίστοιχα το μεγαβάτ είναι γνωστό 10 κιλοβάτ δηλαδή 1024 κιλών bar είμαστε ιδεολογική λειτουργία τραβάει είναι 1024 ΠΑΕ που με τη σειρά του ένα εκατομμύριο 48776 κιλών πάει μ' 1002741000 824 μπάρτσα του γνωστού V8 για να δούμε πόσα Big chill και παραπέρα από αυτό έχουμε το τέρας πάει κάθε φορά πάμε επί 1000 του 1000 π.Χ. 24 για την ακρίβεια έτσι οπότε έχουμε κινούμενα γύρα πέρα και αυτές είναι μονάδες μετρήσεις τις οποίες τις χρησιμοποιούμε στις μέρες μας σε διάφορα στοιχεία ας αναλογιστούμε λοιπόν πόσες φορές στην καθημερινότητά μας έχουμε χρησιμοποιήσει τους όρους Gigabyte μετά πάει πάει και ούτω καθεξής πήραν μα αυτό θα ρίξει λίγο και τη σημασία του γιατί τα λέμε αυτά αυτή τη στιγμή και οι άδειοι ενδεχομένως είναι σημαντικό να το δούμε να αποχωρήσουν πριν προχωρήσουμε συσκευές που χρησιμοποιούν αυτούς τους φόβους π.χ. το ότι στην ουσία το Beach bar της του Peter αντιστοιχεί το ηλεκτρικό κομμένο το ηλεκτρονικό μέρος του υπολογίστηκε το μπαρ στο λογικό έτσι μετράμε χωρητικότητα αρχοντικό το αποθηκευτικό μέσο δυνατότητα κουκουλοφοροι σας γιάννα που μπορεί να επεξεργαστεί ένα σχέδιο υπολογιστής με το ΤΑΧΙS μετράμε δύναμη ποσό πληροφορίες σχετικό δυστυχείς ποσό πληροφορίες και αφού λοιπόν προκύπτουν και οι ανάλογες πισίνες στέρνες κι είχα πάει παρακάτω λοιπόν βλέπουμε καθημερινά όπως για παράδειγμα κανείς πάει να αγοράσει έναν υπολογιστή έτσι κλέβει κι εγώ θα ανέβω έννοιες που ακούσαμε στο προηγούμενο μάθημα και θα ζούμε στα επόμενα λόγοι για παράδειγμα το ηλεκτρονικό υπολογιστής έχει επεξεργαστεί τετραπύρηνο τεχνολογίας αν έχει κάποια μέρα μείνει τόσα Gigabyte έχει φτάσει λοιπόν σημειώνει ότι μα τρεις τέσσερις Gigabyte πόση χωρητικότητα έχει ακόμα τώρα απειλούν να έχετε χορωδοί και δυνατότητες έχει χρησιμοποιείται δένω οδηγού σκληρός δίσκος του κοινού ως αποθηκευτικό μέσο είναι τόσο όχι να πάει επίσης αν και πλέον έχουμε αρχίσει να μετράμε και σε ένα byte υπάρχουν δίσκοι ένα ως τέσσερις terabyte έτσι μαζί του την κυριακή και έσονται οι δύο μεγάλων κομμάτων εκτός από τους υπολογιστές διαθέσιμα αυτή τη στιγμή ναι και άλλες γ σχόλιο δικό τους όπως μερικά bugs ετοιμάσει ήδη χώρους 650S οι 750 με αγαπάει δεν απειλεί τη χωράει 4,7 γιγαβάτ η έτσι αυτά τα πιο συνηθισμένα που γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε αρκετές υποδιαιρέσεις πολλαπλάσια μάλιστα κάποια από αυτά για να αποκτήσουν περισσότερο νόημα για μας έτσι πάλι επέρχεται η έννοια του του λεγόμενου που λέει στην περίπτωσή μας είναι ποσότητα τόσα με τραβάει και τις πληροφορίες του τι σημαίνει αυτό για μας λέμε για παράδειγμα ότι που για παράδειγμα ότι ένα CD χωράει εξακόσια 50 χαβάης στον περισσότερο κόσμο τουλάχιστον πρέπει να το μέχρι πριν από δύο τρεις χρόνια ίσως και λίγο παραπάνω δεν μπορώ να μη σημαίνει τίποτα με την ενότητα εξέδωσε δίνει μια σκέψη να διαβάζουμε τραγούδια μουσική έτσι ήταν πιο κατανοητό το 72 λεπτά μουσικής άρα το 650 μεγαβάτ στη κάσιντι αντίστοιχα από 751 παιδιά δυστυχώς ό εις ότι το DVD που είναι 4,7 γιγαβάτ αντιστοιχεί σε γνωρίζω γιατί έτσι τώρα το χρέος είναι το γνήσιο οι ειδικοί είναι με την έννοια ότι δεν την είχαμε εμπορικά προϊόντα πετώντας μέσα μια συσκευή αναπαραγωγής DVD player και απλά παίζουν λέει και βλέπουμε συνεχώς να ξέρουμε καθόλου με ποιο τρόπο θα δίδεται μέσω κλπ αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα εξετάσουμε σε ανά μάθημα γνωστού στα μαθήματα επιλογής των στοιχείων φέρνει η τιμωρία θα δούμε πόσο στοχεύετε ως 20 , κι όλα αυτά στον υπολογιστή στα πλαίσια αυτού του ΟΟΣΑ μεταβολές Τοπικός δίσκος CD και DVD και αν ναι πάνε αυτό ήταν ενα καλό παράδειγμα του πώς κάνουμε αντιστοίχιση γνωστών το δεδομένων της χωρητικότητας για παράδειγμα με πιο μου έτσι κοινοτυπίες και οφθαλμοφανείς λειτουργίες όπως διάρκεια μουσικής διάρκεια μιας ταινίας ένα DVD για να καταλάβω καλύτερα τι διαφορά έχει ένα σύγχρονος φοιτητή έτσι οπότε η έννοια του δέχτηκε πάει άσχημα είναι στην ουσία είναι η φάση της μονάδας μέτρησης μονάδα μέτρησης τρόπος με τον οποίο καταλάβαινε την ποιότητα αν θα μπορούσα να το πούμε έτσι το διαφόρων στοιχείων για παράδειγμα ο Πανάγος απολογιστική λίγο πολύ ποίηση και όχι αυτός που κάνει παιδιά όχι δίσκο 530e και αυτούς που έχει δίσκο 360 Gigabyte έτσι ίδια χώρα των 140 Gigabyte ξένων που δεν ξέρει ότι το παιδί μπορεί να πάει και ενδεχομένως είναι ασήμαντη και μπορεί να καταλάβει αν αξίζει τον κόπο ως απλός καταναλωτής να πληρώσει το παραπάνω κόστος για να περάσει από έναν δίσκο των τριακοσίων 60 απαίτησαν 80 ξύλινα by me αλλά εάν είναι τόσο μικρό το κόστος που είναι ασύμφορη αγορά του 360o δύο τα παιδιά θα έπρεπε να παραστούν 4ος Gigabyte ένα άλλο κλίμα μέσα στην περίπτωση του γιατί θα τον χρειαστεί τον υπολογιστή εάν τους είναι χρήσιμος ένα τόσο μεγάλος δίσκος ενδεχομένως να χρειαστεί να δουν πιο μικρό και σ'αυτή την περίπτωση RAM μπορεί να κάνει τη δουλειά του και να το βάλω πρότειναν ακόμη μικρό μικρή διαφορά κόστους να σώσουν κα Μαυρουδή ασφάλεια των μεγαλύτερων βρίσκουν μεγαλύτερης χωρητικότητας δίσκου και ενδεχομένως θα χρειαστεί στο μέλλον τώρα Ιταλοί γεννιέται το ερώτημα γιατί αυτή είναι χρήσιμη πληροφορία χρήσιμη γνώση για ένα μελλοντικό εκπαιδευτικό μα μελλοντικός εκπαιδευτικός μια της δουλειάς του καλύτερα να να διεκπεραιώσει να φέρει εις πέρας του εάν να διδάξει στα παιδιά βασικές έννοιες στοιχεία και ούτω καθ' εξής είναι ότι καλείται να πάρει αποφάσεις για τον τρόπο που λειτουργεί σχολή μονάδα όχι μόνο ως διευθυντής αλλαγές όμως απλώς εκπαιδευτικός έτσι παρακαλείται να διαχειριστεί ενδεχομένως χρήματα μακροοικονομικού τύπου αποφάσεις γιατί πρέπει να αγοραστεί εξοπλισμός ασφαλείας έτσι αν είναι στοιχείο το οποίο πλέον πρέπει να ξέρει και ένα δεύτερο στοιχείο που πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η τεχνική υποστήριξη των συγγνώμη με τους πολλούς σήμερα είναι παρέχεται μόνο από την τσέπη του πλην πλην με την μια δομή υποστηρικτική στο κομμάτι της πληροφορικής σε επίπεδο νομού make up στελεχώνεται με περιορίζουν τον περασμένο μάρτιο ο από ένα έως τρεις τέσσερις αυτά λοιπόν μπορεί να έχουν στη δικαιοδοσία τους για όσα προσόντα όσα σχολεία 100 σχολεία 50 σχολεία δεν έχει σημασία το μέγεθος των αρκετές δεκάδες σχολεία εάν λοιπόν καθένα από αυτά τα σχολεία του οποίου μπορεί να έχει περισσότερες από μια πράξεις υπολογιστές ένταξης της πράξης αντιμετωπίσει κάποια τεχνικά προβλήματα και χάρη στην υποστήριξη του πλήττεται έτσι το δε σε περιόδους που δεν γνωρίζει βασικά πρώτον για να αντιμετωπίσει τις θεμελιώδεις βλάβες Γιουνές συναντήσαμε ορισμένες βασικές γραμμές είναι του τύπου ένα καλώδιο εργάζονται καλά στη θέση του για τα και πολλές φορές έτσι ενδεχομένως είχε σασμάν οφείλονται σε κάτι τόσο απλοϊκό άραγε αυτό το πράγμα απαραίτητο το πλύνετε σε κρίση νησιά χώρα και πως ξέρει ποιο είναι πιο καλό δίδυμα μάθημα ξεχωριστά κάνω μάθημα ξεχωριστά καλώδια τι δουλειά κάνει να καταλάβουν υπολογιστής ένα αυτό δεύτερον το 95% των βλάχων σύγχρονους υπολογιστές μπορούν να λυθούν τηλέφωνο μιλάμε μιλώντας στο τηλέφωνο να του ρίξεις Δοκίμασα αυτό κοιμάσαι κοινοτική μας μέταλλο πάλι τίθεται ένα θέμα του πώς θα περιγράψει δίπλα στο μπλέντερ και πως τώρα καταλάβει τις οδηγίες που θα του δώσει ο υπεύθυνος του τότε πώς είναι για να μπορέσει να προσπάθησε να μιλήσει στον υπολογιστή που έχει μπροστά έτσι αν όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν τότε πάμε στην επόμενη στο επόμενο στάδιο που το πιο σύνηθες για έναν που να ξέρει τίποτα από πληροφορική όταν αποφοίτησα τεχνικό έλεγχο της εάν λοιπόν τα μισά σχολεία που έχει στην ευθύνη του οποίου είναι αντιμετωπίσουν σε διάστημα 20 ημερών από ένα τόσο μικρή βλάβη βέβαια επομένως είναι θέμα δευτερολέπτων να ανακαλύπτει ένα θα επισκεφθεί φύση πράγμα πάλι δηλαδή επί τόπου στο σχολείο δηλαδή προφανώς τρίμηνο δεν φτάνει για να πάει σε σχολεία για αυτό έχουν σημασία λοιπόν όλα αυτά τα στοιχεία έτσι σε γνωστό ιδρώτα και το αίμα που μπορεί να εξηγήσει αν τεχνικών αντιμετωπίζει τις βασικές γραμμές εκπαιδευτικός θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που του προκύπτουν στοιχεία με μια ενασχόληση με τον υπολογιστή γιατί ένα πρόβλημα μπορεί να προχωρήσει σε απολύσεις μόνο θα καταλάβεις πώς δουλεύει το εργαλείο πχ κώστας παραδεχόμενος μαντέψεις να πιθανολόγηση στην μπορεί να είναι σαν δεύτερη επιλογή γιατί καλείται να πάρει αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά μεγέθη του κάθειρξης και ναι μεν δέχτηκαν μια ένα υπολογιστής καλύπτουν τις βασικές του ανάγκες όχι και πάλι έτσι ολοκληρώνει αυτή την ενότητα μιλήσαμε για τον ποιητή της που της τα πολλαπλάσια του π το παρακάτω και θα πολλαπλασιαστούν και τη σχέση με συνηθισμένο μεγέθη του Υπολογίστε τον πρωταγωνιστή πορεία πιο πολύ θα κλείσουμε όλο αυτό αναφερόταν στο δυαδικό σύστημα με την καλύτερη κατανόηση του διαδίκου σύστημα στη μούσα του σχετίζεται με το βράδυ δεκαδικό θα πλήξουν λοιπόν ασκήσεις στις οποίες αίμα ένα αριθμός 12 αδίκως που είναι αριθμός του κατανοούμε καλύτερα μετατρέπεται σε ιατρικό και το αντίστοιχο πάμε να δούμε στη μετατροπή από κάποιον που σε δυαδικό για να ανατρέψουμε λοιπόν ένα δεκαδικό αριθμό σε δυαδικό γράφουμε τον αριθμό των κατοίκων και δίνουν μια κάθετη γραμμή δίπλα στα δεξιά έτσι όπως το σχήμα που βλέπουμε στην οθόνη αυτή τη στιγμή στο παράδειγμα που είχε εγώ προσπαθούμε να μετατρέψουμε το όχημα διακοσίων 35 σημαντικό αριθμό ξεκάθαρη γραμμή αυτού του υποτυπώδους και εδώ έχουμε φτιάξει αυτό που κάνουμε είναι διερευνούμε το δεκαδικό αριθμό 1935 στη περίπτωσή μας με το δύο και γράφουμε το πηλίκο ακριβώς από κάτω το υπόλοιπο της διαίρεσης του διαφωτισμού με διώξανε κινείται δηλαδή είχαν ζυγός αριθμός από το υπόλοιπο δεν είχαν μόνο αριθμούς οπότε έχουν τοπικών και περισσεύει η έτσι υπογράφουμε δεξιά αποδυνάμωση τράβηξαν κι αυτό το κάνουμε συνέχεια μέχρι να φτάσουμε στούντιο ιστορία ας δούμε λοιπόν Αναλυτικά το παράδειγμά μου 1935.2 κάρυ εξακόσια 17 του γράφει ο Δεκέμβρης είναι έξαρχος 17 διατηρήθηκαν track όσο το ότι περισσεύει θα ακούσω δηλαδή 250 θέσεων και περισσεύει είναι 154 δίαυλο can Down the επτά και περισσεύει 77 διά βίου 38 και περισσεύει ενώ διάβημα 19 κέρδισε με διαφορά 9 και περίσσευε ένα διαδηλωτές και περισσεύει για να διωχθεί δύο κυβέρνηση έτοιμη να τώρα που φτάσαμε στο δύο camel μια διαίρεση του κλίματος διότι είχε αποτελεί ποινικό ένα και είναι αποτέλεσμα είναι πολύ λίγο είχαν κατά συνέπεια έχουμε φτάσει βιώνοντας έντονα μια σειρά υπάρχουν άσους και μηδενικά στο παράρτημα αυτού έτσι καταλήξαμε σε ζυγό αριθμό φτάσαμε στο όριο δηλαδή του λευκού θανάτου και μας έδωσε ένα είναι αυτό που κάνουμε τώρα είναι συμπεριλαμβάνοντας στο ένα γκουρμέ αριστερά αδύναμη κάτω κάτω έτσι λέει κύριε λέγοντας πόρους τους και να μην το έχουμε γράψει δεξιά πήγα ν ξεκινά από κάτω προς τα πάνω και τα γράφουμε δείπνα και προκύπτουν αριθμός 1.0 1.1 0.1 βλέπουμε πάμε μερικές το σχήμα μας το αίμα που είναι αριστερά ποιοι τάχθηκαν τραβήξαμε κάτω από και είναι τώρα πηγαίνουμε στις Φίλιππου έχουμε δεξιά γραμμή είχε διαβάσει κάπου στα λοιπόν θα έχω ενα ενώ δεν ήταν και δεν είναι αν το 1935 στο δεκαδικό σύστημα στο δυαδικό είναι 1.0 ένα ένα κανονικά δίνουμε έτσι αντιστρέφει δηλαδή το αποτέλεσμα μια διαφοροποίηση μπορεί να υπάρχει καθιερώνοντας συνέχεια του δύο καταλήγουμε όχι σε λίγους αλλά σε άλλο ρυθμό ας δούμε ένα παράδειγμα με 200 18 Porsche έτοιμο στο παλάτι ενώ λοιπόν αυτού 200 έργα του δείγματος το 2009 υπήρξε 0 32 54 πολύ που ένα δηλαδή 27 υπόλοιπων 3.13 πολύ ένα φυλλάδιο exit poll διαδηλώτρια υπόλοιπο και το Τελ Αβίβ περνώντας τον μέτοχο δηλώνω έτσι δεν επιλέγω να με υπόλοιπο ένα στην περίπτωση λοιπόν αυτή καταλήγουμε πως λίγο πάλι στο ενώ έτσι και δίπλα αυτό τούτο το σωστό νομοθέτημα θα ανοίξει και πάλι τις τρέφουμε και τελικά το δίνουμε για το το δυαδικό σύστημα είναι το 1.0 1.0 ένα ναι και μοιραία συνεπώς στην μια περίπτωση καταλήγουμε στο δύο το οποίο μας δίνει αίμα και και χρησιμοποιούμε στο χρησιμοποιούμε αυτό τον άσο το φέρνουμε στα δεξιά για να αντιστρέψουμε τον αριθμό στην άλλη περίπτωση καταλήγουν συνήθως στο τρεις έχουν μαζί Γενί ανάπτυξη της γραμμής και έναν αστέρα της γραμμής ως υλικό οπότε πάλι μεταφέρουμε τον σωστό στα δεξιά επιστρέφει μόνο τον αριθμό και παίρνουμε το παράδειγμα παίρνουμε τον εργατικό έλεγχο σε μιλάμε τώρα την αντίστροφη διαδικασία θα κάνουμε ένα παράδειγμα που ο τον αριθμό ένα 0 δεν ένα-ένα και να 09 01 0 αυτοχρηματοδοτούμενα σε δυαδικό αριθμό εδώ λοιπόν κάνουν το εξής ανοίγουμε όλα αυτά τα νούμερα και ξεκινώντας από δεξιά προς τα αριστερά βάζουν δυνάμεις τους ξεκινά ξαπλώνει στην μηδενική γνωστό τον υψώσουμε έναν αριθμό στην περιοχή μας είναι αποτέλεσμα ενώ δύο στη μηδενική δηλαδή μας έκανε άρα λοιπόν το τελευταίο ψηφίο του αριθμού των ΜΜΜ με πιλότος δεν βάζουμε τους δύο στημένα και πολλαπλασιασμό του δύο επειδή στην γενική υποχωρούν ψηφίζει ναι να πολλαπλασιάσουμε με το δύο στην πρώτη όλα αυτά τα στοιχεία μεταξύ τους τον προστάτη το τρίτο ψηφιακό τέλος μια επίθεση την Δευτέρα το προηγούμενο να επιτηρήσει την τρίτη και την Τετάρτη δύο και Πέμπτη κλπ συνολικά έχουμε 11 ψηφία αλλά πολλαπλασιασμό του κάθε ψυχή του γεννάται από την τεχνική για το 66,5 το δεύτερο ψηφίο μέχρι το 2010 και που αντιστοιχεί στο πρώτο ψήφοι κάρμα σου να σου πω λογισμός δύο στη 10η έχετε προσθέσει κανείς και να είναι τα ποσά των 10 δις είναι ορυκτέλαια 56 στην 7η 128 γνωστή είναι 64 05 32 δισ τα 16 μου στη κρήτη 8 δισ την Δευτέρα τέσσερις δύο στην πρώτη ένα και έμεινε στη μηχανή και πάλαι έτσι και όλα αυτά πολλαπλασιάζουμε με το επιμέρους δεν είναι ακόμα μπροστά το όχημα 24 του πολλαπλασιασμού των 1024 11 12.0 για 156928 επί ένα 128 με συνέπεια να στα τέσσερις 32 32 16 δίνεται στο FP1 το τέσσερις κίνητρα 0 Βοιωτία ένα και επειδή δεν μείνε άρα προκύπτει το άθλημα 124 Share 0 Share 0 συν 128.64 συν 32 σημερινη συνοδοσ 0 σημείωση το να το προσθέσουμε όλα αυτά μαζί Βασίλη είναι άθλημα 1258 συνεπώς το αίμα 00.1 1.0 0 ως διάδικος αριθμός που αντιστοιχεί στο όχημα 358 στου ΑΜ δεκαδικό σύστημα άρα ο στόχος όλης αυτής της μοντέρνας είπαμε κατανοήσουμε λίγο τι σημαίνει δεδομένο που είναι να καταλάβουμε ότι ο υπολογιστής τους αστικά δουλεύει με δεδομένα παράγει αποτελέσματα Εξεταζόμενος στα δεδομένα και τα αποτελέσματα αυτά συνήθως αποτελούν δεδομένα καμία άλλη επεξεργασία είτε γίνονται πληροφορίες για μας και τα βλέπουμε και καταλαβαίνουμε έτσι και με όποιο υπολογιστής δεν καταλαβαίνει τίποτα πέρα από τη διάδοχη κατάσταση τους αστούς και τα γενικά κάνει πράξη Βάσσος και και για αυτό εγώ που δεν τους δίνουμε εμείς σε οποιαδήποτε μορφή καταλάβαμε δηλαδή εικόνες ήχους ρυθμούς γράμματα κλπ μετατρέπει σε δυαδική μορφή και εξετάσαμε το παράδειγμα αριθμητικό παράδειγμα της μετατροπής ένα αριθμού από βιαστικός να κατοικώ και το αντίστροφο που κατοικούν σε ιδιωτικό αυτό το κάνει για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ένα ηλεκτρονικός υπολογιστής στο εξωτερικό το και για να δούμε τι είναι αρκετά σύνθετη λειτουργία επιτελείται στο εσωτερικό του για να μπορέσουμε να καταλαβαίνουν πράγματα χωρίς να μπαίνουμε σε διαδικασία να βλέπουμε τα ρεύματα τα φασιστοειδή του καθεξής έτσι αρκετά διαφανές όλη αυτή μια διεργασία