Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο, Άκη Παυλόπουλο Η Ελλάδα πετυχαίνει καλύτερα οικονομικά και κοινωνικά αποτελέσματα απ’ ό,τι η Ισπανία Η Ισπανία μεταχειρίζεται μια σειρά από εργαλεία προκειμένου να τιθασεύσει τον πληθωρισμό και να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από αυτά που έχουμε δει μέχρι […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο, Άκη Παυλόπουλο Η Ελλάδα πετυχαίνει καλύτερα οικονομικά και κοινωνικά αποτελέσματα απ’ ό,τι η Ισπανία Η Ισπανία μεταχειρίζεται μια σειρά από εργαλεία προκειμένου να τιθασεύσει τον πληθωρισμό και να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από αυτά που έχουμε δει μέχρι […]