Agios Nikolaos Crete | A brief history (Agios Nikolaos Crete, 2020)
: Καλησπέρα όλοι και καλώς ήρθατε. Βρισκόμουν εδώ στην Αριστερική Κρήτη και πίσω μου, όπως μπορείτε να δείτε, είναι η πόλη του Άγιου Νικόλαου. Βρισκόμουν κάτω στον ήλιο, κάτω στις όμορφες πόλεις. Ακόμα και είναι πολύ καλό σήμερα, η πόλη μας κοιμάται. Είναι μια πολύ δύσκολη ώρα για όλους εμείς και στείλουμε καλές σκέψεις για εσάς που μπορείτε να προσπαθείτε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πιστεύαμε ότι μπορεί να είναι μια καλή ιδέα, επειδή όλοι είναι στο σπίτι και ελπίζονται να παρακολουθείτε όλες τις προστατευτικές σκέψεις που έχουν δημιουργηθεί οι δημοσιογράφοι. Πιστεύαμε ότι ήταν μια καλή ιδέα για να σας δώσουν λίγο ειδική ειδική ειδική ειδική ειδική ειδική ειδική ειδική ειδική ειδική ειδική ειδική. Ελπίζοντας, ή ίσως σύντομα, πολλοί από εσάς έχουν επισκέψει αυτήν την πόλη ή προσπαθούν να επισκεφθούν στο μέλλον και θα ήθελα να σας έχουν σε κάποιο μέρος στο μέλλον. Η πόλη του Agios Nikolaos είναι για τις τελευταίες δεκαετές μια πολύ δημοσιογραφή για άνθρωποι από όλο τον κόσμο και πραγματικά είναι κάτι για όλους εδώ. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ειδικές που μπορείς να χορεύεις, μεταξύ πολύ αφοδευτικών ειδικών και παιχνιδιών χωτέλων. Ας μιλήσουμε λίγο πιο για πως έρθαμε εδώ και τι είναι η αρχή αυτής της όμορφης πόλης. Ο Agios Nikolaos χωρίζει το μέρος της αρχημένης πόλης Λατόπρος Καμάρα, που ήταν αρχικά το πόρο για την πόλη Λατόγετερα. Τώρα, αυτή η πόλη φλωρίζει μέχρι τον αρχαικό και τον κλασικό αιώνα και μέχρι τον Ρωμαϊκό αιώνα. Η πόλη είχε την οικογένεια της και όλα τα δημιουργικά της δημιουργικής δημιουργίας ήταν κεντρικά σε όλο το πόρτο. Όλα τα δημιουργικά και δημιουργικά δημιουργικά δημιουργία ήταν κεντρικά σε όλο το πόρτο. Έτσι, αυτή η πόλη έφτιαξε το κεφάλι μέχρι το 800-700 μ.Χ. και αυτό είναι το στιγμό που εξελίχθηκε την οικογένεια της περιοχής. Τώρα, η ερώτηση είναι από εδώ. Πώς εξελίχθηκε η τελευταία πόλη του Αγίου Νικολάου? Σύμφωνα με τις ιστορικές δημιουργήσεις, η Αγίου Νικολάου εξελίχθηκε μέχρι τον πόρτο του Βυζαντινικού αιώνα, όταν η Κρήτη έφτιαξε στον Βενεσίον. Πριν από το Βενεσίον έφτιαξε την Κρήτη, έφτιαξε τον Αγίου Νικολάου, είπε ότι οι πόρτες του Γένναβι έφτιαξαν το νησί. Αυτό είναι το λόγο γιατί το 1206, το δημιουργημένο πόρτο του Αγίου Νικολάου και του Ενρίκου Πεσκατορίου, δημιουργήθηκε ένα σημαντικό, πολύ μεγαλύτερο πόρτο στον κλίβο, όπως αυτό, και το έφτιαξε όλη την Ελλάδα. Έφτιαξε αυτό το πόρτο Μυροβέλλο, το οποίο σημαίνει όμορφη θέση. Ακόμα και μέχρι σήμερα έχουμε κρατήσει το όνομα Μυροβέλλο για να δημιουργήσει την πλειοψηφική πόρτα, ακόμα και όταν το πόρτο ήταν μετά καταστρέψει από τους Οθωμανούς. Ακόμα και μετά που οι Βενεσίοι έφτιαξαν το νησί, το πόρτο έφτιαξε μια πολύ σημαντική σημασία για τον Αγίου Νικολάου, και ειδικά επειδή έφτιαξε πολλή δυνατότητα στην πόρτα χρηματικά και δημιουργητικά, και επίσης ήταν ένας τρόπος για να ξεκινήσει και το τουρισμικό σύστημα σε αυτή την περιοχή. Ας ξεκινήσουμε και θα μιλήσουμε για πρόσφατα, όταν οι τουρισμικοί και οι επισκέπτες από όλους τους δυνάμεις ξεκίνησαν να επισκεφθούν στον Αγίου Νικολάου, σε αυτή τη πόρτα της Κρήτης. Λοιπόν, ας μιλήσουμε στο 1960 και γιατί το 1960 ήταν ένα πολύ σημαντικό περίοδο για το τουριστικό σύστημα στην Κρήτη. Μετά από το 1960, το πρώτο χρηματικό σύστημα δημιουργήθηκε στον Αγίου Νικολάου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόρτας και αυτό ήταν το Μίνος Μπίτσ. Το Μίνος Μπίτσ, ακόμα και σήμερα, βρίσκεται. Είναι ένα πολύ όμορφο σύστημα και πολλοί επισκέπτες από όλους τους δυνάμεις αρέσουν να μείνουν εκεί. Είναι ενδιαφέρον εδώ να γνωρίσουμε ότι το αριστερό μέρος της πόρτας, μέχρι το 1960 και το 1970, εξελίχθηκε μεταξύ του τουριστικού σύστηματος, ενώ το αριστερό μέρος της πόρτας έκανε λίγο αργότερα. Ίσως αυτό ήταν επειδή υπήρχε μια λίγα διαφορά στο χώρο. Μετά από το 1960 τελείως βλέπουμε πολλές νέες χωτέλες και σύστηματος. Ίσως κάποια από αυτά που γνωρίζετε. Το Άριαβνι, το Μιροβέλλο, και το Αλίνδρ. Το Άριαβνι είναι δημιουργημένο για τις όμορφες, λευκές εξελίξεις. Ακόμα και σήμερα κρατάμε αυτά τα χωτέλια και είναι πολύ σημαντικό για την χρηματοδυναμία και την οικονομία του τουριστικού σύστηματος. Μετά από το 1960 τελείως βλέπουμε το 1970, υπάρχει πολλή δημιουργία σε αυτό το χώρο. Πολλοί επισκέπτες συνεχίζουν να έρθουν, οπότε για αυτόν τον χρήμα υπάρχουν πολλές νέες εξελίξεις. Μετά από αυτό βλέπουμε χωτέλια πιο στο κέντρο της πόλης. Ίσως κάποια από αυτά που έχετε ακολουθήσει που σημαίνουν λευκές σύστηματος. Ήταν το Hermes Hotel, το Coral Hotel στην πόλη και το Perea Hotel. Όλα αυτά τα χωτέλια κάνουν πολύ πολύ καλά. Μετά από αυτό βλέπουμε άλλα περιοχές στην πόλη και λίγο πιο πίσω. Έχουν γίνει δημιουργία όπως η Alinda. Η Alinda έχει δημιουργηθεί τον κόντρο του κόσμου, επειδή όλα αυτά τα τεράστια λευκά χωτέλια που βρίσκονται στην πόλη. Επίσης βλέπουμε άλλα περιοχές που εξελίξουν δημιουργία, όπως το Calojo Río και το Sisi. Όλα αυτά τα δραστηριότητα είναι σύμφωνα με το χώρο. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πράγματα που μπορείς να κάνεις και πολλές διαφορετικές ευκαιρίες και δραστηριότητες που βρίσκονται στην πόλη μας. Βλέπουμε πολλές διαφορετικές τυρίζες, ειδικά στις πιο τελευταίες φορές. Υπάρχουν δραστηριότητες τυρίζες που αρέσουν με το νερό και τα πόλη. Επίσης υπάρχουν δραστηριότητες τυρίζες. Αυτό είναι επειδή η Κρήτη έχει πολλές όμορφες μοναστρικές και χωριότητες, για τους οποίους μπορούν να είναι ενδιαφέρονες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τυρίζες. Και, όπως είπα πριν, υπάρχει κάτι για όλους εδώ. Αυτό ήταν από εμάς για σήμερα, σχετικά με την ιστορία της πόλης και λίγο περισσότερες εκπαιδευτικές πράξεις για εσάς. Ελπίζουμε πως όλοι είναι ασφαλείς και υλικοί. Και δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δούμε σύντομα στην ιστορία μας, αλλά μέχρι τότε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε καλά. Ελπίζουμε πως όλοι οι αγαπημένοι σας είναι ασφαλείς και υλικοί. Και ελπίζουμε πως θα σας δούμε σύντομα, ίσως σε άλλο βίντεο. Σας ευχαριστούμε πολύ. Καλησπέρα!