Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στην θαλάσσια περιοχή 60ν.μ. ΔΝΔ της Κεφαλλονιάς (HellenicCoastguard, 2022)
: Υποτιτλισμός της Ελληνικής Επιτροπής Υποτιτλισμός της Επιτροπής Υποτιτλισμός της Επιτροπής Υποτιτλισμός της Επιτροπής Υποτιτλισμός της Επιτροπής