Πως αναζητώ ... βιβλία; (Βιβλιοθήκη ΑΠΘ - AUTh Library, 2014)
: Η αναζήτηση βιβλίων μπορεί να πραγματοποιηθεί από την αρχική σελίδα της Βιβλιοθήκης. Πληκτρολογήστε το τίτλο του βιβλίου που αναζητάτε. Οδηγήστε στην ενεοποιημένη μηχανή αναζήτησης της Βιβλιοθήκης του Αριστοτελείου, στο search.lib.auf.gr, προκειμένου να αναζητήσετε βιβλία, επιλέξτε στη μορφή βιβλίου. Ας υποθέσουμε ότι μας ενδιαφέρει αυτό το βιβλίο. Μπορούμε να δούμε στην καρτέλα σε ποια βιβλιοθήκη βρίσκεται, ποιος είναι ο ταξινομικός του αριθμός. Σε συγκεκριμένη περίπτωση το βιβλίο είναι δανεισμένο και μας παρουσιάζει και την ημερομηνία επιστροφής του. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε αυτό το οποίο αναζητάτε, συμβουλευτείτε τις οδηγίες αναζήτησης που υπάρχουν στο τέλος της σελίδας και ρωτήστε ένα βιβλιοθήκο νόμιμο.