Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ / Στο πλαίσιο των αρχών της διαύγειας, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας δημοσιοποιεί στον επίσημο ιστότοπο της Υπηρεσίας: τα εγκεκριμένα προγράμματα και απολογιστικές καταστάσεις της διαφημιστικής δαπάνης των δημοσίων φορέων καθώς και τις διαφημιστικές καμπάνιες στην ενότητα Κρατική διαφήμιση. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Στο πλαίσιο των αρχών της διαύγειας, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας δημοσιοποιεί στον επίσημο ιστότοπο της Υπηρεσίας: τα εγκεκριμένα προγράμματα και απολογιστικές καταστάσεις της διαφημιστικής δαπάνης των δημοσίων φορέων καθώς και τις διαφημιστικές καμπάνιες στην ενότητα Κρατική διαφήμιση.