Μήνυμα δύναμης | Μαζί έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: ΑΝΤΟΝΑ ΤΟΜΕΕΥΤΕΧΑΙΣΑΣΡΑΝΑΣΣΙΣΑΣΙΣΑΤΟΝΑΥΤΕΧΑΙΣΑΣΙΣΑΣΙΣΑΣΙΣΑΤΟΝΑΥΤΕΧΑΙΣΑΣΙΣΑΣΙΣΑΣΙΣΑΣΙΣΑΣΙΤΟΝΑΥΤΕΧΑΙΣΑΣΙΣΑΣΙΣΑΣΙΣΑΣ Ο πρώτος ειδικός πρόεδρος του ΑΝΤΑ, ο ΜΤΟΥΚΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣΑΣ Καλησπέρα!