Οικονομική Επιτροπή 8 4 2020 (ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, 2020)
: Γεφαλτικού πίνακα εργασιών κατασχηβείρει στο θέλος σε κάθε νοσαυστή νοδό Εμωτικής Ενότησης Ιωαννίνων, δίδα φάσεις, ανάδοχο, λάμπεις όλων των έψινων. Έκτο θέμα είναι έκκριση όρων δημοπράτεισης τεχνικών προδιαγραφών και επιλογή κριτηρίου ανάθεση για τη διενέργεια του συνοπτικού διαγνωσμού με τίτλο υπηρεσίας συμβούλου για την αδειοδότηση κατοδρομίου λίμνης Ιωαννίνων. Εύδομο θέμα είναι έκκριση πρώτων γεφαλτικού πίνακα και πρώτων πρωτοκόλου κανονισμού τιμόμονάδος νέων εργασιών, το έργο ανέγρυσην υπερβολίου στη θέση παλιά στρατιωτικά αρτοπία, ανάδοχου Αντώνης Γεώργιος Ασκούνης, Ανώνη Τεχνική Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία και θέμα 8 έκκριση μελέτης κατά της έκκρισης όρου δημοκράτησης του έργου κατά τη συμβή κατερρυμιών και αναβάθμιση υποδομών φωτισμού στην ίσυν. Αν κάποιος από τους ενταδέλφους θέλει κάποια ενημέρωση. Ναι, Πρόεδρε. Κι εγώ θέλω. Ο κ. Κουσμάς έχει ζητήσει το λόγο. Ναι, Πρόεδρε, συμφωνώ για όλα εκτός από το θέμα του υδατοδρομίου να το κρατήσουμε, να το συζητήσουμε για να μελετήσουμε λίγο την ισήγηση που, όπως ξέρεις, εδώ και μισή ώρα ήρθε και δεν μπορείτε προλάβομα καν να τη διαβάσουμε. Για όλα τα υπόλοιπα τα εκτός ημερίσια συμφωνώ και να τα συζητήσουμε και τα ψηφίζω. Εκτός από το υδατοδρομίο να το συζητήσουμε σε άλλη οικονομική επιτροπή. Πρόεδρε, και εγώ μπορώ να πω κάτι? Κύριε Βάβας, ο κ. Γιωτζίτσας σφωνεί. Ναι. Κι εγώ συμφωνώ με την τοποθέτηση του κ. Κουσμά. Συμφωνούμε για τη συζήτηση και ψηφίζουμε θετικά όλα τα θέματα εκτός ημερίσιας διάταξης. Έχουμε και εμείς κάποιες απορίες και κάποιες διευθυνιστικές ερωτήσεις που θέλουμε να κάνουμε για το θέμα του υδατοδρομίου και προτείνουμε και εμείς την αναβολή του θέματος. Κύριε Βάβας μας ακούει να μας πείτε, γιατί νομίζω ότι είναι τυπικό του θέμα, καθαρά, το θέμα του υδατοδρομίου, για να προτεθεί λάθος σε σχέση με την προηγούμενη απόφαση. Κύριε Βάβας. Κύριε Βάβας ακούει. Νομίζω ότι υπήρχε μια εξέλιξη. Δεν ακούω. Κύριε Βάβας μας... Δεν ακούω να μιλήσω σε σταθερό τηλέφωνο, γιατί είμαι αποκοινωτό. Σε σχέση με το θέμα του οχτός εμμερίστησης που αφορά την έκρηση όρου δημοπράτησης για την υπερησία Συμβούλου για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου, δεν είναι απόφαση που πρέπει διόρθωση φυσικά. Ναι, ουσιαστικά είναι απόφαση που θέλει διόρθωση, γιατί επειδή ήταν στα όρια της απευθείας ανάθεσης, είχαμε υπήρχει μια απόφαση του δημάρχου να προχωρήσουμε έτσι, αλλά, μισό λεπτό αν με επιτρέπετε, επειδή χρειάζονται εξειδικευμένες επιστημονική γνώση στο συγκεκριμένο, προτιμούμε να γίνουμε πρόχειρη διαγωνιστική διαδικασία. Παρ' όλο που η απευθείας ανάθεση είχε ανεβεί στην διαδικασία και ήταν για 10 μέρες σχεδόν στην πλατφόρμα, και είχαμε μόνο μια πρόταση από την κοινοπραξία των διοικτυπητριών για λόγους τυπικούς, λέμε να πάμε σε μια διαδικασία πρόχειρης διαγωνιστικής διαδικασίας, συνοπτικού διαγωνισμού. Παρ' τις διευκολογίες του κ. Βάβα, δεν ξέρω αν είναι ενέμνηση όλες τις εμπορίες που είχε ο κ. Γιωτίτσας. Ναι, Πρόεδρε. Ο κ. Γιωτίτσας. Η Οικονομική Επιτροπή δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Όπως είπε και ο κ. Βάβας, είχε πάρξει μια, διάβασα λίγο τροχάδι την εισηγήση, είχε πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο και μετά ο δήμαρχος για την απευθείας ανάθεση και ουσιαστικά ζητάει τη ματέωση της διαδικασίας, ενώ είχε προχωρήσει τη διαδικασία συλλογής των προσφορών. Δηλαδή δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτή τη στιγμή πρέπει να πάμε σε ένα συλλογικό διαγωνισμό με απώλεια. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μεγαλύτερος ονταγωνισμός. Δεν είναι απόφαση. Θωμάς. Θωμάς. Ο κ. Βάβας. Μισό λεπτό να μιλήσεις ο κ. Κοσμάς. Όχι, όχι, όχι. Ας μιλήσω, Φώτης, να ακούσουμε κι άλλες λεπτομέρειες. Ο κ. Βάβας. Θωμά, όσον αφορά στο κομμάτι αυτό για το σύμβολο για την αδειοδότηση του ιδιατοδρομίου, δεν είχε έρθει στην Οικονομική Επιτροπή. Είχαμε επιλέξει να πάει με απόφαση του δημάδου που θα έρχονταν συνέχεια στην Οικονομική Επιτροπή για την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Απλά, κατά τη διαδικασία εκτέλεσες και σε συνεργασία και με τις οικονομικές υπηρεσίες, επειδή πήγαμε και στον Επίτροπο για να έχουμε και την άποψή του, αλλά η άποψή ήταν ότι επειδή η συγκεκριμένη εργασία έχει επιστημονικό χαρακτήρα, χρειάζεται περαιτέρω εξειδίκεψης της παρεχόμενης υπηρεσίας. Δεν ακούμε. Να είμαστε τυπικοί σε όλα τα στάδια συνεργασίας. Ουσιαστικά η εμπειρία μου, αλλά αυτό μένει να κατεδηθεί, είναι ότι και πάλι στη διαδικασία αυτή, δεν θα έχουμε περαιτέρω ανταγωνισμού, αλλά για λόγους τυπικούς, ώστε να μην τους βρούμε μπροστά μας στην πληρωμή του αναδόχου. Ναι. Έχω το λόγο. Ευχαριστώ, κύριε Ρώσικος Μασίος. Ναι, εμείς επιμένουμε στο να μην το συζητήσουμε, γιατί και τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε εκφράσει κάποιες αντιρίσεις, για τις οποίες δεν είχαμε πάρει σε όλα τα σημεία απάντηση, και για τη συγκρότηση επιτροπής. Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο δύσκολο το θέμα το να το συζητήσουμε, κι αν και τη Μεγάλη Βδομάδα, γιατί όπως καταλαβαίνω πάλι θα μαζεύτουν θέματα, και τη Μεγάλη Βδομάδα, να μελετήσουμε λίγο την εισήγηση και το συζητάμε. Δεν είναι ένα θέμα το οποίο αύριο πρέπει να προχωρήσει 100% Μπορούμε να το συζητήσουμε και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, χωρίς κανένα πρόβλημα, εγώ πιστεύω. Να σας πω κάτι, γνωρίζοντας την πίεση που υπάρχει και από τους ήρωους οξενοδόχων, αλλά γενικότερα από το κομμάτι που είχα φορά με το τουρισμό, το δίδο μας, που πιέζουν απίστευτα ώστε να προχωρήσουν τις διαδικασίες, ενδεχομένως ότι μια μέρα πρέπει να συζητάμε χωρίς να γνωρίζουμε τι θα μας συμβεί τις επόμενες μέρες. Θα θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε αυτή την πολυτέλεια της σκέψης. Λοιπόν, πιστεύω ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε σήμερα σε αυτήν την διαδικασία, ώστε να είναι μπροστά μας, να κερδίσουμε ό,τι χρόνο έχουμε χαθεί ή ενδεχομένως να κερδίσουμε μπροστά μας το τουρισμό για το δίδο μας. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αναβληθεί σε μεγαλύτερο θέμα, αλλά τυπικό θέμα, δεν είναι πρότυπα να συζητηθεί. Έχουμε ειστεί σχέση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη μελέτη σκομιμότητα για την όλη εποχή του δατροδρομίου. Λοιπόν, θεωρώ ότι θα πρέπει να συμμετέχουμε, να το προχωρήσουμε, να το συζητήσουμε και να παρθεί ανάλογη απόφαση. Πρόεδρε, εμείς θα πέχουμε απλυστικά και μόνο για τους λόγους που συμφωνήσαμε και με τον κ. Κοσμά. Επειδή η μελέτη που λέει και ο κ. Βάβας ότι είναι πολύ ξεδικευμένη, δεν φαντάζουμε ότι έχει αλλάξει. Μιλάμε μόνο για τη διαδικασία. Άρα θεωρώ ότι έγινε ένα λάθος από τη δημοτική αρχή. Δεν προνόησαν να πάει από την αρχή σε διαδικασία συνοπτικού διαγωρισμού και διαστήκατε να πάτε με απευθείας ανάθεση και έρχόμαστε τώρα να χάσουμε χρόνο. Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι στην μελέτη, αλλά πρέπει να το τονίσουμε γι' αυτό ότι δεν έχει να κάνει με τη μελέτη. Να κάνει με το ότι ακολουθήσετε ξεαρχής μια λαμπασμένη διαδικασία. Για το λόγο αυτό εμείς σας θα απέχουμε από τη συζήτηση του θέματος. Έχω το λόγο? Ναι, ευχαριστούμε σ' εμάς. Και εμείς και εμείς θα ψηφίσουμε λευκό σε αυτή τη διαδικασία, διότι, όπως είπα και προηγούμενα, ο χρόνος να μελετήσουμε την εισήγηση την οποία στείλατε, δηλαδή ήταν μηδενικός, και πρέπει να το μελετήσουμε για να ξέρουμε τι ψηφίσουμε. Οπότε παραμένουμε στην ψήφω του λευκού. Ευχαριστώ πολύ και τον κ. Γιωτίτσα και τον κ. Κοσμά για τις τοποθετήσεις τους. Εμείς παραμένουμε ως… ο κ. Νάσος δεν ακούγεται, φαντάζομαι ότι θα έχει την άποψη του κ. Γιωτίτσα, πιθαίνω να πιστεύω. Αν μας ακούει τουλάχιστον… ο κ. Νάσος μας ακούει? Δεν μας ακούει. Άρα λοιπόν, κ. Γιωτίτσα, θα το βάλω στην άποψη δική σας του κ. Νάσου. Ναι, ναι. Αποχή από την ψηφοφορία αυτή και ψηφίζουμε τα υπόλοιπα θέματα δεχτός. Εμείς ως δημοτική αρχή να αναλογιστούμε το μερίο διευθύνσης προς το ενδεχομένος λάθος, αλλά αυτό δεν άρει πραγματικά τη σκοπιμότητα και ιδίως το στόχο που είναι να μην χαθεί ότι μία μέρα από τον τουρισμό και από τους επισκέπτες ενδεχομένως μόλις συνεχθεί όλο αυτό που περνάμε να μπορεί να έρθει σαν γιάννα. Θεωρώ ότι είναι μια διαδικασία που είναι πραγματικά πρωτόγνωρη για τον δήμο και για να νομίζω ότι η Ελλάδα τώρα είναι το νομοθετικό πλαίσιο αυτό που διέπει τις αδειοδοτήσεις, είναι καινούργιο μάλλον το νομοθετικό πλαίσιο αυτό που διέπει τις αδειοδοτήσεις των αδειοδρομίων. Άρα λοιπόν να δούμε τώρα τα μέλη είναι κάποια αίσθηση, να προχωρήσουμε στο θέμα της ημέριας. Ευχαριστώ όλοι τα μέλη. Καλώς ήρθατε Λάζαρε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε.