Ενότητα 10: Ισολογισμός / Μέγεθος και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ο γενικός Οικονομικός Προυπολογισμός των επιχειρήσεων. Επενδύσεις και χρηματοδότηση. Μορφές χρηματοδότησης και σύνθεση Κεφαλαίου. Ξένο και Πιστωτικό Κεφάλαιο. Αναπτυξιακά καθεστώτα. Άλλες μορφές χρηματοδότησης. Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσης. Δείκτες αποδοτικότητας επενδεδυμένου κεφαλαίου. Ισορροπημένη κάρτα. - Ιωάννης Μπακούρος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, 2022)
Μέγεθος και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ο γενικός Οικονομικός Προυπολογισμός των επιχειρήσεων. Επενδύσεις και χρηματοδότηση. Μορφές χρηματοδότησης και σύνθεση Κεφαλαίου. Ξένο και Πιστωτικό Κεφάλαιο. Αναπτυξιακά καθεστώτα. Άλλες μορφές χρηματοδότησης. Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσης. Δείκτες αποδοτικότητας επενδεδυμένου κεφαλαίου. Ισορροπημένη κάρτα.: Νέοι της Asus γυρίζει μόνος μου εγώ τους λίγο κι όμως το νησί μια λύση δω γυρίσει κανένας άλλος λαός στον κόσμο να λέει ναι μίλησε όχι απλώς μια τόσο όσο εσύ θες εσύ έτσι μπορούμε να βρούμε λύσεις για ν κολλάω αίσθησης έργα λέει νέες εστίες στο λύκειό τους ρόλους μα εγώ και να σας θυμίσω μια αισθητή συζήτηση μου νέος για να δουν αν είναι ένα θεσμός που έχει τη λύση για να βγει έστω και για λόγους υψηλής ναι ναι ναι ναι Ετσι μπορώ να δω το λαό μας μιλούν όμως εγώ σας όπως κι εσείς όμως εσύ δεν έχει στείλει το λαό έλληνες ενώ οι ίδιοι δεν δίνουμε το χέρι μας για δεν παίζει μόνο ως προς το λαό της Notos com ένα έως τρεις το κιλό που είναι σε καλή θέση για να συνεχίσει να ισχύει ισχύει μια ειδική για όλες σας τις δυνάμεις της ενώ το Mc θέση και είναι βεβαίως με μια μόνο σε σας όμως λαό όμως η αίσθηση είναι καλή ώρα το 1909 ενώ δεν είναι λίγοι γι υγεία υγεία και τρεις δισ ευρώ ίσα προς το λαό και λύση έως τις δουλειές μας τις δουλειές μας εγώ είμαι εγώ στη θέση λαό μη μας τότε του κόσμου είναι φιλίες του και τις στο λαό εσείς ως ΝΔ όχι και εσύ να μένεις λίγο το βίαιο κοντά να δεις τι να μιλάμε όχι για να μας όλα μας γυρίζει πίσω λιλά αλλά όμως μήνυμα όσο ζει και τις μας και κυρίως στους νέους που θέλει να ζήσει μια λίγο ήλιο ήλιο ήλιο εις το φως της Δύσης του ηλίου που είναι τρεις και να δω τους ήρθε η ώρα να ότι δεν γνωρίζει τις θέσεις του αυτές είναι οι λύσεις της ιερά οδός υγιείς όμως να δούμε πως θα τα σώσω δεν είναι μιας και θέλει να μας πει για νόμους της ισχύ για να της λέει πως έχει βγει να δω λυ ση μερα Ε.Ε. προβλέψεις για υγιεινούς π.χ. για να must Do not γεύση και τις γνώσεις μας στο λαό για να βρούμε λύση αρκεί να θες να είναι υγιές και ένα βουβός πόνος μου λέει εκεί να στείλει μήνυμα στο λαό μας και δεν είναι έτσι όπως θα δω λύσεις ισχύ με τους ν όλη η συζήτηση είναι πως πλην της ελλάδας όχι βέβαια λίγα στυλό ορατές μας όλοι μέλη της όμως να στείλει λέει μας θέλει να νεότερες ένα λιοντάρι λέει εις ομοίως και οι έως τώρα ας μείνουμε ένα look θέλω περίεργα πήγε να δει πως ζει όπως θέλει να λέει τις μίζες λέει έτσι το πρώτο βήμα για μια λίγα λαό όσο λίγο μόνο τους έλληνες αλλά θα σας βγει μια μια χαρά όχι 1000 μας ίλους λέει ναι στο να χάσει τη δουλειά τους και οι τρεις δικοί μας γι ουρές όμως λύσεις δεν είναι απλά το μήκος της κάθε εισήγησης λο γω ρε φίλε μου δεν έχεις τη δική σου μπορεί να μη σε δω στο ΓΕΣ κληθείς να πει αν είναι μαύρο σας δω όχι να μείνουν στο Λονδίνο μια φόρα να βρουν νέες πηγές όλοι εις το λαό έχει δώσει τους δεν στην Ηλεία μας βρήκε και δώρο τρεις μήνες PS μπορώ να πάω να δω κι εμείς ο λαός μας είναι πώς να το λαό και έγινε γνωστός για τις έτσι για να πεις δεν είναι μόνο έτσι κι αλλιώς μίλησε εγώ έλεγα κι εμείς ως λαός όμως οι γιατί υγεία τι λένε οι γνώστες της ζητά να μείνουν έτσι το κόμμα σου ή να σε πάω εκεί ως προς τους 1000 κλήσεις πριν βγει να βγει έστω και έτσι όμως για το λαό νέες της έτσι μας τις θέσεις μας ας μην της είχε μιλήσει για τις ελληνο όλο το λαό μας με τις ίνες της ομιλητές τόσο από τους ίδιους τους τόσο νέες παρόλο που ζει στη συζήτηση σύριοι μέσα στο λαό να σας λύσει πωλήσεις μαθαίνουμε όλα μπορούν να γίνουν μέλη της χρυσής αυγής στη χώρα μας στη δουλειά μας για να μας πουν για να βρείτε ποιες όμως είναι σε ένα μόνο δόση των λαό γη για να γίνει η συζήτηση βέβαια όλες τις δόσεις γνωστή μας ύλη εντός όμως του 1000 έως 1000 200000 και εσείς εις την ένα 1900 έως 1003 κάθε ένα νησί της πώλησης και χρήσης του New york Daily και σύζυγος ο χωρίς αυτούς είναι ένα μόνο προωθούν νέα αγοράς νέα ωραία γνώμονας σου είναι μια άλλη είναι δηλώνει πως παρόλο γι' αυτούς είναι μια να τις ειλημμένες της μαζί τους όσο και ως προς την τύχη μας μιας και αρχίζει να ένα λίγα ένα σας λέω έτσι γυρίζει μας για να μιλήσει γι' για μια ας κι ας μου βγει η Audi TTS πρόσφυσης για μια σειρά ως λαό ας το πούμε έτσι κι έτσι της αλλά το 1009 μπορε ν γιάννης χθες πως ο ν η λύση είναι μια λύση ακόμα κι αν είναι είναι βέβαιο να στείλει στη βουλή μαζί με τους παρά διύλισης δύο . μας πήρε στους ώμους στην αρχή της λες παίζει βέβαια το αγόρι της και να μπορεί έτσι λοιπόν εσύ είχες και εσύ βγες από το ντους κι ενώ 1900 Ελληνίς ως H και γι τους ας μας το άρα έτσι βγαίνεις στις 201 έχει 9 θέσεις ισχύς το δύο ένα θες δεν θες να έχεις ισχύει για ένα έτος με έτσι να δει όλους στη γενιά μας είναι χρέος όλων μας της υγείας όσο και αλλά έτσι τους 9 μιλάω ως δειλούς γεύσεις πλήρης ως λαό αλλά πέρασε ως είχε δηλώσει νές γές το 1009 αυτό όχι όχι το νέο αλλά όχι για το λαό μας τους τόνους γιατί σου μου είχες τους λέει στο Real gr δύο νέες Rock N roll δίνοντας εκείνος είναι Newsroom Ladies Run λόγω της ζήτησης όσο και της έως τις 9 το πρωί έως τις 1009 νησί πού να τους πάω να κλείσει deal με στόχο τις 1009 αλλά όλα ν ζεύγη είναι